Rasizam na Gotlandu
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Rasizam na Gotlandu
jasno da će doći, vjerojatno se zato i zateže do pucanjabogomdani wrote:prije ili poslije ce biti to..Nije najsredtnije rjesenje,bolje bi bilo da politika to rjesi protjerivanjem Khozoepa,ali nekom ide u interesu da izazove civilne nemire,koji ce kad tad doci..
jer kako će drukčije doći do promjene vlasti i suspenzije civiliziranih i demokratskih zakona koje necivilizirani bezobrazno zlorabe i iskorištavaju, nanoseći pritom svu moguće štete onima koji su ih dobrodušno primili?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
da citas do kraja shvatila bi da bi to i napravio,da je Svabo pokazao bar malo volje da se brani..sve i da je ekstremni neznalica u fajtu,mogao je bar odgurnuti od sebe(nije kaznjivo) ovog islamskog smrada,a ovaj bi odletio kao ping-pong loptica..No nijestajao je kao usrana ofca,stoicki ocekujuci sto Boga da..I sad bi ga ja takvog faknutog trebao braniti..??Neve wrote:o čemu ti pričaš, daj se saberi i ne širi priču s konkretne stvari na općebogomdani wrote:Tocno,no tebi objasnjavati situaciju,od koje si udaljena fizicki ali i mentalno,nema smisla..Mogu ti samo reci-nemas pojma...
Da,moguce da bi se sve to dogodilo,ali nema brige,ima posla,tko hoce raditi,a i kazna(1000 Ojrova u prosjeku) nije nes puno,za zadovoljstvo slusati,kako Khozoepu zvekecu koske u glavudji..Zasto na taj nacin?
Budes vidjela za izvjesno vrijeme..Dotle sjedit tam ogdje si,i uzivaj u tukastoj neukosti..
jesi li opisao situaciju? jesi. jesi li rekao da Švabo nije reagirao šakom na naguravanje pijanca, i da nisi ni ti reagirao šakom iako si se razljutio, jer znaš da to ne bi bilo pametno? jesi.
pa zašto, 'hrabriša', nisi sebi htio priuštiti to zadovoljstvo da čuješ kako ovom Arapu zveckaju kosti u glavi, a mogao si, imao si priliku?
ukratko, prigovaraš i napadaš Švabu zato što nije napravio ono što ni ti sam nisi htio napraviti, bravo :D
Kazem,i tebe bi malo pustio da upoznas njihove cari,i debelo se premisljao,zasluzujes li odbranu...najvjerovatnije,ako bi te Khozoepi uhvatili sa par cvrstih hvatova tvojih rajskih plodova,samo bih se slatko i zlurado nasmijao..
Guest- Guest
i po tebi,se i nadalje treba prepustiti Zakonu i Panduriji,da te "stiti" dok ti trpis udarce po materiji i duhu...a ja...Neve wrote:jasno da će doći, vjerojatno se zato i zateže do pucanjabogomdani wrote:prije ili poslije ce biti to..Nije najsredtnije rjesenje,bolje bi bilo da politika to rjesi protjerivanjem Khozoepa,ali nekom ide u interesu da izazove civilne nemire,koji ce kad tad doci..
jer kako će drukčije doći do promjene vlasti i suspenzije civiliziranih i demokratskih zakona koje necivilizirani bezobrazno zlorabe i iskorištavaju, nanoseći pritom svu moguće štete onima koji su ih dobrodušno primili?
Nije ti jasno da,Zakon u svabiji to dopusta ,kako bi se domaci i ostali europljani "disciplinirali" i natjerali da budu jos pitomije ofce..
Guest- Guest
sherijatski zakon
2014-04-14
bogumi,kad cujem ovakvo "naše2 ženskinje kako trtlja kojestarije,pozelim da ih ovi Khozoepi malo preuzmu na edukaciju...Powampirile su se zene..jako...Winter is coming wrote:sherijatski zakon
Guest- Guest
jebiga neznam sta bi ti reko,npr ove tamo zene nase,srpkinje,hrvatice bilo koje su za moj pojam daleko bolje od ovih amerikanki,ove se prave pametne,sviraju kukcu,ma jebiga ko muskarci su iako nisu,da nesto znaju skuhat,ma kavi,napravi ti neki kuki,jebem ti kuki,tako da one tamo nase zenskinje su dobre za moj pojam u usporedbi sa ovim sotonama
2014-04-14
t ostoji,Balkanke su hajde jos prihvatljive,iako jako jezičave..Winter is coming wrote:jebiga neznam sta bi ti reko,npr ove tamo zene nase,srpkinje,hrvatice bilo koje su za moj pojam daleko bolje od ovih amerikanki,ove se prave pametne,sviraju kukcu,ma jebiga ko muskarci su iako nisu,da nesto znaju skuhat,ma kavi,napravi ti neki kuki,jebem ti kuki,tako da one tamo nase zenskinje su dobre za moj pojam u usporedbi sa ovim sotonama
vrag odnio salu,zene pokorile svijet,reci nekoj nes,odmah skacu neke javne pravobraniteljice,ovoga i onoga...
jeđah ja preksinoc sa Rujke,praline bombone..cinilo mi se neurednim da jedem steak sa njene pupice..ovako malo jezikom sutao praline vamo tamo i kad sam uspio ih gurnut u pupčić onda sam ih i pojeo..na kraju slijedilo piffo,ali iz krigla...eto,jadna i sva ponizena je otisla poslije pod tus,jer sam je okaljao cokoladom..
Guest- Guest
a ima svakakvih,jezicave ljude ne volim i od njih bjezim i od galamdzija
2014-04-14
takvi su najgori usranci...nedostatak argumenata nadoknadjuju galamom,vrijedjanjem,davljenjem,glupostima..Winter is coming wrote:a ima svakakvih,jezicave ljude ne volim i od njih bjezim i od galamdzija
Guest- Guest
emocionalni vampiri,jos jedna zanimljiva tema za proucavanjebogomdani wrote:takvi su najgori usranci...nedostatak argumenata nadoknadjuju galamom,vrijedjanjem,davljenjem,glupostima..Winter is coming wrote:a ima svakakvih,jezicave ljude ne volim i od njih bjezim i od galamdzija
2014-04-14
istina..bas mi je kolega dzmrdz pricao kako nakon nekoliko diskusija sa tim wampirima,ode sa foruma skroz iscrpljen...Winter is coming wrote:emocionalni vampiri,jos jedna zanimljiva tema za proucavanjebogomdani wrote:takvi su najgori usranci...nedostatak argumenata nadoknadjuju galamom,vrijedjanjem,davljenjem,glupostima..Winter is coming wrote:a ima svakakvih,jezicave ljude ne volim i od njih bjezim i od galamdzija
Guest- Guest
da,sta ces,sjetih se teme sa psihologije "Kako prepoznato shizofrenicara" morao bih nesto procitati na tu temubogomdani wrote:istina..bas mi je kolega dzmrdz pricao kako nakon nekoliko diskusija sa tim wampirima,ode sa foruma skroz iscrpljen...Winter is coming wrote:emocionalni vampiri,jos jedna zanimljiva tema za proucavanjebogomdani wrote:takvi su najgori usranci...nedostatak argumenata nadoknadjuju galamom,vrijedjanjem,davljenjem,glupostima..Winter is coming wrote:a ima svakakvih,jezicave ljude ne volim i od njih bjezim i od galamdzija
2014-04-14
auhhh..imas ovdje materijala na tone..a i na starom forumu...no ne shizoa,nego stvarnih psihopata..Winter is coming wrote:da,sta ces,sjetih se teme sa psihologije "Kako prepoznato shizofrenicara" morao bih nesto procitati na tu temubogomdani wrote:istina..bas mi je kolega dzmrdz pricao kako nakon nekoliko diskusija sa tim wampirima,ode sa foruma skroz iscrpljen...Winter is coming wrote:emocionalni vampiri,jos jedna zanimljiva tema za proucavanjebogomdani wrote:takvi su najgori usranci...nedostatak argumenata nadoknadjuju galamom,vrijedjanjem,davljenjem,glupostima..Winter is coming wrote:a ima svakakvih,jezicave ljude ne volim i od njih bjezim i od galamdzija
Guest- Guest
da,no zanima me neka ozbiljna knjiga napisana od nekih poznatih psihoanaliticara
2014-04-14
pa guglaj,oni svapski Jung,i ostali...Winter is coming wrote:da,no zanima me neka ozbiljna knjiga napisana od nekih poznatih psihoanaliticara
Guest- Guest
da,naci cu nesto u lokalnoj biblioteci i moram naruciti one zabiljeske vasilija zajcevabogomdani wrote:pa guglaj,oni svapski Jung,i ostali...Winter is coming wrote:da,no zanima me neka ozbiljna knjiga napisana od nekih poznatih psihoanaliticara
2014-04-14
Fromm ti je dobar jer hvata najbitniji period istrazivanja phihe u kombinaciji sa najnovijim znanstvenim metodama..
Guest- Guest
Odjebi, kučko džihadistička, u Dublin. Možda sina spasiš da ga ne naguzi tvoja ekipa.Sora wrote:Regoč wrote:Neve, Neve, baš si naivna. Pseto džihadističko zna da je zaštićeno, a domaći umjesto da naprave kolektivno pustošenje tih centarah, puštaju da im siluju žene i kćeri.
Ha ha
Pustaj zenu ..nek ju siuju
Sto bi se ti mucio ?
Aha, to objašnjava mnoge čudne konstrukcije.marcellus wrote:prijevod je gugl translejt s švedskog
http://hagenbo.blogspot.hr/2016/10/om-camilla-sandelius-pa-gotland-och.html
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Rasizam u Švedskoj
» Rasizam u židova
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Forumski rasizam
» rasizam u slastičarnici
» Rasizam u židova
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Forumski rasizam
» rasizam u slastičarnici