vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
Ne znaš ko je od vas dvoje bolesniji i sjebaniji u bundevi koju nosite na ramenima.dudette wrote:I Hrvatice...crvenkasti wrote:Jadni Hrvati ...
Guest- Guest
Pak sam samo gender discrimination stela ispraviti. Nikak svima ugodit...
Guest- Guest
dudette wrote:Moze. Because you asked for it.michaellcmacha wrote:ajmo jednu prijavu...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prebaci papir u lijevu ruku kako se vama i dolikuje, Razija.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:flumen wrote:U Hrvatskoj nikog nije briga
Recimo da Srbi imaju doista sve te grobnice nad kojima kukumacu i da osim paucine ima i poneka kost izmisljenih srpskih zrtava - bi li Srbi ukljucili sve svjetske medije kad bi prenosili kosti u neku dostojnu grobnicu?
Vjerovatno bi. Samo sto i oni dobro znaju da tamo gdje kukumacu ne postoji niti jedan (brojkom 1) ubijeni Srbin, da su jame nad kojima oni kmece prazne i da tamo niceg nema.
Za Hrvate se medjutim, to ne moze reci. Pune su slovenske jame pobijenih Hrvata. A Zoran Milanovic kaze da se to nas ne tice. Pa nisu svi ti pobijeni bili ustase. A ako i jesu - kome je od njih dokazana krivnja? Kome je od njih sudjeno po pravilima Zenevskih konvencija? Tako da krivnja za krv lezi na banditima sa crvenom petokrakom koji su u vecini slucajeva kratko prije zavrsetka rata cetnicke kokarde zamijenili istima.
I sada, nakon 70 godina se vade kosti pobijenih Hrvata. A komunisticki mediji u Rvata? muk...
A drzavni vrh?
Koja zenevska konvencija te spopala
Pa nisu ustase bile zarobljenici
Oni su se borili zar ne ?
Imali su naoruzanje, imali su direktivu da se bore do zadnjega i borili su se
A zasto nitko ne spominje pobijene PARTIZANE U TOJ BORBI KOD KOCEVSKOG ROGA ?
Oni nisu zrtve?
Ili slucajno se ne uklapaju u mit o pobijrnim hrvatima kod bleiburga.
Ma mrs
Dosta vise lazi i pizdarija , dovest cete ovaj narod do medusobnog ubijanja gadovi ustaski
dobar je novi album..
Smeće jedno!dudette wrote:I Hrvatice...crvenkasti wrote:Jadni Hrvati ...
Guest- Guest
ja neću komentirat, al se nadam da će joj netko od mjerodavnih skrenut pozornost....Noor wrote:Smeće jedno!dudette wrote:I Hrvatice...crvenkasti wrote:Jadni Hrvati ...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
iskreno takvu stoku treba žaliti kada su se u stanju sa ovakvim stvarima sprdati. Jednostavno takvu boleštinu nikome ne bi poželio.Noor wrote:Smeće jedno!dudette wrote:I Hrvatice...crvenkasti wrote:Jadni Hrvati ...
Guest- Guest
ma jebo žaljenje nju da se žali a ona da trpa u jame.... onak iskreno jebo to...
2015-08-08
to sam ja davno skopčo da nema vajde.... kud busić joj frend tu i ona... mrcina je pobjego u srbiju kad je skužio da ga Miulanović više ne mre štitit....i ovi ostali što se bez problema mogu samoprepoznat....
2015-08-08
Jako slatkadudette wrote:Pak sam samo
2015-08-15
Ja ne bi volio biti tako sjeban ni u ludilu kao što su dudata i crvenkasti, oni su sebi najveća kazna plus naravno patnja što svaki dan moraju gledati trobojnicu bez petokrake znajući da nema više nikada povratka na staro. Njih dvoje su među onih 20% što iz dna duše mrze hrvatsku a ta mržnja ih je toliko sjebala da to nije normalno. da kojim slučajem nastradaju nikome ne bi nedostajali ni u ludilu.michaellcmacha wrote:ma jebo žaljenje nju da se žali a ona da trpa u jame.... onak iskreno jebo to...
Guest- Guest
sve pravne, a usput i zdravorazumske države moraju imati intenciju da potencijalno opasne osobe sklone psihopatološkim poremećajima da li akutnim ili kroničnim, imaju pod nadzorom....čak i srbija koja simpatizira takve pojavnosti i kako vidimo i financira, ne od jučer jel, ali i ona ih drži pod nadzorom....
2015-08-08
Mrcina je poremećena, ne treba se čuditi.
Pošto sam joj na ignore....prenesite joj želje i pozdrave....nek crkne na sličan način!
Pošto sam joj na ignore....prenesite joj želje i pozdrave....nek crkne na sličan način!
Guest- Guest
Ovo su grozne stvari i čovjeku kad pročita i vidi, dođe muka.
Boli me trbuh.
Daj tre, zalijepi one slike od mrtvih četnika, da se malo opustimo i nasmijemo.
Boli me trbuh.
Daj tre, zalijepi one slike od mrtvih četnika, da se malo opustimo i nasmijemo.
crvenkasti-
2014-04-17
Tko zna iz kakvog je ta svinjca ispala.Noor wrote:Mrcina je poremećena, ne treba se čuditi.
2015-08-15
Tu se slažem u potpunosti, takve bolesnike je najbolje držati pod kontrolommichaellcmacha wrote:sve pravne, a usput i zdravorazumske države moraju imati intenciju da potencijalno opasne osobe sklone psihopatološkim poremećajima da li akutnim ili kroničnim, imaju pod nadzorom....čak i srbija koja simpatizira takve pojavnosti i kako vidimo i financira, ne od jučer jel, ali i ona ih drži pod nadzorom....
Guest- Guest
Thu 13 Oct 2016 - 11:41
Vjecnaja pamjat Hrvatskim vitezovima i nek im je laka crna zemlja..
a lickom srbinu,trenutno nastanjenom u rijeci,nabijem sve zensko na ovaj moj -U-staski..
by flumen on Thu 13 Oct 2016 - 23:06
@jastreb wrote:U Hudoj jami uopće se ne nalaze hrvatske kosti,već su to ostaci belogardejaca i nešto slovenskih civila.
O tome piše i u zadnjem broju lista 7dnevno.
Žrtve su žrtve,ali ne radi se ni o kakvim Hrvatima.
sto si sebi dao ime tako fine ptice, a ne @tele, sto zapravo i jesi...telčino
by flumen Yesterday at 21:25
@jastreb wrote:Za Hrvate piše da se nalaze na drugim lokalitetima.
telčino...a sto ne bi procitao sto u clanku pise umjesto da se pravis pametan?
by lobo1 Today at 9:12
@kaja_333 wrote:
@jastreb wrote:Ne. U zadnjem broju Dnevnog i u N.listu od prije par dana(a koji je i link ove teme) piše da su ondje kosti Slovenaca.
Za Hrvate piše da se nalaze na drugim lokalitetima.
Zapravo u linku pise ovo i prema tome ponovo bezočno lažeš!
U Hudoj jami skončali su slovenski bjelogardejci i civili, ali računa se da je podjednak broj žrtava iz Hrvatske, poput domobrana koji su na svoje stratište dovođeni sa željezničke postaje u Laškom i civila.
On je odgojen u laži, u laži će i umrjeti, (kao i njegov Idol Walter mega zločinac )
Evo vratimo se u 1991 , današnji dan.
@JASTREB ; i ovo bu negira kao što negira Hudu jamu, jazovku, tezno, stotine i stotine stratišta u Sloveniji, Hrvatskoj i cjeloj ex yu.
Na današnji dan 1991. u Glinskom Novom Selu učinjen je jedan od brojnih zločina nepoznatih hrvatskoj javnosti. Ubijeno je preko 30 ljudi starije dobi, od kojih je najstariji bio starac od 83 godine, i jedna djevojka od 15 godina. Bio je to samo jedan od niza pokolja u glinskom kraju.
Niz pokolja učinjeno je nad Hrvatima ovog kraja: Joševica, Gornje Jame, Skela, Maja južno od Gline i brojna druga stratišta.
Na mjesta tih zvjerstava četiri godine kasnije došao je tadašnji ratni huškač, a današnji premijer Srbije Vučić i nad grobovima ubijenih civila izgovorio slijedeće riječi: „Glina nikada neće biti dio Hrvatske. Ovdje nikada neće doći ustaška vlast.
by veber Today at 9:58
ajd kravo, odjebi.
by kaja_333 Today at 10:27 (Razija meni i Sori)
Ovakvi nepopravlji u NDH su dobili one Way ticket... Sto i nije tako lose.
by MaximusDecimusMiridije Today at 10:53
https://www.youtube.com/watch?v=P-zb4C_k7Ek
by michaellcmacha Today at 10:56
ti si sva zbrkana.... lupetaš gluposti...
by veber Today at 13:46
sora je glupa, a ova dudet je pride i zla.
by tre911 Today at 13:51
@veber wrote:sora je glupa, a ova dudet je pride i zla.
Vidi se tko je poceo i nastavio ad hominem. Cak nisam sve ni skopirala.
Vjecnaja pamjat Hrvatskim vitezovima i nek im je laka crna zemlja..
a lickom srbinu,trenutno nastanjenom u rijeci,nabijem sve zensko na ovaj moj -U-staski..
by flumen on Thu 13 Oct 2016 - 23:06
@jastreb wrote:U Hudoj jami uopće se ne nalaze hrvatske kosti,već su to ostaci belogardejaca i nešto slovenskih civila.
O tome piše i u zadnjem broju lista 7dnevno.
Žrtve su žrtve,ali ne radi se ni o kakvim Hrvatima.
sto si sebi dao ime tako fine ptice, a ne @tele, sto zapravo i jesi...telčino
by flumen Yesterday at 21:25
@jastreb wrote:Za Hrvate piše da se nalaze na drugim lokalitetima.
telčino...a sto ne bi procitao sto u clanku pise umjesto da se pravis pametan?
by lobo1 Today at 9:12
@kaja_333 wrote:
@jastreb wrote:Ne. U zadnjem broju Dnevnog i u N.listu od prije par dana(a koji je i link ove teme) piše da su ondje kosti Slovenaca.
Za Hrvate piše da se nalaze na drugim lokalitetima.
Zapravo u linku pise ovo i prema tome ponovo bezočno lažeš!
U Hudoj jami skončali su slovenski bjelogardejci i civili, ali računa se da je podjednak broj žrtava iz Hrvatske, poput domobrana koji su na svoje stratište dovođeni sa željezničke postaje u Laškom i civila.
On je odgojen u laži, u laži će i umrjeti, (kao i njegov Idol Walter mega zločinac )
Evo vratimo se u 1991 , današnji dan.
@JASTREB ; i ovo bu negira kao što negira Hudu jamu, jazovku, tezno, stotine i stotine stratišta u Sloveniji, Hrvatskoj i cjeloj ex yu.
Na današnji dan 1991. u Glinskom Novom Selu učinjen je jedan od brojnih zločina nepoznatih hrvatskoj javnosti. Ubijeno je preko 30 ljudi starije dobi, od kojih je najstariji bio starac od 83 godine, i jedna djevojka od 15 godina. Bio je to samo jedan od niza pokolja u glinskom kraju.
Niz pokolja učinjeno je nad Hrvatima ovog kraja: Joševica, Gornje Jame, Skela, Maja južno od Gline i brojna druga stratišta.
Na mjesta tih zvjerstava četiri godine kasnije došao je tadašnji ratni huškač, a današnji premijer Srbije Vučić i nad grobovima ubijenih civila izgovorio slijedeće riječi: „Glina nikada neće biti dio Hrvatske. Ovdje nikada neće doći ustaška vlast.
by veber Today at 9:58
ajd kravo, odjebi.
by kaja_333 Today at 10:27 (Razija meni i Sori)
Ovakvi nepopravlji u NDH su dobili one Way ticket... Sto i nije tako lose.
by MaximusDecimusMiridije Today at 10:53
https://www.youtube.com/watch?v=P-zb4C_k7Ek
by michaellcmacha Today at 10:56
ti si sva zbrkana.... lupetaš gluposti...
by veber Today at 13:46
sora je glupa, a ova dudet je pride i zla.
by tre911 Today at 13:51
@veber wrote:sora je glupa, a ova dudet je pride i zla.
Vidi se tko je poceo i nastavio ad hominem. Cak nisam sve ni skopirala.
Guest- Guest
Evo sad te može vidjeti ta spodoba.Noor wrote:Mrcina je poremećena, ne treba se čuditi.
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Ameri čereče HDZ i ne vade
» Poljaci jebu ne vade
» Turci jebu i ne vade
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Ameri čereče HDZ i ne vade
» Poljaci jebu ne vade
» Turci jebu i ne vade