Bunjevci neće da budu Hrvati!
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: Bunjevci neće da budu Hrvati!
Najbolje da se svi proglasimo Čejenima ....pa smo mirni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sta je ono Winetu bio po nacionalnosti jeli Čejen,Sijux,zaboravio sam jeboteRayMabus wrote:Najbolje da se svi proglasimo Čejenima ....pa smo mirni.
2014-04-14
"Glavna je stvar, da svi rade za narod i za domovinu, a neka se zovu kako im drago... Naše cepanje, naša nesloga stoji samo zato, jer ih izvana uzdržavaju i ojačuju... mi ne verujemo, da je gladnu i na studeni na pr. Srbu drugačije, nego na pr. Hrvatu... Zato makar se svi proglasili za Hotentote ili nas se svaki zvao posebnim imenom, samo da budemo svi slobodni i srećni!
Zašto neće? To je baš super. Mogli bi bar probati.
crvenkasti-
2014-04-17
zanimljivo je kako oni to objasne, bunjevci se eto asimilirali, neće bit hrvatiRegoč wrote:Četničkom čizmom.max123 wrote:kako objasniti taj fenomen...
a kad se pravoslavci aismiliraju kod nas, onda nije u redu...em nisu pravi srbi, em smo mi vaki naki...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
michaellcmacha wrote:šta ti veliš dzmzdzr... jesu li ovi bunjevci ok... ;)michaellcmacha wrote:točno se zna put i seoba bunjevaca od krmpota u prvom naletu pa sve do Rukavina u trećem... i potom seobe u bačku pod vodstvom franjevaca... to je vrijeme kad su srbi bili rijetka vrsta u bačkoj...ali nebitno... dio bunjevaca na tim tamo prostorima se posrbio, dio je diplomatičan, pa veli da su samo bunjevci, a jedan manji dio i dan danas su na liniji
aj ti sad reci da ovo nije ugodno za čuti...;) a pizzdić šta je za reć....;):)))))
Guest- Guest
kak si zaboravio... jebo ga ti...Winter is coming wrote:sta je ono Winetu bio po nacionalnosti jeli Čejen,Sijux,zaboravio sam jeboteRayMabus wrote:Najbolje da se svi proglasimo Čejenima ....pa smo mirni.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Žalosna Sova je tek bio glup, zašto se on, kreten, borio?
Još gluplji od nas Hrvata.
crvenkasti-
2014-04-17
ako si pogledaospot onda simogao vidjet da ti ljudi obožavaju konje... ovi moji bobovčani bunjevci i dan danas ne mogu i neće bez njih....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:šta ti veliš dzmzdzr... jesu li ovi bunjevci ok... ;)michaellcmacha wrote:točno se zna put i seoba bunjevaca od krmpota u prvom naletu pa sve do Rukavina u trećem... i potom seobe u bačku pod vodstvom franjevaca... to je vrijeme kad su srbi bili rijetka vrsta u bačkoj...ali nebitno... dio bunjevaca na tim tamo prostorima se posrbio, dio je diplomatičan, pa veli da su samo bunjevci, a jedan manji dio i dan danas su na liniji
aj ti sad reci da ovo nije ugodno za čuti...;) a pizzdić šta je za reć....;):)))))
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ako si pogledaospot onda simogao vidjet da ti ljudi obožavaju konje... ovi moji bobovčani bunjevci i dan danas ne mogu i neće bez njih....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:šta ti veliš dzmzdzr... jesu li ovi bunjevci ok... ;)michaellcmacha wrote:točno se zna put i seoba bunjevaca od krmpota u prvom naletu pa sve do Rukavina u trećem... i potom seobe u bačku pod vodstvom franjevaca... to je vrijeme kad su srbi bili rijetka vrsta u bačkoj...ali nebitno... dio bunjevaca na tim tamo prostorima se posrbio, dio je diplomatičan, pa veli da su samo bunjevci, a jedan manji dio i dan danas su na liniji
E aj sad al bez sale..jel vi stavrno slusate tu muziku kao sto je u ovom spotu o 1gb?
Guest- Guest
veli winetu da nema joda... niš zato ima druge medicine, samo naiđeš i dobiješ terapiju.,... ;) čak ne ide ni na recept, a i diskrecija zagarantirana.... i oporavak isto....crvenkasti wrote:Žalosna Sova je tek bio glup, zašto se on, kreten, borio?
2015-08-08
zasto je mrzio jadnog Floka? vikao mu je da je pasji sincrvenkasti wrote:Žalosna Sova je tek bio glup, zašto se on, kreten, borio?
2014-04-14
pričamo o bunjevcima... u pjesmi si na tako jednostavan način dobio presjek o čem se tu radi od davnina.... ovo je pjesma koju su ličke drvosječe izvele iz poštovanja prema Tigrovima, od kojih su mnogi pripadnici bili LIČani tj Bunjevcidzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:ako si pogledaospot onda simogao vidjet da ti ljudi obožavaju konje... ovi moji bobovčani bunjevci i dan danas ne mogu i neće bez njih....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:šta ti veliš dzmzdzr... jesu li ovi bunjevci ok... ;)michaellcmacha wrote:točno se zna put i seoba bunjevaca od krmpota u prvom naletu pa sve do Rukavina u trećem... i potom seobe u bačku pod vodstvom franjevaca... to je vrijeme kad su srbi bili rijetka vrsta u bačkoj...ali nebitno... dio bunjevaca na tim tamo prostorima se posrbio, dio je diplomatičan, pa veli da su samo bunjevci, a jedan manji dio i dan danas su na liniji
E aj sad al bez sale..jel vi stavrno slusate tu muziku kao sto je u ovom spotu o 1gb?
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pričamo o bunjevcima... u pjesmi si na tako jednostavan način dobio presjek o čem se tu radi od davnina.... ovo je pjesma koju su ličke drvosječe izvele iz poštovanja prema Tigrovima, od kojih su mnogi pripadnici bili LIČani tj Bunjevcidzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:ako si pogledaospot onda simogao vidjet da ti ljudi obožavaju konje... ovi moji bobovčani bunjevci i dan danas ne mogu i neće bez njih....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:
šta ti veliš dzmzdzr... jesu li ovi bunjevci ok... ;)
Ako ciljas da ja mislim da Bunjevci nisu Hrvati ili poreklom Hrvati onda nisi ti razumeo "srpski" ovaj puta.
ja od kako znam za sebe uvek smo o Bunjevcima govorili kao Hrvati Bunjevci...
Ja nemam problema s tim.
Guest- Guest
Winter is coming wrote:zasto je mrzio jadnog Floka? vikao mu je da je pasji sincrvenkasti wrote:Žalosna Sova je tek bio glup, zašto se on, kreten, borio?
Englezi su JNA, a Vukovi sa Ontarija hrvatski branitelji.
Žalosna Sova Srbin u redovim HV, a Flok je Miha.
crvenkasti-
2014-04-17
ja nemam problema sa srpskim... ja vas u pravilu vrlo dobro razumijem, pa i tebe, i ničim nisam sad dovodio u pitanje tvoj stav ili mišljenje... daleko najbolje je tu problematiku opisao i raščlanio Vaso Bogdanov.... jedan od Srba koji su za nevjerovati preživjeli u zagrebu sve vrijeme ndh vlasti i do kraja života ostali u zagrebu. inače se radi o bibliografu miroslava krleže koji je rodom iz pančeva...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:pričamo o bunjevcima... u pjesmi si na tako jednostavan način dobio presjek o čem se tu radi od davnina.... ovo je pjesma koju su ličke drvosječe izvele iz poštovanja prema Tigrovima, od kojih su mnogi pripadnici bili LIČani tj Bunjevcidzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:ako si pogledaospot onda simogao vidjet da ti ljudi obožavaju konje... ovi moji bobovčani bunjevci i dan danas ne mogu i neće bez njih....dzmrdz wrote:
Ako ciljas da ja mislim da Bunjevci nisu Hrvati ili poreklom Hrvati onda nisi ti razumeo "srpski" ovaj puta.
Ja nemam problema s tim.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ja nemam problema sa srpskim... ja vas u pravilu vrlo dobro razumijem, pa i tebe, i ničim nisam sad dovodio u pitanje tvoj stav ili mišljenje... daleko najbolje je tu problematiku opisao i raščlanio Vaso Bogdanov.... jedan od Srba koji su za nevjerovati preživjeli u zagrebu sve vrijeme ndh vlasti i do kraja života ostali u zagrebu. inače se radi o bibliografu miroslava krleže koji je rodom iz pančeva...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:pričamo o bunjevcima... u pjesmi si na tako jednostavan način dobio presjek o čem se tu radi od davnina.... ovo je pjesma koju su ličke drvosječe izvele iz poštovanja prema Tigrovima, od kojih su mnogi pripadnici bili LIČani tj Bunjevcidzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:
ako si pogledaospot onda simogao vidjet da ti ljudi obožavaju konje... ovi moji bobovčani bunjevci i dan danas ne mogu i neće bez njih....
Ja nemam problema s tim.
Pa cemu mi onda stavljas taj video klip? da dokazes link izmedju tih licana i Bunjevaca?
Sta kaze Vaso? O Bunjevcima nesto ili o Srbima?
Guest- Guest
eto viš da ti imaš problem s razumijevanjem.... a lijepo sam napisao u vezi Vase...al šta vrijedi kad ti ne razumiješ.... :)))
2015-08-08
Kod tebe ide ovako, prica se o jednoj temi..onda ti nabacis nesto sto ima veze s temom tek toliko da otvori jedan kolosek po kojem ces ti vec po unapred zamisljenoj putanji se dalje kretati i na sta si pripremljen.michaellcmacha wrote:eto viš da ti imaš problem s razumijevanjem.... a lijepo sam napisao u vezi Vase...al šta vrijedi kad ti ne razumiješ.... :)))
Uglavnom od mog odgovora na tvoj prvi post uzmes ono sto hoces, otprilike frtalj ...ostatak onda jednostavno ignoriras i ispalis nekoliko dvosmislenih ili trosmislenih tvrdnji, izjava i polupitanja-poluodgovora koja vec u toj fazi imaju jos manje veze sa orginalnim postom, neretko nekim insinuacijama pokusas izazvati neku spontanu reakciju koju interpretiras onako kako ti mislis da treba uz gromoglasan pljesak promatraca i publike koje ne fali i koja sa strahopostovanjem svaku tvoju rec pamti.
Ja naravno i dalje mislim na ono prvo o cemu smo poceli pricati dok ti si vec na totalno svom koloseku i govoris mi kako sam budala jer nisam seo u isti voz kao i ti.
Naravno nisam razumeo hrvatski opet...jel. dobro ipak mi je lakse razumeti, pisati i citati engleski jer hrvatski sam zaboravio (nekad stavrno mislim d aga nisam ni znao kad pricam s tobom).
Pricamo o Bunjevcima, ja kazem sta mislim, ti stavis spot i pitas me nakon svega sto sam rekao da li mislim da su Bunjevci Hrvati. Ja na takvo pitanje ti dam odgovor koji takvo pitanje zasluzuje, ti mi onda nabacis jebenog Vasu koji treba meni da pojasni kako je doslo do toga da ja tebe ne razumem.
Ja te opet pitam sta treba da znaci to sve jer mi se neda guglat jebenog Vasu posto nisam rekao nista sto osporava da su Hrvati Bunjevci Hrvati niti da nisu Hrvati Bunjevci poreklom Licani a ti mi kazes kako ne razumem hrvatski ..po obicaju...
jbt nemoze ti covek ugoditi a i ko bi razumeo sta se u tvojoj glavi odvija pored silnih neprijatelja i petokolonasa na pameti
Guest- Guest
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Špirić: Plan Bošnjaka je da budu konstitutivni, a Srbi i Hrvati konstruktivni
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» KOLINDA U VUKOVARU S USTAŠKIM ČIZMAMA I PORUKOM "Puno će vode proteći Dunavom pre nego što Srbi i Hrvati budu PRIJATELJI"
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
» Špirić: Plan Bošnjaka je da budu konstitutivni, a Srbi i Hrvati konstruktivni
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» KOLINDA U VUKOVARU S USTAŠKIM ČIZMAMA I PORUKOM "Puno će vode proteći Dunavom pre nego što Srbi i Hrvati budu PRIJATELJI"
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
Page 5 of 19