Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 23 of 26
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
dijagram wrote:Rekoh ja ovo je pobjeda za nasu pravoslavnu bracu, a oni nista, malo im:)jasambrend wrote:Ne znam čemu tolika kmecaonica...pa pobjedili smo vam mrske neprijatelje i osvetilli vas...neki nikad zadovoljni..tc tc tc...
Mandzo prekinuo post samo zbog njih, a oni tako...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Vuče neki ti se gadni kuršlus dogodio u glavi, nije to samo moje zapažanje, stvaraš slike koje ne postoje i od prijatelja praviš neprijatelje, razmisli malo o tome jer ne kužim koji ti je kurac i ne kužim što te to tako gadno pere u zadnje vrijeme.vuksadinare wrote:Cuj tre..nemam ja nista protiv tebe dapace...ako imas iole logike pa ti zakljuci da li bi i ti mislio isto na mom mjesto...ocajnica prekine i eto je vec dan,dva u zagrljaju drugog..i kao taj eto bas se slucajno javio i nabacio kad se prekinulo...razmisli...velim ti nisam ljubomoran ali me muci onaj osjecaj mutezatre911 wrote:Pa što je onda prozivaš i buniš se? A tko je mutio otom potom.vuksadinare wrote:daj nemoj....bolje nemoj....ko polaze pravo na noor?..ni's ja ne polazem...samo znam da je netku mutio....tre911 wrote:Jesi li ti to ljubomoran možda ili misliš da neko polaže pravo na Noor? Vuče ukopavaš se bez veze i bolje ti je da kreneš u drugom smjeruvuksadinare wrote:
prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...
Guest- Guest
??? O čemu ti to??? Ovo je katastrofa što pišešvuksadinare wrote:Nek dokaze meni...ja nikad se nisam dizao na sve cetri u njezinim kontaktima s drugim muzjacima...ali ja dobio pogresan mail sa imenom odredjene osobe..drvlje i kamenje po meni...divljanje...ja i ja samo ja..e nece ici sestro...ne sa takvim stavomtre911 wrote:Samo da ispravim netočne navode. Mislim neka ih skupa koliko hoće ili žele ali čemu onda druge prozivati za trunje u oku kad iz vlastitog balvani vire.Noor wrote:tre911 wrote:Promašaj, ewa ti je postala kraljica a ona je ta koja je svašta pisala o hrvatima i njihovoj djeci na bleiburgu. Nisam ti ja ni rekao da hvališ partizane, čitaj malo jebemu.vuksadinare wrote:
joj daj mi nemoj te fore prodavati...kad sam ja hvalio partizane...nikad...ili cetnike..moji se stavovi znaju....problem je sto sam rekao da je u nasim redovima bilo gresaka..a sto to ne moze netko prihvatit jer je zadrt..njegova stvar..ja zadrt nisam..
usko je profiliran za izvrtanje nečijih riječi, okretanje pile i malipulaciju....tre, ne gubi ni vrijeme ni energiju.
..
Guest- Guest
Kakva krivnja, opet te pitam o čemu ti to? Neki dan si me napao bez veze sada insinuiraš nešto što ne kužim, mihu si napao prije par dana i još ti je liepo napisao da se skuliraš...ono stvarno koji ti je kurac led te hebo?vuksadinare wrote:...ne stvaram neprijatelje..ali ne dam ni da sisam veslo i da krivnja bude samo na mojoj strani..bus vec nauciltre911 wrote:Ni meni, od prijatelja počinje stvarati neprijatelje iz samo njemu znanog razlogamichaellcmacha wrote:meni nije jasno što se s vukom dogodilo... jebote djeluje mi ko da je pošandrco... počeo je koristiti modus svojstven svetozaru... nikako njemu od nekada....
Guest- Guest
Ja sam mislio da sam nešto krivo protumačio kad evo i tebe sa istim zaključkom, koji mu je kurac samo on valjda zna :SRegoč wrote:Ček malo! Vuče, tvrdiš li ti to da si bio u vezi s Noor pa te prevarila s drugim?
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Aj da si jos rekao hokej, ili košarku i pristojne . Na nogometu su ovakvi navijači . Svugdje.Starhemberg wrote:Mene ne čudi, pristojnom i normalnom čovjeku kojeg zanima sport i došao je podržati svoju reprezentaciju je ispod razine da se ponaša poput primata, a kako nogometne huligane ni ne ubrajam među takve ljude, nisam iznenađen.kaja_333 wrote:Ma mene zbilja čudi ovo skandiranje, ja sam frapirana.
Nakon oružane pobune i agresije Srbije sa 20 000 mrtvih na Hrvatskoj strani s tim da i danas ginu razminiravajuci mine i stogodišnjeg terora na Kosovu ja sam očekivala da ce u najmanju ruku vikati na Hrvatskoj strani " volim!" a na albanskoj ce im gromoglasno odgovoriti " srbe!". I onda ce svi zajedno pljeskati.
Starhi izgleda baš i nije upućen u nogometnu subkulturu...
darth_vader-
2014-04-17
Ma lud čovjek. Cielo ga vrieme doživljavam kao forumskoga desničara, a sad napada Noor jer je ujna. Shizofrenija, što li? Još da je zafrkancija, liepo bismo se nasmijali, razmienili osjećajnike i veseli otišli spavati, a on otkvačio skroz i zamjera se svima.tre911 wrote:Ja sam mislio da sam nešto krivo protumačio kad evo i tebe sa istim zaključkom, koji mu je kurac samo on valjda zna :SRegoč wrote:Ček malo! Vuče, tvrdiš li ti to da si bio u vezi s Noor pa te prevarila s drugim?
jebote kakvi "mužjaci" se ovdje spominju.....ovo nije istina.... :);)))
2015-08-08
Opet je netko shvatio Pp kao ljubav? !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meni se čini da je poslala Pp drugom :)Regoč wrote:Ček malo! Vuče, tvrdiš li ti to da si bio u vezi s Noor pa te prevarila s drugim?
Neoprostivo .
2015-08-15
jojjjj kajo, kaj si zajedljiva..
2014-12-30
A je, istina. Evo necu vise..veber wrote:jojjjj kajo, kaj si zajedljiva..
2015-08-15
otrov se pobijedi s malo drugog otrova, ili ne hm..
Zameo ih Pp.
2015-08-15
kaja_333 wrote: Zameo ih Pp.
2014-12-30
Meni nije.kaja_333 wrote:Meni se čini da je poslala Pp drugom :)Regoč wrote:Ček malo! Vuče, tvrdiš li ti to da si bio u vezi s Noor pa te prevarila s drugim?
Neoprostivo .
Da malo razjasnimo sa Srbima i da vidimo znaju li oni,a znamo li i mi što je naše,a što njihovo.
Pa sam u vezi istoga osmislio mali kviz. Dakle kratko pitanje "Hrvatsko ili srpsko?"
-proljeće
-Faust
-ogledalo
-Moravice
-Leskovac
-vijeće obrane
-akademija nauka i umetnosti
-narodni preporod
-Crnja
Pa sam u vezi istoga osmislio mali kviz. Dakle kratko pitanje "Hrvatsko ili srpsko?"
-proljeće
-Faust
-ogledalo
-Moravice
-Leskovac
-vijeće obrane
-akademija nauka i umetnosti
-narodni preporod
-Crnja
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Teško. Ultrasi nisu gay:kaja_333 wrote:Aj da si jos rekao hokej, ili košarku i pristojne . Na nogometu su ovakvi navijači . Svugdje.Starhemberg wrote:Mene ne čudi, pristojnom i normalnom čovjeku kojeg zanima sport i došao je podržati svoju reprezentaciju je ispod razine da se ponaša poput primata, a kako nogometne huligane ni ne ubrajam među takve ljude, nisam iznenađen.kaja_333 wrote:Ma mene zbilja čudi ovo skandiranje, ja sam frapirana.
Nakon oružane pobune i agresije Srbije sa 20 000 mrtvih na Hrvatskoj strani s tim da i danas ginu razminiravajuci mine i stogodišnjeg terora na Kosovu ja sam očekivala da ce u najmanju ruku vikati na Hrvatskoj strani " volim!" a na albanskoj ce im gromoglasno odgovoriti " srbe!". I onda ce svi zajedno pljeskati.
Čujem da si i ti imala takvih mukah.kaja_333 wrote:Opet je netko shvatio Pp kao ljubav? !
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 23 of 26