Dalićka priča vic o Agrokoru
Page 1 of 1
Re: Dalićka priča vic o Agrokoru
NAJLJEPŠI OSMIJEH HRVATSKE- SPAVAŠ LI MIRNO, MONA LISO !?
Ministrica gospodarstva i sitne boranije, Martina Dalić, u maniru vrhuskog komičara je ispričala predobar vic koji je i nju natjerao na smijeh, ma koliko se trudila ostati profesionalka i smijeh prepustiti publici.
Čak je pozvala pomoćnicu, skoro vapijući: Hajde ti, ja ne mogu od smijeha!
Vic koji je ispričala je vrhunska satira, koju običan puk i nije skužio, što je kod nje vjerojatno i izazvalo nekontroliran smijeh- pričaš vic, a svi te gledaju kao kad govoriš nešto vrlo važno.
Njoj samoj je bilo malo i neprijatno, pa je htjela ponobviti sve, ovaj put bez smijanja. To se zove intelektualno poštenje i poštivanje publike.
Bilo kako bilo, smijeh joj izvrsno stoji, kad se ovako slatko smije Možda se tako smiju, oni koji se zadnji smiju..
Kermit-
2014-04-17
a dobro..u uljudjenim drzavama dalekog istoka,glave padaju vlastitom rukom,jer je pogazena cast i nanijeta sramota..ovdje pricaju viceve..
Guest- Guest
vjerojatno se prisjetila kolika nju provizija čeka u bankama ako nasamari građane hrvatske da plate gazdine nebuloze...
sitting_bull-
2015-09-28
Tko se posljednji smije, najsporije shvaća.
Regoč-
2015-08-21
asilovski wrote:
Koja kurbetina majku ti jebem hrvatsku upo crknute usaftale pičke svako hrvatsko krvno zrno da ti jebem kurvo prokleta jebem ti okot i nakot. jebo ti Tito mater. dabogda te kanibali pojeli za doručak.
Guest- Guest
pa nemožeš vjerovat koja bahata arogancija vani bi je kamenovali, pucali u nju iz svih livorvera, bacali bombe rašpom bi je zatukli ko onu Sisi.
i nitko ništa? ovdje svi u nirvani jebote hrvati pronašli pranu i nirvanu.
Guest- Guest
ovo ti ja potpišem, od slova do slova, da ne ispadne da se nikad ne mremo oko ničeg složiti i usuglasiti... ;))..... al svejedno ne moraš baš tako suptilno.... :)))Gnječ wrote:asilovski wrote:
Koja kurbetina majku ti jebem hrvatsku upo crknute usaftale pičke svako hrvatsko krvno zrno da ti jebem kurvo prokleta jebem ti okot i nakot. jebo ti Tito mater. dabogda te kanibali pojeli za doručak.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa da nitko ništa, koji ste kurac drukali da se svi razoružamo... da smo sad svi pod oružjem pa još i da je to negdje 2003/2004 sad bi mi to sve poravnali i potukli što nije za živsti... e sad ga jebi, niti ima oružja niti ga ima tko zesti i oplesti... :))) sad crkajte svi odreda i mi s vami... ;)Gnječ wrote:pa nemožeš vjerovat koja bahata arogancija vani bi je kamenovali, pucali u nju iz svih livorvera, bacali bombe rašpom bi je zatukli ko onu Sisi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa da nitko ništa, koji ste kurac drukali da se svi razoružamo... da smo sad svi pod oružjem pa još i da je to negdje 2003/2004 sad bi mi to sve poravnali i potukli što nije za živsti... e sad ga jebi, niti ima oružja niti ga ima tko zesti i oplesti... :))) sad crkajte svi odreda i mi s vami... ;)Gnječ wrote:pa nemožeš vjerovat koja bahata arogancija vani bi je kamenovali, pucali u nju iz svih livorvera, bacali bombe rašpom bi je zatukli ko onu Sisi.
ja sam drukao??? pa ja sam jedan od rijetkih koji je sve koji su imali oružje, municiju i eksploziv molio i nagovarao ih da nikako i nikada ne predaju to što imaju zločinačkoj rvackoj policiji i ustaško-udbaškoj mupovskoj zločinačkoj organizaciji. nikada! sakri konzerviraj trebat će opet ali ne budaletine sve predale ustaško udbaškim veleizdajničkim psima u mup. ja sam se opskrbio imam još zyklona-b od njemačkih ratnih rezervi i nešto eksploziva par dugih cijevi i tako ....neću sad ić u detalje na ovom forumu policijski krmci i kurve čitaju.
Guest- Guest
pa eeej! ona se smije njoj je smiješno bog je jebo a država tone ko Titanik još i brže. ni Neron se nije tako smijao kad je Rim zapalio pa pička joj materina da joj pička mile matere dođi u Istru Dalićka samo dođi ima fojbi budemo te spizdili u jednu od.
smije se znači propalo je sve smijeh je predaja znak nemoći i izdaje. koje li kurve pičku joj jebem tromblonskom minom da joj jebem.
smije se znači propalo je sve smijeh je predaja znak nemoći i izdaje. koje li kurve pičku joj jebem tromblonskom minom da joj jebem.
Guest- Guest
treba ju zavezat i MIG poslat da ju gađa raketom zrak-zemlja.
Guest- Guest
nema nikoga nirvana jebote. nemoj ti Miha mani se politike gledaj Stanlio i Olio da te herc ne strefi. jebeš ti sve to.
ček, idem se ubost iglom da vidim jel sanjam ili sam budan.
krvi ti Isusove koja kurbetina.
ček, idem se ubost iglom da vidim jel sanjam ili sam budan.
krvi ti Isusove koja kurbetina.
Guest- Guest
kud ćeš veće komedije od ovog svega što se nama događa... pa sjeti se još tamo na onom forumu kad sam znao reći da je sve ovo goli kurac kad mi koji smo mogli nismo reset napravili... kamo sreće da se zarulalo do kraja sa stojedinicom, pa da su nastali neredi i izmakli kontroli i da se u sklopu tog digla tada na oružje prvo razvojačena a onda uz njih i aktivna vojska i zatukla svu tu komunjarsku bandu neovisno u kojim se kožusima nalazila... tj snalazila... kurac bi se ta kuja danas smijala, bi se svaki put zagrcnula.... ovak jebiga, niš od revolucije slijedećih 100 godina... a mi, nebitno koji, ćemo polako pomrijeti što i gdje koji ranije ili kasnije... uglavnom sa žalom što sve ovo nismo malo bolje odigrali... jebiga bit će da bolje nismo znali...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kud ćeš veće komedije od ovog svega što se nama događa... pa sjeti se još tamo na onom forumu kad sam znao reći da je sve ovo goli kurac kad mi koji smo mogli nismo reset napravili... kamo sreće da se zarulalo do kraja sa stojedinicom, pa da su nastali neredi i izmakli kontroli i da se u sklopu tog digla tada na oružje prvo razvojačena a onda uz njih i aktivna vojska i zatukla svu tu komunjarsku bandu neovisno u kojim se kožusima nalazila... tj snalazila... kurac bi se ta kuja danas smijala, bi se svaki put zagrcnula.... ovak jebiga, niš od revolucije slijedećih 100 godina... a mi, nebitno koji, ćemo polako pomrijeti što i gdje koji ranije ili kasnije... uglavnom sa žalom što sve ovo nismo malo bolje odigrali... jebiga bit će da bolje nismo znali...
moglo se ali kaako sam davnih dana govorio upali ste u istu klopku i zajeb kao i JNA. fokusirali ste se na borbu sa vanjskim neprijateljem a totalno zanemarili izdaju, sabotažu u vlatitim redovima, niste bili pripremljeni za takvo ratovanje. sjebali su vas vaši generali sa tuđmanom na čelu isto kao i JNA generalštab sjebao kompletnu JNA.
Guest- Guest
jebite se, domoljubi!
to je nama vaša borba dala da imamo vladu lopova, hohštaplera, klaunova i budala.
poslije jebanja (izbora) nema kajanja.
uostalom, sami ste sjebali mutavog udbaša da vam uzjaše briselski ljigavi i anemični paša...
to je nama vaša borba dala da imamo vladu lopova, hohštaplera, klaunova i budala.
poslije jebanja (izbora) nema kajanja.
uostalom, sami ste sjebali mutavog udbaša da vam uzjaše briselski ljigavi i anemični paša...
sitting_bull-
2015-09-28
inače, otkako su počela sranja oko gazde i Agrokora, nema više javnih sastanaka ljige i njegove unjkavosti sa kaptola...
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Ramo i Dalićka odgađaju objavu rezultata revizije u Agrokoru u nedogled
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Dalićka neoliberalka
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Dalićka neoliberalka
Page 1 of 1