Sex i njegove blagodati
Page 28 of 38
Page 28 of 38 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
dzepna_venera wrote:Kakvo je to pitanje
Pa ja sam se začudila konstataciji
Guest- Guest
Ova džepna nece sa shvati da nitko ne želi uzeti moju nestašni trojku na jedan dan a kamoli na vikend....:D
Te obilne ženske ejakulacije su rijetke ali ne bih rekla da se mogu zamijeniti s mokraćom,tko misli da je mokraća glup je ko panj....:D
Te obilne ženske ejakulacije su rijetke ali ne bih rekla da se mogu zamijeniti s mokraćom,tko misli da je mokraća glup je ko panj....:D
Guest- Guest
bo_peep wrote:dzepna_venera wrote:Kakvo je to pitanje
Pa ja sam se začudila konstataciji
A ja se čudim tvom pitanju ja vjerujem da postoji jer sam je vidjela na svoje oči što da vjerujem njima više nego svojim očima
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
A ja se čudim tvom pitanju ja vjerujem da postoji jer sam je vidjela na svoje oči što da vjerujem njima više nego svojim očima
Vidjela ili doživjela?!
Guest- Guest
Zagy wrote:Ova džepna nece sa shvati da nitko ne želi uzeti moju nestašni trojku na jedan dan a kamoli na vikend....:D
Podmiti, plati, uvali ih, nešto-nešto (jbt ni bake i dedovi više nisu što su nekad bili )
Naravno da nije mokraća.
Guest- Guest
bo_peep wrote:dzepna_venera wrote:
Vidjela ili doživjela?!
Doživjela. Vidjela. Pomirisala.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
Ti poneki muškarci, baš zbilja znaju biti glupi! Ili su toliko ljubomorni na žene jer imaju sposobnost kao oni Taj komentar me baš uzrujao...Mislim si, koji iskompleksirani gad!
Guest- Guest
bo_peep wrote:dzepna_venera wrote:
Ti poneki muškarci, baš zbilja znaju biti glupi! Ili su toliko ljubomorni na žene jer imaju sposobnost kao oni Taj komentar me baš uzrujao...Mislim si, koji iskompleksirani gad!
Kaj se nerviraš. Ne znaju
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Kaj se nerviraš. Ne znaju
Pišu gluposti da bi žene uznizili
Guest- Guest
Zagy wrote:Ova džepna nece sa shvati da nitko ne želi uzeti moju nestašni trojku na jedan dan a kamoli na vikend....:D
Da si mi bliže, ja bi ih uzela na cijeli vikend. Inače, obožavam djecu i uvijek sam na njihovom nivou. (osim kada im spremam jelo)
Guest- Guest
Zagy wrote:Nece ni bake ni djedovi...ma jos su mali i zločesti...
Željni su zabave, izvan kuće. Osjetiti slobodu, i onako svoje postojanje. Bez pravila, reda...Ehhh..
Guest- Guest
Zagy wrote:Šteta sto nisi bliže...;)
Al ipak nema opravdanja da povališ muža na brzaka
Guest- Guest
dođi i provjeri :Pmaggie13 wrote:super maska,ali pali samo kod mladica..:Dveber_1 wrote:muški su stalno u sex modu
veber-
2014-12-30
Nisu nesposobnjakovici nego neznalice neuke..mativka wrote:Postoji jedna stvar koja mene zanima. Danas sam čitala neki članak o sexu koji navodi pa ne znam, ihaaaj vrste orgazma. Isto tako sam čitala komentare o ženskoj ejakulaciji. Neki muškarci su napisali da je to mokraća. S druge strane čitam (ženske), da je to izlučevina u velikim količinama tećna, bezbojna i bez mirisa. Jesu li oni muškarci koji misle da je to zapravo mokraća, nesposobnjakovići?!
sa bivsom sam imao odnose koji su uvijek rezultirali squirtanjem(tako se to kaze.. ),u biti prozirna bistra voda,bez mirisa,okusa,icega,kao da je zenska u sebi stisnula platicnu flasicu negazirane Jane i napravila poplavu po krevetu..Prvi puta kad sam se susreo sa time,uspanicio sam se ,otkud toliko vode,jer izlece u mlazu koji bi postidio svaku musku ejakulaciju,koja naspram toga izgleda jadno i bijedno...dotad sam se hvalio sa svojih 5-6 mlazova,ali kad me zenska zalila,usutao sam veleumno...
odata sam samo smisljao sto staviti pod plahtu,da mi ne uebe deke,jorgane,madrac...no dok sam shvatio da pomaze veliki PVC stolnjak i gumirane plahte,bilo je vise velikih Potopa..
Guest- Guest
Hahahahha, Bogi, što dalje to si mi više simpatičniji. Oduvijek sam imala osjećaj da si samo običan hvalisavac. No, čitam te i zbilja je to tako kako si napisao. Ženama je kao dozvoljena sloboda, ali je u smislu da ju se stigmatizira. Jedva dočekaju pojedinci, da pljuju, gaze, skaču, masakriraju na načine koje mogu smisliti. Zato i neću odgovoriti odakle dolazi, jer Vi muškarci to osjećate. Koja je uopće razlika?!
Guest- Guest
...fala,fala..bogomdano skromno prihvacam kompliment... ...iz istog razloga je zena,zbog kojih podosta likova pljuju,gaze,skacu,masakriraju,je zena koja ne da mu svoje Pipice-qurva....
Bas sam malo secirao neke slike anatomije,i nis ne kuzim...intrigantno..
Bas sam malo secirao neke slike anatomije,i nis ne kuzim...intrigantno..
Guest- Guest
Iz skeneove žlijezde ili popularnog naziva ženske prostate....;)
Guest- Guest
aaaaa.....bas proucim tu bogomdanu zlijezdu...zenska prostata..firs voice...fala,fala..
znaci ta zlijezda je krivac za moje namocene deke,jorgane,madrace...ehhh,koja se borba vodila protiv toga..
E zagi,jedno pitanje..soto je od kruzijalnog znacaja da zena dozivi Squirt?
znaci ta zlijezda je krivac za moje namocene deke,jorgane,madrace...ehhh,koja se borba vodila protiv toga..
E zagi,jedno pitanje..soto je od kruzijalnog znacaja da zena dozivi Squirt?
Guest- Guest
Page 28 of 38 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi