Dalićka neoliberalka
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Dalićka neoliberalka
evo njega sa svojom vječnom pričom, ne znam samo odakle ti ideja da bi njemu uspjelo ubaciti tricu :Pljubo1212 wrote:ali neve vuče malo na kraljevski klub, šteta što rođi marcelu nije bilo do vježbanja trica :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
od mmt-a?deda ilerminatus wrote:pobijedili ste, odustajem
2014-04-16
kočoperan hehhe jese fino mazite ko lunja i mazaNeve wrote:ok, tebe treba pustiti da prvo istražiš i otkriješ što ustvari želiš, 'razgovor' ili ne, jer zasad ti očito nije baš jasno bi li piškio, kakio ili bi nešto trećekolerik wrote:Mislim da si ti ta koja ne zeli nastavak ovog "razgovora". Lako i brzo cemo ustvrditi tko je, koliko i zasto frustriran ;)
a tko je frustriran, to smo već lako i brzo ustvrdili, budući da je to na tebi bilo više nego očito :D
u međuvremenu si valjda lupio par puta glavom u štok da se resetiraš i popio apaurin, pa ti se 'podigao rep' i opet si sav jak i kočoperan B-) ali gle, sad se meni zbilja više ne da natjeravati, jer si onak', dosta dosadan
Kermit-
2014-04-17
da, da vrlo zanimljivo...Neve wrote:ok, tebe treba pustiti da prvo istražiš i otkriješ što ustvari želiš, 'razgovor' ili ne, jer zasad ti očito nije baš jasno bi li piškio, kakio ili bi nešto trećekolerik wrote:Mislim da si ti ta koja ne zeli nastavak ovog "razgovora". Lako i brzo cemo ustvrditi tko je, koliko i zasto frustriran ;)
a tko je frustriran, to smo već lako i brzo ustvrdili, budući da je to na tebi bilo više nego očito :D
u međuvremenu si valjda lupio par puta glavom u štok da se resetiraš i popio apaurin, pa ti se 'podigao rep' i opet si sav jak i kočoperan B-) ali gle, sad se meni zbilja više ne da natjeravati, jer si onak', dosta dosadan
ova cura zna napraviti špagu, znaš li ti?
Guest- Guest
.. i nedajbože, Josipovićeve kompozicije i koncertejasambrend wrote:Pa ovi se oteli kontroli skroz...Haso taman na vrijeme došao dok još nismo dobili masovne gole performanse po centrima gradova samozvanih umjetnika sponzoriranih od strane države...ideologija je tu najmanje bila bitna...
2014-04-12
nisi zanimljivaben wrote:od mmt-a?deda ilerminatus wrote:pobijedili ste, odustajem
Guest- Guest
znam i mogu, čak i mušku.. a mogu napraviti i zvijezdu, stoj na rukama, most, sjediti u 'lotosu' i skočiti salto iako samo u vodu, itd.deda ilerminatus wrote:ova cura zna napraviti špagu, znaš li ti?
i mislim da me to dovoljno kvalificira za ministricu prosvjete i sporta
2014-04-12
haha, al ne moreš to reći za dedalosa, on viče silovanje! iz finte:)kic wrote:svatko ima svog silovatelja ovdje čini se :^^
2014-04-16
neve je raspoložena, ako imaš potrebu za time samo se nagnikic wrote:svatko ima svog silovatelja ovdje čini se :^^
Guest- Guest
zar i ti? tko je tvoj?kic wrote:svatko ima svog silovatelja ovdje čini se :^^
2014-04-12
aben wrote:haha, al ne moreš to reći za dedalosa, on viče silovanje! iz finte:)kic wrote:svatko ima svog silovatelja ovdje čini se :^^
da je deda žensko, on bi bio onaj tip frigidne visoke cure kojoj pokušavaš nešto zanimljiva reč, dok ti nisi ni izgovorio ona poluživotno mahne rukom: glup si.. :^^
Neve wrote:zar i ti? tko je tvoj?kic wrote:svatko ima svog silovatelja ovdje čini se :^^
mene nitko, ja sam main silovatelj, ulazim u šatore po volji i kažnjam kako hoću :p
deda ilerminatus wrote:da, da vrlo zanimljivo...Neve wrote:ok, tebe treba pustiti da prvo istražiš i otkriješ što ustvari želiš, 'razgovor' ili ne, jer zasad ti očito nije baš jasno bi li piškio, kakio ili bi nešto trećekolerik wrote:Mislim da si ti ta koja ne zeli nastavak ovog "razgovora". Lako i brzo cemo ustvrditi tko je, koliko i zasto frustriran ;)
ova cura zna napraviti špagu, znaš li ti?
2014-04-19
kic wrote:aben wrote:haha, al ne moreš to reći za dedalosa, on viče silovanje! iz finte:)kic wrote:svatko ima svog silovatelja ovdje čini se :^^
da je deda žensko, on bi bio onaj tip frigidne visoke cure kojoj pokušavaš nešto zanimljiva reč, dok ti nisi ni izgovorio ona poluživotno mahne rukom: glup si.. :^^
nije istina, da sam žensko imao bih predivnu plavu kosu
Guest- Guest
hehehe da je deda žensko đoda bi jeba samo takokic wrote:aben wrote:haha, al ne moreš to reći za dedalosa, on viče silovanje! iz finte:)kic wrote:svatko ima svog silovatelja ovdje čini se :^^
Kermit-
2014-04-17
jelda? forum bi bio ko močvara, da netko nekome povremeno ne svira po živcima :Dasilovski wrote:kočoperan hehhe jese fino mazite ko lunja i maza
2014-04-12
deda ilerminatus wrote:kic wrote:aben wrote:haha, al ne moreš to reći za dedalosa, on viče silovanje! iz finte:)kic wrote:svatko ima svog silovatelja ovdje čini se :^^
nije istina, da sam žensko imao bih predivnu plavu kosu
daj makni taj avatar zgadi mi čips
asilovski wrote:hehehe da je deda žensko đoda bi jeba samo takokic wrote:aben wrote:haha, al ne moreš to reći za dedalosa, on viče silovanje! iz finte:)kic wrote:svatko ima svog silovatelja ovdje čini se :^^
omg ovo su anime gender-bender spike..
deda sindikalac wrote:nemam sad drugi, treba mi vremena da nađem
na
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/be/76/c6/be76c6265e3d4d66972dc8e9d2a1a329.jpg
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Dalićka priča vic o Agrokoru
» Dalićka podnosi ostavku?
» Dalićka Santo Subito
» Dalićka i Marić uvode Euro
» Ramo i Dalićka uriniraju po naciji
» Dalićka podnosi ostavku?
» Dalićka Santo Subito
» Dalićka i Marić uvode Euro
» Ramo i Dalićka uriniraju po naciji
Page 8 of 11