ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rasizam na Gotlandu

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Rasizam na Gotlandu - Page 5 Empty Re: Rasizam na Gotlandu

Post by neva 16/10/2016, 17:59

bogomdani wrote:prije ili poslije ce biti to..Nije najsredtnije rjesenje,bolje bi bilo da politika to rjesi protjerivanjem Khozoepa,ali nekom ide u interesu da izazove civilne nemire,koji ce kad tad doci..
jasno da će doći, vjerojatno se zato i zateže do pucanja
jer kako će drukčije doći do promjene vlasti i suspenzije civiliziranih i demokratskih zakona koje necivilizirani bezobrazno zlorabe i iskorištavaju, nanoseći pritom svu moguće štete onima koji su ih dobrodušno primili?

neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 19:51

Neve wrote:
bogomdani wrote:Tocno,no tebi objasnjavati situaciju,od koje si udaljena fizicki ali i mentalno,nema smisla..Mogu ti samo reci-nemas pojma...
Da,moguce da bi se sve to dogodilo,ali nema brige,ima posla,tko hoce raditi,a i kazna(1000 Ojrova u prosjeku) nije nes puno,za zadovoljstvo slusati,kako Khozoepu zvekecu koske u glavudji..Zasto na taj nacin?
Budes vidjela za izvjesno vrijeme..Dotle sjedit tam ogdje si,i uzivaj u tukastoj neukosti..
o čemu ti pričaš, daj se saberi i ne širi priču s konkretne stvari na opće
jesi li opisao situaciju? jesi. jesi li rekao da Švabo nije reagirao šakom na naguravanje pijanca, i da nisi ni ti reagirao šakom iako si se razljutio, jer znaš da to ne bi bilo pametno? jesi.

pa zašto, 'hrabriša', nisi sebi htio priuštiti to zadovoljstvo da čuješ kako ovom Arapu zveckaju kosti u glavi, a mogao si, imao si priliku?
ukratko, prigovaraš i napadaš Švabu zato što nije napravio ono što ni ti sam nisi htio napraviti, bravo :D
da citas do kraja shvatila bi da bi to i napravio,da je Svabo pokazao bar malo volje da se brani..sve i da je ekstremni neznalica u fajtu,mogao je bar odgurnuti od sebe(nije kaznjivo) ovog islamskog smrada,a ovaj bi odletio kao ping-pong loptica..No nijestajao je kao usrana ofca,stoicki ocekujuci sto Boga da..I sad bi ga ja takvog faknutog trebao braniti..??
Kazem,i tebe bi malo pustio da upoznas njihove cari,i debelo se premisljao,zasluzujes li odbranu...najvjerovatnije,ako bi te Khozoepi uhvatili sa par cvrstih hvatova tvojih rajskih plodova,samo bih se slatko i zlurado nasmijao.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 19:53

Neve wrote:
bogomdani wrote:prije ili poslije ce biti to..Nije najsredtnije rjesenje,bolje bi bilo da politika to rjesi protjerivanjem Khozoepa,ali nekom ide u interesu da izazove civilne nemire,koji ce kad tad doci..
jasno da će doći, vjerojatno se zato i zateže do pucanja
jer kako će drukčije doći do promjene vlasti i suspenzije civiliziranih i demokratskih zakona koje necivilizirani bezobrazno zlorabe i iskorištavaju, nanoseći pritom svu moguće štete onima koji su ih dobrodušno primili?
i po tebi,se i nadalje treba prepustiti Zakonu i Panduriji,da te "stiti" dok ti trpis udarce po materiji i duhu...a ja...
Nije ti jasno da,Zakon u svabiji to dopusta ,kako bi se domaci i ostali europljani "disciplinirali" i natjerali da budu jos pitomije ofce..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/10/2016, 19:54

sherijatski zakon  No

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 19:55

Winter is coming wrote:sherijatski zakon  No
bogumi,kad cujem ovakvo "naše2 ženskinje kako trtlja kojestarije,pozelim da ih ovi Khozoepi malo preuzmu na edukaciju...Powampirile su se zene..jako... Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/10/2016, 20:04

jebiga neznam sta bi ti reko,npr ove tamo zene nase,srpkinje,hrvatice bilo koje su za moj pojam daleko bolje od ovih amerikanki,ove se prave pametne,sviraju kukcu,ma jebiga ko muskarci su iako nisu,da nesto znaju skuhat,ma kavi,napravi ti neki kuki,jebem ti kuki,tako da one tamo nase zenskinje su dobre za moj pojam u usporedbi sa ovim sotonama

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 20:07

Winter is coming wrote:jebiga neznam sta bi ti reko,npr ove tamo zene nase,srpkinje,hrvatice bilo koje su za moj pojam daleko bolje od ovih amerikanki,ove se prave pametne,sviraju kukcu,ma jebiga ko muskarci su iako nisu,da nesto znaju skuhat,ma kavi,napravi ti neki kuki,jebem ti kuki,tako da one tamo nase zenskinje su dobre za moj pojam u usporedbi sa ovim sotonama
t ostoji,Balkanke su hajde jos prihvatljive,iako jako jezičave..
vrag odnio salu,zene pokorile svijet,reci nekoj nes,odmah skacu neke javne pravobraniteljice,ovoga i onoga...
jeđah ja preksinoc sa Rujke,praline bombone..cinilo mi se neurednim da jedem steak sa njene pupice..ovako malo jezikom sutao praline vamo tamo i kad sam uspio ih gurnut u pupčić onda sam ih i pojeo..na kraju slijedilo piffo,ali iz krigla...eto,jadna i sva ponizena je otisla poslije pod tus,jer sam je okaljao cokoladom.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/10/2016, 20:09

a ima svakakvih,jezicave ljude ne volim i od njih bjezim i od galamdzija

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 20:10

Winter is coming wrote:a ima svakakvih,jezicave ljude ne volim i od njih bjezim i od galamdzija
takvi su najgori usranci...nedostatak argumenata nadoknadjuju galamom,vrijedjanjem,davljenjem,glupostima..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/10/2016, 20:13

bogomdani wrote:
Winter is coming wrote:a ima svakakvih,jezicave ljude ne volim i od njih bjezim i od galamdzija
takvi su najgori usranci...nedostatak argumenata nadoknadjuju galamom,vrijedjanjem,davljenjem,glupostima..
emocionalni vampiri,jos jedna zanimljiva tema za proucavanje

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 20:14

Winter is coming wrote:
bogomdani wrote:
istina..bas mi je kolega dzmrdz pricao kako nakon nekoliko diskusija sa tim wampirima,ode sa foruma skroz iscrpljen...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/10/2016, 20:17

bogomdani wrote:
Winter is coming wrote:
bogomdani wrote:
istina..bas mi je kolega dzmrdz pricao kako nakon nekoliko diskusija sa tim wampirima,ode sa foruma skroz iscrpljen...
da,sta ces,sjetih se teme sa psihologije "Kako prepoznato shizofrenicara" morao bih nesto procitati na tu temu

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 20:20

Winter is coming wrote:
bogomdani wrote:
Winter is coming wrote:
bogomdani wrote:
da,sta ces,sjetih se teme sa psihologije "Kako prepoznato shizofrenicara" morao bih nesto procitati na tu temu
auhhh..imas ovdje materijala na tone..a i na starom forumu...no ne shizoa,nego stvarnih psihopata..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/10/2016, 20:23

da,no zanima me neka ozbiljna knjiga napisana od nekih poznatih psihoanaliticara

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 20:25

Winter is coming wrote:da,no zanima me neka ozbiljna knjiga napisana od nekih poznatih psihoanaliticara
pa guglaj,oni svapski Jung,i ostali...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 20:27

https://bs.wikipedia.org/wiki/Erich_Fromm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/10/2016, 20:29

bogomdani wrote:
Winter is coming wrote:da,no zanima me neka ozbiljna knjiga napisana od nekih poznatih psihoanaliticara
pa guglaj,oni svapski Jung,i ostali...
da,naci cu nesto u lokalnoj biblioteci i moram naruciti one zabiljeske vasilija zajceva

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 20:30

Fromm ti je dobar jer hvata najbitniji period istrazivanja phihe u kombinaciji sa najnovijim znanstvenim metodama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 16/10/2016, 21:01

u koje ste vi teske teme krenuli :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Regoč 16/10/2016, 21:39

Sora wrote:
Regoč wrote:Neve, Neve, baš si naivna. Pseto džihadističko zna da je zaštićeno, a domaći umjesto da naprave kolektivno pustošenje tih centarah, puštaju da im siluju žene i kćeri.

Ha ha :tss
Pustaj zenu ..nek ju siuju
Sto bi se ti mucio ?
Odjebi, kučko džihadistička, u Dublin. Možda sina spasiš da ga ne naguzi tvoja ekipa.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 16/10/2016, 21:47

marcellus wrote:prijevod je gugl translejt s švedskog

http://hagenbo.blogspot.hr/2016/10/om-camilla-sandelius-pa-gotland-och.html
Aha, to objašnjava mnoge čudne konstrukcije.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics