ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rasizam na Gotlandu

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Rasizam na Gotlandu - Page 3 Empty Re: Rasizam na Gotlandu

Post by n_razbojnik 16/10/2016, 12:37

marcellus wrote:
bogomdani wrote:a je...no bed je u tome,sto ce se vremenom ova pašcad jos vise ohrabriti,kad vide da ih ne kaznjavaju za to,i poceti upadati u privatne posjede,silovati,krasti,..ubijati...
Kad mogu,zasto ne??Ionako im to njihovi Imami savjetuju..

mene čudi da ti očevi i muževi ne uzmu utoku ulete u imigrantski centar i sve to ne upucaju ko kerove

Vala baš

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

Post by marcellus 16/10/2016, 12:38

najgore što im cura vodi i te straže po visbyju, mladica od 26 godina

muški gore sve pederi izgleda

2014-04-16

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 16/10/2016, 12:39

sere mi se kad svele usere temu osobnim dojmovima, ali baš svaku

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 12:40

Rasizam na Gotlandu - Page 3 Ml
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 16/10/2016, 12:41

inače moram primijetit da je ova rasistica camilla opako zgodna cura

(fotka u mom tekstu)

2014-04-16

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 16/10/2016, 12:41

mutava baštarda wrote:
marcellus wrote:ma nek ih jebu kad se daju jebat... mislim, samo mi žao cure
glupača na kvadrat, ići na takvo mjesto. u invalidskim kolicima sigurno je bila zakinuta kad su u pitaju muškarci. upoznala znanstvenika iz sirije koji je prije nje kod kuće imao samo eksperimente na kozama i osjetila se da je voljena, otišla s njim potražiti malo nježnosti, ali je ugledni znanstvenik pozvao kolege s instituta koji su na njenu žalost rado rado sudjeovali u eksperimentu, oduševljeni s uvjetima rada kojeg nude napredne države..
Ubuduće pozvati i frendice, treba računati da Raqqin znastveni institut vrvi stručnjacima po Šveckoj i da samo jedna ne može udovoljiti svima...u jednom wc-u

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by marcellus 16/10/2016, 12:42

bolje rasistica nego antifa feministica

Rasizam na Gotlandu - Page 3 189228

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 12:42

n_razbojnik wrote:sere mi se kad svele usere temu osobnim dojmovima, ali baš svaku
no,da ti imas neki svoj stav,ili tebi slicni,vjerovatno bi imali drzavu u kojoj narod dobro zivi,umjesto sto je samo krdo za prikupljanje politickih glasova...malo si razmisli o ovome..ako te uvrijedih konstatacijom,ispricavam se,ali izjava ostaje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/10/2016, 12:44

marcellus wrote:inače moram primijetit da je ova rasistica camilla opako zgodna cura

(fotka u mom tekstu)
jest, rasna plavooka... l1b plemenjakinja  geek

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Regoč 16/10/2016, 12:45

Pobit kao pseta! I ostavit da svi vide.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by neva 16/10/2016, 12:45

bogomdani wrote:a jasno..ja sam bio toliko uskuhao kad sam to vidio,malo je trebalo da se zaletim i strgam toga lika,a onda bih normalno ja nahebao,i to za ovog Kastrata??..
Svabi i nordijci su sve prepustili vlasti i zakonu,sto Vlast i zakon kazu,tako mora biti...No sad Zakon kaze domacima..Na koljena i naguzite se..tako i bi... Suspect
eto, Švabo je glup i kastrat zato što nije reagirao šakom u glavu, a ti si za isto to najednom pametan, jer znaš da bi na*ebao? :D

mislim da je Švabo ipak inteligentnije postupio u toj situaciji nego što bi forumski velemačosi, doduše samo ovdje i na riječima
da ga je udario, pred zakonom bi bio više kriv nego onaj drugi, jer se taj drugi može pozvati na smanjenu uračunljivost zbog pijanstva
Švabu bi uhitili i optužili za napad, dobio bi policijski dosje, a lako moguće i otkaz na poslu zbog nasilničkog ponašanja

osim toga, Arap vjerojatno negdje na sebi skriva nož, a mislim da je jako glupo riskirati život zbog bilo čijeg pijanog guranja :/
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 16/10/2016, 12:49

Neve wrote:
mislim da je Švabo ipak inteligentnije postupio u toj situaciji nego što bi forumski velemačosi, doduše samo ovdje i na riječima
da ga je udario, pred zakonom bi bio više kriv nego onaj drugi, jer se taj drugi može pozvati na smanjenu uračunljivost zbog pijanstva
Švabu bi uhitili i optužili za napad, dobio bi policijski dosje, a lako moguće i otkaz na poslu zbog nasilničkog ponašanja

osim toga, Arap vjerojatno negdje na sebi skriva nož, a mislim da je jako glupo riskirati život zbog bilo čijeg pijanog guranja :/

ja nisam švabo jebiga

ne bi čeko muriju

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč 16/10/2016, 12:55

Neve, Neve, baš si naivna. Pseto džihadističko zna da je zaštićeno, a domaći umjesto da naprave kolektivno pustošenje tih centarah, puštaju da im siluju žene i kćeri.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 12:58

Neve wrote:
bogomdani wrote:a jasno..ja sam bio toliko uskuhao kad sam to vidio,malo je trebalo da se zaletim i strgam toga lika,a onda bih normalno ja nahebao,i to za ovog Kastrata??..
Svabi i nordijci su sve prepustili vlasti i zakonu,sto Vlast i zakon kazu,tako mora biti...No sad Zakon kaze domacima..Na koljena i naguzite se..tako i bi... Suspect
eto, Švabo je glup i kastrat zato što nije reagirao šakom u glavu, a ti si za isto to najednom pametan, jer znaš da bi na*ebao? :D

Tocno,no tebi objasnjavati situaciju,od koje si udaljena fizicki ali i mentalno,nema smisla..Mogu ti samo reci-nemas pojma...
Da,moguce da bi se sve to dogodilo,ali nema brige,ima posla,tko hoce raditi,a i kazna(1000 Ojrova u prosjeku) nije nes puno,za zadovoljstvo slusati,kako Khozoepu zvekecu koske u glavudji..Zasto na taj nacin?
Budes vidjela za izvjesno vrijeme..Dotle sjedit tam ogdje si,i uzivaj u tukastoj neukosti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 12:59

Regoč wrote:Neve, Neve, baš si naivna. Pseto džihadističko zna da je zaštićeno, a domaći umjesto da naprave kolektivno pustošenje tih centarah, puštaju da im siluju žene i kćeri.
Ma Neve je jos feministicki hrabra..vrlo rado bih je malo doveo vamo i pustio da procijeni situaciju iz prvog lica..ebalo majku,z gustom bih gledao kako je ovi slataju,i nitko da joj pohrli pomoci...nek ceka policiju.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 16/10/2016, 12:59

bogomdani wrote:
n_razbojnik wrote:sere mi se kad svele usere temu osobnim dojmovima, ali baš svaku
no,da ti imas neki svoj stav,ili tebi slicni,vjerovatno bi imali drzavu u kojoj narod dobro zivi,umjesto sto je samo krdo za prikupljanje politickih glasova...malo si razmisli o ovome..ako te uvrijedih konstatacijom,ispricavam se,ali izjava ostaje..
Nema moj ni tvoj stav veze sa time da svaka ovakva, a ne nužna ni slična tema vrvi tvojim osobnim fantazijama koje ne jebe nitko a ja se zaletim pa krenem čitati a nit je čitko niti smisleno. Moj narod i moja država su sasma dobro fala na pitanju, mi smo antifašisti i od antifašiszma se lijepo živi, to i tvojim švabama naplatimo svake godine...gibbe monis germoney

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by marcellus 16/10/2016, 13:01

ako se kad u životu nađem s neve ispričaću joj kako sam agresivnog susjeda koji bi glumio šerifa po kući skinuo s kurca za sve vijeke vjekova, sad je manji od makova zrna i mimoiđe me u širokom luku... nije mu pomoglo zvat muriju, bez brige. Još su mu rekli ako ih još kad zove da će odvest njega, i više ne sere...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2016, 13:01

Regoč wrote:Neve, Neve, baš si naivna. Pseto džihadističko zna da je zaštićeno, a domaći umjesto da naprave kolektivno pustošenje tih centarah, puštaju da im siluju žene i kćeri.
prije ili poslije ce biti to..Nije najsredtnije rjesenje,bolje bi bilo da politika to rjesi protjerivanjem Khozoepa,ali nekom ide u interesu da izazove civilne nemire,koji ce kad tad doci..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 16/10/2016, 13:02

čim takvi agresivni tipovi znaju da te mogu ucjenjivat i da se bojiš zakona, jebaćete do besvjesti... moraš im jasno dat do znanja da se ne bojiš ni njih a najmanje toga da će ti zvat muriju.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 16/10/2016, 13:03

bogomdani wrote:
Neve wrote:

Tocno,no tebi objasnjavati situaciju,od koje si udaljena fizicki ali i mentalno,nema smisla..Mogu ti samo reci-nemas pojma...
Da,moguce da bi se sve to dogodilo,ali nema brige,ima posla,tko hoce raditi,a i kazna(1000 Ojrova u prosjeku) nije nes puno,za zadovoljstvo slusati,kako Khozoepu zvekecu koske u glavudji..Zasto na taj nacin?
Budes vidjela za izvjesno vrijeme..Dotle sjedit tam ogdje si,i uzivaj u tukastoj neukosti..
Eto, opet, blablabla...ni to što si možda židov te nebi spasilo sintagme i posljedica takvog čina...osim ako to ne napraviš netko gdje te netko ne vidi niti čuje, ili te barem ne uhvate. Švabo je akstrat i promišljen kastrat uz to, naplati'će on to sve jednoga dana ili nikada.

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by jastreb 16/10/2016, 13:03

Ne možemo reći kako bi reagirali u toj situaciji,jer u datom momentu to ovisi o više čimbenika.

To je kao kad bi na nekoj poziciji u šahovskoj partiji rekli da bi odigrali taj i taj potez. No je li taj potez najbolji? Da li uopće vidimo pravi potez?

Nitko ne zna kako bi reagirao u toj situaciji. Da sam taj dan imao loš dan i bio nadrkan,onda bi bilo svašta. Da sam pijan i dobre volje,platio bih kozoljubu rundu i pričao š njim o nogometu,ili ženama. Da sam gazda lokala i lokalna faca,vjerovatno bih ga izbacio van ,a za njime i njegov šešir i štap...

Dakle rješenja imaš bezbroj.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics