lala salama (chat)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: lala salama (chat)
29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :DNoor wrote:Šta neće bit grijanje?maggie13 wrote:ha?veber wrote:jube, ne muci se. ionako moram svucmaggie13 wrote:Sad cu ja, samo da se obucem i spakiram najosnovnije 8-)
Nista od bazena skoro..to kad bude party i kad ga zatvoris..zahladilo B-)
Guest- Guest
preko noci je zahladilo ove godine..za desetak stupnjeva..Noor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :DNoor wrote:Šta neće bit grijanje?maggie13 wrote:ha?veber wrote:
jube, ne muci se. ionako moram svuc
2014-04-12
Ne pogađam nego čitam misli na daljinu.maggie13 wrote:mislim...kako si pogodio :DRegoč wrote:Upali grijanje. Ili misliš sjedit na terasi u Macoli?maggie13 wrote:da, i jednu vesticu za po putu..@_@Regoč wrote:Vozačku i karticu?
nedao bog da je zadnjeNoor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :DNoor wrote:Šta neće bit grijanje?maggie13 wrote:ha?veber wrote:
jube, ne muci se. ionako moram svuc
2014-12-30
Mi imamo nevinije misli.maggie13 wrote:a, tko ima nevinije ruke? @_@Regoč wrote:Kao u pjesmi Vesne Parun.Noor wrote:njihove misli su nevinemaggie13 wrote:'ko zna na sto oni misle kad kazu srce :DNoor wrote:
Pa vidi megino..ha ;)
A veber se zajebunio i kvotao mene..hehe
Braco? :DRegoč wrote:Ne pogađam nego čitam misli na daljinu.maggie13 wrote:mislim...kako si pogodio :DRegoč wrote:Upali grijanje. Ili misliš sjedit na terasi u Macoli?maggie13 wrote:da, i jednu vesticu za po putu..@_@Regoč wrote:Vozačku i karticu?
2014-04-12
Ako je samo zrak, nije loše za kupanje.maggie13 wrote:preko noci je zahladilo ove godine..za desetak stupnjeva..Noor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :DNoor wrote:Šta neće bit grijanje?maggie13 wrote:
ha?
od? :DRegoč wrote:Mi imamo nevinije misli.maggie13 wrote:a, tko ima nevinije ruke? @_@Regoč wrote:Kao u pjesmi Vesne Parun.Noor wrote:njihove misli su nevinemaggie13 wrote:
'ko zna na sto oni misle kad kazu srce :D
2014-04-12
zahladilo je i more,naravno..puno padalina..Regoč wrote:Ako je samo zrak, nije loše za kupanje.maggie13 wrote:preko noci je zahladilo ove godine..za desetak stupnjeva..Noor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :DNoor wrote:
Šta neće bit grijanje?
2014-04-12
Da, unosim radost u živote američkih zvjezdicah.maggie13 wrote:Braco? :DRegoč wrote:Ne pogađam nego čitam misli na daljinu.maggie13 wrote:mislim...kako si pogodio :DRegoč wrote:Upali grijanje. Ili misliš sjedit na terasi u Macoli?maggie13 wrote:da, i jednu vesticu za po putu..@_@
Zubato je sunčekomaggie13 wrote:preko noci je zahladilo ove godine..za desetak stupnjeva.Noor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :DNoor wrote:Šta neće bit grijanje?maggie13 wrote:
ha?
Guest- Guest
Od nekih koji imaju manje nevine.maggie13 wrote:od? :DRegoč wrote:Mi imamo nevinije misli.maggie13 wrote:a, tko ima nevinije ruke? @_@Regoč wrote:Kao u pjesmi Vesne Parun.Noor wrote:
njihove misli su nevine
Naravno..no za ovu godinu vjerojatno jest.veber wrote:nedao bog da je zadnjeNoor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :DNoor wrote:Šta neće bit grijanje?maggie13 wrote:
ha?
Probati ću idući tjedan..tko zna, možda se bacim
Guest- Guest
Danas ga nismo ni imali, a još je i kiša udarila. Četiri puta počinjala, peti put se zalaufala.Noor wrote:Zubato je sunčekomaggie13 wrote:preko noci je zahladilo ove godine..za desetak stupnjeva.Noor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :DNoor wrote:
Šta neće bit grijanje?
da, taj...:DRegoč wrote:Da, unosim radost u živote američkih zvjezdicah.maggie13 wrote:Braco? :DRegoč wrote:Ne pogađam nego čitam misli na daljinu.maggie13 wrote:mislim...kako si pogodio :DRegoč wrote:
Upali grijanje. Ili misliš sjedit na terasi u Macoli?
2014-04-12
a,to su? :-o 8-)Regoč wrote:Od nekih koji imaju manje nevine.maggie13 wrote:od? :DRegoč wrote:Mi imamo nevinije misli.maggie13 wrote:a, tko ima nevinije ruke? @_@Regoč wrote:
Kao u pjesmi Vesne Parun.
2014-04-12
Ponovno Gnječevina?Noor wrote:Naravno..no za ovu godinu vjerojatno jest.veber wrote:nedao bog da je zadnjeNoor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :DNoor wrote:
Šta neće bit grijanje?
Probati ću idući tjedan..tko zna, možda se bacim
Oni drugi.maggie13 wrote:a,to su? :-o 8-)Regoč wrote:Od nekih koji imaju manje nevine.maggie13 wrote:od? :DRegoč wrote:Mi imamo nevinije misli.maggie13 wrote:a, tko ima nevinije ruke? @_@
bad guys B-)Regoč wrote:Oni drugi.maggie13 wrote:a,to su? :-o 8-)Regoč wrote:Od nekih koji imaju manje nevine.maggie13 wrote:od? :DRegoč wrote:
Mi imamo nevinije misli.
2014-04-12
Da..i ovdje je isto.Regoč wrote:Danas ga nismo ni imali, a još je i kiša udarila. Četiri puta počinjala, peti put se zalaufala.Noor wrote:Zubato je sunčekomaggie13 wrote:preko noci je zahladilo ove godine..za desetak stupnjeva.Noor wrote:29.9. sam bila zadnji put u moru ;)maggie13 wrote:
mora bit zatvoren za mene..inace bih isla na Island u gejzire :D
A mrzim nadolazeće tmurne dane i jedva čekam travanj
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50