lala salama (chat)
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: lala salama (chat)
u subotu.Regoč wrote:Kad ti je?frakcija wrote:meni nije bija..očekujem sprajz parti na forumu..iznenadit ću se ako ne bude.maggie13 wrote:Sretan vam rođendan,curke..;-)
Mojoj frakci pusa, nisam je dugo vidila..*♡*
Laka vam noc svima :-)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Hvala..nisam slavila, provela sam ga sama samcata ;)frakcija wrote:čestitam .jesi li slavila?..ja nisam već ..hm od 20-tog mislim..Noor wrote:Bio...28.9.frakcija wrote:jee..jel tebi bio norči?Noor wrote:Piše...ali nisu svi upisali.Regoč wrote:
Piše na početnoj stranici.
Znam da frakcija ima za 7 dana.
Guest- Guest
U Dubrovniku se nisu donosili nikakvi zakoni za juga.frakcija wrote:u poljičkom zakoniku je stajalo jugo kao olakotna okolnost kad se sudilo prijestupniku zbog nasilja ako je počinjeno za juga..eto kakvo je oto jugo.Regoč wrote:Ne bih bio zloban, samo zafrkavam na meteorološkoj osnovi.frakcija wrote:ako već oćeš bit zloban..spomeni jugo..nije uzela lijeeek..a okriće na jugooo..Regoč wrote:Da? Drukčije se priča okolo.frakcija wrote:
bura je zdrava..svi su puni energije po buri
tako i ja..iako mi ne bi bilo mrsko da mi neko napravi sprajz parti.Noor wrote:Hvala..nisam slavila, provela sam ga sama samcata ;)frakcija wrote:čestitam .jesi li slavila?..ja nisam već ..hm od 20-tog mislim..Noor wrote:Bio...28.9.frakcija wrote:jee..jel tebi bio norči?Noor wrote:
Piše...ali nisu svi upisali.
2016-03-09
U Istri ti se nitko od kolegah nije pridružio u slavlju? Baš su grozni!Noor wrote:Hvala..nisam slavila, provela sam ga sama samcata ;)frakcija wrote:čestitam .jesi li slavila?..ja nisam već ..hm od 20-tog mislim..Noor wrote:Bio...28.9.frakcija wrote:jee..jel tebi bio norči?Noor wrote:
22.?frakcija wrote:u subotu.Regoč wrote:Kad ti je?frakcija wrote:meni nije bija..očekujem sprajz parti na forumu..iznenadit ću se ako ne bude.maggie13 wrote:Sretan vam rođendan,curke..;-)
jest..oš mi sad izradit natalnu kartu?Regoč wrote:22.?frakcija wrote:u subotu.Regoč wrote:Kad ti je?frakcija wrote:meni nije bija..očekujem sprajz parti na forumu..iznenadit ću se ako ne bude.maggie13 wrote:Sretan vam rođendan,curke..;-)
2016-03-09
Šutila sam...ne volim preveliku pažnju :)Regoč wrote:U Istri ti se nitko od kolegah nije pridružio u slavlju? Baš su grozni!Noor wrote:Hvala..nisam slavila, provela sam ga sama samcata ;)frakcija wrote:čestitam .jesi li slavila?..ja nisam već ..hm od 20-tog mislim..Noor wrote:Bio...28.9.frakcija wrote:
jee..jel tebi bio norči?
Guest- Guest
super odgovor...Noor wrote:Samo jedan u nizu :Pveber wrote:koji?Noor wrote:Bio...28.9.frakcija wrote:jee..jel tebi bio norči?Noor wrote:
2014-12-30
u veljaci castim sve lavazzom:)
dobro, veber moze pivo,dva,..tri
dobro, veber moze pivo,dva,..tri
dijagram-
2015-08-09
Znala sam da ćeš biti zadovoljan ;)veber wrote:super odgovor...Noor wrote:Samo jedan u nizu :Pveber wrote:koji?Noor wrote:Bio...28.9.frakcija wrote:
jee..jel tebi bio norči?
Guest- Guest
Jok, al ti neću napravit ni zabavu kad si drska.frakcija wrote:jest..oš mi sad izradit natalnu kartu?Regoč wrote:22.?frakcija wrote:u subotu.Regoč wrote:Kad ti je?frakcija wrote:
meni nije bija..očekujem sprajz parti na forumu..iznenadit ću se ako ne bude.
Last edited by Regoč on 16/10/2016, 00:44; edited 1 time in total (Reason for editing : Zato)
Ili trošiti novac na čašćenje?Noor wrote:Šutila sam...ne volim preveliku pažnju :)Regoč wrote:U Istri ti se nitko od kolegah nije pridružio u slavlju? Baš su grozni!Noor wrote:Hvala..nisam slavila, provela sam ga sama samcata ;)frakcija wrote:čestitam .jesi li slavila?..ja nisam već ..hm od 20-tog mislim..Noor wrote:
Bio...28.9.
Nije problem počastiti...u uredu je to uvijek tako :)Regoč wrote:Ili trošiti novac na čašćenje?Noor wrote:Šutila sam...ne volim preveliku pažnju :)Regoč wrote:U Istri ti se nitko od kolegah nije pridružio u slavlju? Baš su grozni!Noor wrote:Hvala..nisam slavila, provela sam ga sama samcata ;)frakcija wrote:
čestitam .jesi li slavila?..ja nisam već ..hm od 20-tog mislim..
Među stranim ljudima je drugačije.
Guest- Guest
znam sa zenamaNoor wrote:Znala sam da ćeš biti zadovoljan ;)veber wrote:super odgovor...Noor wrote:Samo jedan u nizu :Pveber wrote:koji?Noor wrote:
Bio...28.9.
;)
2014-12-30
Rekoh, možda te prožeo istarski duh pa ti se zašvaso novčanik.Noor wrote:Nije problem počastiti...u uredu je to uvijek tako :)Regoč wrote:Ili trošiti novac na čašćenje?Noor wrote:Šutila sam...ne volim preveliku pažnju :)Regoč wrote:U Istri ti se nitko od kolegah nije pridružio u slavlju? Baš su grozni!Noor wrote:
Hvala..nisam slavila, provela sam ga sama samcata ;)
Rekoh...nije :)Regoč wrote:Rekoh, možda te prožeo istarski duh pa ti se zašvaso novčanik.Noor wrote:Nije problem počastiti...u uredu je to uvijek tako :)Regoč wrote:Ili trošiti novac na čašćenje?Noor wrote:Šutila sam...ne volim preveliku pažnju :)Regoč wrote:
U Istri ti se nitko od kolegah nije pridružio u slavlju? Baš su grozni!
No...radim sa strancima, nit ja njima, nit oni meni nešto znače.kuzis!?
To je strogi profi odnos.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50