Sex i njegove blagodati
Page 18 of 38
Page 18 of 38 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
u hrvatskoj za teoriju zaduzen je strusnjak seksolog stulhofer koji sam za sebe kaze da nikada nije imao curu i ne zna se oce li je kad imati:) lad taj teoretizira o seksu otprilike ko kad venera govori o onima koji svrljaju:)betty.boop wrote:teorija se razvija pri praksi :p
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
dijagram wrote:u hrvatskoj za teoriju zaduzen je strusnjak seksolog stulhofer koji sam za sebe kaze da nikada nije imao curu i ne zna se oce li je kad imati:) lad taj teoretizira o seksu otprilike ko kad venera govori o onima koji svrljaju:)betty.boop wrote:teorija se razvija pri praksi :p
nema pojma, a ? :D
betty.boop-
2015-01-23
dođi kod mene teglit. neće ti trebat voda.kic wrote:nekad baš volem sveca, moram se politi hladnom vodom sad.
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
neka hvala, imam hladne vode :^^ sjebali su me x puta s besplatnim irgetovanjem..
ma kako ne bi imao, strucnjak, zna sve o uzitku:)betty.boop wrote:dijagram wrote:u hrvatskoj za teoriju zaduzen je strusnjak seksolog stulhofer koji sam za sebe kaze da nikada nije imao curu i ne zna se oce li je kad imati:) lad taj teoretizira o seksu otprilike ko kad venera govori o onima koji svrljaju:)betty.boop wrote:teorija se razvija pri praksi :p
nema pojma, a ? :D
dijagram-
2015-08-09
znaci vec unutarnje uredjenje, jos malo i biras tepih:)veber_1 wrote:estrich, postavili stirodur pa da puknemo glazuru.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ma kako ne bi imao, strucnjak, zna sve o uzitku:)
zna sve o njemu, a nikad ga nije spoznao
betty.boop-
2015-01-23
gle, ja mu vjerujem, teorija je ipak teorija,praksa mi je nikakva tako da se drzim tudje teorije , heh... :)betty.boop wrote:dijagram wrote:ma kako ne bi imao, strucnjak, zna sve o uzitku:)
zna sve o njemu, a nikad ga nije spoznao
dijagram-
2015-08-09
ja mislim da svak ima svoju teoriju, zato i rekoh da ona dolazi praksom ... kad razvijes s partnerom zajednicku teoriju jel :D
betty.boop-
2015-01-23
parcijalno radim.dijagram wrote:znaci vec unutarnje uredjenje, jos malo i biras tepih:)veber_1 wrote:estrich, postavili stirodur pa da puknemo glazuru.
i nikakve krpe neće mi se motati po zidovima ili podovima.
veber-
2014-12-30
je, a kad neka zenska kaze ima da bude ovo i bit ce:)veber_1 wrote:parcijalno radim.dijagram wrote:znaci vec unutarnje uredjenje, jos malo i biras tepih:)veber_1 wrote:estrich, postavili stirodur pa da puknemo glazuru.
i nikakve krpe neće mi se motati po zidovima ili podovima.
dijagram-
2015-08-09
ja bih da me kakvo zensko uputi, neiskusan sam:)betty.boop wrote:ja mislim da svak ima svoju teoriju, zato i rekoh da ona dolazi praksom ... kad razvijes s partnerom zajednicku teoriju jel :D
dijagram-
2015-08-09
pa trebas samo pitat, valjda ce neka i ponudit pomoc
betty.boop-
2015-01-23
neugodno mi, jako sam povucen i,..tako :)betty.boop wrote:pa trebas samo pitat, valjda ce neka i ponudit pomoc
dijagram-
2015-08-09
Page 18 of 38 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?