Studenti pobijedili: Vijeće Filozofskog fakulteta odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Studenti pobijedili: Vijeće Filozofskog fakulteta odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim!
NAKON nekoliko mjeseca negodovanja i prosvjeda studenata i dijela profesora Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Fakultetsko vijeće Filozofskog fakulteta danas je odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim fakultetom.
Protiv suradnje glasalo je čak 54 odsjeka.
Podsjetimo, Fakultetsko vijeće prethodno je, nakon niza prosvjeda studenata, glasalo za pokretanje razrješenja dekana Vlatka Previšića, koji je bio najveći pobornik suradnje FFZG-a i KBF-a.
Vijeće je većinom glasova tajnim glasanjem donijelo odluku o pokretanju postupka, a glavni razlog je nezadovoljstvo većine profesora i studenata ustrajavanjem dekana na suradnji s Katoličkim bogoslovnim fakultetom (KBF), koju mnogi smatraju pokušajem klerikalizacije fakulteta i smanjivanjem mogućnosti zaposlenja za brojne studente.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/studenti-pobijedili-vijece-filozofskog-fakulteta-odbacilo-ugovor-s-katolickobogoslovnim/903579.aspx
Protiv suradnje glasalo je čak 54 odsjeka.
Podsjetimo, Fakultetsko vijeće prethodno je, nakon niza prosvjeda studenata, glasalo za pokretanje razrješenja dekana Vlatka Previšića, koji je bio najveći pobornik suradnje FFZG-a i KBF-a.
Vijeće je većinom glasova tajnim glasanjem donijelo odluku o pokretanju postupka, a glavni razlog je nezadovoljstvo većine profesora i studenata ustrajavanjem dekana na suradnji s Katoličkim bogoslovnim fakultetom (KBF), koju mnogi smatraju pokušajem klerikalizacije fakulteta i smanjivanjem mogućnosti zaposlenja za brojne studente.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/studenti-pobijedili-vijece-filozofskog-fakulteta-odbacilo-ugovor-s-katolickobogoslovnim/903579.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Studenti pobijedili: Vijeće Filozofskog fakulteta odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim!
Aj neka
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Studenti pobijedili: Vijeće Filozofskog fakulteta odbacilo ugovor s Katoličko-bogoslovnim!
isus na krizu , kaptolati na defibrilatorima
glas razuma biljezim +
glas razuma biljezim +
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
đavo istjeran sa filozofskog...
sitting_bull-
2015-09-28
nije li Frljić studirao katolički bogoslovni?
možda filozofski fax vidi konkurenciju u teološkom
možda filozofski fax vidi konkurenciju u teološkom
Guest- Guest
jesam li rekao da treba oba marksisitčka fakulteta.. poravnati sa zemljom i iznad njih izgraditi šoping centre
Guest- Guest
Antiklerikalizam se polako vraća u Hrvatsku,a što i nije čudno s obzirom da su njemu težile vodeće ličnosti hrvatskog političkog i kulturnog života (Starčević, Radić,maršal Tito, Krleža, Cesarec...)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Antiintelktualizam se ne vraća, on vam je konstanta još od svršetka ww2.jastreb wrote:Antiklerikalizam se polako vraća u Hrvatsku,a što i nije čudno s obzirom da su njemu težile vodeće ličnosti hrvatskog političkog i kulturnog života (Starčević, Radić,maršal Tito, Krleža, Cesarec...)
....ostaje u deželi za navijekeEro wrote:Antiintelktualizam se ne vraća......jastreb wrote:Antiklerikalizam se polako vraća u Hrvatsku,a što i nije čudno s obzirom da su njemu težile vodeće ličnosti hrvatskog političkog i kulturnog života (Starčević, Radić,maršal Tito, Krleža, Cesarec...)
Guest- Guest
Baš sam si danas dogovorija uređivanje (rekonstrukcija) groba...Noor wrote:....ostaje u deželi za navijekeEro wrote:Antiintelktualizam se ne vraća......jastreb wrote:Antiklerikalizam se polako vraća u Hrvatsku,a što i nije čudno s obzirom da su njemu težile vodeće ličnosti hrvatskog političkog i kulturnog života (Starčević, Radić,maršal Tito, Krleža, Cesarec...)
To drzava jos financija...mi,ustvari..;S
2014-04-12
Ljubice , nejasno mi ovo, poslozi boljeIvyTeasdale wrote:To drzava jos financija...mi,ustvari..;S
dijagram-
2015-08-09
O boze...nije vrag da vec na to mislis?!Ero wrote:Baš sam si danas dogovorija uređivanje (rekonstrukcija) groba...Noor wrote:....ostaje u deželi za navijekeEro wrote:Antiintelktualizam se ne vraća......jastreb wrote:Antiklerikalizam se polako vraća u Hrvatsku,a što i nije čudno s obzirom da su njemu težile vodeće ličnosti hrvatskog političkog i kulturnog života (Starčević, Radić,maršal Tito, Krleža, Cesarec...)
Guest- Guest
a cuj,sramota je da njegov popusti,raspada se, nagriza ga vrijeme,atmosferilijeNoor wrote:O boze...nije vrag da vec na to mislis?!Ero wrote:Baš sam si danas dogovorija uređivanje (rekonstrukcija) groba...Noor wrote:....ostaje u deželi za navijekeEro wrote:Antiintelktualizam se ne vraća......jastreb wrote:Antiklerikalizam se polako vraća u Hrvatsku,a što i nije čudno s obzirom da su njemu težile vodeće ličnosti hrvatskog političkog i kulturnog života (Starčević, Radić,maršal Tito, Krleža, Cesarec...)
i ti bi mogla o svome razmisliti, i koju lopatu cementa vise, jel:)
dijagram-
2015-08-09
Nisam jos u tom filmu...dijagram wrote:a cuj,sramota je da njegov popusti,raspada se, nagriza ga vrijeme,atmosferilijeNoor wrote:O boze...nije vrag da vec na to mislis?!Ero wrote:Baš sam si danas dogovorija uređivanje (rekonstrukcija) groba...Noor wrote:....ostaje u deželi za navijekeEro wrote:
Antiintelktualizam se ne vraća......
Guest- Guest
a da, mi cemo jos koju godinu:)Noor wrote:Nisam jos u tom filmu...dijagram wrote:a cuj,sramota je da njegov popusti,raspada se, nagriza ga vrijeme,atmosferilijeNoor wrote:O boze...nije vrag da vec na to mislis?!Ero wrote:Baš sam si danas dogovorija uređivanje (rekonstrukcija) groba...Noor wrote:
....ostaje u deželi za navijeke
dijagram-
2015-08-09
financiRa,umjesto finanCija..;-)dijagram wrote:Ljubice , nejasno mi ovo, poslozi boljeIvyTeasdale wrote:To drzava jos financija...mi,ustvari..;S
2014-04-12
Jos puno..dijagram wrote:a da, mi cemo jos koju godinu:)Noor wrote:Nisam jos u tom filmu...dijagram wrote:a cuj,sramota je da njegov popusti,raspada se, nagriza ga vrijeme,atmosferilijeNoor wrote:O boze...nije vrag da vec na to mislis?!Ero wrote:
Baš sam si danas dogovorija uređivanje (rekonstrukcija) groba...
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:financiRa,umjesto finanCija..;-)dijagram wrote:Ljubice , nejasno mi ovo, poslozi boljeIvyTeasdale wrote:To drzava jos financija...mi,ustvari..;S
dijagram-
2015-08-09
IvyTeasdale wrote:financiRa,umjesto finanCija..;-)dijagram wrote:Ljubice , nejasno mi ovo, poslozi boljeIvyTeasdale wrote:To drzava jos financija...mi,ustvari..;S
aha, a zašto država ne bi financirala obrazovanje ljudi koji se mole za tvoju dušu, te ti tako osiguraju da završiš u raju nakon što umreš
financiranjem njih kroz poreze ulažeš u svoju budućnost, ulažeš u život nakon smrti
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Vijeće sigurnosti UN-a odbacilo prijedlog Moskve: Nećemo osuditi napad na Siriju''
» odbacilo
» Katoličko učenje je svevremensko
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Hitlerija sprema "katoličko proljeće"
» odbacilo
» Katoličko učenje je svevremensko
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Hitlerija sprema "katoličko proljeće"
Page 1 of 2