Rasizam na Gotlandu
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Rasizam na Gotlandu
marcellus wrote:bogomdani wrote:a je...no bed je u tome,sto ce se vremenom ova pašcad jos vise ohrabriti,kad vide da ih ne kaznjavaju za to,i poceti upadati u privatne posjede,silovati,krasti,..ubijati...
Kad mogu,zasto ne??Ionako im to njihovi Imami savjetuju..
mene čudi da ti očevi i muževi ne uzmu utoku ulete u imigrantski centar i sve to ne upucaju ko kerove
Vala baš
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
najgore što im cura vodi i te straže po visbyju, mladica od 26 godina
muški gore sve pederi izgleda
muški gore sve pederi izgleda
sere mi se kad svele usere temu osobnim dojmovima, ali baš svaku
2014-04-15
inače moram primijetit da je ova rasistica camilla opako zgodna cura
(fotka u mom tekstu)
(fotka u mom tekstu)
Ubuduće pozvati i frendice, treba računati da Raqqin znastveni institut vrvi stručnjacima po Šveckoj i da samo jedna ne može udovoljiti svima...u jednom wc-umutava baštarda wrote:glupača na kvadrat, ići na takvo mjesto. u invalidskim kolicima sigurno je bila zakinuta kad su u pitaju muškarci. upoznala znanstvenika iz sirije koji je prije nje kod kuće imao samo eksperimente na kozama i osjetila se da je voljena, otišla s njim potražiti malo nježnosti, ali je ugledni znanstvenik pozvao kolege s instituta koji su na njenu žalost rado rado sudjeovali u eksperimentu, oduševljeni s uvjetima rada kojeg nude napredne države..marcellus wrote:ma nek ih jebu kad se daju jebat... mislim, samo mi žao cure
2014-04-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
no,da ti imas neki svoj stav,ili tebi slicni,vjerovatno bi imali drzavu u kojoj narod dobro zivi,umjesto sto je samo krdo za prikupljanje politickih glasova...malo si razmisli o ovome..ako te uvrijedih konstatacijom,ispricavam se,ali izjava ostaje..n_razbojnik wrote:sere mi se kad svele usere temu osobnim dojmovima, ali baš svaku
Guest- Guest
jest, rasna plavooka... l1b plemenjakinjamarcellus wrote:inače moram primijetit da je ova rasistica camilla opako zgodna cura
(fotka u mom tekstu)
Regoč-
2015-08-21
eto, Švabo je glup i kastrat zato što nije reagirao šakom u glavu, a ti si za isto to najednom pametan, jer znaš da bi na*ebao? :Dbogomdani wrote:a jasno..ja sam bio toliko uskuhao kad sam to vidio,malo je trebalo da se zaletim i strgam toga lika,a onda bih normalno ja nahebao,i to za ovog Kastrata??..
Svabi i nordijci su sve prepustili vlasti i zakonu,sto Vlast i zakon kazu,tako mora biti...No sad Zakon kaze domacima..Na koljena i naguzite se..tako i bi...
mislim da je Švabo ipak inteligentnije postupio u toj situaciji nego što bi forumski velemačosi, doduše samo ovdje i na riječima
da ga je udario, pred zakonom bi bio više kriv nego onaj drugi, jer se taj drugi može pozvati na smanjenu uračunljivost zbog pijanstva
Švabu bi uhitili i optužili za napad, dobio bi policijski dosje, a lako moguće i otkaz na poslu zbog nasilničkog ponašanja
osim toga, Arap vjerojatno negdje na sebi skriva nož, a mislim da je jako glupo riskirati život zbog bilo čijeg pijanog guranja :/
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve wrote:
mislim da je Švabo ipak inteligentnije postupio u toj situaciji nego što bi forumski velemačosi, doduše samo ovdje i na riječima
da ga je udario, pred zakonom bi bio više kriv nego onaj drugi, jer se taj drugi može pozvati na smanjenu uračunljivost zbog pijanstva
Švabu bi uhitili i optužili za napad, dobio bi policijski dosje, a lako moguće i otkaz na poslu zbog nasilničkog ponašanja
osim toga, Arap vjerojatno negdje na sebi skriva nož, a mislim da je jako glupo riskirati život zbog bilo čijeg pijanog guranja :/
ja nisam švabo jebiga
ne bi čeko muriju
Neve, Neve, baš si naivna. Pseto džihadističko zna da je zaštićeno, a domaći umjesto da naprave kolektivno pustošenje tih centarah, puštaju da im siluju žene i kćeri.
Tocno,no tebi objasnjavati situaciju,od koje si udaljena fizicki ali i mentalno,nema smisla..Mogu ti samo reci-nemas pojma...Neve wrote:eto, Švabo je glup i kastrat zato što nije reagirao šakom u glavu, a ti si za isto to najednom pametan, jer znaš da bi na*ebao? :Dbogomdani wrote:a jasno..ja sam bio toliko uskuhao kad sam to vidio,malo je trebalo da se zaletim i strgam toga lika,a onda bih normalno ja nahebao,i to za ovog Kastrata??..
Svabi i nordijci su sve prepustili vlasti i zakonu,sto Vlast i zakon kazu,tako mora biti...No sad Zakon kaze domacima..Na koljena i naguzite se..tako i bi...
Da,moguce da bi se sve to dogodilo,ali nema brige,ima posla,tko hoce raditi,a i kazna(1000 Ojrova u prosjeku) nije nes puno,za zadovoljstvo slusati,kako Khozoepu zvekecu koske u glavudji..Zasto na taj nacin?
Budes vidjela za izvjesno vrijeme..Dotle sjedit tam ogdje si,i uzivaj u tukastoj neukosti..
Guest- Guest
Ma Neve je jos feministicki hrabra..vrlo rado bih je malo doveo vamo i pustio da procijeni situaciju iz prvog lica..ebalo majku,z gustom bih gledao kako je ovi slataju,i nitko da joj pohrli pomoci...nek ceka policiju..Regoč wrote:Neve, Neve, baš si naivna. Pseto džihadističko zna da je zaštićeno, a domaći umjesto da naprave kolektivno pustošenje tih centarah, puštaju da im siluju žene i kćeri.
Guest- Guest
Nema moj ni tvoj stav veze sa time da svaka ovakva, a ne nužna ni slična tema vrvi tvojim osobnim fantazijama koje ne jebe nitko a ja se zaletim pa krenem čitati a nit je čitko niti smisleno. Moj narod i moja država su sasma dobro fala na pitanju, mi smo antifašisti i od antifašiszma se lijepo živi, to i tvojim švabama naplatimo svake godine...gibbe monis germoneybogomdani wrote:no,da ti imas neki svoj stav,ili tebi slicni,vjerovatno bi imali drzavu u kojoj narod dobro zivi,umjesto sto je samo krdo za prikupljanje politickih glasova...malo si razmisli o ovome..ako te uvrijedih konstatacijom,ispricavam se,ali izjava ostaje..n_razbojnik wrote:sere mi se kad svele usere temu osobnim dojmovima, ali baš svaku
2014-04-15
ako se kad u životu nađem s neve ispričaću joj kako sam agresivnog susjeda koji bi glumio šerifa po kući skinuo s kurca za sve vijeke vjekova, sad je manji od makova zrna i mimoiđe me u širokom luku... nije mu pomoglo zvat muriju, bez brige. Još su mu rekli ako ih još kad zove da će odvest njega, i više ne sere...
prije ili poslije ce biti to..Nije najsredtnije rjesenje,bolje bi bilo da politika to rjesi protjerivanjem Khozoepa,ali nekom ide u interesu da izazove civilne nemire,koji ce kad tad doci..Regoč wrote:Neve, Neve, baš si naivna. Pseto džihadističko zna da je zaštićeno, a domaći umjesto da naprave kolektivno pustošenje tih centarah, puštaju da im siluju žene i kćeri.
Guest- Guest
čim takvi agresivni tipovi znaju da te mogu ucjenjivat i da se bojiš zakona, jebaćete do besvjesti... moraš im jasno dat do znanja da se ne bojiš ni njih a najmanje toga da će ti zvat muriju.
Eto, opet, blablabla...ni to što si možda židov te nebi spasilo sintagme i posljedica takvog čina...osim ako to ne napraviš netko gdje te netko ne vidi niti čuje, ili te barem ne uhvate. Švabo je akstrat i promišljen kastrat uz to, naplati'će on to sve jednoga dana ili nikada.bogomdani wrote:Tocno,no tebi objasnjavati situaciju,od koje si udaljena fizicki ali i mentalno,nema smisla..Mogu ti samo reci-nemas pojma...Neve wrote:eto, Švabo je glup i kastrat zato što nije reagirao šakom u glavu, a ti si za isto to najednom pametan, jer znaš da bi na*ebao? :Dbogomdani wrote:a jasno..ja sam bio toliko uskuhao kad sam to vidio,malo je trebalo da se zaletim i strgam toga lika,a onda bih normalno ja nahebao,i to za ovog Kastrata??..
Da,moguce da bi se sve to dogodilo,ali nema brige,ima posla,tko hoce raditi,a i kazna(1000 Ojrova u prosjeku) nije nes puno,za zadovoljstvo slusati,kako Khozoepu zvekecu koske u glavudji..Zasto na taj nacin?
Budes vidjela za izvjesno vrijeme..Dotle sjedit tam ogdje si,i uzivaj u tukastoj neukosti..
2014-04-15
Ne možemo reći kako bi reagirali u toj situaciji,jer u datom momentu to ovisi o više čimbenika.
To je kao kad bi na nekoj poziciji u šahovskoj partiji rekli da bi odigrali taj i taj potez. No je li taj potez najbolji? Da li uopće vidimo pravi potez?
Nitko ne zna kako bi reagirao u toj situaciji. Da sam taj dan imao loš dan i bio nadrkan,onda bi bilo svašta. Da sam pijan i dobre volje,platio bih kozoljubu rundu i pričao š njim o nogometu,ili ženama. Da sam gazda lokala i lokalna faca,vjerovatno bih ga izbacio van ,a za njime i njegov šešir i štap...
Dakle rješenja imaš bezbroj.
To je kao kad bi na nekoj poziciji u šahovskoj partiji rekli da bi odigrali taj i taj potez. No je li taj potez najbolji? Da li uopće vidimo pravi potez?
Nitko ne zna kako bi reagirao u toj situaciji. Da sam taj dan imao loš dan i bio nadrkan,onda bi bilo svašta. Da sam pijan i dobre volje,platio bih kozoljubu rundu i pričao š njim o nogometu,ili ženama. Da sam gazda lokala i lokalna faca,vjerovatno bih ga izbacio van ,a za njime i njegov šešir i štap...
Dakle rješenja imaš bezbroj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Rasizam u Švedskoj
» Rasizam u židova
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Forumski rasizam
» rasizam u slastičarnici
» Rasizam u židova
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM