ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame - Page 7 Empty Re: vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame

Post by prckov Sun 16 Oct - 10:29

dudara, jel to najljepse na tebi sto si imala za pokazat

prckov

2014-04-18

Back to top Go down

vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame - Page 7 Empty Re: vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame

Post by michaellcmacha Sun 16 Oct - 10:30

nervoza ju satrala drugar četnik Mile moro hitno u srbiju nakon što je prećero... eno čujem da i boro rkman kupuje kartu za bus što ide iz zadra za begeš.... a čini mi se da bi i milorad mogo hitno zapalit za kasabu.... sve je snimljeno, razgovori u kojima se spominje čak i atentat na predsjednicu....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by prckov Sun 16 Oct - 10:30

prckov wrote:dudara, jel to najljepse na tebi sto si imala za pokazat
sto si zguzvana

prckov

2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest Sun 16 Oct - 10:31

michaellcmacha wrote:vi recite šta hoćete ali ja sam uvjeren da je ova dudete u nekoj izravnoj vezi sa Milanom Busićem... jebote likušo šta tebi nisu dojavili da vas je konačno soa počela grabati...
Ova glupača će sigurno negdje na duže vrijeme zaglibiti, dal u ludnici ili bajbokani ali je ziher da će tamo provesti duže vrijeme.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Sun 16 Oct - 10:32

prckov wrote:
sto si zguzvana
ja da imam takve toljage ja bi igro bezbol s njima lol!

prckov

2014-04-18

Back to top Go down

Post by veber Sun 16 Oct - 10:32

već duže vrijeme nisam vidio zlobniju osobu od nje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 16 Oct - 10:33

tre911 wrote:
dudette wrote:
tre911 wrote:
dudette wrote:
tre911 wrote:
De prestani kmečati i glumiti žrtvu, ti si cinkatorica i bezkarakterna pizdurina umno poremećena bez mogućnosti da ijedan zaključak ispravno doneseš. Uostalom ti se sprdaš sa žrtvama koje su žive zazidane iza 5,5 metara što cigle što betona što ilovače. Idi se lječiti bolesna gaduro i ne kontaminiraj javni prostor sa svojim imbecilstvom.
Ako itko kmeci na ovom, a kmecao je i na net.hr-ovom forumu, onda ste to vi koji ne mozete prezaliti NDH-aziju, koji se divite Hasanbegovicu kojeg je cijeli civizilizirani svijet exkomunicirao. Onaj totenkopf jedini ima muda priznati to sto je. Vi ste svi picke i bojite se prijave.
Boli me kiki za tvoje prijave i za tvoje idiotske zaključke, ja ću uvijek priznati što jesam a ti  tražiš da priznam nešto što nisam, nije ti ovo ured državne bezbednosti pa da istjeruješ priznanja ludačo bolesna. 
Cvikas, picko smrdljiva kukavicka.
Od tebe??, ne budi smješna blentačo, da se bojim vrabaca nosio bi praćku sa sobom.
Cvikate vi svi, pickice usrane. Inace ne bi stalno spominjali tu prijavu. Da cinkanje?  :^0 Kakvo cinkanje majmune ustaski? Ne bih nikad cinkala ljude. Ustasku gamad, fasiste, naciste, rasiste - da!!! Avec plaisir.  :aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 16 Oct - 10:33

i pokvareniju, pride.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by prckov Sun 16 Oct - 10:34

a svasta :D

prckov

2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest Sun 16 Oct - 10:34

dudette wrote:
tre911 wrote:
dudette wrote:
tre911 wrote:
kaja_333 wrote:
 Tebi je sigurno najljepše sto ih je on otprilike i ubio  :D . 
Zato ga tak voliš.
Buraz mu je na slici pa ga to jebe.
Ljudi, ako vas jos uopce ima ovdje, je li vama ovo normalno? Kic, Starhemberg?
Pošalji opet prijavu kozo i cinkaj nas.
Jade pateticni...
što je tu patetično? Zar nisi poslala abuse zbog mihe a? Ajde sad potraži opet materijala i pošalji još koju prijavu smeće jedno cinkatorsko idiotsko. usput samo da znaš da mihi nije pala dlaka s glave zbog tvoje idiotske prijave
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 16 Oct - 10:35

veber wrote:već duže vrijeme nisam vidio zlobniju osobu od nje.
tesko je vidjeti nekog primitivnijeg od tebe. fotografije mesine koju prozdires, hvalisanje materijalnim statusom i fotkom bazena na avataru. a u qrac!  :^0 :^0 :^0

Last edited by dudette on Sun 16 Oct - 10:35; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Sun 16 Oct - 10:35

jel ti to od step densa :D

prckov

2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest Sun 16 Oct - 10:37

veber wrote:i pokvareniju, pride.
gle tko se javlja - komad budaletine i dreka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 16 Oct - 10:38

prckov wrote:
prckov wrote:
sto si zguzvana
humor ti je na razini fucktarda  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 16 Oct - 10:38

dudette wrote:
veber wrote:već duže vrijeme nisam vidio zlobniju osobu od nje.
tesko je vidjeti nekog primitivnijeg od tebe. fotografije mesine koju prozdires, hvalisanje materijalnim statusom i fotkom bazena na avataru. a u qrac!  :^0 :^0 :^0
da, nezgodno.
dok se ti kupaš u lavoru, ja to radim u bazenu.
jebga.

i idem na more i iznajmim brod pa uživam.

a ti i dalje u lavoru, zato sam ustaša, garant.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 16 Oct - 10:40

dudette wrote:
tre911 wrote:
dudette wrote:
tre911 wrote:
dudette wrote:
Ako itko kmeci na ovom, a kmecao je i na net.hr-ovom forumu, onda ste to vi koji ne mozete prezaliti NDH-aziju, koji se divite Hasanbegovicu kojeg je cijeli civizilizirani svijet exkomunicirao. Onaj totenkopf jedini ima muda priznati to sto je. Vi ste svi picke i bojite se prijave.
Boli me kiki za tvoje prijave i za tvoje idiotske zaključke, ja ću uvijek priznati što jesam a ti  tražiš da priznam nešto što nisam, nije ti ovo ured državne bezbednosti pa da istjeruješ priznanja ludačo bolesna. 
Cvikas, picko smrdljiva kukavicka.
Od tebe??, ne budi smješna blentačo, da se bojim vrabaca nosio bi praćku sa sobom.
Cvikate vi svi, pickice usrane. Inace ne bi stalno spominjali tu prijavu. Da cinkanje?  :^0 Kakvo cinkanje majmune ustaski? Ne bih nikad cinkala ljude. Ustasku gamad, fasiste, naciste, rasiste - da!!! Avec plaisir.  :aw
Pa prijavi nas smeće onda, evo ja sam za tebe ustaša pa me prijavi, ne znam što čekaš, ono dokaži da si hrabra a da smo mi pičkice. U tvojim smo rukama i u tvojoj milosti kozo nedojebana :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Sun 16 Oct - 10:40

dudette wrote:
prckov wrote:
prckov wrote:
sto si zguzvana
humor ti je na razini fucktarda  lol!
mozes li se ikom prisuljat a da te ne cuje sa tim kopitama? :^0

prckov

2014-04-18

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics