Sretan Dan neovisnosti!
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Sretan Dan neovisnosti!
Nego sretan vama svima Dan neovisnosti, neka pati kome smeta
darla- Admin
2015-10-22
michaellcmacha wrote:on je moj zemo... :), ........ pizdić je.... ne znam kog imamo tamo oko daruvara....Noor wrote:pizzon wrote:i nisam, samo ja, mnogi su pre mene.darla wrote:kic wrote:
a bas, toliko ga boli briga da je bas ovu temu odlucio zSsspamat :D nisam ja , navukli su me, rece kondom na sudu :^^
Hahahaha , nisam ja keve mi, rece Pizzon
samo tvoj zemo...crveni
a jesmo se onda zapomogli...:/
Guest- Guest
darla wrote:Nego sretan vama svima Dan neovisnosti, neka pati kome smeta
tak je :)
Guest- Guest
a gle s kim si takav si... ti imaš i prekoviše staža družbe sa ustašama i ovih tvojih par prekodrinskih zgubidana da vam doma znaju s kim se svakodnevno družite završili bi ko stambolić.... ;):)))pizzon wrote:danni1 wrote:Jeste, baš vas srbe boli za naše praznike,naše spomenike, nazive ulica,svece...stvarno ne pokazujete interes za to.pizzon wrote:ja nisam spomenuo vas praznik
dok me tovar ustasski nije cimnuo
i mene boli q za vas praznik.
Tupsone jedan ničim drugim se i ne bavite nego virenjem u tuđe dvorište. Poslije cvilite ko kerovi kad vam oko izbijemo.
Mrš u kućicu pseto svetosavsko!
auuu, pa ti si psina, ako sam ja pseto.
yebi se gamadu ustasski
2015-08-08
A jesi li platio porez državi?jastreb wrote:
Dobro. Nije mi dan prošao bezveze. Izašo na gljive i nabrao dobru porciju. Vidi sliku na chatu.
Nije ti to kao u tzv. "komunizmu" pa ti sad ideš brat gljive ili kestene i ne platiš "porez".
Sad je sloboda i demokracija na djelu.
tebe to ne jebe, ti garant ne moraš plaćati...provocator wrote:A jesi li platio porez državi?jastreb wrote:
Dobro. Nije mi dan prošao bezveze. Izašo na gljive i nabrao dobru porciju. Vidi sliku na chatu.
Nije ti to kao u tzv. "komunizmu" pa ti sad ideš brat gljive ili kestene i ne platiš "porez".
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Btw. Jučer gledam na HTV Pijanduru Šeksa i Arlovića...
I onda u toj emisiji puste govor prvog nam predsjednika Franje Tuđmana gdje on otprilike, citiram, kaže:
-Hrvatska će biti država blagostanja. Zemlja iz koje se Hrvati neće iseljavati već će se u velikom broju vraćati...
A jadan!
Sad se valjda u grobu okreće... i to tolikom brzinom da i onima u paklu služi kao ventilator.
I onda u toj emisiji puste govor prvog nam predsjednika Franje Tuđmana gdje on otprilike, citiram, kaže:
-Hrvatska će biti država blagostanja. Zemlja iz koje se Hrvati neće iseljavati već će se u velikom broju vraćati...
A jadan!
Sad se valjda u grobu okreće... i to tolikom brzinom da i onima u paklu služi kao ventilator.
Ja živim u podsljemenskoj zoni i odem malo dalje od kuće te naberem kestena ko dreka. Obzirom da je ta parcela u privatnom vlasništvu nemam kaj plaćati državi.michaellcmacha wrote:tebe to ne jebe, ti garant ne moraš plaćati...provocator wrote:A jesi li platio porez državi?jastreb wrote:
Gljive ne berem... Imam frenda koji to godinama radi i od njega uredno za pristojnu cifru kupim gljiva koliko mi treba.... Još mi, kak to prigorci kažu, navrgne koju vrećicu ibera. Btw. on uredno plaća godišnju dozvolu za branje gljiva jer je u mirovini pa se između ostaloga i time bavi.
Rakiju ne "pečem" ali peče moj stari koji kaže kak nije lud da ovoj bagri plaća porez za svoje šljive, breskve, kruške i jabuke... I u pravu je.
Opet gnojiš, Provo. Ni jedan dan mira od vas jugošovinistah i četnikah ne možemo imati.
Regoč wrote:Opet gnojiš, Provo. Ni jedan dan mira od vas jugošovinistah i četnikah ne možemo imati.
sta ti hoces, vi,
da mi srbimo budemo nepostojeci i nevidljivi dok vi slavite-
ko vas jebe, slavite.
sta bi bilo da srbi pocnu da ganjaju hrvate sto pevaju na dan naseg praznika.
kretenU
Guest- Guest
Čedo gnojavi, jasno mi je da patiš jer su se svi "otcepili" od vas, ali što ćeš, očito u vama ima nešto odbojno. Zapitaj se zašto svi bježe od vas. Možda zato jer prljate svako slavlje, ha?
jel jos traje neovisnost ili s jucerasnjim danom zavrsila za ovu godinu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Traje i trajat će :)debotoijusto wrote:jel jos traje neovisnost ili s jucerasnjim danom zavrsila za ovu godinu ?
Guest- Guest
slavimo mi nase praznike.
ali kad vi slavite vase,
boli me Q
ja teram svoje
niti ocekujem neko drugi
bude nevidljiv dok ja slavim
osim, da ne vredja i sl.
ali kad vi slavite vase,
boli me Q
ja teram svoje
niti ocekujem neko drugi
bude nevidljiv dok ja slavim
osim, da ne vredja i sl.
Guest- Guest
Regočeee....krvotoku ustaški!pizzon wrote:ustašo krvolokU, uzivaj u svojoj fatamorgani !
Ljubi te Ujna
Guest- Guest
Nije to za zajebanciju... ako pizzdić vidi krvoloke ustaške, sta ak se njemu sto dogodi, a nitko nije reagirao... sto ako ga srbi strefe sto se toliko druzi sa ujacima...
2015-08-08
Još i slavi s nama...nitko toliko pjesama nije okacio kao on ;)michaellcmacha wrote:Nije to za zajebanciju... ako pizzdić vidi krvoloke ustaške, sta ak se njemu sto dogodi, a nitko nije reagirao... sto ako ga srbi strefe sto se toliko druzi sa ujacima...
Guest- Guest
Vratice se na kraju on....neće mu bit druge.kic wrote:pizon ima problem, i svakim danom je sve veci..
Guest- Guest
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
Page 10 of 11