Sex i njegove blagodati
Page 19 of 38
Page 19 of 38 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
neugodno mi, jako sam povucen i,..tako :)betty.boop wrote:pa trebas samo pitat, valjda ce neka i ponudit pomoc
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
može zajedno sa svojim krpama van. neće mi se nikakve krpe motati po kući.dijagram wrote:je, a kad neka zenska kaze ima da bude ovo i bit ce:)
veber-
2014-12-30
dijagram wrote:neugodno mi, jako sam povucen i,..tako :)betty.boop wrote:pa trebas samo pitat, valjda ce neka i ponudit pomoc
onda ti nema druge nego ostat neiskusan, ako mislis da ne mozes prijec tu barijeru
betty.boop-
2015-01-23
dobro, valjda ce biti kakav rucnik, kuhinjska krpa i slicno:) os sve u keramiku ili kombinirat s parketom?veber_1 wrote:može zajedno sa svojim krpama van. neće mi se nikakve krpe motati po kući.dijagram wrote:je, a kad neka zenska kaze ima da bude ovo i bit ce:)
dijagram-
2015-08-09
borim se i bas kad mislim da sam dovoljno hrabar,..odustanem, ali jednog dana,..ma sto jednog, najbolje odmah danas :)betty.boop wrote:dijagram wrote:neugodno mi, jako sam povucen i,..tako :)betty.boop wrote:pa trebas samo pitat, valjda ce neka i ponudit pomoc
onda ti nema druge nego ostat neiskusan, ako mislis da ne mozes prijec tu barijeru
dijagram-
2015-08-09
pa sto cekas, odmah sad vanka i trazit dobru dusu ! :D
betty.boop-
2015-01-23
kuhinjska krpa može, ali skrivena. ručnik isto.dijagram wrote:dobro, valjda ce biti kakav rucnik, kuhinjska krpa i slicno:) os sve u keramiku ili kombinirat s parketom?
parket. kompić mi nudi jeftino travertin, no nekako mi se ne sviđa ta opcija. lijepo izgleda ali kamen je porozan, da mi se mrlje kanije ne pojave.
2014-12-30
di cu jadan traziti, daj kakvu preporuku, mail,broj, adresu, ovo ,ono :)betty.boop wrote:pa sto cekas, odmah sad vanka i trazit dobru dusu ! :D
dijagram-
2015-08-09
je, masnoca je zajebana ,a prije il kasnije negdje kapne, a kad se to dogodi jedino rjesenje staviti kakvu krpu na mrlju da se ne vidi :) parket je lako odrzavati ali srede ga stolice, a posebno zenske stikle i cavlici:)veber_1 wrote:kuhinjska krpa može, ali skrivena. ručnik isto.dijagram wrote:dobro, valjda ce biti kakav rucnik, kuhinjska krpa i slicno:) os sve u keramiku ili kombinirat s parketom?
parket. kompić mi nudi jeftino travertin, no nekako mi se ne sviđa ta opcija. lijepo izgleda ali kamen je porozan, da mi se mrlje kanije ne pojave.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:di cu jadan traziti, daj kakvu preporuku, mail,broj, adresu, ovo ,ono :)betty.boop wrote:pa sto cekas, odmah sad vanka i trazit dobru dusu ! :D
nazalost ti ne mogu pomoc jer nemam u svom okruzenju osobe koje odgovaraju profilu kojeg trazis
betty.boop-
2015-01-23
a vraga mu, bas sve neiskusne ko ja i stulhofer:)betty.boop wrote:dijagram wrote:di cu jadan traziti, daj kakvu preporuku, mail,broj, adresu, ovo ,ono :)betty.boop wrote:pa sto cekas, odmah sad vanka i trazit dobru dusu ! :D
nazalost ti ne mogu pomoc jer nemam u svom okruzenju osobe koje odgovaraju profilu kojeg trazis
dijagram-
2015-08-09
presvučen je epoxijem no bojim se da bi bočno mogao povući masnoće. tako da će ići neka neutralna keramika. možda povučem neku intarziju da razbijem jednolikost. u kupaoni i wc-u ću stavit neku liniju da razbijem jednoobraznost. ali neutralna keramika, nikaj fensišmensi.dijagram wrote:je, masnoca je zajebana ,a prije il kasnije negdje kapne
2014-12-30
ja tu nemam problema, zena izabere ja polijepim i to je to:)veber_1 wrote:presvučen je epoxijem no bojim se da bi bočno mogao povući masnoće. tako da će ići neka neutralna keramika. možda povučem neku intarziju da razbijem jednolikost. u kupaoni i wc-u ću stavit neku liniju da razbijem jednoobraznost. ali neutralna keramika, nikaj fensišmensi.dijagram wrote:je, masnoca je zajebana ,a prije il kasnije negdje kapne
dijagram-
2015-08-09
ja ih malo obrazujem pa ti ih velikodušno prepustim da šire znanje :Ddijagram wrote:
a vraga mu, bas sve neiskusne ko ja i stulhofer:)
veber-
2014-12-30
ti si moderan muškarac. ja izaberem i polijepim :Ddijagram wrote:ja tu nemam problema, zena izabere ja polijepim i to je to:)
veber-
2014-12-30
dijagram wrote:a vraga mu, bas sve neiskusne ko ja i stulhofer:)
pa sad, ne znam ja koliko je tko (ne)iskusan, ali za pocetak su ti daleko :D a onda i zauzete, neke i nisu od volje za pomagat i tak ...
betty.boop-
2015-01-23
cool, ako je vec tako salji one raspojasane, nesputane, zivahne i energicne, ..kad je lom nek je lom:)veber_1 wrote:ja ih malo obrazujem pa ti ih velikodušno prepustim da šire znanje :Ddijagram wrote:
a vraga mu, bas sve neiskusne ko ja i stulhofer:)
dijagram-
2015-08-09
sto ima veze, i ja sam zauzet, zena, zamjenska zena, prva ljubavnica, druga ljubavnica, par neredovitih, malo dalje nastanjenih ljubavnica, i ostalo onako, kad sto naleti, usputno.betty.boop wrote:dijagram wrote:a vraga mu, bas sve neiskusne ko ja i stulhofer:)
pa sad, ne znam ja koliko je tko (ne)iskusan, ali za pocetak su ti daleko :D a onda i zauzete, neke i nisu od volje za pomagat i tak ...
dijagram-
2015-08-09
da, to se znaci zove moderan, ajd nek sam u necemu i ja moderan i napredan :)veber_1 wrote:ti si moderan muškarac. ja izaberem i polijepim :Ddijagram wrote:ja tu nemam problema, zena izabere ja polijepim i to je to:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:sto ima veze, i ja sam zauzet, zena, zamjenska zena, prva ljubavnica, druga ljubavnica, par neredovitih, malo dalje nastanjenih ljubavnica, i ostalo onako, kad sto naleti, usputno.betty.boop wrote:dijagram wrote:a vraga mu, bas sve neiskusne ko ja i stulhofer:)
i pored svega toga, ti si i dalje neiskusan ?
pa tebi nema pomoci !
betty.boop-
2015-01-23
Page 19 of 38 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije