Dalićka neoliberalka
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Dalićka neoliberalka
deda sindikalac wrote:nemam sad drugi, treba mi vremena da nađem
na
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/be/76/c6/be76c6265e3d4d66972dc8e9d2a1a329.jpg
gle njega, pravikic wrote:mene nitko, ja sam main silovatelj, ulazim u šatore po volji i kažnjam kako hoću :p
sigurno si napravio ovaj forum samo zato da imaš 'podanike'
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve wrote:gle njega, pravikic wrote:mene nitko, ja sam main silovatelj, ulazim u šatore po volji i kažnjam kako hoću :p
kaže se 'harem' da ti pomognem malo
mada, stvarno je ko u Sulejmana, samo se bavim vašim svađama, a orgija ni za lijeka..
Neve wrote:gle njega, pravikic wrote:mene nitko, ja sam main silovatelj, ulazim u šatore po volji i kažnjam kako hoću :p
kic je izgubio perspektivu
Guest- Guest
jbg, sad dolazi zima, za orgije čekaj proljeće :)kic wrote:kaže se 'harem' da ti pomognem malo
mada, stvarno je ko u Sulejmana, samo se bavim vašim svađama, a orgija ni za lijeka..
2014-04-12
Neve wrote:jbg, sad dolazi zima, za orgije čekaj proljeće :)kic wrote:kaže se 'harem' da ti pomognem malo
always some delay
možda, ali tvoj izbor avatara je sigurno katastrofadeda sindikalac wrote:kic je izgubio perspektivu
što najednom fali bildericama?
2014-04-12
kic wrote:jebse deda, htio sam ti stavit Lauren Drain na av ima super stomak
prošlo je ljeto, nisam više u tom filmu
Guest- Guest
vježbat moraš stalno a ne samo kad se mišići vide..
asila će dobit alergijsku reakciju na Hillary :D
asila će dobit alergijsku reakciju na Hillary :D
čim ju vidim dobijam kontrakcije, baba je dr. Octopus boktekic wrote:deda ilerminatus wrote:kic wrote:aben wrote:haha, al ne moreš to reći za dedalosa, on viče silovanje! iz finte:)kic wrote:svatko ima svog silovatelja ovdje čini se :^^
da je deda žensko, on bi bio onaj tip frigidne visoke cure kojoj pokušavaš nešto zanimljiva reč, dok ti nisi ni izgovorio ona poluživotno mahne rukom: glup si.. :^^
nije istina, da sam žensko imao bih predivnu plavu kosu
daj makni taj avatar zgadi mi čips
Kermit-
2014-04-17
treba zabraniti babine slike na forumu, tako sa na 4 cahain zabranili spominjanje nekog Bena sjesikesu i razbojnika od clintonicekic wrote:deda nemoj da te ja obučem, imaš do 17:00 vremena
Kermit-
2014-04-17
Neve wrote:.. i nedajbože, Josipovićeve kompozicije i koncertejasambrend wrote:Pa ovi se oteli kontroli skroz...Haso taman na vrijeme došao dok još nismo dobili masovne gole performanse po centrima gradova samozvanih umjetnika sponzoriranih od strane države...ideologija je tu najmanje bila bitna...
Nisam baš upoznat s opusom, ali ako je suditi po koricama, CIA naveliko koristi njegove skladbe za slamanje zatvorenika u Guantanamu, a koji su rezistentni na heavy metal...ili ako im je netko posebno na piku...
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:kolerik wrote:Prvi otvoreno revizionisticki i proustaski politicar na nivou ministra. Nema to veze sa kulturom i resorom. Zato je bio vazan ekstremno desnim i proendehazijskim bukacima da ostane u vladi i kontrira dominantnoj ljevici u drzavno uzdrzavanoj kulturi da pali svjetinazorsku vatru.kic wrote:meni je Haso bio zabavan, ali ne razumijem te bromance i plač sad za njim, sva savezništva su privremena i sve se znalo otprije kako ćes se odvrtiti, samo je trebalo čitati marcela..
osudio je ustaški režim još na početku mandata..
Dobro je kic, i Franjo je preklinjao srpsko stanovnistvo da ostane u svojim domovima kad je pocela Oluja.
Guest- Guest
Neve wrote:
ok, tebe treba pustiti da prvo istražiš i otkriješ što ustvari želiš, 'razgovor' ili ne, jer zasad ti očito nije baš jasno bi li piškio, kakio ili bi nešto treće
a tko je frustriran, to smo već lako i brzo ustvrdili, budući da je to na tebi bilo više nego očito :D
u međuvremenu si valjda lupio par puta glavom u štok da se resetiraš i popio apaurin, pa ti se 'podigao rep' i opet si sav jak i kočoperan B-) ali gle, sad se meni zbilja više ne da natjeravati, jer si onak', dosta dosadan
Fenomenalno, bab't'na mi se skinula sa grbe. Odlicno, samo je trebas ponuditi sa razgovorom, odmah ona nece.
Neve, svakako se javljaj na svakoj temi na kojoj pisem, nemoj uopce citati sto pisem, i drvi po svojem.
Guest- Guest
A propos ovoga sto se vodi kao konstruktivniji dio rasprave, pa mislim da treba razdvojiti kulturu i umjetnost, upotrebljavate ih izmjenicno.
Umjetnik kojega financira itko, osim njega samoga, a narocito drzava, je izgubio samosvojnost izricaja, mogucnost istinske kritike drustva punim plucima. U tom smislu, sufliranje drzave Serbedzijinom kazalistu na Brijunima (!!) je krajnje upitno.
Kultura opet obuhvaca dosta institucionalnih djelatnosti konzerviranja i reporodukcije, eksponiranja sadrzaja, i to svakako treba financirati, i traziti vanjska sredstva financiranja od UNESCO-a do fondova EU. Zamislite da smo odbili izdvojiti novac za restauraciju Apoksiomena.
Ono sto mene zanima jest, kako su se kretala izdvajanja za kulturu u zadnjih 5 godina u apsolutnim iznosima i u strukturi? Jer je evidentno da ima dosta optuzbi za malverzacije na sve strane, a i financirali su se projekti koji tesko da pridonose interesu Hrvatske.
Umjetnik kojega financira itko, osim njega samoga, a narocito drzava, je izgubio samosvojnost izricaja, mogucnost istinske kritike drustva punim plucima. U tom smislu, sufliranje drzave Serbedzijinom kazalistu na Brijunima (!!) je krajnje upitno.
Kultura opet obuhvaca dosta institucionalnih djelatnosti konzerviranja i reporodukcije, eksponiranja sadrzaja, i to svakako treba financirati, i traziti vanjska sredstva financiranja od UNESCO-a do fondova EU. Zamislite da smo odbili izdvojiti novac za restauraciju Apoksiomena.
Ono sto mene zanima jest, kako su se kretala izdvajanja za kulturu u zadnjih 5 godina u apsolutnim iznosima i u strukturi? Jer je evidentno da ima dosta optuzbi za malverzacije na sve strane, a i financirali su se projekti koji tesko da pridonose interesu Hrvatske.
Guest- Guest
a ča bi se dogodilo da smo odbili restaurirati aposkiomena?kolerik wrote:A propos ovoga sto se vodi kao konstruktivniji dio rasprave, pa mislim da treba razdvojiti kulturu i umjetnost, upotrebljavate ih izmjenicno.
ljudi gladuju i nemaju za odjeću, i nezun.. zima in je, a vi bi restaurirali is njihovin šoldima.
2014-04-16
aben wrote:a ča bi se dogodilo da smo odbili restaurirati aposkiomena?kolerik wrote:A propos ovoga sto se vodi kao konstruktivniji dio rasprave, pa mislim da treba razdvojiti kulturu i umjetnost, upotrebljavate ih izmjenicno.
ljudi gladuju i nemaju za odjeću, i nezun.. zima in je, a vi bi restaurirali is njihovin šoldima.
Ne znam za drzavu u kojoj nema gladnih ljudi, takva se valjda jos nije ustrojila na kugli zemaljskoj. Nisam stekao dojam da su ti socijalni programi vazni.
Ali nigdje nisam vidio da je jedno drustvo maklo sve u stranu i odlucilo da nitko vise nece biti ni siromasan ni gladan, a u medjuvremenu nema ni obrane ni skolstva ni zdravstva...pa ni kulture.
Apoksiomen ce se zapravo sam po sebi mnogostruko isplatiti, gdje god da ga izloze i kad god da ga posalju na svjetsku turneju. Nisam strucnjak, ali ima ih svega nekoliko u svijetu. Sa takvim eksponatom, ako gospodaris pametno, mozes izbiti puno novaca, a u konacnici, ako zbilja zacrni, prodati ga. Cuo sam da su Talijani i Grci za nerestauriranog Apoksiomena nudili bianco cekove.
Guest- Guest
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Dalićka priča vic o Agrokoru
» Dalićka podnosi ostavku?
» Dalićka Santo Subito
» Dalićka i Marić uvode Euro
» Ramo i Dalićka uriniraju po naciji
» Dalićka podnosi ostavku?
» Dalićka Santo Subito
» Dalićka i Marić uvode Euro
» Ramo i Dalićka uriniraju po naciji