Forumski rasizam
Page 1 of 1
Forumski rasizam
Tražim od forumske administracije da se preventivno kazne oni koji šire laži da sam ustaša i diskreditiraju moj antifašizam.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Forumski rasizam
Da poznata je tvoja cuvena antifasisticka aktivnost.IL Risorto wrote:Tražim od forumske administracije da se preventivno kazne oni koji šire laži da sam ustaša i diskreditiraju moj antifašizam.
I smatram da se tvojom zastitom stite i antifasisticke vrijednosti kao i vrhovni junaci plemenite antifasisticke borbe
Poput
Pol Pota Mao ze Donga druga Staljina Berije Rankovica i nase bijele ljubicice druga bravara
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ma nije to,već ja jednostavno ne volim kad mi netko kaže da sam ustaša,jer to duboko vrijeđa moju osobnost i kao forumaša i kao čovjeka.FRANK wrote:Da poznata je tvoja cuvena antifasisticka aktivnost.IL Risorto wrote:Tražim od forumske administracije da se preventivno kazne oni koji šire laži da sam ustaša i diskreditiraju moj antifašizam.
I smatram da se tvojom zastitom stite i antifasisticke vrijednosti kao i vrhovni junaci plemenite antifasisticke borbe
Poput
Pol Pota Mao ze Donga druga Staljina Berije Rankovica i nase bijele ljubicice druga bravara
2015-07-23
Nemojte mi dizat tlak.Pobili ste miljon Srba u zadnjih 100 godina i onda se čudite onakvim presuda na poštenom i nepristranom narodnom sudu.Nemojte,nemojte...
2015-07-23
marcellus likes this post
IL Risorto wrote:Nemojte mi dizat tlak.Pobili ste miljon Srba u zadnjih 100 godina i onda se čudite onakvim presuda na poštenom i nepristranom narodnom sudu.Nemojte,nemojte...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A tko se to drznuo da te nazove Ustašom, krilniče?IL Risorto wrote:Tražim od forumske administracije da se preventivno kazne oni koji šire laži da sam ustaša i diskreditiraju moj antifašizam.
omni-
2014-04-12
Onaj rasist škutor i još netko neki dan,ali sam sad zaboravio tko.omni wrote:A tko se to drznuo da te nazove Ustašom, krilniče?IL Risorto wrote:Tražim od forumske administracije da se preventivno kazne oni koji šire laži da sam ustaša i diskreditiraju moj antifašizam.
2015-07-23
Mozda je to samo od milja, mozda nisu mislili nista dobro? Tko ce znati, siroki su putevi avnojski... Mada sto jes jes u pravu si ovdje sve vrvi od rasista, fasista, ljoticevaca, drazinih shumnjaka i ljutih ustasa.IL Risorto wrote:Onaj rasist škutor i još netko neki dan,ali sam sad zaboravio tko.omni wrote:A tko se to drznuo da te nazove Ustašom, krilniče?IL Risorto wrote:Tražim od forumske administracije da se preventivno kazne oni koji šire laži da sam ustaša i diskreditiraju moj antifašizam.
omni-
2014-04-12
Smrt fasizmu i vjecna slava tebi i Dari iz Jasenovca kao i zakletom crnogorskon antifasistu Pavlu Djurisicu koji je kao pravi antifasist skoncao u jasenovcu nakon 3 dana svirepog mucenja bez da je glasa pustao dok su ga ustaski zlotvori zivog pekli na kolcu.IL Risorto wrote:Eto,onda znaš o čemu govorim.
2015-09-13
I sada gledam koliko je onaj suludi stric moga cace i brat moga dida lagao kad je opisivao Djurisicevu agoniju
I mislio sam di bi jedan antifa poput Pavla urlikao od bolova.
Bas kao i ona srceparajuca Igmanska epopeja nasih slavnih boraca koji su bez glasa trpjeli sjecu nogu i ruku bez anestezije.
Moje srce je uvijek sa njima
Bas kao i ona srceparajuca Igmanska epopeja nasih slavnih boraca koji su bez glasa trpjeli sjecu nogu i ruku bez anestezije.
2015-09-13
FRANK wrote:I sada gledam koliko je onaj suludi stric moga cace i brat moga dida lagao kad je opisivao Djurisicevu agoniju
Eto vidiš da si neupućen.Nije im ni trebala anestezija,jer su im se prsti pretvorili u led i onda nije bilo potrebe rezat,već bi samo naprosto pukli kao da su od stakla.
2015-07-23
U pravu si ali opet suosjecam sa njihovin patnjama jednako kao i sa suzama majki dalmatinskih partizana koji su casno pokre... zrtvovali svoje mlade zivote u cast i slavu antifasizmaIL Risorto wrote:FRANK wrote:I sada gledam koliko je onaj suludi stric moga cace i brat moga dida lagao kad je opisivao Djurisicevu agoniju
Eto vidiš da si neupućen.Nije im ni trebala anestezija,jer su im se prsti pretvorili u led i onda nije bilo potrebe rezat,već bi samo naprosto pukli kao da su od stakla.
2015-09-13
Ovo pokre. Nemojte uzimati odmah pod pojam pokrepali nego mi se u antifasistickon zanosu potkrao tip fehler
2015-09-13
lik se jedvah vratio s odvikavanja i već se urokao.omni wrote:A tko se to drznuo da te nazove Ustašom, krilniče?IL Risorto wrote:Tražim od forumske administracije da se preventivno kazne oni koji šire laži da sam ustaša i diskreditiraju moj antifašizam.
i s oba altera se ukopčao.
pa se svadi sam sa sobom.
ti abolirani su najgori.
2014-12-30
William Wallace okupio skotske klanove da im priopci novosti.
-Dragi Skoti imam dvije lose vijesti za vas.Njegovo visocanstvo Lord uveo je pravo prve bracne noci..
-Pa kako Williame kad svi znamo da je peder.
-Sto nas dovodi do druge lose vijesti...
-Dragi Skoti imam dvije lose vijesti za vas.Njegovo visocanstvo Lord uveo je pravo prve bracne noci..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber likes this post
vuksadinare wrote:William Wallace okupio skotske klanove da im priopci novosti.
znači ovaj frank prči rižoto
i obratno
Gast- Guest
Similar topics
» Ajmo Forumski Svejebi i ostala Muška Bratijo..pomagajte curi..
» Rasizam na Gotlandu
» Cjepni forumski presjek
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Forumski Star Wars Crawl Theme!
» Rasizam na Gotlandu
» Cjepni forumski presjek
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Forumski Star Wars Crawl Theme!
Page 1 of 1