Hitlerija sprema "katoličko proljeće"
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hitlerija sprema "katoličko proljeće"
epikur37 wrote:Ea naši dobri i napredni prijatelji i saveznici :)
Jedini spas je da se europa obnovi iznutra i otkači atlantskog hegemona.
aha uz natalitet od 1,4 djeteta po ženi i 52 milijuna kozojeba u europi
evo saće
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:epikur37 wrote:Ea naši dobri i napredni prijatelji i saveznici :)
evo saće
Pa svi se slažemo daje sadašnje stanje problem, dakle ove činjenice koje navodiš treba okrenuti.
A to neće ići bez promjene ideološke potke koja povlači i odjebavanje washingtonskog patrona.
Kako bi rekao drug Lenjin, što gore to bolje, trpaj još, prije će se okrenuti.
Ovo više ne treba popravljati nego pustiti da se sruši i mijenjati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Ea naši dobri i napredni prijatelji i saveznici :)
evo saće
Pa svi se slažemo daje sadašnje stanje problem, dakle ove činjenice koje navodiš treba okrenuti.
nema se tu više što mijenjati, europa je prošla i svršena priča.
stvari idu svojim tokom i nema više te sile koja tu išta može promijeniti
A gle ja sam još prije par godina pisao da je ovo propali kontinent, vjerujem da će trajati dovoljno da ja svoje iživim. barem zrele godine a djecu svakako planiram bacati preko bare gore, dolje sve jedno.
To je nekakvo realno stanje.
E sad u odnosu na njega, mislim ipak da se kontinent može spasiti ali, kako rekoh što se više zavlačimo rješenje će biti brutalnije ako se za njega nađe volje i snage....
inače kaput...
Krimen za propast Europe leži pod vratom liberalima i angloameričkoj kliki.
To je nekakvo realno stanje.
E sad u odnosu na njega, mislim ipak da se kontinent može spasiti ali, kako rekoh što se više zavlačimo rješenje će biti brutalnije ako se za njega nađe volje i snage....
inače kaput...
Krimen za propast Europe leži pod vratom liberalima i angloameričkoj kliki.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I pad je let
2014-04-19
obama pesko, :D , jbte ovog brudera nataniela ce mrak progutat u toj vukojebini,
Ne znaci ali "prosvjetljenima" znaci. To je svojevrsni apsurd u promatranju stvari. Obicno ljudi koji promoviraju osobno najveci broj sloboda imaju i najgori score po pitanju provodjenja istih pogotovo kada je u pitanju rasprava oko ljudi koji promatraju svijet drukcije. U ovome slucaju gore dosta toga lezi u odmaku od tradicionalnog i crkve kao organizacije. U tome duelu Hillary slovi za "progresivnu" :) a Trump za kao "zatucanoga". Iliti jos jace...kao ljudi koji glasaju za jednoga su automatski to a oni koji glasaju za drugoga to. U kurcu.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
upravo gledam, mislim ne sad.
ali jebeš mi sve ako nije isti kurac ova baba i frank / claire
ali jebeš mi sve ako nije isti kurac ova baba i frank / claire
Bilo kako bilo vrhunski glumac. Uzitak gledati u ulozi covjeka vrijednog prezira. U biti manje-vise uvijek glumi to.
Guest- Guest
Nebi se čudio ako Papan bude podržao njene izjave.
dawson wrote:Nebi se čudio ako Papan bude podržao njene izjave.
ne bi ni ja.
sto se cudite B-)marcellus wrote:dawson wrote:Nebi se čudio ako Papan bude podržao njene izjave.
ne bi ni ja.
2014-04-12
To Hillary,svaka ti je ko' u Njegoša.I treba pospremiti jebenu katolčad,ta parazitska nametnička sorta stoljećima egzistra na jadima siromašnog i neukog puka.
Bilo bi super kad bi se uništilo kršćanstvo,ali jednu pošat uništavati pomoću druge,još gore pošasti(islama) nije baš razborito.
No nadajmo se kako će religije i ateizam biti uništeni jednim udarcem.
Bilo bi super kad bi se uništilo kršćanstvo,ali jednu pošat uništavati pomoću druge,još gore pošasti(islama) nije baš razborito.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nadas se???, jebate onda bi se moralo pobit bar 80% populacije, nemres ti izbit ljudima nesto iz glave sto mu je usadjeno skoro pa genetskiIknar je gay wrote:To Hillary,svaka ti je ko' u Njegoša.I treba pospremiti jebenu katolčad,ta parazitska nametnička sorta stoljećima egzistra na jadima siromašnog i neukog puka.
2015-08-09
Pa zapravo,nadam se onome što je pretpostavio Albert Pike.Leviathan2 wrote:nadas se???, jebate onda bi se moralo pobit bar 80% populacije, nemres ti izbit ljudima nesto iz glave sto mu je usadjeno skoro pa genetskiIknar je gay wrote:To Hillary,svaka ti je ko' u Njegoša.I treba pospremiti jebenu katolčad,ta parazitska nametnička sorta stoljećima egzistra na jadima siromašnog i neukog puka.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hitlerija ipak varala na izborima, 800.000 ilegalaca glasalo za nju
» Katoličko učenje je svevremensko
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Vandali teško oštetili katoličko groblje kod Tuzle, otvarali grobnice
» Studenti pobijedili: Vijeće Filozofskog fakulteta odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim!
» Katoličko učenje je svevremensko
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Vandali teško oštetili katoličko groblje kod Tuzle, otvarali grobnice
» Studenti pobijedili: Vijeće Filozofskog fakulteta odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim!
Page 2 of 5