Sretan Dan neovisnosti!
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Sretan Dan neovisnosti!
Te razvedene se kod nas zovu - polovnjače.frakcija wrote:jest..suprotno od dana ujedinjenja..slavimo razvod od ljubomorne, posesivne, nasrtljive srbije. Dan naslađivanja, bar je znak da još uvijek mislimo na bivšu supružnicu.crvenkasti wrote:Znam, u našem slučaju to nije inače neovisnost, nego neovisnost od Srbije.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Regoč wrote:Drago mi je biti u tako dobrom društvu.Noor wrote:Sad i ti budeš proglašen za drukera kao što je onaj frustrirani dvojac mene proglasio :)Regoč wrote:Kic?crvenkasti wrote:Nešto kad bi kurba slavila dan nevinosti?
ma ti si duša Ujnina
Guest- Guest
Hvala, sugrađanine, želje ti se ostvarile!dzmrdz wrote:Srecan vam praznik kolege forumasi i da Hrvatska i ubuduce proslavlja ovaj praznik u miru a time i sve ostale zemlje u komsiluku.
Duša je u srcu. A srce je između... senzorah.Noor wrote:Regoč wrote:Drago mi je biti u tako dobrom društvu.Noor wrote:Sad i ti budeš proglašen za drukera kao što je onaj frustrirani dvojac mene proglasio :)Regoč wrote:Kic?crvenkasti wrote:Nešto kad bi kurba slavila dan nevinosti?
ma ti si duša Ujnina
Bila je to borba i za neovisnost Srbije, šta ne? I Kosova, naravno.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ovo je bio i povijesni dana za Srbiju, jer su na taj dan udareni i temelji za samostalnu
i neovisnu državu Srbiju. Čestitke na tome Crvenkastom i ostalim kolegama.
A Kosovu nećeš? Pa oni su nam prijatelji, a ne Srbija. Od Srbije smo i izborili neovisnost!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
mocni majmun wrote:
ovo zvuči ko neka cajka a ne ko bećarac
još mi je i bilo čudno zašto mi se sviđa
crvenkasti-
2014-04-17
Pogledaj si adresu na osobnoj. E to.crvenkasti wrote:Što je to "neovisnost" o našem slučaju?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A razvedene? Frajercine ?dzango wrote:Te razvedene se kod nas zovu - polovnjače.frakcija wrote:jest..suprotno od dana ujedinjenja..slavimo razvod od ljubomorne, posesivne, nasrtljive srbije. Dan naslađivanja, bar je znak da još uvijek mislimo na bivšu supružnicu.crvenkasti wrote:Znam, u našem slučaju to nije inače neovisnost, nego neovisnost od Srbije.
2015-08-15
kaja_333 wrote:A razvedene? Frajercine ?dzango wrote:Te razvedene se kod nas zovu - polovnjače.frakcija wrote:jest..suprotno od dana ujedinjenja..slavimo razvod od ljubomorne, posesivne, nasrtljive srbije. Dan naslađivanja, bar je znak da još uvijek mislimo na bivšu supružnicu.crvenkasti wrote:Znam, u našem slučaju to nije inače neovisnost, nego neovisnost od Srbije.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Za sva vrimena i sve slobodoljubljive narode...
[quote="kaja_333"]
A razvedene? Frajercine ?[quote]razvedeni-crvenkasti :Ddzango wrote:Te razvedene se kod nas zovu - polovnjače.frakcija wrote:jest..suprotno od dana ujedinjenja..slavimo razvod od ljubomorne, posesivne, nasrtljive srbije. Dan naslađivanja, bar je znak da još uvijek mislimo na bivšu supružnicu.crvenkasti wrote:Znam, u našem slučaju to nije inače neovisnost, nego neovisnost od Srbije.
2014-04-12
on ima ličnu, ne osobnukaja_333 wrote:Pogledaj si adresu na osobnoj. E to.crvenkasti wrote:Što je to "neovisnost" o našem slučaju?
2014-12-30
http://www.vecernji.hr/zvijezde/poznati-americki-glumac-hrvatima-cestitao-dan-neovisnosti-1119577
2014-04-12
Sretan Dan neovisnosti!
red wolf-
2016-02-10
dzango wrote:kaja_333 wrote:A razvedene? Frajercine ?dzango wrote:Te razvedene se kod nas zovu - polovnjače.frakcija wrote:jest..suprotno od dana ujedinjenja..slavimo razvod od ljubomorne, posesivne, nasrtljive srbije. Dan naslađivanja, bar je znak da još uvijek mislimo na bivšu supružnicu.crvenkasti wrote:Znam, u našem slučaju to nije inače neovisnost, nego neovisnost od Srbije.
2015-08-15
dzmrdz wrote:Srecan vam praznik kolege forumasi i da Hrvatska i ubuduce proslavlja ovaj praznik u miru a time i sve ostale zemlje u komsiluku, neka se razlicita misljenja svedu uvek samo na ovaj forumski rat, a Bog da zdravlja i pameti svima!
Ovaj mir kakav god da jeste je bolji od svakog rata i meni kao hrvatskom gradjaninu srpske nacionalnosti je ipak draze doci u miru u Hr nego u ratu jer mir je mir a rat je rat.
Hvala :)
Guest- Guest
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
Page 4 of 11