Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Nije, ali sa sela je i na tome mu zavidim.kic wrote:michaellcmacha wrote:ček malo, jel mene uopće bilo na metildinoj temi.... il vam ja dođem ko gusle uz deseterac.... :))kic wrote:metilda wrote:dijagram wrote:kic dopusta nepodopstine na gerijatriji:)
a je li mladac Miha prestao psovati?
nisi ni ti duzna ostala, a nekako si i zapocela, tako da..
kad si selebriti :)
Nego, kaj bi Miha štela ostat samozatajan, a Epija propagira u svakom drugom postu. Ne ide to tak. Karma.
Guest- Guest
Tko ni imal putra na glavi ni bežal. Naši svi zagrebački susedi su ostali i dočekali partizane. Oni koji su drukali ljude i sudjelovali u klanjima, itekak su imali razloga bežat, ali kak veli stara židovska. Ne isplati ti se bježat jer ćeš samo umrijet umoran.Noor wrote:Eva wrote:Četnici i ustaše u istoj jami, fino.
a šta s onima iz jame koji nisu ni jedno ni drugo?
Guest- Guest
Ti isto pamtiš kao ribica.Dread_Pirate_Roberts wrote:to kao prijetiš?Gnječ wrote:metilda wrote:Eva wrote:Metilda, Haso ti je rahmetli.
nije, nije, njegovo vrijeme tek dolazi
Nemojte da se ponovi Bleiburg.
Esco ne prijeti on obećava.
Pitaj Maxa da ti objasni.
Guest- Guest
"Ko leti, vrijedi, ko vrijedi, leti, ko ne leti, ne vrijedi"Eva wrote:Tko ni imal putra na glavi ni bežal. Naši svi zagrebački susedi su ostali i dočekali partizane. Oni koji su drukali ljude i sudjelovali u klanjima, itekak su imali razloga bežat, ali kak veli stara židovska. Ne isplati ti se bježat jer ćeš samo umrijet umoran.Noor wrote:Eva wrote:Četnici i ustaše u istoj jami, fino.
2014-04-12
daj, ne spominjite esca previše..počet će kmezit, tko će ga onda zaustavit..podavit će nas..Eva wrote:Ti isto pamtiš kao ribica.Dread_Pirate_Roberts wrote:to kao prijetiš?Gnječ wrote:metilda wrote:Eva wrote:Metilda, Haso ti je rahmetli.
2014-04-12
Eva wrote:Tko ni imal putra na glavi ni bežal. Naši svi zagrebački susedi su ostali i dočekali partizane. Oni koji su drukali ljude i sudjelovali u klanjima, itekak su imali razloga bežat, ali kak veli stara židovska. Ne isplati ti se bježat jer ćeš samo umrijet umoran.Noor wrote:Eva wrote:Četnici i ustaše u istoj jami, fino.
to nije istina. mnogi su bježali pred novim režimom, jer su bili uplašeni i nafilani dezinformacijama od strane stvarnih zločinaca.
a, kakvog putra na glavi su imala djeca?
Guest- Guest
Tko ni drukal ljude i bil ustaški potrčko nije bežal. Celi haustor moje bake, svi ostali u ZG. Nikome se niš ni desilo a svi Hrvati. Jebiga, partizani su imali onu starozavjetnu. Oči za oko i vilica za zub.
Guest- Guest
Poznavala sam ljude, dosta ih je pokojnih, koji nikam nisu bežali. Svi koji su sudjelovali u klanjima, bježali su vodeći i svoju djecu. Sami su im presudili nažalost.Noor wrote:Eva wrote:Tko ni imal putra na glavi ni bežal. Naši svi zagrebački susedi su ostali i dočekali partizane. Oni koji su drukali ljude i sudjelovali u klanjima, itekak su imali razloga bežat, ali kak veli stara židovska. Ne isplati ti se bježat jer ćeš samo umrijet umoran.Noor wrote:Eva wrote:Četnici i ustaše u istoj jami, fino.
to nije istina. mnogi su bježali pred novim režimom, jer su bili uplašeni i nafilani dezinformacijama od strane stvarnih zločinaca.
Last edited by Eva on 28/10/2016, 13:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mene neće. Mi smo si dobri.maggie13 wrote:daj, ne spominjite esca previše..počet će kmezit, tko će ga onda zaustavit..podavit će nas..Eva wrote:Ti isto pamtiš kao ribica.Dread_Pirate_Roberts wrote:to kao prijetiš?Gnječ wrote:metilda wrote:
Guest- Guest
čuj 'on obećava'...Eva wrote:Ti isto pamtiš kao ribica.Dread_Pirate_Roberts wrote:to kao prijetiš?Gnječ wrote:metilda wrote:Eva wrote:Metilda, Haso ti je rahmetli.
valjda je previše pušio kurac šefu talijanu pa se mora negdje istresti...on obećava...ahahahaaaaaaa
Ja te prijateljski savjetujem.Dread_Pirate_Roberts wrote:čuj 'on obećava'...Eva wrote:Ti isto pamtiš kao ribica.Dread_Pirate_Roberts wrote:to kao prijetiš?Gnječ wrote:metilda wrote:
valjda je previše pušio kurac šefu talijanu pa se mora negdje istresti...on obećava...ahahahaaaaaaa
Pitaj Maxa ak meni ne vjeruješ.
Guest- Guest
pa nek počne...što čeka? mi smo svi ovdje i čekamo, a on prdi tamo iza ekrana...internet warrior...
I mi smo si.Eva wrote:Mene neće. Mi smo si dobri.maggie13 wrote:daj, ne spominjite esca previše..počet će kmezit, tko će ga onda zaustavit..podavit će nas..Eva wrote:Ti isto pamtiš kao ribica.Dread_Pirate_Roberts wrote:to kao prijetiš?Gnječ wrote:
Zato se uvijek iznova čudim kad se žali da ga provociram na baniranje.
2014-04-12
e, pa vidiš...moj stari zna mnoge koji su pobjegli, a celi rat su bili doma i nikakva zlodjela nisu napravili, al su bili "informirani" da partizani kolju, pa nisu htjeli čekati da se osvjedoče.Eva wrote:Poznavala sam ljude, dosta ih je pokojnih, koji nikam nisu bežali. Svi koji su sudjelovali u klanjima, bježali su vodeći i svoju djecu. Sami su im presudili nažalost.Noor wrote:Eva wrote:Tko ni imal putra na glavi ni bežal. Naši svi zagrebački susedi su ostali i dočekali partizane. Oni koji su drukali ljude i sudjelovali u klanjima, itekak su imali razloga bežat, ali kak veli stara židovska. Ne isplati ti se bježat jer ćeš samo umrijet umoran.Noor wrote:Eva wrote:Četnici i ustaše u istoj jami, fino.
na kraju su ipak tak završili, a nisu trebali.
jedini krimen im je bil kaj su se u koloni zmešali sa stvarnim zločincima.
zato, ne generaliziraj ...ništa nije crno-bijelo.
Guest- Guest
I glupost se plaća.Noor wrote:e, pa vidiš...moj stari zna mnoge koji su pobjegli, a celi rat su bili doma i nikakva zlodjela nisu napravili, al su bili "informirani" da partizani kolju, pa nisu htjeli čekati da se osvjedoče.Eva wrote:Poznavala sam ljude, dosta ih je pokojnih, koji nikam nisu bežali. Svi koji su sudjelovali u klanjima, bježali su vodeći i svoju djecu. Sami su im presudili nažalost.Noor wrote:Eva wrote:Tko ni imal putra na glavi ni bežal. Naši svi zagrebački susedi su ostali i dočekali partizane. Oni koji su drukali ljude i sudjelovali u klanjima, itekak su imali razloga bežat, ali kak veli stara židovska. Ne isplati ti se bježat jer ćeš samo umrijet umoran.Noor wrote:
Guest- Guest
Ne žali se, on te kuri, a ti ne kužiš njegovu spiku. Igrač je on sam takav.maggie13 wrote:I mi smo si.Eva wrote:Mene neće. Mi smo si dobri.maggie13 wrote:daj, ne spominjite esca previše..počet će kmezit, tko će ga onda zaustavit..podavit će nas..Eva wrote:Ti isto pamtiš kao ribica.Dread_Pirate_Roberts wrote:
to kao prijetiš?
Guest- Guest
Eva wrote:I glupost se plaća.Noor wrote:e, pa vidiš...moj stari zna mnoge koji su pobjegli, a celi rat su bili doma i nikakva zlodjela nisu napravili, al su bili "informirani" da partizani kolju, pa nisu htjeli čekati da se osvjedoče.Eva wrote:Poznavala sam ljude, dosta ih je pokojnih, koji nikam nisu bežali. Svi koji su sudjelovali u klanjima, bježali su vodeći i svoju djecu. Sami su im presudili nažalost.Noor wrote:Eva wrote:
Tko ni imal putra na glavi ni bežal. Naši svi zagrebački susedi su ostali i dočekali partizane. Oni koji su drukali ljude i sudjelovali u klanjima, itekak su imali razloga bežat, ali kak veli stara židovska. Ne isplati ti se bježat jer ćeš samo umrijet umoran.
plaća, ali ne treba umobolno opravdavati i dernečiti nad takvom naplatom.
jel ti tak teško reći...DA, BILO JE TU I NEVINIH ŽRTAVA I TO SVAKAKO TREBA OSUDITI?!
jednako kako osjećamo za svoje, treba osjećati i za sve ostale nevine žrtve.
nek sam hlebinka, kak si rekla...al bar imam ljudskosti u sebi.
Guest- Guest
ahaaaa, točno tako izgleda, samo obrnuto..osim što ja njega ne kurim, što bi tek tada biloEva wrote:Ne žali se, on te kuri, a ti ne kužiš njegovu spiku. Igrač je on sam takav.maggie13 wrote:I mi smo si.Eva wrote:Mene neće. Mi smo si dobri.maggie13 wrote:daj, ne spominjite esca previše..počet će kmezit, tko će ga onda zaustavit..podavit će nas..Eva wrote:
Ti isto pamtiš kao ribica.
2014-04-12
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji