Hitlerija sprema "katoličko proljeće"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hitlerija sprema "katoličko proljeće"
Ovo je bio životRayMabus wrote:Melkior nemoraš sam sebe citirat jeboga ti.
----
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Za ovakav život ubio bih i papu i Hillary Clinton.melkior wrote:Ovo je bio životRayMabus wrote:Melkior nemoraš sam sebe citirat jeboga ti.
----
2015-08-09
okupiste se pod oblakom nove ideje idiličnog društva?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ja samo navijam za obje strane pojednako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čak i ako Meksikanci preuzmu SAD bit će prekasno.RayMabus wrote:Melkior nemoraš sam sebe citirat jeboga ti.
----
2015-08-09
Jedna bolja Amerika za jedan bolji svijetfrakcija wrote:okupiste se pod oblakom nove ideje idiličnog društva?
2015-08-09
Pa ...dovoljno je da preuzmu Chicago.
59.62% of the people in Chicago, Illinois are religious, meaning they affiliate with a religion. 38.51% are Catholic; 0.32% are LDS; 4.90% are another Christian faith; 1.10% in Chicago, Illinois are Jewish; 0.62% are an eastern faith; 3.87% affilitates with Islam.
59.62% of the people in Chicago, Illinois are religious, meaning they affiliate with a religion. 38.51% are Catholic; 0.32% are LDS; 4.90% are another Christian faith; 1.10% in Chicago, Illinois are Jewish; 0.62% are an eastern faith; 3.87% affilitates with Islam.
RELIGION | Chicago, Illinois | United States |
Percent Religious | 59.62% | 48.78% |
Catholic | 38.51% | 19.43% |
LDS | 0.32% | 2.03% |
Baptist | 3.74% | 9.30% |
Episcopalian | 0.36% | 0.63% |
Pentecostal | 1.22% | 1.87% |
Lutheran | 1.88% | 2.33% |
Methodist | 1.39% | 3.93% |
Presbyterian | 1.71% | 1.63% |
Other Christian | 4.90% | 5.51% |
Jewish | 1.10% | 0.73% |
Eastern | 0.62% | 0.53% |
Islam | 3.87% | 0.84% |
2014-04-11
Znam u što je vjerovao,zato i lajkam.Leviathan2 wrote:problem je sto bi albert pajk nametnuo neku opet religiju, luciferijanstvo il tak nesto ak se dobro sjecam, nije govno nego se pas posro, ljude bi trebalo nekako navesti da shvate da su bogovi neprijatelji covjeka a ne da se opet klanjaju nekomIknar je gay wrote:Pa zapravo,nadam se onome što je pretpostavio Albert Pike.Leviathan2 wrote:nadas se???, jebate onda bi se moralo pobit bar 80% populacije, nemres ti izbit ljudima nesto iz glave sto mu je usadjeno skoro pa genetskiIknar je gay wrote:To Hillary,svaka ti je ko' u Njegoša.I treba pospremiti jebenu katolčad,ta parazitska nametnička sorta stoljećima egzistra na jadima siromašnog i neukog puka.
Bilo bi super kad bi se uništilo kršćanstvo,ali jednu pošat uništavati pomoću druge,još gore pošasti(islama) nije baš razborito.
No nadajmo se kako će religije i ateizam biti uništeni jednim udarcem.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
neće katolicizam pokleknuti u ovoj stvari, jer se radi o nepromijenjivoj stvari od same Kristove ruke:
“Only a baptized man (vir) validly receives sacred ordination.” The Lord Jesus chose men (viri) to form the college of the twelve apostles, and the apostles did the same when they chose collaborators to succeed them in their ministry. The college of bishops, with whom the priests are united in the priesthood, makes the college of the twelve an ever-present and ever-active reality until Christ’s return. The Church recognizes herself to be bound by this choice made by the Lord himself. For this reason the ordination of women is not possible. – 1577, Catechism of the Catholic Church
“Only a baptized man (vir) validly receives sacred ordination.” The Lord Jesus chose men (viri) to form the college of the twelve apostles, and the apostles did the same when they chose collaborators to succeed them in their ministry. The college of bishops, with whom the priests are united in the priesthood, makes the college of the twelve an ever-present and ever-active reality until Christ’s return. The Church recognizes herself to be bound by this choice made by the Lord himself. For this reason the ordination of women is not possible. – 1577, Catechism of the Catholic Church
uostalom:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t12365-papa-osudio-rodnu-teoriju
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t12365-papa-osudio-rodnu-teoriju
Sloboda vrijedi više od života.
2015-08-09
KIlary i ekipi nisu samo katolici problem jer kako sam već opisoa druga strana nisu samo katolici nego puno šire.
Ovo vam je u biti rat između dvije vrste osvajački nastrojenih vanzemljaca.
Prvi su Lyrani a drugi su Orion.
Orion su u Arei 51 ( Killary ) a Lyrni su abrahamske religije tj nevidljivo iza njih.
Da katolicii i ostali su glupe zatucane ovce.
No problem ne leži u tome.
Problem leži u tome šta imaju malo baruta.
Orion su u Arei 51 ( Killary ) a Lyrni su abrahamske religije tj nevidljivo iza njih.
2014-04-11
melkior wrote:Sloboda vrijedi više od života.
2015-08-09
Ja se pouzdajem u RS 28 SarmatRayMabus wrote:KIlary i ekipi nisu samo katolici problem jer kako sam već opisoa druga strana nisu samo katolici nego puno šire.
Satan II
2015-08-09
bogomdani wrote:
Trump Calls on Clinton to Take Drug Test: 'I Don't Know What's Going on With Her'
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ponovit ču ti : druga strana nisu samo katolici nego svi pod Jehovinom kapom.melkior wrote:Ja se pouzdajem u RS 28 SarmatRayMabus wrote:KIlary i ekipi nisu samo katolici problem jer kako sam već opisoa druga strana nisu samo katolici nego puno šire.
Satan II
Misliš da Lyrani i američka država neratuju ?
Nu :
2014-04-11
Pobit će se muslimani i kršćani u Americi međusobno, umjesto da se udruže protiv establishmenta.RayMabus wrote:Ponovit ču ti : druga strana nisu samo katolici nego svi pod Jehovinom kapom.melkior wrote:Ja se pouzdajem u RS 28 SarmatRayMabus wrote:KIlary i ekipi nisu samo katolici problem jer kako sam već opisoa druga strana nisu samo katolici nego puno šire.
Satan II
Misliš da Lyrani i američka država neratuju ?
Nu :
Meni draži RS 28 Sarmat iliti Satan II, a ono što preostane od smeća u Americi nek mormoni i amiši nabiju na vile.
2015-08-09
Vama starno neke stari treba nacrtat čoiče : imate ustaše , četnike , balije .....svi su abrahamska vojska ..šta se više kolju međusobom ateista i države manje.
Vi to gledate iz točke ja sam katolik pa ....Jehova to tako negleda .......njemu smetaju NEVJERNICI.
Vi to gledate iz točke ja sam katolik pa ....Jehova to tako negleda .......njemu smetaju NEVJERNICI.
2014-04-11
Winter is coming wrote:
Od 3:00 do 5:00 strašana govor inspirirajuć i istinit
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ovo vam je u biti rat između dvije vrste osvajački nastrojenih vanzemljaca.RayMabus wrote:Vama starno neke stari treba nacrtat čoiče : imate ustaše , četnike , balije .....svi su abrahamska vojska ..šta se više kolju međusobom ateista i države manje.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hitlerija ipak varala na izborima, 800.000 ilegalaca glasalo za nju
» Katoličko učenje je svevremensko
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Vandali teško oštetili katoličko groblje kod Tuzle, otvarali grobnice
» Studenti pobijedili: Vijeće Filozofskog fakulteta odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim!
» Katoličko učenje je svevremensko
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Vandali teško oštetili katoličko groblje kod Tuzle, otvarali grobnice
» Studenti pobijedili: Vijeće Filozofskog fakulteta odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim!
Page 4 of 5