lala salama (chat)
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: lala salama (chat)
Da..i ovdje je isto.Regoč wrote:Danas ga nismo ni imali, a još je i kiša udarila. Četiri puta počinjala, peti put se zalaufala.Noor wrote:Zubato je sunčekomaggie13 wrote:preko noci je zahladilo ove godine..za desetak stupnjeva.Noor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:
mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :D
A mrzim nadolazeće tmurne dane i jedva čekam travanj
Guest- Guest
sada krecu regate, vrijene da i jedrilice nacim vozit, jedritNoor wrote:Naravno..no za ovu godinu vjerojatno jest.veber wrote:nedao bog da je zadnjeNoor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :DNoor wrote:
Šta neće bit grijanje?
Probati ću idući tjedan..tko zna, možda se bacim
2014-12-30
Svaki tjedan....i tako do 2020.Regoč wrote:Ponovno Gnječevina?Noor wrote:Naravno..no za ovu godinu vjerojatno jest.veber wrote:nedao bog da je zadnjeNoor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:
Guest- Guest
Bome su loši. Loši kao loš zadah.maggie13 wrote:bad guys B-)Regoč wrote:Oni drugi.maggie13 wrote:a,to su? :-o 8-)Regoč wrote:Od nekih koji imaju manje nevine.maggie13 wrote:od? :D
Lijepo je....al s morem treba znati ;)veber wrote:sada krecu regate, vrijene da i jedrilice nacim vozit, jedritNoor wrote:Naravno..no za ovu godinu vjerojatno jest.veber wrote:nedao bog da je zadnjeNoor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:
Guest- Guest
hocemo ih prebit? :DRegoč wrote:Bome su loši. Loši kao loš zadah.maggie13 wrote:bad guys B-)Regoč wrote:Oni drugi.maggie13 wrote:a,to su? :-o 8-)Regoč wrote:
Od nekih koji imaju manje nevine.
2014-04-12
jube???maggie13 wrote:hocemo ih prebit? :DRegoč wrote:Bome su loši. Loši kao loš zadah.maggie13 wrote:bad guys B-)Regoč wrote:Oni drugi.maggie13 wrote:
a,to su? :-o 8-)
2014-12-30
Jedva čekam snieg. Da je po mom, do Sv. Kate bilo bi bablje ljeto, na Sv. Katu zapadne snježina koja se obnavlja do kraja veljače pa se u ožujku otopi da mu u travnju traga ne ostane.Noor wrote:Da..i ovdje je isto.Regoč wrote:Danas ga nismo ni imali, a još je i kiša udarila. Četiri puta počinjala, peti put se zalaufala.Noor wrote:Zubato je sunčekomaggie13 wrote:preko noci je zahladilo ove godine..za desetak stupnjeva.Noor wrote:
29.9. sam bila zadnji put u moru ;)
ja znan more i ono me do sada nije diraloRegoč wrote:Bome su loši. Loši kao loš zadah.maggie13 wrote:bad guys B-)Regoč wrote:Oni drugi.maggie13 wrote:a,to su? :-o 8-)Regoč wrote:
Od nekih koji imaju manje nevine.
2014-12-30
Tad ćeš u penziju?Noor wrote:Svaki tjedan....i tako do 2020.Regoč wrote:Ponovno Gnječevina?Noor wrote:Naravno..no za ovu godinu vjerojatno jest.veber wrote:nedao bog da je zadnjeNoor wrote:
29.9. sam bila zadnji put u moru ;)
Živi i pusti druge živjeti!maggie13 wrote:hocemo ih prebit? :DRegoč wrote:Bome su loši. Loši kao loš zadah.maggie13 wrote:bad guys B-)Regoč wrote:Oni drugi.maggie13 wrote:a,to su? :-o 8-)
Drago mi je Britvić.veber wrote:ja znan more i ono me do sada nije diraloRegoč wrote:Bome su loši. Loši kao loš zadah.maggie13 wrote:bad guys B-)Regoč wrote:Oni drugi.maggie13 wrote:
a,to su? :-o 8-)
Može....samo da nema magle i kišurine, snijeg volim....a i debele minuse.Regoč wrote:Jedva čekam snieg. Da je po mom, do Sv. Kate bilo bi bablje ljeto, na Sv. Katu zapadne snježina koja se obnavlja do kraja veljače pa se u ožujku otopi da mu u travnju traga ne ostane.Noor wrote:Da..i ovdje je isto.Regoč wrote:Danas ga nismo ni imali, a još je i kiša udarila. Četiri puta počinjala, peti put se zalaufala.Noor wrote:Zubato je sunčekomaggie13 wrote:
preko noci je zahladilo ove godine..za desetak stupnjeva.
Guest- Guest
Auuuu..gdje sam ja još od penzije :))Regoč wrote:Tad ćeš u penziju?Noor wrote:Svaki tjedan....i tako do 2020.Regoč wrote:Ponovno Gnječevina?Noor wrote:Naravno..no za ovu godinu vjerojatno jest.veber wrote:
nedao bog da je zadnje
Ne...tada je završetak ovog projekta na kojem sam ;)
Onda ide neki novi....
Guest- Guest
Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.Noor wrote:Auuuu..gdje sam ja još od penzije :))Regoč wrote:Tad ćeš u penziju?Noor wrote:Svaki tjedan....i tako do 2020.Regoč wrote:Ponovno Gnječevina?Noor wrote:
Naravno..no za ovu godinu vjerojatno jest.
Onda ide neki novi....
toga nema u našeme selu..Regoč wrote:Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.Noor wrote:Auuuu..gdje sam ja još od penzije :))Regoč wrote:Tad ćeš u penziju?Noor wrote:Svaki tjedan....i tako do 2020.Regoč wrote:
Ponovno Gnječevina?
Onda ide neki novi....
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Kad danas na kraju idu žene u mirovinu?Regoč wrote:Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.Noor wrote:Auuuu..gdje sam ja još od penzije :))Regoč wrote:Tad ćeš u penziju?Noor wrote:Svaki tjedan....i tako do 2020.Regoč wrote:
Ponovno Gnječevina?
Onda ide neki novi....
Ja to još ne pratim....
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Još traje razdoblje izjednačenja pa je za žene puna mirovina s nešto ispod 62 godine, ali mogu raditi do 65.Noor wrote:Kad danas na kraju idu žene u mirovinu?Regoč wrote:Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.Noor wrote:Auuuu..gdje sam ja još od penzije :))Regoč wrote:Tad ćeš u penziju?Noor wrote:
Svaki tjedan....i tako do 2020.
Onda ide neki novi....
Ja to još ne pratim....
Zato vam bura huči između ušijuh.frakcija wrote:toga nema u našeme selu..Regoč wrote:Zafrkavam se, curice. A i meni je najgori onaj dio u siečnju i veljači kad po pet tjedanah nema sunca.Noor wrote:Auuuu..gdje sam ja još od penzije :))Regoč wrote:Tad ćeš u penziju?Noor wrote:
Svaki tjedan....i tako do 2020.
Onda ide neki novi....
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50