Sretan Dan neovisnosti!
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Sretan Dan neovisnosti!
Nije ni moj...jastreb wrote:Dobro. Nije mi dan prošao bezveze. Izašo na gljive i nabrao dobru porciju. Vidi sliku na chatu.Triny wrote:Isto i kod mene.jastreb wrote:Ero je totalno neupućen. Ja sam danas trebao arbajtati. I krenuli ja i majstor po materijal,kad ono zatvorena trgovina građevinskog.
Ove obične trgovine i kiosci rade i uopće nema nekog prazničkog ozračja,kao recimo za Božić,badnjak,n.godinu ili Dan zahvalnosti i pobjede.
Nikad kraja radovima i čišćenju.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
provocator wrote:Svaka čast!debotoijusto wrote:
ae
kaze bosanac na privremenom radu u sloveniji fetivom dalmatincu
sto je sljedece ? faljen isus pri ulasku u "konzum"
jebu ovi desnicari nas ostale
al ANALiziramo i mi njih
oni i dalje misle da je 41 i brzoglas&krugoval sredstvo informiranja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
za mene je južno hrvatsko primorje krajnji hrvatski jug, a za tebe može biti i ušće morave u dunav,što se mene tiče...jastreb wrote:Kakvo južno primorje?michaellcmacha wrote: od slavonije do južnog primorja...
Južno primorje bilo bi područje od Senja do Karlobaga,iako Karlobag se već smatra Likom.
Zašto izbjegavaš riječ Dalmacija?
2015-08-08
tebi je bit će jako dobro, kad se ti još nisi iselio... a u kurac kako to iseljavanje uvijek zapadne hrvate, a kad ste vi jugoši u pitanju uvijek omane...provocator wrote:Nikada se Hrvati nisu iseljavali kao nakon 25 godina samostalne, neovisne i suverene države Hrvatske. Pa sretna vam taj Dan... I nadajmo se još kojem otvaranju socijalnog dućana.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Hrvatsko primorje je zna se što. Od Preluka kod Rijeke i opatije,pa do podvelebitskog dijela obale i Paga. Sve južno je Dalmacija. Dubrovnik nije nikakvo primorje.michaellcmacha wrote:za mene je južno hrvatsko primorje krajnji hrvatski jug, a za tebe može biti i ušće morave u dunav,što se mene tiče...jastreb wrote:Kakvo južno primorje?michaellcmacha wrote: od slavonije do južnog primorja...
Južno primorje bilo bi područje od Senja do Karlobaga,iako Karlobag se već smatra Likom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
šta imaš ti protiv rusa...jastreb wrote:Neovisnost baš i nije na nekom jačem nivou.
Pogledajmo samo u čijem su vlasništvu najatraktivnije lokacije na jadranskoj obali,a o većim firmama,bankama,hotelima i medijima da se ne govori.
2015-08-08
boli te krc kako ću ja zvat bilo koji dio svoje države... ti svoju zovi kako hoćeš ako ju moš nać na karti.... ak ne imam ti ja za poklonit jedan povijesni atlas... ;) pa ga ti debilko i provokator slobodno umnožite....jastreb wrote:Hrvatsko primorje je zna se što. Od Preluka kod Rijeke i opatije,pa do podvelebitskog dijela obale i Paga. Sve južno je Dalmacija. Dubrovnik nije nikakvo primorje.michaellcmacha wrote:za mene je južno hrvatsko primorje krajnji hrvatski jug, a za tebe može biti i ušće morave u dunav,što se mene tiče...jastreb wrote:Kakvo južno primorje?michaellcmacha wrote: od slavonije do južnog primorja...
2015-08-08
židovamichaellcmacha wrote:šta imaš ti protiv rusa...jastreb wrote:Neovisnost baš i nije na nekom jačem nivou.
Pogledajmo samo u čijem su vlasništvu najatraktivnije lokacije na jadranskoj obali,a o većim firmama,bankama,hotelima i medijima da se ne govori.
2015-08-08
i komunjarskog šljama koji je popljačkao hrvatsku pred rat... ako ništa bar ti zadnji su tvoji...
2015-08-08
Zato jer ste počeli dijelove te države zvati onako kako se nikad nisu zvali. Namjerno izostavljate spominjanje Dalmacije. Ako je južna Dalmacija za tebe južno Hrvatsko primorje,onda je za mene Slavonija Istočno Hrvatsko zagorje.michaellcmacha wrote:boli te krc kako ću ja zvat bilo koji dio svoje države... ti svoju zovi kako hoćeš ako ju moš nać na karti.... ak ne imam ti ja za poklonit jedan povijesni atlas... ;) pa ga ti debilko i provokator slobodno umnožite....jastreb wrote:Hrvatsko primorje je zna se što. Od Preluka kod Rijeke i opatije,pa do podvelebitskog dijela obale i Paga. Sve južno je Dalmacija. Dubrovnik nije nikakvo primorje.michaellcmacha wrote:za mene je južno hrvatsko primorje krajnji hrvatski jug, a za tebe može biti i ušće morave u dunav,što se mene tiče...jastreb wrote:Kakvo južno primorje?michaellcmacha wrote: od slavonije do južnog primorja...
2014-04-22
Hrvatska je popljačkana 40% za vrijeme rata i 60% poslije rata.michaellcmacha wrote:i komunjarskog šljama koji je popljačkao hrvatsku pred rat... ako ništa bar ti zadnji su tvoji...
2014-04-22
michaellcmacha wrote:i komunjarskog šljama koji je popljačkao hrvatsku pred rat... ako ništa bar ti zadnji su tvoji...
sto imas protiv HDZ ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a špiljak, stojanović, onaj što šmrče cedevitu i ostatak klošara su frkali u intermezzu... aj laganini odmori danas ionako nije tvoj dan.... ;)jastreb wrote:Hrvatska je popljačkana 40% za vrijeme rata i 60% poslije rata.michaellcmacha wrote:i komunjarskog šljama koji je popljačkao hrvatsku pred rat... ako ništa bar ti zadnji su tvoji...
2015-08-08
danas je baš moj dan. Nabrao sam oko 2 kg vrganja i nešto šampinjona. Prošetao sam ćenu po šumi,a planiram i u ribičiju.michaellcmacha wrote:a špiljak, stojanović, onaj što šmrče cedevitu i ostatak klošara su frkali u intermezzu... aj laganini odmori danas ionako nije tvoj dan.... ;)jastreb wrote:Hrvatska je popljačkana 40% za vrijeme rata i 60% poslije rata.michaellcmacha wrote:i komunjarskog šljama koji je popljačkao hrvatsku pred rat... ako ništa bar ti zadnji su tvoji...
2014-04-22
aj neka te, uživajte ti i ćeno vasilj...;)jastreb wrote:danas je baš moj dan. Nabrao sam oko 2 kg vrganja i nešto šampinjona. Prošetao sam ćenu po šumi,a planiram i u ribičiju.michaellcmacha wrote:a špiljak, stojanović, onaj što šmrče cedevitu i ostatak klošara su frkali u intermezzu... aj laganini odmori danas ionako nije tvoj dan.... ;)jastreb wrote:Hrvatska je popljačkana 40% za vrijeme rata i 60% poslije rata.michaellcmacha wrote:i komunjarskog šljama koji je popljačkao hrvatsku pred rat... ako ništa bar ti zadnji su tvoji...
2015-08-08
hrvatsko primorje ni isto ča i Hrvatsko primorje,jastreb wrote:Zato jer ste počeli dijelove te države zvati onako kako se nikad nisu zvali. Namjerno izostavljate spominjanje Dalmacije. Ako je južna Dalmacija za tebe južno Hrvatsko primorje,onda je za mene Slavonija Istočno Hrvatsko zagorje.michaellcmacha wrote:boli te krc kako ću ja zvat bilo koji dio svoje države... ti svoju zovi kako hoćeš ako ju moš nać na karti.... ak ne imam ti ja za poklonit jedan povijesni atlas... ;) pa ga ti debilko i provokator slobodno umnožite....jastreb wrote:Hrvatsko primorje je zna se što. Od Preluka kod Rijeke i opatije,pa do podvelebitskog dijela obale i Paga. Sve južno je Dalmacija. Dubrovnik nije nikakvo primorje.michaellcmacha wrote:za mene je južno hrvatsko primorje krajnji hrvatski jug, a za tebe može biti i ušće morave u dunav,što se mene tiče...jastreb wrote:
Kakvo južno primorje?
ali jo se složin da tribo ča više isticati posebnosti pojedinih krajeva ki su trenutno u sastavu hrvatske; za vos komunjare je kasno, ma mlodima tribo dati šansu o obliku ča bližjeg oltara.
ali dalmacija izgubljen povijesni pojam ki je danaska potpuno neprecizan, i valjo se koristiti preciznijim, npr liburnija, za moju buduću državu, oni južno od krke moru uzesti dalmacija itd.
2014-04-16
debotoijusto wrote:aeEroo wrote:Manjinska prava su vam Ustavom zagarantovana, kuš više...debotoijusto wrote:Eroo wrote:A vama koji ne slavite...debotoijusto wrote:sretno svima koji slave
nije da ne bi slavio ali moram radit , to je tako kad si gradjanin drugog reda
kaze bosanac na privremenom radu u sloveniji fetivom dalmatincu
sto je sljedece ? faljen isus pri ulasku u "konzum"
Zaboravija san dodat "...po najboljim europskim standardima". Je li ti to sad u redu?
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
sretan dan neovisnostifrakcija wrote:
2014-04-19
ili ti ga separacije.prckov wrote:sretan dan neovisnostifrakcija wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
Page 6 of 11