vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
Evo sad te može vidjeti ta spodoba.Noor wrote:Mrcina je poremećena, ne treba se čuditi.
Pošto sam joj na ignore....prenesite joj želje i pozdrave....nek crkne na sličan način!
Guest- Guest
za nadat se da će mjerodavni i tebi imat koju za reć, jer nikako da nadođeš....crvenkasti wrote:Ovo su grozne stvari i čovjeku kad pročita i vidi, dođe muka.
Boli me trbuh.
Daj tre, zalijepi one slike od mrtvih četnika, da se malo opustimo i nasmijemo.
2015-08-08
Evo stari, rečeno napravljeno, nisu mrtvi bas zbog maloljetnika ali ležecrvenkasti wrote:Ovo su grozne stvari i čovjeku kad pročita i vidi, dođe muka.
Boli me trbuh.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:za nadat se da će mjerodavni i tebi imat koju za reć, jer nikako da nadođeš....crvenkasti wrote:Ovo su grozne stvari i čovjeku kad pročita i vidi, dođe muka.
Boli me trbuh.
Dođi ti k nama, mi smo ti non stop u Kakaduu.
crvenkasti-
2014-04-17
Sta je "bilo kuda, ujko svuda"? Samo ti i Eroo imate monopol na fostosopirane pleten'ce?tre911 wrote:iskreno takvu stoku treba žaliti kada su se u stanju sa ovakvim stvarima sprdati. Jednostavno takvu boleštinu nikome ne bi poželio.Noor wrote:Smeće jedno!dudette wrote:I Hrvatice...crvenkasti wrote:Jadni Hrvati ...
Kako ti smijes stavljati fotosopirane pleten'ce, a ja ne smijem? http://ex-iskon.forumcroatian.com/t12593-vade-se-hrvatske-kosti-iz-hude-jame
by tre911 Today at 0:53
Tko nije pogledao neka pogleda
njegove nas rane iscijeliše.
tre911
2015-08-27
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Evo stari, rečeno napravljeno, nisu mrtvi bas zbog maloljetnika ali ležecrvenkasti wrote:Ovo su grozne stvari i čovjeku kad pročita i vidi, dođe muka.
Boli me trbuh.
Tre ima ljepše, totalno mrtvi, uživancija.
crvenkasti-
2014-04-17
Cuj Kic, vidis koliko se trude da mi spicis ban - pa daj please vise me baniraj da ova ustaska gamad, smece, olos i talog s dna septicke jame, margina margine, dno dna, konacno dozivi satisfakciju i katarzu.
Guest- Guest
imamo mi "naše" partizane, kad si baš hoćemo umišljat.... NINU, CAPU, i tako te.... ali nekako mi se čini da sad pokušavaš izrelativizirat ovo sranje koje si započela....dudette wrote:Kaj si ti umisljas da si Savo Kovacevic?
2015-08-08
A da skopiras brijači aparat i uredis se malo ljepotice?dudette wrote:
Vidi se tko je poceo i nastavio ad hominem. Cak nisam sve ni skopirala.
Od cetnikovanja ne bus profitirala...
2015-08-15
De prestani kmečati i glumiti žrtvu, ti si cinkatorica i bezkarakterna pizdurina umno poremećena bez mogućnosti da ijedan zaključak ispravno doneseš. Uostalom ti se sprdaš sa žrtvama koje su žive zazidane iza 5,5 metara što cigle što betona što ilovače. Idi se lječiti bolesna gaduro i ne kontaminiraj javni prostor sa svojim imbecilstvom.dudette wrote:Thu 13 Oct 2016 - 11:41
Vjecnaja pamjat Hrvatskim vitezovima i nek im je laka crna zemlja..
a lickom srbinu,trenutno nastanjenom u rijeci,nabijem sve zensko na ovaj moj -U-staski..
by flumen on Thu 13 Oct 2016 - 23:06
@jastreb wrote:U Hudoj jami uopće se ne nalaze hrvatske kosti,već su to ostaci belogardejaca i nešto slovenskih civila.
O tome piše i u zadnjem broju lista 7dnevno.
Žrtve su žrtve,ali ne radi se ni o kakvim Hrvatima.
sto si sebi dao ime tako fine ptice, a ne @tele, sto zapravo i jesi...telčino
by flumen Yesterday at 21:25
@jastreb wrote:Za Hrvate piše da se nalaze na drugim lokalitetima.
telčino...a sto ne bi procitao sto u clanku pise umjesto da se pravis pametan?
by lobo1 Today at 9:12
@kaja_333 wrote:
@jastreb wrote:Ne. U zadnjem broju Dnevnog i u N.listu od prije par dana(a koji je i link ove teme) piše da su ondje kosti Slovenaca.
Za Hrvate piše da se nalaze na drugim lokalitetima.
Zapravo u linku pise ovo i prema tome ponovo bezočno lažeš!
U Hudoj jami skončali su slovenski bjelogardejci i civili, ali računa se da je podjednak broj žrtava iz Hrvatske, poput domobrana koji su na svoje stratište dovođeni sa željezničke postaje u Laškom i civila.
On je odgojen u laži, u laži će i umrjeti, (kao i njegov Idol Walter mega zločinac )
Evo vratimo se u 1991 , današnji dan.
@JASTREB ; i ovo bu negira kao što negira Hudu jamu, jazovku, tezno, stotine i stotine stratišta u Sloveniji, Hrvatskoj i cjeloj ex yu.
Na današnji dan 1991. u Glinskom Novom Selu učinjen je jedan od brojnih zločina nepoznatih hrvatskoj javnosti. Ubijeno je preko 30 ljudi starije dobi, od kojih je najstariji bio starac od 83 godine, i jedna djevojka od 15 godina. Bio je to samo jedan od niza pokolja u glinskom kraju.
Niz pokolja učinjeno je nad Hrvatima ovog kraja: Joševica, Gornje Jame, Skela, Maja južno od Gline i brojna druga stratišta.
Na mjesta tih zvjerstava četiri godine kasnije došao je tadašnji ratni huškač, a današnji premijer Srbije Vučić i nad grobovima ubijenih civila izgovorio slijedeće riječi: „Glina nikada neće biti dio Hrvatske. Ovdje nikada neće doći ustaška vlast.
by veber Today at 9:58
ajd kravo, odjebi.
by kaja_333 Today at 10:27 (Razija meni i Sori)
Ovakvi nepopravlji u NDH su dobili one Way ticket... Sto i nije tako lose.
by MaximusDecimusMiridije Today at 10:53
https://www.youtube.com/watch?v=P-zb4C_k7Ek
by michaellcmacha Today at 10:56
ti si sva zbrkana.... lupetaš gluposti...
by veber Today at 13:46
sora je glupa, a ova dudet je pride i zla.
by tre911 Today at 13:51
@veber wrote:sora je glupa, a ova dudet je pride i zla.
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Verdana; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1593833729 1073750107 16 0 415 0;} @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-536870145 1073786111 1 0 415 0;} @font-face {font-family:"Comic Sans MS"; panose-1:3 15 7 2 3 3 2 2 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:647 0 0 0 159 0;} @font-face {font-family:MingLiU; panose-1:2 2 5 9 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:136; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611969 684719354 22 0 1048577 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Calibri; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} a:link, span.MsoHyperlink {mso-style-priority:99; color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; color:#954F72; mso-themecolor:followedhyperlink; text-decoration:underline; text-underline:single;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-family:Calibri; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} @page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} -->
Guest- Guest
Prijavi se u Madjarsku, tamo placaju per capita po migrantu.kaja_333 wrote:A da skopiras brijači aparat i uredis se malo ljepotice?dudette wrote:
Guest- Guest
vid je od Busića prepisuješ.... e al on ti je pobjego glavom bez obzira.... a do jučer bio hrabar skoro ko i ti.... ;))))dudette wrote:Cuj Kic, vidis koliko se trude da mi spicis ban - pa daj please vise me baniraj da ova ustaska gamad, smece, olos i talog s dna septicke jame, margina margine, dno dna, konacno dozivi satisfakciju i katarzu.
2015-08-08
Tebi je sigurno najljepše sto ih je on otprilike i ubio .crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Evo stari, rečeno napravljeno, nisu mrtvi bas zbog maloljetnika ali ležecrvenkasti wrote:Ovo su grozne stvari i čovjeku kad pročita i vidi, dođe muka.
Boli me trbuh.
Tre ima ljepše, totalno mrtvi, uživancija.
Zato ga tak voliš.
2015-08-15
Majmunice umobolna...svađaj se ako hoćeš ovdje s bilo kim, ali ti bolesno likuješ nad slikama ostataka ovih žrtava .dudette wrote:Thu 13 Oct 2016 - 11:41
[size=33]Vjecnaja pamjat Hrvatskim vitezovima i nek im je laka crna zemlja..
a lickom srbinu,trenutno nastanjenom u rijeci,nabijem sve zensko na ovaj moj -U-staski..[/size]
[size=31]@jastreb wrote:[/size][size=32]U Hudoj jami uopće se ne nalaze hrvatske kosti,već su to ostaci belogardejaca i nešto slovenskih civila.[/size][size=32]
[/size][size=32]O tome piše i u zadnjem broju lista 7dnevno.[/size][size=32]
[/size][size=32]Žrtve su žrtve,ali ne radi se ni o kakvim Hrvatima.[/size]
[size=33]sto si sebi dao ime tako fine ptice, a ne @tele, sto zapravo i jesi...tel[/size]č[size=33]ino[/size]
[size=31]@jastreb wrote:[/size][size=32]Za Hrvate piše da se nalaze na drugim lokalitetima.[/size]
[size=33]tel[/size]č[size=33]ino...a sto ne bi procitao sto u clanku pise umjesto da se pravis pametan?[/size]
[size=31]@kaja_333 wrote:[/size]
[size=31]@jastreb wrote:[/size][size=32]Ne. U zadnjem broju Dnevnog i u N.listu od prije par dana(a koji je i link ove teme) piše da su ondje kosti Slovenaca.[/size][size=32]
[/size][size=32]Za Hrvate piše da se nalaze na drugim lokalitetima.[/size]
Zapravo u linku pise ovo i prema tome ponovo bezočno lažeš![size=32]
[/size]U Hudoj jami skončali su slovenski bjelogardejci i civili, ali računa se da je podjednak broj žrtava iz Hrvatske, poput domobrana koji su na svoje stratište dovođeni sa željezničke postaje u Laškom i civila.
[size=33]On je odgojen u laži, u laži će i umrjeti, (kao i njegov Idol Walter mega zločinac )[/size][size=33]
[/size]Evo vratimo se u 1991 , današnji dan.[size=33]
[/size]@JASTREB ; i ovo bu negira kao što negira Hudu jamu, jazovku, tezno, stotine i stotine stratišta u Sloveniji, Hrvatskoj i cjeloj ex yu.[size=33]
Na današnji dan 1991. u Glinskom Novom Selu učinjen je jedan od brojnih zločina nepoznatih hrvatskoj javnosti. Ubijeno je preko 30 ljudi starije dobi, od kojih je najstariji bio starac od 83 godine, i jedna djevojka od 15 godina. Bio je to samo jedan od niza pokolja u glinskom kraju.
Niz pokolja učinjeno je nad Hrvatima ovog kraja: Joševica, Gornje Jame, Skela, Maja južno od Gline i brojna druga stratišta.
Na mjesta tih zvjerstava četiri godine kasnije došao je tadašnji ratni huškač,[/size] a današnji premijer Srbije Vučić i nad grobovima ubijenih civila izgovorio slijedeće riječi: „Glina nikada neće biti dio Hrvatske. Ovdje nikada neće doći ustaška vlast.
[size=33]ajd kravo, odjebi.[/size]
[size=33]sora je glupa, a ova dudet je pride i zla.[/size]
[size=31]@veber wro[/size]te:sora je glupa, a ova dudet je pride i zla.
Guest- Guest
Ako itko kmeci na ovom, a kmecao je i na net.hr-ovom forumu, onda ste to vi koji ne mozete prezaliti NDH-aziju, koji se divite Hasanbegovicu kojeg je cijeli civizilizirani svijet exkomunicirao. Onaj totenkopf jedini ima muda priznati to sto je. Vi ste svi picke i bojite se prijave.tre911 wrote:De prestani kmečati i glumiti žrtvu, ti si cinkatorica i bezkarakterna pizdurina umno poremećena bez mogućnosti da ijedan zaključak ispravno doneseš. Uostalom ti se sprdaš sa žrtvama koje su žive zazidane iza 5,5 metara što cigle što betona što ilovače. Idi se lječiti bolesna gaduro i ne kontaminiraj javni prostor sa svojim imbecilstvom.dudette wrote:Thu 13 Oct 2016 - 11:41
Vjecnaja pamjat Hrvatskim vitezovima i nek im je laka crna zemlja..
a lickom srbinu,trenutno nastanjenom u rijeci,nabijem sve zensko na ovaj moj -U-staski..
@jastreb wrote:U Hudoj jami uopće se ne nalaze hrvatske kosti,već su to ostaci belogardejaca i nešto slovenskih civila.
O tome piše i u zadnjem broju lista 7dnevno.
Žrtve su žrtve,ali ne radi se ni o kakvim Hrvatima.
sto si sebi dao ime tako fine ptice, a ne @tele, sto zapravo i jesi...telčino
@jastreb wrote:Za Hrvate piše da se nalaze na drugim lokalitetima.
telčino...a sto ne bi procitao sto u clanku pise umjesto da se pravis pametan?
@kaja_333 wrote:
@jastreb wrote:Ne. U zadnjem broju Dnevnog i u N.listu od prije par dana(a koji je i link ove teme) piše da su ondje kosti Slovenaca.
Za Hrvate piše da se nalaze na drugim lokalitetima.
Zapravo u linku pise ovo i prema tome ponovo bezočno lažeš!
U Hudoj jami skončali su slovenski bjelogardejci i civili, ali računa se da je podjednak broj žrtava iz Hrvatske, poput domobrana koji su na svoje stratište dovođeni sa željezničke postaje u Laškom i civila.
On je odgojen u laži, u laži će i umrjeti, (kao i njegov Idol Walter mega zločinac )
Evo vratimo se u 1991 , današnji dan.
@JASTREB ; i ovo bu negira kao što negira Hudu jamu, jazovku, tezno, stotine i stotine stratišta u Sloveniji, Hrvatskoj i cjeloj ex yu.
Na mjesta tih zvjerstava četiri godine kasnije došao je tadašnji ratni huškač, a današnji premijer Srbije Vučić i nad grobovima ubijenih civila izgovorio slijedeće riječi: „Glina nikada neće biti dio Hrvatske. Ovdje nikada neće doći ustaška vlast.
ajd kravo, odjebi.
sora je glupa, a ova dudet je pride i zla.
@veber wrote:sora je glupa, a ova dudet je pride i zla.
Guest- Guest
Što je blentačo, ti bi zabranila i da se pogleda onaj video gdje su partizani zazidali žive ljude a? I odakle ti ideja glupačo da je ono fotošopirana slika pletenica?dudette wrote:Sta je "bilo kuda, ujko svuda"? Samo ti i Eroo imate monopol na fostosopirane pleten'ce?tre911 wrote:iskreno takvu stoku treba žaliti kada su se u stanju sa ovakvim stvarima sprdati. Jednostavno takvu boleštinu nikome ne bi poželio.Noor wrote:Smeće jedno!dudette wrote:I Hrvatice...crvenkasti wrote:Jadni Hrvati ...
Kako ti smijes stavljati fotosopirane pleten'ce, a ja ne smijem? http://ex-iskon.forumcroatian.com/t12593-vade-se-hrvatske-kosti-iz-hude-jame
by tre911 Today at 0:53
Tko nije pogledao neka pogleda
njegove nas rane iscijeliše.
tre911
2015-08-27
Što se tiče ovog "bilo kuda ujke svuda" ti si toliko glupa da ne kužiš zašto je to napisano a napisano je jer ste vi antifa stoka koja nema veze sa antifašizmom vidjeli svugdje ustaše i to je čista sprdnja sa vašom sjebanom glavurdom samo kad bi ti to bila u stanju dokučiti..
Guest- Guest
Jel dedo klao, al zene i decu nije diro?michaellcmacha wrote:vid je od Busića prepisuješ.... e al on ti je pobjego glavom bez obzira.... a do jučer bio hrabar skoro ko i ti.... ;))))dudette wrote:Cuj Kic, vidis koliko se trude da mi spicis ban - pa daj please vise me baniraj da ova ustaska gamad, smece, olos i talog s dna septicke jame, margina margine, dno dna, konacno dozivi satisfakciju i katarzu.
Guest- Guest
kak se ovi srbi po hrvatskom forumu motaju i prave bedasti.
2014-12-30
Tu bradurinu teško može i motorka isjeći.kaja_333 wrote:A da skopiras brijači aparat i uredis se malo ljepotice?dudette wrote:
Guest- Guest
A prijavila bi nas točno za sto rugobice?dudette wrote:
Ako itko kmeci na ovom, a kmecao je i na net.hr-ovom forumu, onda ste to vi koji ne mozete prezaliti NDH-aziju, koji se divite Hasanbegovicu kojeg je cijeli civizilizirani svijet exkomunicirao. Onaj totenkopf jedini ima muda priznati to sto je. Vi ste svi picke i bojite se prijave.
2015-08-15
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Ameri čereče HDZ i ne vade
» Poljaci jebu ne vade
» Turci jebu i ne vade
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Ameri čereče HDZ i ne vade
» Poljaci jebu ne vade