Dalićka podnosi ostavku?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Dalićka podnosi ostavku?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uskoro-uzivo-plenkovic-i-dalic-izlaze-pred-javnost-ceka-se-ostavka/1044665.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dalićka podnosi ostavku?
najbolju analizu je danas dao ljubo jurcic:'Naqjveca greska gospođe Dalic u svemu ovome je da se nije ponasala kao politicarka i nije razumjela proceduru tj politicku odgovornst,ona je u prvom redu ekonomistica ali zanemarila je cinjenicu da je i politicarka i da politicari snose odgovornost.Hrvatska nije neka gospodarska korporacija a tako se gospođa Dalic i ponasala.Nije imala politickog stofa i to je kostalo'.
2015-09-08
Šta vrijedi ostavka ili zatvor,kad radnje koji su takvi političari poduzeli su i dalje na snazi,odnosno ne poništavaju se.
Guest- Guest
od pomsli na beru kao premijera zavapim dalicko i plenki ostanite
2015-09-08
Od ulaska izvanredne uprave u Agrokor, odnosno 10. travnja 2017. do kraja ožujka ove godine, ukupni su troškovi Agrokora d.d., što uključuje i naknade povjereniku te plaće i nagrade zaposlenima, potom troškove savjetnika, revizorske i porezne usluge te režijske troškove i sl., iznosili 580,5 milijuna kuna. Od toga se najveći dio, 321,38 milijuna kuna, odnosi na troškove savjetnika u tom razdoblju
hahahhahaha
hahahhahaha
Guest- Guest
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
to se zove..'drpi i briši'..ko u onom filmu...
2015-09-08
ali zeno od pomsli na beru...juj...pa lik s epet puta preznoji dok sastavi suvislu recenicu a kad provali biserje to je tek showSora wrote:Treba HDZ ostati
Hdz zna
2015-09-08
Živi zid kazneno prijavio Plenkovića, Marića, Ramljaka i Dalić
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1044672
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1044672
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mene više kod svega brine činjenica da ti netko može objavljivati privatne maile,
bez da za to snosi odgovornost. Nisam još čuo za neko smisleno i meni prihvatljivo objašnjenje...
bez da za to snosi odgovornost. Nisam još čuo za neko smisleno i meni prihvatljivo objašnjenje...
Hdz kontinuirano pljačka ovu zemlju
Oni nemaju predaha u tomu
U sdp su se drugacije ponašali , Bero se ne zna izražavati
Pa sto
Jebena crkva rovari protiv sdp jer gleda samo svoje interese
Mi smo ziva katolicka dzamahirija l cardak
Treba propasti ovo sve vec odavno
Pa sto
Metuzalem wrote:Šta vrijedi ostavka ili zatvor,kad radnje koji su takvi političari poduzeli su i dalje na snazi,odnosno ne poništavaju se.
“Ukoliko nešto nije bilo dobro tražit ćemo odgovornost i ispravit ćemo pogreške, ako ih je bilo”, izjavio je premijer Plenk_ović novinarima upitan šteti li politički potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva vladi i HDZ-u.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pitaj SNOWDENAEroo wrote:Mene više kod svega brine činjenica da ti netko može objavljivati privatne maile,
Inace
Uvijek mi je bilo cudno da ljudi ne vole policiju
Ako nisi kriv ...
Hercegovci sverceri i lopuze ne vole nikakvu policiju ni red u drzsvi
Pa sad mi glupo sto se nr bi objavili privatni postovi
Lopovi iz hdz se bar nekako moraju razoktkriti
a sad njega treba priupitati od kad zna za te mailove..jer ako je SOA već sve to pronašla, a trebala je dok su je češljali po premijerovom nalogu, zašto je šutio?
SDP mora raspasti na barem dva dijela, što bi imalo za posljedicu harmonizaciju
hr društva i političkog života općenito. Petu kolonu se mora uništit, bez obzira na način i cijenu.
hr društva i političkog života općenito. Petu kolonu se mora uništit, bez obzira na način i cijenu.
asevi su već maznuli više od pola milijarde kuna.. jebeno :D :D :D :DMetuzalem wrote:Od ulaska izvanredne uprave u Agrokor, odnosno 10. travnja 2017. do kraja ožujka ove godine, ukupni su troškovi Agrokora d.d., što uključuje i naknade povjereniku te plaće i nagrade zaposlenima, potom troškove savjetnika, revizorske i porezne usluge te režijske troškove i sl., iznosili 580,5 milijuna kuna. Od toga se najveći dio, 321,38 milijuna kuna, odnosi na troškove savjetnika u tom razdoblju
hahahhahaha
dalićka je sigurno dobila koji milijunčić , ali dobro bude njih sve Pernar i Sničić hapsili za koju godinu
Guest- Guest
pa zeno on ne zna mislim bero koje su ovlasti drzave..sto ej zakonodavna vlast i kako trebaju ici postupci...ja ne znam kako je taj decko zavrsio u politici jos cudnije na celu sdp-a...ali definitivno nije za politicara...da li je on trebao nekom posluziti kao klaun pa ga ej gurao dok je netko taj sa starne imao svoje planove ne znam..ali da i njega egositicnost pere pere ga...jer nije svjestan svojih kvaliteta..na zalost po njega..jer mu je fotelja ionako skoro prepiljena..Sora wrote:Hdz kontinuirano pljačka ovu zemlju
Pa sto
2015-09-08
Jebat ćemo majku petoj koloni. Još malo ...Sora wrote:
Hercegovci sverceri i lopuze ne vole nikakvu policiju ni red u drzsvi
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...to ti ono ide preko prve..druge..trece..cetvrte ruke..uostalom da nije todoric bio takav kakav je..i d anije ucnio do agrokora to sto je..ne bi ni bilo ove ekipe..posljedica se nadovezuje na uzrokIamOneofYou wrote:asevi su već maznuli više od pola milijarde kuna.. jebeno :D :D :D :DMetuzalem wrote:Od ulaska izvanredne uprave u Agrokor, odnosno 10. travnja 2017. do kraja ožujka ove godine, ukupni su troškovi Agrokora d.d., što uključuje i naknade povjereniku te plaće i nagrade zaposlenima, potom troškove savjetnika, revizorske i porezne usluge te režijske troškove i sl., iznosili 580,5 milijuna kuna. Od toga se najveći dio, 321,38 milijuna kuna, odnosi na troškove savjetnika u tom razdoblju
hahahhahaha
dalićka je sigurno dobila koji milijunčić , ali dobro bude njih sve Pernar i Sničić hapsili za koju godinu
2015-09-08
Sta pa crkvi ne valja nitko iz sdpvuksadinare wrote:pa zeno on ne zna mislim bero koje su ovlasti drzave..sto ej zakonodavna vlast i kako trebaju ici postupci...ja ne znam kako je taj decko zavrsio u politici jos cudnije na celu sdp-a...ali definitivno nije za politicara...da li je on trebao nekom posluziti kao klaun pa ga ej gurao dok je netko taj sa starne imao svoje planove ne znam..ali da i njega egositicnost pere pere ga...jer nije svjestan svojih kvaliteta..na zalost po njega..jer mu je fotelja ionako skoro prepiljena..Sora wrote:Hdz kontinuirano pljačka ovu zemlju
Pa sto
Jer ne plese po njihovom
I jer sexusude reci da su ateisti i agnostici
Nabijem ja crkvu
Sad neki referendum ZA IK
NAKON ODLUKE U SABORU
mene zanima jel ima jos kpji primjer takvih idiota da se NAKNADNO SKUPLJAJU POTPISI
samo kod nas u Cardaku
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ipak Stier danas podnosi ostavku
» Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke
» '' Karamarko vrhu HDZ-a najavio da podnosi ostavku na mjesto u Vladi ''
» Plenky ne podnosi nikakve kritike
» Dalićka neoliberalka
» Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke
» '' Karamarko vrhu HDZ-a najavio da podnosi ostavku na mjesto u Vladi ''
» Plenky ne podnosi nikakve kritike
» Dalićka neoliberalka