Sex i njegove blagodati
Page 11 of 38
Page 11 of 38 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
dzepna_venera wrote:
Sex je ko i sve drugo: ako ga ima previše ili premalo-nije dobro.
tako je
umjerenost, u svemu, sprječava nastanak mnogih bolesti.
što ne znači da s vremena na vrijeme nije poželjno negdje i s nečim pretjerati .... .
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
mos i jednom okinuti "krivu" pa oboliti da te Bog vise ne sacuva..night sky wrote:dzepna_venera wrote:
Sex je ko i sve drugo: ako ga ima previše ili premalo-nije dobro.
tako je
umjerenost, u svemu, sprječava nastanak mnogih bolesti.
što ne znači da s vremena na vrijeme nije poželjno negdje i s nečim pretjerati .... .
Guest- Guest
Stisnu se "gori", sve ti je to u glavi, dragi moj.bogomdani wrote:dobro..cure mogu puno puta okinuti,pa nema beda..samo se onda stisnu "doli"...
A baš se jutros mislim kako bi bilo super ne odvojiti se nakon prvog orgazmiranja i mirovati u spojenom stanju
Guest- Guest
je. dobar osjećaj. a lako nastaviš.dzepna_venera wrote:
A baš se jutros mislim kako bi bilo super ne odvojiti se nakon prvog orgazmiranja i mirovati u spojenom stanju
veber-
2014-12-30
night sky wrote:što ne znači da s vremena na vrijeme nije poželjno negdje i s nečim pretjerati .... .
Trenutno sam energetizirana i pretjerivala bi 2 dana na nekom egzotičnom mjestu
Muž gastarbajter, pa se moram strpit.
Guest- Guest
Daaa! Jedan nestašni pokret...i eto!veber_1 wrote:je. dobar osjećaj. a lako nastaviš.dzepna_venera wrote:
Guest- Guest
nije potreban ni nestašni pokret. iz faze mirovanja lagano kreneš u rad :Ddzepna_venera wrote:Daaa! Jedan nestašni pokret...i eto!
pogotovo je zanimljivo kada ležiš na boku.
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:nije potreban ni nestašni pokret. iz faze mirovanja lagano kreneš u rad :Ddzepna_venera wrote:Daaa! Jedan nestašni pokret...i eto!
pogotovo je zanimljivo kada ležiš na boku.
Da, super pozicija za meditativno mirovanje, i bliskost, ako me obujmi svojim lijepim rukama...
Odoh piti kavu da prekinem ovaj tijek misli :D :P
Guest- Guest
najbolje se u moru kupat gol i fino sa tebe papat sol..
jack_reacher-
2014-04-14
lone_gunman wrote:najbolje se u moru kupat gol i fino sa tebe papat sol..
...i noćno kupanje..ijeijeijeje
Guest- Guest
ili lagano rukom po bedru partnerice, a pride tu ti je i vrat dotične pa samo nastaviš ;)dzepna_venera wrote:
Da, super pozicija za meditativno mirovanje, i bliskost, ako me obujmi svojim lijepim rukama...
veber-
2014-12-30
ako nisi zimogrozan\a,to sam mogo samo polumrtav pijan i po najvećoj vručini..dzepna_venera wrote:lone_gunman wrote:najbolje se u moru kupat gol i fino sa tebe papat sol..
jack_reacher-
2014-04-14
ooooo...zasto se odvajati..samo sibaj i nastavit..cisto normala,ai tog prvog treba docekati...dzepna_venera wrote:Stisnu se "gori", sve ti je to u glavi, dragi moj.bogomdani wrote:dobro..cure mogu puno puta okinuti,pa nema beda..samo se onda stisnu "doli"...
Guest- Guest
bogomdani wrote:ooooo...zasto se odvajati..samo sibaj i nastavit..cisto normala,ai tog prvog treba docekati...dzepna_venera wrote:Stisnu se "gori", sve ti je to u glavi, dragi moj.bogomdani wrote:dobro..cure mogu puno puta okinuti,pa nema beda..samo se onda stisnu "doli"...
Joj. Odoh.
Vraaatiiii seeee
Guest- Guest
Sex u pijanom stanju? Užas.lone_gunman wrote:ako nisi zimogrozan\a,to sam mogo samo polumrtav pijan i po najvećoj vručini..dzepna_venera wrote:lone_gunman wrote:najbolje se u moru kupat gol i fino sa tebe papat sol..
Guest- Guest
Ebi ga..Nekima je nadignutost dostupna jedino ako se naliju kao pajceki...ehhh..danasnja Mladeždzepna_venera wrote:Sex u pijanom stanju? Užas.lone_gunman wrote:ako nisi zimogrozan\a,to sam mogo samo polumrtav pijan i po najvećoj vručini..dzepna_venera wrote:lone_gunman wrote:najbolje se u moru kupat gol i fino sa tebe papat sol..
Guest- Guest
ups,krivi smajlić,mislio sam samo na noćno kupanje(nisi se nikad ševila pripita,manje su inhibicije?ccc! )...dzepna_venera wrote:Sex u pijanom stanju? Užas.
jack_reacher-
2014-04-14
dzepna_venera wrote:A baš se jutros mislim kako bi bilo super ne odvojiti se nakon prvog orgazmiranja i mirovati u spojenom stanju
pa ko to jos nije radio ? :D
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:dzepna_venera wrote:A baš se jutros mislim kako bi bilo super ne odvojiti se nakon prvog orgazmiranja i mirovati u spojenom stanju
pa ko to jos nije radio ? :D
Pa, nisam DANAS
Guest- Guest
lone_gunman wrote:ups,krivi smajlić,mislio sam samo na noćno kupanje(nisi se nikad ševila pripita,manje su inhibicije?ccc! )...dzepna_venera wrote:Sex u pijanom stanju? Užas.
Vesela sam po naravi i otkočena :P nije baš da mi je stimulans u tom pogledu neophodan..
Guest- Guest
Evo ja ne mogu vise puta....i od tog jednog jedva sebi dodjem.....:D
p.s. kak je meni ovakva tema promakla.....!
p.s. kak je meni ovakva tema promakla.....!
Guest- Guest
Page 11 of 38 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi