Rasizam na Gotlandu
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Rasizam na Gotlandu
ebi ga Marc.i vi ste potpisivali sve sto vam se turilo pod kemijsku...i tko zna sto jos slijedi..marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/zeni-koja-je-pokrenula-prosvjede-zbog-pustanja-silovatelja-na-gotlandu-prijete-ubojstvom-jer-je-rasist-963688
kako reče jedan lik u komentarima, leftardska kretenologija
refugees welcome...
šta malo vam je šiptara u srbiji pa vam trebaju još i kozojebi... evo, uzmite ako hoćete... saće vučić sve da potpiše samo da uđe u EU i NATO
Guest- Guest
bogomdani wrote:ebi ga Marc.i vi ste potpisivali sve sto vam se turilo pod kemijsku...i tko zna sto jos slijedi..marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/zeni-koja-je-pokrenula-prosvjede-zbog-pustanja-silovatelja-na-gotlandu-prijete-ubojstvom-jer-je-rasist-963688
refugees welcome...
šta malo vam je šiptara u srbiji pa vam trebaju još i kozojebi... evo, uzmite ako hoćete... saće vučić sve da potpiše samo da uđe u EU i NATO
Guest- Guest
bogomdani wrote:ebi ga Marc.i vi ste potpisivali sve sto vam se turilo pod kemijsku...i tko zna sto jos slijedi..marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/zeni-koja-je-pokrenula-prosvjede-zbog-pustanja-silovatelja-na-gotlandu-prijete-ubojstvom-jer-je-rasist-963688
refugees welcome...
ma zna se što slijedi al jebiga sad.
Mislim nebitno sad..Ono sto mi je zao sad i sto je velika steta,jest sto je puno ljudi glavu u torbu stavljalo,za drzavu ginulo,da bi na kraju moralo van trbuffom za kruffom bjezati,prije svega mladi..marcellus wrote:bogomdani wrote:ebi ga Marc.i vi ste potpisivali sve sto vam se turilo pod kemijsku...i tko zna sto jos slijedi..marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/zeni-koja-je-pokrenula-prosvjede-zbog-pustanja-silovatelja-na-gotlandu-prijete-ubojstvom-jer-je-rasist-963688
refugees welcome...
ma zna se što slijedi al jebiga sad.
da su bar zakoni poslagani da mos zdravo poslovati u svojem biznisu,ali i zato moras polirati krila krupnim gusanima i mititi kojekakve lokalne serife..To se odnosi na sve drzave na Balkanu..ne neku konkretnu..
inace,ljepseg podrucja na planetu NEMA nego je to Balkan,sa svim svojim prirodnim ljepotama..imate SVE,odnosno imali ste...
Guest- Guest
Meni je lijepo samo obala, Gorski Kotar i Durmitor. Ostalo sve šta se mene tiče možeš trampit za dvije šteke Marlbora.bogomdani wrote:Mislim nebitno sad..Ono sto mi je zao sad i sto je velika steta,jest sto je puno ljudi glavu u torbu stavljalo,za drzavu ginulo,da bi na kraju moralo van trbuffom za kruffom bjezati,prije svega mladi..
da su bar zakoni poslagani da mos zdravo poslovati u svojem biznisu,ali i zato moras polirati krila krupnim gusanima i mititi kojekakve lokalne serife..To se odnosi na sve drzave na Balkanu..ne neku konkretnu..
inace,ljepseg podrucja na planetu NEMA nego je to Balkan,sa svim svojim prirodnim ljepotama..imate SVE,odnosno imali ste...
Marcele, zašto im se rugaš? Pa mi sad vraćamo 1500 džihadističih glavosječah iz Austrije!
treba polako obilaziti..daaavno je bila serija KARAVANA ,koja se bavila bas time,prirodnim ljepotama Balkana,odnosno bivse Yuga...ima svega,planina,brda,brezuljaka,ravnice,suma,mora,tičjeg mlijeka...e-bote...udba wrote:Meni je lijepo samo obala, Gorski Kotar i Durmitor. Ostalo sve šta se mene tiče možeš trampit za dvije šteke Marlbora.bogomdani wrote:Mislim nebitno sad..Ono sto mi je zao sad i sto je velika steta,jest sto je puno ljudi glavu u torbu stavljalo,za drzavu ginulo,da bi na kraju moralo van trbuffom za kruffom bjezati,prije svega mladi..
Guest- Guest
ne znam nju, kad je dolazila na forum?Rad'iša Trajković wrote:nisi nikada na tari bio...
Rijeka podno Durmitorske sume,ima most na njoj,900 metara iznad povrsine vode...udba wrote:ne znam nju, kad je dolazila na forum?Rad'iša Trajković wrote:nisi nikada na tari bio...
Guest- Guest
Eva wrote:Kaj slijedi?
odi malo do kvarta kozojeba u beču pa ih pitaj
http://osthessen-news.de/n11541724/opfer-18-gefoltert-augenlider-und-ohren-abgeschnitten-in-hals-und-augaepfel-gestochen.html
to mi je bila najdosadnija emisija na tv, kako je bio samo jedan i po program, moro si ga gledat oćeš nećeš, znao sam dobiti kožne plikove dok sam dočeko kraj jer poslje je išo kaubojac iz 1948. Jebo te brdo, brda ima svuda, druga je stvar ako si malo pod stresom pa ti svako zelenje bez ljudi daje osjećaj mira, odmak od Auftraga, termina, pritisaka. To odeš u prvi obližnji park.bogomdani wrote:treba polako obilaziti..daaavno je bila serija KARAVANA ,koja se bavila bas time,prirodnim ljepotama Balkana,odnosno bivse Yuga...ima svega,planina,brda,brezuljaka,ravnice,suma,mora,tičjeg mlijeka...e-bote...
a ovo..bem vas..a vi raspredate o usranoj politici po cijele dane..e-bay ga,moram sa Rujkom u shoping,ajte Zdravo..!!!
Guest- Guest
Pa ima ih bliže, ne treba ić na Balkan po brda. Ljepša su po Norveškoj.
Pa čar u putovanju. Ni na kavu ne ideš van jer ju nemaš doma nego iz gušta i druženja.
Guest- Guest
Je, al ideš tamo gdje je zanimljivo i lijepo. Obala i Durmitor, jebo mediokratska brda kojih ima na svakom ćošku.
Similar topics
» Rasizam u Švedskoj
» Rasizam u židova
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Forumski rasizam
» rasizam u slastičarnici
» Rasizam u židova
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Forumski rasizam
» rasizam u slastičarnici
Page 7 of 7