Sretan Dan neovisnosti!
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Sretan Dan neovisnosti!
dzmrdz wrote:Srecan vam praznik kolege forumasi i da Hrvatska i ubuduce proslavlja ovaj praznik u miru a time i sve ostale zemlje u komsiluku, neka se razlicita misljenja svedu uvek samo na ovaj forumski rat, a Bog da zdravlja i pameti svima!
Ovaj mir kakav god da jeste je bolji od svakog rata i meni kao hrvatskom gradjaninu srpske nacionalnosti je ipak draze doci u miru u Hr nego u ratu jer mir je mir a rat je rat.
Hvala :)
Guest- Guest
Nikada se Hrvati nisu iseljavali kao nakon 25 godina samostalne, neovisne i suverene države Hrvatske. Pa sretna vam taj Dan... I nadajmo se još kojem otvaranju socijalnog dućana.
michaellcmacha wrote:jel ti to zazivaš da se pruće uveže kako se ne bi lako lomilo..... ;):)))frakcija wrote:Usput u paketu je podvaljena borba protiv jugo-komunizma, kako bi se uništila obilježja socijalističke države i neometano provela denacionalizacija i privatizacija..i advokati pokrovitelji su morali imati nekog interesa u parnici. Pitanje je jel više bilo propagirano na svim razinama domoljublje onda ili sada? Što je patriotizam? Što je ljubav prema svojem narodu i tlu? Danas se njeguje individualizam i potiče mobilnost građana..napuštanje grude, trbuhom za kamo gazda kaže. Znači razbijanje stada i odnarođenje. Cilj je da čovjek bude igračka vjetrova i da se razbije koherentnost zajednice. pojedinačni prut je lako slomiti.
Bez sjekirce ili sa?
darth_vader-
2014-04-17
Kakvo južno primorje?michaellcmacha wrote: od slavonije do južnog primorja...
Južno primorje bilo bi područje od Senja do Karlobaga,iako Karlobag se već smatra Likom.
Zašto izbjegavaš riječ Dalmacija?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sretan Dan Neovisnosti svim Hvatima ma gdje god se nalazili... U Njemačkoj, Irskoj, Engleskoj, Švedskoj, Norveškoj, Austriji, Sloveniji...
A ovima koji preostase malo manje kmečanja, a više zasukanih rukava želim...
darth_vader-
2014-04-17
Neovisnost baš i nije na nekom jačem nivou.
Pogledajmo samo u čijem su vlasništvu najatraktivnije lokacije na jadranskoj obali,a o većim firmama,bankama,hotelima i medijima da se ne govori.
Pogledajmo samo u čijem su vlasništvu najatraktivnije lokacije na jadranskoj obali,a o većim firmama,bankama,hotelima i medijima da se ne govori.
2014-04-22
A vama koji ne slavite...debotoijusto wrote:sretno svima koji slave
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:A vama koji ne slavite...debotoijusto wrote:sretno svima koji slave
nije da ne bi slavio ali moram radit , to je tako kad si gradjanin drugog reda
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Manjinska prava su vam Ustavom zagarantovana, kuš više...debotoijusto wrote:Eroo wrote:A vama koji ne slavite...debotoijusto wrote:sretno svima koji slave
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kao što si npr. ti zasukao rukave i krenuo prati suđe nekom stranom bogatašu. Super! Poduči ljude u lijepoj našoj kako se zasuču rukavi ili skinu gaće kada za to dođe vrijeme. Treba li nabaviti "vazelin" ili te to dočeka nakon što skineš gaće?jasambrend wrote:A ovima koji preostase malo manje kmečanja, a više zasukanih rukava želim...
Sretan, sretan...
Kod mene bauštela u stanu pa mi ni na kraj pameti da je praznik.
Kod mene bauštela u stanu pa mi ni na kraj pameti da je praznik.
Trinity-
2014-04-17
aeEroo wrote:Manjinska prava su vam Ustavom zagarantovana, kuš više...debotoijusto wrote:Eroo wrote:A vama koji ne slavite...debotoijusto wrote:sretno svima koji slave
kaze bosanac na privremenom radu u sloveniji fetivom dalmatincu
sto je sljedece ? faljen isus pri ulasku u "konzum"
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Svaka čast!debotoijusto wrote:
ae
kaze bosanac na privremenom radu u sloveniji fetivom dalmatincu
sto je sljedece ? faljen isus pri ulasku u "konzum"
Ero je totalno neupućen. Ja sam danas trebao arbajtati. I krenuli ja i majstor po materijal,kad ono zatvorena trgovina građevinskog.
Ove obične trgovine i kiosci rade i uopće nema nekog prazničkog ozračja,kao recimo za Božić,badnjak,n.godinu ili Dan zahvalnosti i pobjede.
Ove obične trgovine i kiosci rade i uopće nema nekog prazničkog ozračja,kao recimo za Božić,badnjak,n.godinu ili Dan zahvalnosti i pobjede.
2014-04-22
Isto i kod mene.jastreb wrote:Ero je totalno neupućen. Ja sam danas trebao arbajtati. I krenuli ja i majstor po materijal,kad ono zatvorena trgovina građevinskog.
Trinity-
2014-04-17
Dobro. Nije mi dan prošao bezveze. Izašo na gljive i nabrao dobru porciju. Vidi sliku na chatu.Triny wrote:Isto i kod mene.jastreb wrote:Ero je totalno neupućen. Ja sam danas trebao arbajtati. I krenuli ja i majstor po materijal,kad ono zatvorena trgovina građevinskog.
2014-04-22
Mađari isto slave dan hrvatske neovisnosti.
zatvaraju rafineriju u sisku u to ime.
plavuša krši prstiće i maše nogicama kako bi zaštitila hrvatske nacionalne interese...
zatvaraju rafineriju u sisku u to ime.
plavuša krši prstiće i maše nogicama kako bi zaštitila hrvatske nacionalne interese...
sitting_bull-
2015-09-28
Nije ni moj...jastreb wrote:Dobro. Nije mi dan prošao bezveze. Izašo na gljive i nabrao dobru porciju. Vidi sliku na chatu.Triny wrote:Isto i kod mene.jastreb wrote:Ero je totalno neupućen. Ja sam danas trebao arbajtati. I krenuli ja i majstor po materijal,kad ono zatvorena trgovina građevinskog.
Nikad kraja radovima i čišćenju.
Trinity-
2014-04-17
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
Page 5 of 11