ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hitlerija sprema "katoličko proljeće"

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Hitlerija sprema "katoličko proljeće" - Page 5 Empty Re: Hitlerija sprema "katoličko proljeće"

Post by Guest 15/10/2016, 22:20

jocolor

Guest
Guest

Back to top Go down

Hitlerija sprema "katoličko proljeće" - Page 5 Empty Re: Hitlerija sprema "katoličko proljeće"

Post by RayMabus 15/10/2016, 22:22

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Vama starno neke stari treba nacrtat čoiče : imate ustaše , četnike , balije .....svi su abrahamska vojska ..šta se više kolju međusobom ateista i države manje.

Vi to gledate iz točke ja sam katolik pa ....Jehova to tako negleda .......njemu smetaju NEVJERNICI.

Hitlerija sprema "katoličko proljeće" - Page 5 Hqdefault
Ovo vam je u biti rat između dvije vrste osvajački nastrojenih vanzemljaca.

Prvi su Lyrani a drugi su Orion.

Orion su u Arei 51 ( Killary ) a Lyrni su abrahamske religije tj nevidljivo iza njih.

Da katolicii i ostali su glupe zatucane ovce.
I onda se vi bunite šta vam je ova u ovom mejlu rekla da ste glupe zadrte ovce koje ništa ne kuže ?

MA ZAMISLI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2016, 22:23

RayMabus wrote:Vama starno neke stari treba nacrtat čoiče : imate ustaše , četnike , balije .....svi su abrahamska vojska ..šta se više kolju međusobom ateista i države manje.

Vi to gledate iz točke ja sam katolik pa ....Jehova to tako negleda .......njemu smetaju NEVJERNICI.

Problem s kršćanima u Americi je taj što su oni domoljubi za razliku od Hitlerije koja podržava Al Qaidu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2016, 22:24

Ja se svijesno zahebavam i ja sam zapovijednik GF i ono moje je da navijam za obje strane pojednako ...AL JA KUŽIM.

VI NE.

Dakle skratimo priču : vjernicima treba podijelit hladno i toplo oružje da prikolju nevjernike.

Idemo dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2016, 22:25

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

Ovo vam je u biti rat između dvije vrste osvajački nastrojenih vanzemljaca.

Prvi su Lyrani a drugi su Orion.

Orion su u Arei 51 ( Killary ) a Lyrni su abrahamske religije tj nevidljivo iza njih.

Da katolicii i ostali su glupe zatucane ovce.
I onda se vi bunite šta vam je ova u ovom mejlu rekla da ste glupe zadrte ovce koje ništa ne kuže ?

MA ZAMISLI.
RS 28 Sarmat ;)
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2016, 22:31

RayMabus wrote:Ja se svijesno zahebavam i ja sam zapovijednik GF i ono moje je da navijam za obje strane pojednako ...AL JA KUŽIM.

VI NE.

Dakle skratimo priču : vjernicima treba podijelit hladno i toplo oružje da prikolju nevjernike.

Idemo dalje.
Eto u čemu je problem uopče ?

Europa se odrekla Jehove ( krščanstva ) ...postali atiesiti.

Super.

Sad trpaj.

Kad se zagužva nastat če klaonica.

Vjernici vs ateisti : 1 : 0

Ili čitaj : Lyrani s Orion 1 :0

Lyra come back.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2016, 22:36

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ja se svijesno zahebavam i ja sam zapovijednik GF i ono moje je da navijam za obje strane pojednako ...AL JA KUŽIM.

VI NE.

Idemo dalje.

Super.

Sad trpaj.

Lyra come back.

Predugo će to trajati. Uostalom, veći je problem Amerika nego Europa. Area 51 se nalazi u AMERICI ne u Europi. Taj problem neće biti riješen bez Rusa jer kršćani i muslimani su preslabi da bi ozbiljno ugozili establishment u Washingtonu. Uostalom, kršćani su američki protestanti i islamske napade u SAD-u će smatrati terorističkim činom a ne borbom protiv establishmenta.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2016, 22:37

melkior wrote:
RayMabus wrote:

Uostalom, kršćani su američki patrioti i islamske napade u SAD-u će smatrati terorističkim činom a ne borbom protiv establishmenta.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Yehudi 15/10/2016, 22:38

.

TRUMP CALLS ON CLINTON TO TAKE DRUG TEST: 

'I DON'T KNOW WHAT'S GOING ON WITH HER'

Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2016, 22:40

melkior wrote:
RayMabus wrote:

VI NE.

Idemo dalje.

Super.

Sad trpaj.

Lyra come back.

Predugo će to trajati. Uostalom, veći je problem Amerika nego Europa. Area 51 se nalazi u AMERICI ne u Europi. Taj problem neće biti riješen bez Rusa jer kršćani i muslimani su preslabi da bi ozbiljno ugozili establishment u Washingtonu. Uostalom, kršćani su američki protestanti i islamske napade u SAD-u će smatrati terorističkim činom a ne borbom protiv establishmenta.
Očito nisi shvatio onaj dio da svaki sukob između vjerskih frakcija jača Jehovu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2016, 22:47

Lyra come back.

S jedne strane država i državni fašizam a to je Orion a s druge strane Jehova i vjernici.

Svaki sukob između ovih vjernika podiže tenzije do te mjere da il se mjenjaju politike tj državu mirno preuzimaju vjerski konzervativni fanatici il dolazi do pobune ljudi u društvu protiv takve fašističke države.

Obično to završava po uvijek istom scenariju a taj je Lyra pobjeđuje.

Čim pobiju ateiste i reformatore pobijedili su jer Lyra je i islam i židovstvo i krščanstvo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2016, 22:56

Pošto meni smeta emanicpacija ( šta nije ništa drugo doli ubijanje osnovne jedinice društva a to je obitelj kako bi Orion fašistički državni sistem vladao ) i pošto u arei 51 postoji jedna grupa greysa s kojima sam u ratu osobno ( ima veze s onim šta ja jesam u GF tamo )......navijam za Lyrane.

Hitlerija sprema "katoličko proljeće" - Page 5 Jihadi-jack-prtscr-656x366

Hitlerija sprema "katoličko proljeće" - Page 5 X93140726545679168
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2016, 22:59

Samo trpaj.

A onda poslije svakome podijelit tanđaru i Bog te veselio.

B-)
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 15/10/2016, 23:09

Abrahamske religije su prošlost.Kad se unište između sebe,a glupe ovce nađu se u beznađu,te u općem kaosu,ovce će tražiti drugu nit vodilju.
Tada će nastupiti jedna nova svjetska religija.Nihilisti i bivši ateisti biti će pioniri iste,tako da će se ujedno istodobno uništiti stari religiozni sistemi i ateizam.
Ateizam neće imati nikakvog smisla kad bude objelodanjena istina,svjetlosti Lucifera.
Smrdljivi Jehova davno je izgubio posjedovno pravo na ovaj planet.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2016, 23:21

eto na... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics