lala salama (chat)
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: lala salama (chat)
Zato vam bura huči između ušijuh.frakcija wrote:toga nema u našeme selu..Regoč wrote:Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.Noor wrote:Auuuu..gdje sam ja još od penzije :))Regoč wrote:Tad ćeš u penziju?Noor wrote:
Svaki tjedan....i tako do 2020.
Ne...tada je završetak ovog projekta na kojem sam ;)
Onda ide neki novi....
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Piše na početnoj stranici.Noor wrote:Gdje ste vage.....ima li koji rođendanski tulum!?!?
bura je zdrava..svi su puni energije po buriRegoč wrote:Zato vam bura huči između ušijuh.frakcija wrote:toga nema u našeme selu..Regoč wrote:Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.Noor wrote:Auuuu..gdje sam ja još od penzije :))Regoč wrote:
Tad ćeš u penziju?
Onda ide neki novi....
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ajme....imam ja još vremena ;)))Regoč wrote:Još traje razdoblje izjednačenja pa je za žene puna mirovina s nešto ispod 62 godine, ali mogu raditi do 65.Noor wrote:Kad danas na kraju idu žene u mirovinu?Regoč wrote:Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.Noor wrote:Auuuu..gdje sam ja još od penzije :))Regoč wrote:
Tad ćeš u penziju?
Onda ide neki novi....
Ja to još ne pratim....
Guest- Guest
Piše...ali nisu svi upisali.Regoč wrote:Piše na početnoj stranici.Noor wrote:Gdje ste vage.....ima li koji rođendanski tulum!?!?
Znam da frakcija ima za 7 dana.
Guest- Guest
jee..jel tebi bio norči?Noor wrote:Piše...ali nisu svi upisali.Regoč wrote:Piše na početnoj stranici.Noor wrote:Gdje ste vage.....ima li koji rođendanski tulum!?!?
2016-03-09
Bio...28.9.frakcija wrote:jee..jel tebi bio norči?Noor wrote:Piše...ali nisu svi upisali.Regoč wrote:Piše na početnoj stranici.Noor wrote:Gdje ste vage.....ima li koji rođendanski tulum!?!?
Guest- Guest
čestitam .jesi li slavila?..ja nisam već ..hm od 20-tog mislim..Noor wrote:Bio...28.9.frakcija wrote:jee..jel tebi bio norči?Noor wrote:Piše...ali nisu svi upisali.Regoč wrote:Piše na početnoj stranici.Noor wrote:Gdje ste vage.....ima li koji rođendanski tulum!?!?
2016-03-09
Da? Drukčije se priča okolo.frakcija wrote:bura je zdrava..svi su puni energije po buriRegoč wrote:Zato vam bura huči između ušijuh.frakcija wrote:toga nema u našeme selu..Regoč wrote:Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.Noor wrote:
Auuuu..gdje sam ja još od penzije :))
Onda ide neki novi....
koji?Noor wrote:Bio...28.9.frakcija wrote:jee..jel tebi bio norči?Noor wrote:Piše...ali nisu svi upisali.Regoč wrote:Piše na početnoj stranici.Noor wrote:Gdje ste vage.....ima li koji rođendanski tulum!?!?
2014-12-30
ako već oćeš bit zloban..spomeni jugo..nije uzela lijeeek..a okriće na jugooo..Regoč wrote:Da? Drukčije se priča okolo.frakcija wrote:bura je zdrava..svi su puni energije po buriRegoč wrote:Zato vam bura huči između ušijuh.frakcija wrote:toga nema u našeme selu..Regoč wrote:
Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.
2016-03-09
bura je zdrava, a lipo je za isplovit prema bracu i hvaruRegoč wrote:Da? Drukčije se priča okolo.frakcija wrote:bura je zdrava..svi su puni energije po buriRegoč wrote:Zato vam bura huči između ušijuh.frakcija wrote:toga nema u našeme selu..Regoč wrote:
Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.
2014-12-30
Sretan vam rođendan,curke..;-)
Mojoj frakci pusa, nisam je dugo vidila..*♡*
Laka vam noc svima :-)
2014-04-12
eh vage, vodenjak medj vagama ko vuk u toru:)
dijagram-
2015-08-09
meni nije bija..očekujem sprajz parti na forumu..iznenadit ću se ako ne bude.maggie13 wrote:Sretan vam rođendan,curke..;-)
2016-03-09
Mihaela? Gabriela? Rafaela?Noor wrote:Bio...28.9.frakcija wrote:jee..jel tebi bio norči?Noor wrote:Piše...ali nisu svi upisali.Regoč wrote:Piše na početnoj stranici.Noor wrote:Gdje ste vage.....ima li koji rođendanski tulum!?!?
Ne bih bio zloban, samo zafrkavam na meteorološkoj osnovi.frakcija wrote:ako već oćeš bit zloban..spomeni jugo..nije uzela lijeeek..a okriće na jugooo..Regoč wrote:Da? Drukčije se priča okolo.frakcija wrote:bura je zdrava..svi su puni energije po buriRegoč wrote:Zato vam bura huči između ušijuh.frakcija wrote:
toga nema u našeme selu..
u poljičkom zakoniku je stajalo jugo kao olakotna okolnost kad se sudilo prijestupniku zbog nasilja ako je počinjeno za juga..eto kakvo je oto jugo.Regoč wrote:Ne bih bio zloban, samo zafrkavam na meteorološkoj osnovi.frakcija wrote:ako već oćeš bit zloban..spomeni jugo..nije uzela lijeeek..a okriće na jugooo..Regoč wrote:Da? Drukčije se priča okolo.frakcija wrote:bura je zdrava..svi su puni energije po buriRegoč wrote:
Zato vam bura huči između ušijuh.
2016-03-09
Kad ti je?frakcija wrote:meni nije bija..očekujem sprajz parti na forumu..iznenadit ću se ako ne bude.maggie13 wrote:Sretan vam rođendan,curke..;-)
Samo jedan u nizu :Pveber wrote:koji?Noor wrote:Bio...28.9.frakcija wrote:jee..jel tebi bio norči?Noor wrote:Piše...ali nisu svi upisali.Regoč wrote:
Piše na početnoj stranici.
Guest- Guest
u subotu.Regoč wrote:Kad ti je?frakcija wrote:meni nije bija..očekujem sprajz parti na forumu..iznenadit ću se ako ne bude.maggie13 wrote:Sretan vam rođendan,curke..;-)
2016-03-09
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50