Ameri čereče HDZ i ne vade
Page 1 of 1
Ameri čereče HDZ i ne vade
ČLANOVI Radničke fronte sinoć su ispred središta HDZ-a na Trgu žrtava fašizma te u Gundulićevoj ulici izvjesili plakate s fotografijama Tomislava Karamarka i njegove supruge Ane i natpisom "lopove na robiju".
"Nakon što je izbila dosad najveća afera nove vlade, premda u teškoj konkurenciji, pri čemu je nedvojben sukob interesa "domoljuba" i očito odličnog Sanaderovog učenika Tomislava Karamarka, bizarno je da je jedino "objašnjenje" koje je bračni par Karamarko mogao smisliti ono što bi se moglo prepričati kao "ma ne bismo mi to nikada". Osim toga, Ana Karamarko je vrlo neuvjerljivo podastrla "izliku" da je ona novac dobivala za poslove koji nemaju veze s MOL-om - kao da se inače, kada je riječ o mitu, na isplatnicama jasno naznačuje da je riječ o mitu. Čitavu situaciju dodatno otežavaju okolnosti u kojima je jučer otpuštena i novinarka T-portala samo dan nakon što je objavila tekst o sumnjivim poslovima bračnog para Karamarko.
Ovime se još jedno pokazuje da se stožerna stranka razbojničke restauracije kapitalizma u Hrvatskoj, HDZ, nije nimalo promijenila te da ispod svake njihove priče o "domoljublju" i vraćanju u Drugi svjetski rat stoje vrlo prozaični materijalni interesi. Vrijeme je da se tom i takvom HDZ-om, skupa s njegovim uličnim falangama i klijentelističkom mrežom, konačno stane na kraj", poručuju iz Radničke fronte.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plakate-karamarka-i-supruge-s-natpisom-lopove-na-robiju-izvjesili-ispred-sredista-hdza/892585.aspx
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Ameri čereče HDZ i ne vade
dzango wrote:A da jebeš gde papaš?
Ak je kuhinja velika, zakaj ne
Guest- Guest
Inače, predsjednica je kazala; Da je Karamarko častan čovjek, odstupio bi.
Guest- Guest
Ja mrzim kapitalizam jer ja nisam kapitalist.
crvenkasti-
2014-04-17
Prvo što bih napravio nakon rušenja kapitalizma jest da ja budem kapitalist.
Ja bih bio pošten kapitalist.
Ja bih bio pošten kapitalist.
crvenkasti-
2014-04-17
Nije važna kuhinja. Važna je dobra kuvarica.Eva wrote:dzango wrote:A da jebeš gde papaš?
dzango wrote:Nije važna kuhinja. Važna je dobra kuvarica.Eva wrote:dzango wrote:A da jebeš gde papaš?
to vele i popovi
Guest- Guest
Kad bi bilo puno Hrvata kapitalista, Hrvati bi u prosjeku bili bogatiji.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Poljaci jebu ne vade
» talijani jebu i ne vade
» Turci jebu i ne vade
» Emigranti u Njemačkoj jebu ne vade
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» talijani jebu i ne vade
» Turci jebu i ne vade
» Emigranti u Njemačkoj jebu ne vade
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame