Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 24 of 26
Page 24 of 26 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Čujem da si i ti imala takvih mukah.kaja_333 wrote:Opet je netko shvatio Pp kao ljubav? !
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
bosanac, ajd za mjesalicu.jastreb wrote:Da malo razjasnimo sa Srbima i da vidimo znaju li oni,a znamo li i mi što je naše,a što njihovo.
Pa sam u vezi istoga osmislio mali kviz. Dakle kratko pitanje "Hrvatsko ili srpsko?"
-proljeće
-Faust
-ogledalo
-Moravice
-Leskovac
-vijeće obrane
-akademija nauka i umetnosti
-narodni preporod
-Crnja
2014-12-30
kaja_333 wrote:Meni se čini da je poslala Pp drugom :)Regoč wrote:Ček malo! Vuče, tvrdiš li ti to da si bio u vezi s Noor pa te prevarila s drugim?
Neoprostivo .
Koliko sam ja Vuka shvatio, napisala je mejl drugom (sumnjam na Trea 99 %, a 1 % na Dijagrama, budući da meni nije, a i Džango kaže da njemu nije) u kojem ogovara Vuka pa ga pogrješkom poslala Vuku. E, sad bi joj on presudio! I još joj zamjera što je forumska ujna, a sam je desničar. U prvim upisima sam mislio da je neka njihova zafrkancija, ali baš se otelo kontroli, stvarno je postalo neugodno.
ubij hrvata da siptar nema brata, je postalo kao dobar dan na srpskim stadionima..
inace, bas se vidi da je starhi prije sveg covjek, ali kao sto Andric rece, najvise su na ovim prostorima mrzili onoga, tko mziti ne ume..
inace, bas se vidi da je starhi prije sveg covjek, ali kao sto Andric rece, najvise su na ovim prostorima mrzili onoga, tko mziti ne ume..
Ja sam sa svim forumskim damama u dobrim odnosima. No nekako mi se čini da me najviše simpatizira Dudette.Regoč wrote:kaja_333 wrote:Meni se čini da je poslala Pp drugom :)Regoč wrote:Ček malo! Vuče, tvrdiš li ti to da si bio u vezi s Noor pa te prevarila s drugim?
Neoprostivo .Koliko sam ja Vuka shvatio, napisala je mejl drugom (sumnjam na Trea 99 %, a 1 % na Dijagrama, budući da meni nije, a i Džango kaže da njemu nije) u kojem ogovara Vuka pa ga pogrješkom poslala Vuku. E, sad bi joj on presudio! I još joj zamjera što je forumska ujna, a sam je desničar. U prvim upisima sam mislio da je neka njihova zafrkancija, ali baš se otelo kontroli, stvarno je postalo neugodno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Podebljano je srbsko, sve je ostalo hrvatsko. Krajišniče, ajd za gusle.jastreb wrote:Da malo razjasnimo sa Srbima i da vidimo znaju li oni,a znamo li i mi što je naše,a što njihovo.
Pa sam u vezi istoga osmislio mali kviz. Dakle kratko pitanje "Hrvatsko ili srpsko?"
-proljeće
-Faust
-ogledalo
-Moravice
-Leskovac
-vijeće obrane
-akademija nauka i umetnosti
-narodni preporod
-Crnja
A dobar sam i sa desničarskim dijelom foruma(izuzev sa veberom koji me izvrgava ruglu),kao i sda srpskim dijelom foruma(izuzev sa Pižonom kojemu mnoge stvari ne možeš dokazat).
2014-04-22
Regoč wrote:kaja_333 wrote:Meni se čini da je poslala Pp drugom :)Regoč wrote:Ček malo! Vuče, tvrdiš li ti to da si bio u vezi s Noor pa te prevarila s drugim?
Neoprostivo .Koliko sam ja Vuka shvatio, napisala je mejl drugom (sumnjam na Trea 99 %, a 1 % na Dijagrama, budući da meni nije, a i Džango kaže da njemu nije) u kojem ogovara Vuka pa ga pogrješkom poslala Vuku. E, sad bi joj on presudio! I još joj zamjera što je forumska ujna, a sam je desničar. U prvim upisima sam mislio da je neka njihova zafrkancija, ali baš se otelo kontroli, stvarno je postalo neugodno.
jest vala, sve ti neugodno, crvenis se i znojis..
nego prestan der perpetuirat tu raspru onda..
Ajd, Kic, ne zajebavaj! Valjda smijem prokomentirati i provući misao da se s tim prestane, da ne ispadne da nešto naređujem. Al dobro, kao prilog smirenju napetosti, prestajem pisati o tom dok Vuk opet ne počne srati.
zajebavanje mi je u opisu posla^^
drž se ti mjšalice, veber nije desnicar. centar ili malo lijevo.jastreb wrote:A dobar sam i sa desničarskim dijelom foruma(izuzev sa veberom koji me izvrgava ruglu),kao i sda srpskim dijelom foruma(izuzev sa Pižonom kojemu mnoge stvari ne možeš dokazat).
2014-12-30
jastreb wrote:Ja sam sa svim forumskim damama u dobrim odnosima. No nekako mi se čini da me najviše simpatizira Dudette.Regoč wrote:kaja_333 wrote:Meni se čini da je poslala Pp drugom :)Regoč wrote:Ček malo! Vuče, tvrdiš li ti to da si bio u vezi s Noor pa te prevarila s drugim?
Normalno je da sa svima budeš u korektnim odnosima, a s nekima u dobrim i izvrsnim jer si po nečemu pristajete. Čak i idejni ili ideologijski sukobi ne bi trebali biti (mada često jesu) razlog za omalovažavanje subesjednika, no na to smo navikli. Ono što treba odbaciti kao neprihvatljivo jest iznošenje privatnih sporovah jer s ovim forumom nemaju ništa.
A, ti si menadžer zajebancije.kic wrote:zajebavanje mi je u opisu posla^^
U mješalici su pare. Inače ne bi kod mene sve živo iz ugostiteljstva, policije, zaštitarstva i poljoprivrede bježalo na bauštelu.veber wrote:drž se ti mjšalice, veber nije desnicar. centar ili malo lijevo.jastreb wrote:A dobar sam i sa desničarskim dijelom foruma(izuzev sa veberom koji me izvrgava ruglu),kao i sda srpskim dijelom foruma(izuzev sa Pižonom kojemu mnoge stvari ne možeš dokazat).
2014-04-22
A zašto su onda Srbske?kic wrote:Moravice su hrvatske..
izgubilo se u prijevodu.. xD
samo ti daj, nije sramota, dapace.jastreb wrote:U mješalici su pare. Inače ne bi kod mene sve živo iz ugostiteljstva, policije, zaštitarstva i poljoprivrede bježalo na bauštelu.veber wrote:drž se ti mjšalice, veber nije desnicar. centar ili malo lijevo.jastreb wrote:A dobar sam i sa desničarskim dijelom foruma(izuzev sa veberom koji me izvrgava ruglu),kao i sda srpskim dijelom foruma(izuzev sa Pižonom kojemu mnoge stvari ne možeš dokazat).
2014-12-30
Jednom sa u vojci imao raspravu o sličnom pitanju. Naime postavio sam jednom Ličaninu domaćem pitanje,čije je selo Raduč kod GS,hrvatsko ili srpsko. Likota je rekao da je Raduč čisto srpsko selo. E,onda se javio neki pametnjaković iz okolce Ri i rekao da protestira te da je Raduč hrvatsko selo jer se nalazi u RH.Regoč wrote:A zašto su onda Srbske?kic wrote:Moravice su hrvatske..
A onda je do izražaja došla moja mudrost te sam postavio pitanje čije je ono barakaško naselje kod Bilaja. Svi su rekli da je cigansko. A onda sam ja rekao da nije cigansko nego hrvatsko jer se nalazi u RH. Pa je nastala debata u kojoj se pokazalo da je Ličanin bio u pravu.
2014-04-22
Nije sramota raditi, sramota je krasti. Mada, i krađa je rad, nije ni to za svakoga.
a, tetrjeb je na brlji od jutra.
2014-12-30
Page 24 of 26 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 24 of 26