Rasizam na Gotlandu
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Rasizam na Gotlandu
Ne možemo reći kako bi reagirali u toj situaciji,jer u datom momentu to ovisi o više čimbenika.
To je kao kad bi na nekoj poziciji u šahovskoj partiji rekli da bi odigrali taj i taj potez. No je li taj potez najbolji? Da li uopće vidimo pravi potez?
Nitko ne zna kako bi reagirao u toj situaciji. Da sam taj dan imao loš dan i bio nadrkan,onda bi bilo svašta. Da sam pijan i dobre volje,platio bih kozoljubu rundu i pričao š njim o nogometu,ili ženama. Da sam gazda lokala i lokalna faca,vjerovatno bih ga izbacio van ,a za njime i njegov šešir i štap...
Dakle rješenja imaš bezbroj.
To je kao kad bi na nekoj poziciji u šahovskoj partiji rekli da bi odigrali taj i taj potez. No je li taj potez najbolji? Da li uopće vidimo pravi potez?
Nitko ne zna kako bi reagirao u toj situaciji. Da sam taj dan imao loš dan i bio nadrkan,onda bi bilo svašta. Da sam pijan i dobre volje,platio bih kozoljubu rundu i pričao š njim o nogometu,ili ženama. Da sam gazda lokala i lokalna faca,vjerovatno bih ga izbacio van ,a za njime i njegov šešir i štap...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a dugo ti je trebalo da ponovis standardnu mantru jalnusnih nesposobnjakovica...no,od drugo niti ne mozete zivjeti,nego od milodara...cheers..!!! ovo ostalo nis sa nicim..proceed..n_razbojnik wrote:Nema moj ni tvoj stav veze sa time da svaka ovakva, a ne nužna ni slična tema vrvi tvojim osobnim fantazijama koje ne jebe nitko a ja se zaletim pa krenem čitati a nit je čitko niti smisleno. Moj narod i moja država su sasma dobro fala na pitanju, mi smo antifašisti i od antifašiszma se lijepo živi, to i tvojim švabama naplatimo svake godine...gibbe monis germoneybogomdani wrote:no,da ti imas neki svoj stav,ili tebi slicni,vjerovatno bi imali drzavu u kojoj narod dobro zivi,umjesto sto je samo krdo za prikupljanje politickih glasova...malo si razmisli o ovome..ako te uvrijedih konstatacijom,ispricavam se,ali izjava ostaje..n_razbojnik wrote:sere mi se kad svele usere temu osobnim dojmovima, ali baš svaku
Guest- Guest
nemam nis protiv da napises i nesto umnije..slobodno nam se pridruzi...n_razbojnik wrote:Eto, opet, blablabla...ni to što si možda židov te nebi spasilo sintagme i posljedica takvog čina...osim ako to ne napraviš netko gdje te netko ne vidi niti čuje, ili te barem ne uhvate. Švabo je akstrat i promišljen kastrat uz to, naplati'će on to sve jednoga dana ili nikada.bogomdani wrote:Tocno,no tebi objasnjavati situaciju,od koje si udaljena fizicki ali i mentalno,nema smisla..Mogu ti samo reci-nemas pojma...Neve wrote:eto, Švabo je glup i kastrat zato što nije reagirao šakom u glavu, a ti si za isto to najednom pametan, jer znaš da bi na*ebao? :Dbogomdani wrote:a jasno..ja sam bio toliko uskuhao kad sam to vidio,malo je trebalo da se zaletim i strgam toga lika,a onda bih normalno ja nahebao,i to za ovog Kastrata??..
Svabi i nordijci su sve prepustili vlasti i zakonu,sto Vlast i zakon kazu,tako mora biti...No sad Zakon kaze domacima..Na koljena i naguzite se..tako i bi...
mislim da je Švabo ipak inteligentnije postupio u toj situaciji nego što bi forumski velemačosi, doduše samo ovdje i na riječima
da ga je udario, pred zakonom bi bio više kriv nego onaj drugi, jer se taj drugi može pozvati na smanjenu uračunljivost zbog pijanstva
Švabu bi uhitili i optužili za napad, dobio bi policijski dosje, a lako moguće i otkaz na poslu zbog nasilničkog ponašanja
osim toga, Arap vjerojatno negdje na sebi skriva nož, a mislim da je jako glupo riskirati život zbog bilo čijeg pijanog guranja :/
Da,moguce da bi se sve to dogodilo,ali nema brige,ima posla,tko hoce raditi,a i kazna(1000 Ojrova u prosjeku) nije nes puno,za zadovoljstvo slusati,kako Khozoepu zvekecu koske u glavudji..Zasto na taj nacin?
Budes vidjela za izvjesno vrijeme..Dotle sjedit tam ogdje si,i uzivaj u tukastoj neukosti..
Kurca ce Svabo u ovom slucaju naplatiti..SVE im se raspada..
Guest- Guest
Reakcija zavisi od karaktera, i određeni će se u svakoj takvoj situaciji ponašati isto, pijan ili trijezanjastreb wrote:Ne možemo reći kako bi reagirali u toj situaciji,jer u datom momentu to ovisi o više čimbenika.
Ono što ostaje su posljedice, kao posljedica ovoga čina ostaje u zraku , život uništen, kriv nitko...karakter bio ne bi, taj azilantski centar je morao gorjeti istu večer, opomene radi
2014-04-15
Pa onda smo blizu konačnog rješenja...kad se raspadne ide zakon jačegabogomdani wrote:.SVE im se raspada..
2014-04-15
n_razbojnik wrote:karakter bio ne bi, taj azilantski centar je morao gorjeti istu večer, opomene radi
gorit će rasistička vještica
Pa da je vrijeme WW2,ne bih sumnjao u ishod..danas..ponesto drugacija i naglavacke razlicita situacija..n_razbojnik wrote:Pa onda smo blizu konačnog rješenja...kad se raspadne ide zakon jačegabogomdani wrote:.SVE im se raspada..
Guest- Guest
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:karakter bio ne bi, taj azilantski centar je morao gorjeti istu večer, opomene radi
Onda nek gori i Švecka, jbg
2014-04-15
Ma samo bih volio Neffeta vidjeti kao Objekt interesa Khozoepa,onog blazeg tipa interesa..koji cvrsti hvat za guzicu i medjunozje,pride sise...
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:marcellus wrote:n_razbojnik wrote:karakter bio ne bi, taj azilantski centar je morao gorjeti istu večer, opomene radi
Malmö burning
KK
jbte, zamisljam sta bi napravio onom ko mi prevrne auto i zapali ga, ne jebe me auto nego koliko je mog truda i znoja u tom autu i to neki objesni uzivatelj socijale koju ja opet financiram zapali, ajme, KKKlanmarcellus wrote:n_razbojnik wrote:marcellus wrote:n_razbojnik wrote:karakter bio ne bi, taj azilantski centar je morao gorjeti istu večer, opomene radi
Malmö burning
Pustaj zenu ..nek ju siuju
Sto bi se ti mucio ?
pa da da tebi kozojeb dođe i kaže "sora silovaćute" ti bi rekla "ne treba, gospon, ne treba"
marcellus wrote:pa da da tebi kozojeb dođe i kaže "sora silovaćute" ti bi rekla "ne treba, gospon, ne treba"
Bolje kozojeb nego ti
Bar znam da ima cime ako vec ide silovati
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
NI gutless wimps How have you just nerve to like a flock of wild throw you in the throat, harass, chase and mock Camilla from Visby. Camilla who did no more than used his obvious democratic right to speak and work against the abuse and legal maturity. In my world, spitting is not on such people, without honoring them for their courage, and give them the support they deserve. Camilla has simply had enough and do something about it. We should all do. We need several Camilla Sandelius in our Sweden. With the fucking right do you put cowardly scoundrels started to chase her? Shame on you. With you, I mean the whole of the politically correct establishment politicians, media people, culture, people, and all their tail of false collaborators. So far, Stefan. What then is her crime? Gotländskan Sandelius Camilla, 26, is angry that the local newspaper called her and vigilantes for a "racist bullies". - They call the common people for racists. How can they brand us only because we are protesting against the gang rape and want to honor the sacrifice? she says. Read here and here . This proves once again how hideous Swedish journalists are and how badly damaged Sweden is the mass psychosis political correctness . I would defend Camilla with my life if need be. Her only crime is to have expressed what all sensible people think and agree. So if you read this, Camilla, you should know that there are many who support you and want to protect you. In Stockholm there are also two buildings where the worst of the worst of these so-called "journalists" spreading out their hatred, and their lies against ordinary Swedes. one house is located near the bridge to Kungsholmen at the Central Station and the other is located on the Kungsholmen Expressen / DN building in Marieberg. for me, the working there only worthy of contempt and scorn and derision, and I would like to see both houses razed to the ground with a backhoe and all journalists dismissed. Camilla, however, I would be able to defend the way in which it takes against these vile vultures called journalists in this ill country, blighted by political correctness / cultural Marxism . also read some of my previous posts about the media: If the media and dishonest journalists on freedom of expression, freedom of opinion and the media ran ' If North Korean TV in Sweden If an infinite tröttnad on the media reflect on the meaning of the Swedish media makes people being threatened murder, or lose their livelihood for the family by getting rid of the job.
prijevod je gugl translejt s švedskog
http://hagenbo.blogspot.hr/2016/10/om-camilla-sandelius-pa-gotland-och.html
http://hagenbo.blogspot.hr/2016/10/om-camilla-sandelius-pa-gotland-och.html
o čemu ti pričaš, daj se saberi i ne širi priču s konkretne stvari na općebogomdani wrote:Tocno,no tebi objasnjavati situaciju,od koje si udaljena fizicki ali i mentalno,nema smisla..Mogu ti samo reci-nemas pojma...
Da,moguce da bi se sve to dogodilo,ali nema brige,ima posla,tko hoce raditi,a i kazna(1000 Ojrova u prosjeku) nije nes puno,za zadovoljstvo slusati,kako Khozoepu zvekecu koske u glavudji..Zasto na taj nacin?
Budes vidjela za izvjesno vrijeme..Dotle sjedit tam ogdje si,i uzivaj u tukastoj neukosti..
jesi li opisao situaciju? jesi. jesi li rekao da Švabo nije reagirao šakom na naguravanje pijanca, i da nisi ni ti reagirao šakom iako si se razljutio, jer znaš da to ne bi bilo pametno? jesi.
pa zašto, 'hrabriša', nisi sebi htio priuštiti to zadovoljstvo da čuješ kako ovom Arapu zveckaju kosti u glavi, a mogao si, imao si priliku?
ukratko, prigovaraš i napadaš Švabu zato što nije napravio ono što ni ti sam nisi htio napraviti, bravo :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
jasno da će doći, vjerojatno se zato i zateže do pucanjabogomdani wrote:prije ili poslije ce biti to..Nije najsredtnije rjesenje,bolje bi bilo da politika to rjesi protjerivanjem Khozoepa,ali nekom ide u interesu da izazove civilne nemire,koji ce kad tad doci..
jer kako će drukčije doći do promjene vlasti i suspenzije civiliziranih i demokratskih zakona koje necivilizirani bezobrazno zlorabe i iskorištavaju, nanoseći pritom svu moguće štete onima koji su ih dobrodušno primili?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Rasizam u Švedskoj
» Rasizam u židova
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Forumski rasizam
» rasizam u slastičarnici
» Rasizam u židova
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Forumski rasizam