vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
dudara, jel to najljepse na tebi sto si imala za pokazat
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
nervoza ju satrala drugar četnik Mile moro hitno u srbiju nakon što je prećero... eno čujem da i boro rkman kupuje kartu za bus što ide iz zadra za begeš.... a čini mi se da bi i milorad mogo hitno zapalit za kasabu.... sve je snimljeno, razgovori u kojima se spominje čak i atentat na predsjednicu....
2015-08-08
sto si zguzvanaprckov wrote:dudara, jel to najljepse na tebi sto si imala za pokazat
2014-04-18
Ova glupača će sigurno negdje na duže vrijeme zaglibiti, dal u ludnici ili bajbokani ali je ziher da će tamo provesti duže vrijeme.michaellcmacha wrote:vi recite šta hoćete ali ja sam uvjeren da je ova dudete u nekoj izravnoj vezi sa Milanom Busićem... jebote likušo šta tebi nisu dojavili da vas je konačno soa počela grabati...
Guest- Guest
ja da imam takve toljage ja bi igro bezbol s njimaprckov wrote:sto si zguzvanaprckov wrote:dudara, jel to najljepse na tebi sto si imala za pokazat
2014-04-18
već duže vrijeme nisam vidio zlobniju osobu od nje.
2014-12-30
Cvikate vi svi, pickice usrane. Inace ne bi stalno spominjali tu prijavu. Da cinkanje? Kakvo cinkanje majmune ustaski? Ne bih nikad cinkala ljude. Ustasku gamad, fasiste, naciste, rasiste - da!!! Avec plaisir.tre911 wrote:Od tebe??, ne budi smješna blentačo, da se bojim vrabaca nosio bi praćku sa sobom.dudette wrote:Cvikas, picko smrdljiva kukavicka.tre911 wrote:Boli me kiki za tvoje prijave i za tvoje idiotske zaključke, ja ću uvijek priznati što jesam a ti tražiš da priznam nešto što nisam, nije ti ovo ured državne bezbednosti pa da istjeruješ priznanja ludačo bolesna.dudette wrote:Ako itko kmeci na ovom, a kmecao je i na net.hr-ovom forumu, onda ste to vi koji ne mozete prezaliti NDH-aziju, koji se divite Hasanbegovicu kojeg je cijeli civizilizirani svijet exkomunicirao. Onaj totenkopf jedini ima muda priznati to sto je. Vi ste svi picke i bojite se prijave.tre911 wrote:
De prestani kmečati i glumiti žrtvu, ti si cinkatorica i bezkarakterna pizdurina umno poremećena bez mogućnosti da ijedan zaključak ispravno doneseš. Uostalom ti se sprdaš sa žrtvama koje su žive zazidane iza 5,5 metara što cigle što betona što ilovače. Idi se lječiti bolesna gaduro i ne kontaminiraj javni prostor sa svojim imbecilstvom.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
a svasta
2014-04-18
što je tu patetično? Zar nisi poslala abuse zbog mihe a? Ajde sad potraži opet materijala i pošalji još koju prijavu smeće jedno cinkatorsko idiotsko. usput samo da znaš da mihi nije pala dlaka s glave zbog tvoje idiotske prijavedudette wrote:Jade pateticni...tre911 wrote:Pošalji opet prijavu kozo i cinkaj nas.dudette wrote:Ljudi, ako vas jos uopce ima ovdje, je li vama ovo normalno? Kic, Starhemberg?tre911 wrote:Buraz mu je na slici pa ga to jebe.kaja_333 wrote:
Tebi je sigurno najljepše sto ih je on otprilike i ubio .
Zato ga tak voliš.
Guest- Guest
tesko je vidjeti nekog primitivnijeg od tebe. fotografije mesine koju prozdires, hvalisanje materijalnim statusom i fotkom bazena na avataru. a u qrac!veber wrote:već duže vrijeme nisam vidio zlobniju osobu od nje.
Last edited by dudette on Sun 16 Oct - 10:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
jel ti to od step densa
2014-04-18
gle tko se javlja - komad budaletine i dreka.veber wrote:i pokvareniju, pride.
Guest- Guest
humor ti je na razini fucktardaprckov wrote:ja da imam takve toljage ja bi igro bezbol s njimaprckov wrote:sto si zguzvanaprckov wrote:dudara, jel to najljepse na tebi sto si imala za pokazat
Guest- Guest
da, nezgodno.dudette wrote:tesko je vidjeti nekog primitivnijeg od tebe. fotografije mesine koju prozdires, hvalisanje materijalnim statusom i fotkom bazena na avataru. a u qrac!veber wrote:već duže vrijeme nisam vidio zlobniju osobu od nje.
dok se ti kupaš u lavoru, ja to radim u bazenu.
jebga.
i idem na more i iznajmim brod pa uživam.
a ti i dalje u lavoru, zato sam ustaša, garant.
2014-12-30
Pa prijavi nas smeće onda, evo ja sam za tebe ustaša pa me prijavi, ne znam što čekaš, ono dokaži da si hrabra a da smo mi pičkice. U tvojim smo rukama i u tvojoj milosti kozo nedojebana :)dudette wrote:Cvikate vi svi, pickice usrane. Inace ne bi stalno spominjali tu prijavu. Da cinkanje? Kakvo cinkanje majmune ustaski? Ne bih nikad cinkala ljude. Ustasku gamad, fasiste, naciste, rasiste - da!!! Avec plaisir.tre911 wrote:Od tebe??, ne budi smješna blentačo, da se bojim vrabaca nosio bi praćku sa sobom.dudette wrote:Cvikas, picko smrdljiva kukavicka.tre911 wrote:Boli me kiki za tvoje prijave i za tvoje idiotske zaključke, ja ću uvijek priznati što jesam a ti tražiš da priznam nešto što nisam, nije ti ovo ured državne bezbednosti pa da istjeruješ priznanja ludačo bolesna.dudette wrote:
Ako itko kmeci na ovom, a kmecao je i na net.hr-ovom forumu, onda ste to vi koji ne mozete prezaliti NDH-aziju, koji se divite Hasanbegovicu kojeg je cijeli civizilizirani svijet exkomunicirao. Onaj totenkopf jedini ima muda priznati to sto je. Vi ste svi picke i bojite se prijave.
Guest- Guest
mozes li se ikom prisuljat a da te ne cuje sa tim kopitama?dudette wrote:humor ti je na razini fucktardaprckov wrote:ja da imam takve toljage ja bi igro bezbol s njimaprckov wrote:sto si zguzvanaprckov wrote:dudara, jel to najljepse na tebi sto si imala za pokazat
2014-04-18
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Ameri čereče HDZ i ne vade
» Poljaci jebu ne vade
» Turci jebu i ne vade
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Ameri čereče HDZ i ne vade
» Poljaci jebu ne vade
» Turci jebu i ne vade