Hitlerija sprema "katoličko proljeće"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hitlerija sprema "katoličko proljeće"
I onda se vi bunite šta vam je ova u ovom mejlu rekla da ste glupe zadrte ovce koje ništa ne kuže ?RayMabus wrote:Ovo vam je u biti rat između dvije vrste osvajački nastrojenih vanzemljaca.RayMabus wrote:Vama starno neke stari treba nacrtat čoiče : imate ustaše , četnike , balije .....svi su abrahamska vojska ..šta se više kolju međusobom ateista i države manje.
Vi to gledate iz točke ja sam katolik pa ....Jehova to tako negleda .......njemu smetaju NEVJERNICI.
Prvi su Lyrani a drugi su Orion.
Orion su u Arei 51 ( Killary ) a Lyrni su abrahamske religije tj nevidljivo iza njih.
Da katolicii i ostali su glupe zatucane ovce.
MA ZAMISLI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Problem s kršćanima u Americi je taj što su oni domoljubi za razliku od Hitlerije koja podržava Al Qaidu.RayMabus wrote:Vama starno neke stari treba nacrtat čoiče : imate ustaše , četnike , balije .....svi su abrahamska vojska ..šta se više kolju međusobom ateista i države manje.
Vi to gledate iz točke ja sam katolik pa ....Jehova to tako negleda .......njemu smetaju NEVJERNICI.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ja se svijesno zahebavam i ja sam zapovijednik GF i ono moje je da navijam za obje strane pojednako ...AL JA KUŽIM.
VI NE.
Dakle skratimo priču : vjernicima treba podijelit hladno i toplo oružje da prikolju nevjernike.
Idemo dalje.
VI NE.
Dakle skratimo priču : vjernicima treba podijelit hladno i toplo oružje da prikolju nevjernike.
Idemo dalje.
2014-04-11
RS 28 SarmatRayMabus wrote:I onda se vi bunite šta vam je ova u ovom mejlu rekla da ste glupe zadrte ovce koje ništa ne kuže ?RayMabus wrote:Ovo vam je u biti rat između dvije vrste osvajački nastrojenih vanzemljaca.RayMabus wrote:Vama starno neke stari treba nacrtat čoiče : imate ustaše , četnike , balije .....svi su abrahamska vojska ..šta se više kolju međusobom ateista i države manje.
Prvi su Lyrani a drugi su Orion.
Orion su u Arei 51 ( Killary ) a Lyrni su abrahamske religije tj nevidljivo iza njih.
Da katolicii i ostali su glupe zatucane ovce.
MA ZAMISLI.
2015-08-09
Eto u čemu je problem uopče ?RayMabus wrote:Ja se svijesno zahebavam i ja sam zapovijednik GF i ono moje je da navijam za obje strane pojednako ...AL JA KUŽIM.
VI NE.
Idemo dalje.
Europa se odrekla Jehove ( krščanstva ) ...postali atiesiti.
Super.
Sad trpaj.
Kad se zagužva nastat če klaonica.
Vjernici vs ateisti : 1 : 0
Ili čitaj : Lyrani s Orion 1 :0
Lyra come back.
2014-04-11
Predugo će to trajati. Uostalom, veći je problem Amerika nego Europa. Area 51 se nalazi u AMERICI ne u Europi. Taj problem neće biti riješen bez Rusa jer kršćani i muslimani su preslabi da bi ozbiljno ugozili establishment u Washingtonu. Uostalom, kršćani su američki protestanti i islamske napade u SAD-u će smatrati terorističkim činom a ne borbom protiv establishmenta.RayMabus wrote:Eto u čemu je problem uopče ?RayMabus wrote:Ja se svijesno zahebavam i ja sam zapovijednik GF i ono moje je da navijam za obje strane pojednako ...AL JA KUŽIM.
VI NE.
Idemo dalje.
Super.
Sad trpaj.
Lyra come back.
2015-08-09
melkior wrote:RayMabus wrote:
Uostalom, kršćani su američki patrioti i islamske napade u SAD-u će smatrati terorističkim činom a ne borbom protiv establishmenta.
2015-08-09
.
TRUMP CALLS ON CLINTON TO TAKE DRUG TEST:
'I DON'T KNOW WHAT'S GOING ON WITH HER'
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Očito nisi shvatio onaj dio da svaki sukob između vjerskih frakcija jača Jehovu.melkior wrote:Predugo će to trajati. Uostalom, veći je problem Amerika nego Europa. Area 51 se nalazi u AMERICI ne u Europi. Taj problem neće biti riješen bez Rusa jer kršćani i muslimani su preslabi da bi ozbiljno ugozili establishment u Washingtonu. Uostalom, kršćani su američki protestanti i islamske napade u SAD-u će smatrati terorističkim činom a ne borbom protiv establishmenta.RayMabus wrote:Eto u čemu je problem uopče ?RayMabus wrote:Ja se svijesno zahebavam i ja sam zapovijednik GF i ono moje je da navijam za obje strane pojednako ...AL JA KUŽIM.
VI NE.
Idemo dalje.
Super.
Sad trpaj.
Lyra come back.
2014-04-11
Lyra come back.
S jedne strane država i državni fašizam a to je Orion a s druge strane Jehova i vjernici.
Svaki sukob između ovih vjernika podiže tenzije do te mjere da il se mjenjaju politike tj državu mirno preuzimaju vjerski konzervativni fanatici il dolazi do pobune ljudi u društvu protiv takve fašističke države.
Obično to završava po uvijek istom scenariju a taj je Lyra pobjeđuje.
Čim pobiju ateiste i reformatore pobijedili su jer Lyra je i islam i židovstvo i krščanstvo.
S jedne strane država i državni fašizam a to je Orion a s druge strane Jehova i vjernici.
Svaki sukob između ovih vjernika podiže tenzije do te mjere da il se mjenjaju politike tj državu mirno preuzimaju vjerski konzervativni fanatici il dolazi do pobune ljudi u društvu protiv takve fašističke države.
Obično to završava po uvijek istom scenariju a taj je Lyra pobjeđuje.
Čim pobiju ateiste i reformatore pobijedili su jer Lyra je i islam i židovstvo i krščanstvo.
2014-04-11
Pošto meni smeta emanicpacija ( šta nije ništa drugo doli ubijanje osnovne jedinice društva a to je obitelj kako bi Orion fašistički državni sistem vladao ) i pošto u arei 51 postoji jedna grupa greysa s kojima sam u ratu osobno ( ima veze s onim šta ja jesam u GF tamo )......navijam za Lyrane.
2014-04-11
Samo trpaj.
A onda poslije svakome podijelit tanđaru i Bog te veselio.
A onda poslije svakome podijelit tanđaru i Bog te veselio.
2014-04-11
Abrahamske religije su prošlost.Kad se unište između sebe,a glupe ovce nađu se u beznađu,te u općem kaosu,ovce će tražiti drugu nit vodilju.
Tada će nastupiti jedna nova svjetska religija.Nihilisti i bivši ateisti biti će pioniri iste,tako da će se ujedno istodobno uništiti stari religiozni sistemi i ateizam.
Ateizam neće imati nikakvog smisla kad bude objelodanjena istina,svjetlosti Lucifera.
Smrdljivi Jehova davno je izgubio posjedovno pravo na ovaj planet.
Tada će nastupiti jedna nova svjetska religija.Nihilisti i bivši ateisti biti će pioniri iste,tako da će se ujedno istodobno uništiti stari religiozni sistemi i ateizam.
Ateizam neće imati nikakvog smisla kad bude objelodanjena istina,svjetlosti Lucifera.
Smrdljivi Jehova davno je izgubio posjedovno pravo na ovaj planet.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hitlerija ipak varala na izborima, 800.000 ilegalaca glasalo za nju
» Katoličko učenje je svevremensko
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Vandali teško oštetili katoličko groblje kod Tuzle, otvarali grobnice
» Studenti pobijedili: Vijeće Filozofskog fakulteta odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim!
» Katoličko učenje je svevremensko
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Vandali teško oštetili katoličko groblje kod Tuzle, otvarali grobnice
» Studenti pobijedili: Vijeće Filozofskog fakulteta odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim!
Page 5 of 5