anketa - da li život počinje začećem?
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
POČINJE LI ŽIVOT ZAČEĆEM
Re: anketa - da li život počinje začećem?
''Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh; prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih, za proroka svim narodima postavih te (Jeremija 1,4-5)."
Živiš i prije nego uđeš u tijelo čovječe.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
veber wrote:ali je ekipa ispisala roman duži od rat i mirmichaellcmacha wrote:pa odmah sam reko da šera trik pitanja...veber wrote:u biti se deda poigrao riječima.
počima li svijest začećem, to mu je bila intencija.
jednostavno sam gledao Otvoreno, tamo je više puta tokom emisije ponovljeno kako život počinje začećem
svjest se javlja negdje oko 7. mjeseca trudnoće, mislim da to nitko ne bi htio uzeti kao granicu, pa ni zagovornici pobačaja
i crkva je ranije imala neke svoje odredbe što se tiče toga, pa su tako neke pape proglašavale da je plod živ od onog trenutka od kad se počne micati u majčinoj utrobi, da navodno tada u njega ulazi duh života itd., nisu imali mikroskop tada
što se tiče abortusa abortusa, vlada demokracija, ili odlučuje većina ili ako nema većine onda se radi konsenzus
peršin uzrokuje pobačaj, tako se bori protiv ovce koja ga pase, pa ako zabrane abortus u bolnicama sigurno će porasti prodaja čaja
Guest- Guest
red wolf wrote:''Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh; prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih, za proroka svim narodima postavih te (Jeremija 1,4-5)."
Može se dogoditi i da se ponovno rodiš ali u tijelu neke životinje ili kukca, ovisi što ti karma odredi za reinkarnaciju.
Guest- Guest
ne gledam tv, ne znam što je otvoreno...
2014-12-30
Pa ne baš...deda ilerminatus wrote:red wolf wrote:''Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh; prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih, za proroka svim narodima postavih te (Jeremija 1,4-5)."
Može se dogoditi i da se ponovno rodiš ali u tijelu neke životinje ili kukca, ovisi što ti karma odredi za reinkarnaciju.
red wolf-
2016-02-10
ne gledam ni ja, imaš na internetu arhivu pa biraš emisije koje naknadno želiš pogledati, ako želišveber wrote:ne gledam tv, ne znam što je otvoreno...
Guest- Guest
Život počinej kad sjedneš za improviziranu kabinu i biraš listu i osobu koja će vladati iduće 4 godine...naravno ako zaokružiš HDZ ili SDP treba te abortirati
2014-04-15
naime samoubojstvo iako nije formulirano kao kazneno djelo i ne postoji nikakva sankcija za dovršenje i izvršenje tog čina, ipak se neformalno tretira kao nedopuštena radnja i ukoliko se počinitelj zatekne u pokušaju i bude spriječen u svom samoubilačkom naumu biti će sankcioniran kroz zakon o prekršajima kojojm prilikom će mu se neizostavno i neodgodivo izreći zaštitna mjera, isti će biti evidentiran u sistemu AOP-a trajno dok je živ i prema njemu će se sukladno sigurnosnim prosudbama primjenjivati određene mjere opreza i nadzora... što se tiče prenošenja odgovornosti bliži srodnici potencijalnih ili dovršenih samoubojica ne mogu se natjecati za cijeli niz poziva i pozicija unutar državne službe jer je to jedan od glavnih razloga za odbijanje primitka u službu....
2015-08-08
deda wrote:peršin uzrokuje pobačaj, tako se bori protiv ovce koja ga pase, pa ako zabrane abortus u bolnicama sigurno će porasti prodaja čaja
Ili broj čedomorstava. Čula od starih ljudi za neke "tehnike".
Trinity-
2014-04-17
nemam neku volju.deda ilerminatus wrote:ne gledam ni ja, imaš na internetu arhivu pa biraš emisije koje naknadno želiš pogledati, ako želišveber wrote:ne gledam tv, ne znam što je otvoreno...
2014-12-30
n_razbojnik wrote:Život počinej kad...
život počinje kad se ulogiraš na fejs
Guest- Guest
deda ilerminatus wrote:n_razbojnik wrote:Život počinej kad...
Ti si na instagramu pa nemaš pojma o životu, jbg
2014-04-15
virtualni...deda ilerminatus wrote:n_razbojnik wrote:Život počinej kad...
Trinity-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:deda ilerminatus wrote:n_razbojnik wrote:Život počinej kad...
cijeli dan im lajkam slike, nijedna mi još nije odgovorila
Guest- Guest
Kontracepcija je todeda ilerminatus wrote:n_razbojnik wrote:deda ilerminatus wrote:n_razbojnik wrote:Život počinej kad...
2014-04-15
deda ilerminatus wrote:n_razbojnik wrote:deda ilerminatus wrote:n_razbojnik wrote:Život počinej kad...
Trinity-
2014-04-17
ajde pojasni, ja sam nbrzaka vidio tvoj upis i fokusirao na cin samoubistva mada ste ti i Veber nesto drugo hteli da kazete..michaellcmacha wrote:ti po običaju slabo razumiješ hrvatski... ;)))... potpuno si krivo razumio pitanje, mada tvoja besjeda nije niti loša niti kriva, ali nema baš puno veze sa jasno postavljenim pitanjem....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:ima li pravo čovjek naprasno prekinuti svoj život, da li je samoubojstvo legalno, i da li samoubojice svojim činom prouzroče prenesenu sputavajuću odgovornost....
U svakom slucaju neces u zatvor, tvoj zivot i mozes s njim sta hoces. Bog je dao slobodnu volju ljudima, navodno...
E druga je stvar da li to treba da bude role model pa da svi se puknemo kad dodjemo pred zid..naravno da ne treba.
Narvno da se treba educirati u tome kako zivot preziviti, iznenadjujuce je da se o tome ne uci u skolama a nema fundamentalnije materije u zivotu od samog zivota. Pretpostavljam da je veronauka donekle odradjivala taj posao u proslosti, naravno i stabilna porodica kao stup na kojem se oslanjalo i drustvo i pojedinac kada dodju krizna vremena i momenti je vec odavno potkopana i sabotirana sa svih strana.
Trebalo bi od osnovne skole da nas uce kojekakvim tehnikama koje ce pomoci kad se dodje u neke krize i sl. Napravili bi veliku promenu ako mene pitas samo daleko smo mi od tog nivoa svesti.
Tu je mesta i za drustvo i za drzavu i za sve relevantne institucije da se ukljuce ali najbolje bi bilo od malih nogu...
Guest- Guest
Zauzet sam.tre911 wrote:Evo došao prije koji sat sa salaša tvoga kompe Ilije G. bez noge. Napravio je ludilo od njega a nije još ni blizu kraja onoga što planira. Tamo imamo godišnjicu brigade u subotu pa smo malo to sve uređivali i slagali prema potrebama. Oćeš naletiti?dijagram wrote:a gdje si, nema te bas nestotre911 wrote:epikur37 wrote:Život počinje začećem....nema smisla dalje raspravljati
Fino se provedite, a ovog pozdravi.
dijagram-
2015-08-09
Ma bježi ujutro na neke igre, pliva ko riba pa se u tome i natječe, dolazi tek u nedjelju navečer no vidjeti ću ga narednih dana jer mu treba nešto pomoći oko salaša pa će mo se sjuriti to odraditi kad nas pozove.dijagram wrote:Zauzet sam.tre911 wrote:Evo došao prije koji sat sa salaša tvoga kompe Ilije G. bez noge. Napravio je ludilo od njega a nije još ni blizu kraja onoga što planira. Tamo imamo godišnjicu brigade u subotu pa smo malo to sve uređivali i slagali prema potrebama. Oćeš naletiti?dijagram wrote:a gdje si, nema te bas nestotre911 wrote:epikur37 wrote:Život počinje začećem....nema smisla dalje raspravljati
Guest- Guest
Dosadan je s tim,stalno je u tome.tre911 wrote:Ma bježi ujutro na neke igre, pliva ko riba pa se u tome i natječe, dolazi tek u nedjelju navečer no vidjeti ću ga narednih dana jer mu treba nešto pomoći oko salaša pa će mo se sjuriti to odraditi kad nas pozove.dijagram wrote:Zauzet sam.tre911 wrote:Evo došao prije koji sat sa salaša tvoga kompe Ilije G. bez noge. Napravio je ludilo od njega a nije još ni blizu kraja onoga što planira. Tamo imamo godišnjicu brigade u subotu pa smo malo to sve uređivali i slagali prema potrebama. Oćeš naletiti?dijagram wrote:a gdje si, nema te bas nestotre911 wrote:
Pomozite al nemojte da vas izrabljuje ,hahaha
dijagram-
2015-08-09
deda ilerminatus wrote:red wolf wrote:''Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh; prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih, za proroka svim narodima postavih te (Jeremija 1,4-5)."
Sve su sanse ipak da nemozes, neko kad vrisnes da je to to. Hrana za crve. Kraj svega i svih nadanja. Mozda i bolje. Kad bi bilo ispalo da su raj i pakao stvarno istina. Apsolutno svi na ovome forumu ljudi koje sam upoznao od prvoga dana istoga do dana danasnjega a da su u jednome trenutku rekli da su vjernici, apsolutno svi bi zavrsili u paklu. Do ti jedan.
Guest- Guest
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Anonimna anketa za život
» ''Kada zaista počinje život? Evo što kažu religije, a što znanost''
» Tusk u ljubavnom zanosu na redu izljeva ljubavi je sad Tači:'Dragi predsedniče Hašime,život počinje u 50'.
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» ''Kada zaista počinje život? Evo što kažu religije, a što znanost''
» Tusk u ljubavnom zanosu na redu izljeva ljubavi je sad Tači:'Dragi predsedniče Hašime,život počinje u 50'.
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 8 of 12