anketa - da li život počinje začećem?
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
POČINJE LI ŽIVOT ZAČEĆEM
Re: anketa - da li život počinje začećem?
Ostrovo, Mirkovci,Pacetin :)Regoč wrote:Markušica.udba wrote:Karađićevo ili Gaboš?dzmrdz wrote:
Dobro ja sam rodjen i skolovao se u vk ali sam iz susefnog sela tako da nisam vinkovcan pravi..a i ne zivim tamo vise vec dugo
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ok, pišem +dzmrdz wrote:Eva wrote:Znači stanje na forumu je objašnjeno.Regoč wrote:I kolega Dhmz (kako li već?), isto.Eva wrote:Ups, i Tre je u Viknovcimadzmrdz wrote:
E bas...Satan i Matakovic..vinkovacka idila..Bare jos tu..ojha
Ja sam bio drugi srednje i slucajno pred omladinskim se on zatekao i neki moji su ga znali pa sam se naslusao bljuvotina ali tada je bio nam cool..
Zagnojio je on u ratu...
Dobro ja sam rodjen i skolovao se u vk ali sam iz susefnog sela tako da nisam vinkovcan pravi..a i ne zivim tamo vise vec dugo
Guest- Guest
Eva wrote:Ok, pišem +dzmrdz wrote:Eva wrote:Znači stanje na forumu je objašnjeno.Regoč wrote:I kolega Dhmz (kako li već?), isto.Eva wrote:
Ups, i Tre je u Viknovcima
Jel to sad dobro ili sam mrtav? :p
Guest- Guest
Zar je Markušica srpska?Regoč wrote:Markušica.udba wrote:Karađićevo ili Gaboš?dzmrdz wrote:
Biće da je iz Mirkovaca.
Naravno, najgori cetnici su iz Markusice i Sodolovaca:)udba wrote:Zar je Markušica srpska?Regoč wrote:Markušica.udba wrote:Karađićevo ili Gaboš?dzmrdz wrote:
Biće da je iz Mirkovaca.
dijagram-
2015-08-09
udba wrote:Zar je Markušica srpska?Regoč wrote:Markušica.udba wrote:Karađićevo ili Gaboš?dzmrdz wrote:
Biće da je iz Mirkovaca.
Ceric :)
Guest- Guest
Čekaj, polako, kud žuriš. Prvo te mučim neko vrijeme.dzmrdz wrote:Eva wrote:Ok, pišem +dzmrdz wrote:Eva wrote:Znači stanje na forumu je objašnjeno.Regoč wrote:
I kolega Dhmz (kako li već?), isto.
Jel to sad dobro ili sam mrtav? :p
Guest- Guest
Clone Stormtrooper wrote:ziva tvar jeste ali bez svijesti ,samo prazna organska ljustura
pitanje nije kad počinje svijest nego život
Život počinje kad postaneš sexualno aktivan. Do tada je manje više nezanimljivo.marcellus wrote:Clone Stormtrooper wrote:ziva tvar jeste ali bez svijesti ,samo prazna organska ljustura
Guest- Guest
Pitaj si klince. Nogač, plivanje, glazbena... nema ništa bolje na svietu!Eva wrote:Život počinje kad postaneš sexualno aktivan. Do tada je manje više nezanimljivo.marcellus wrote:Clone Stormtrooper wrote:ziva tvar jeste ali bez svijesti ,samo prazna organska ljustura
Žene su moralna bića, sa svim osobinama, pravima i obavezama odgovorne osobe. Crkvene, državne i "stručne" hijerarhije nemaju pravo odricati im to.
Zabrane i ograničenja na velika vrata uvode kriminal, korupciju i diskriminaciju, jer će si pravo na izbor moći priuštiti samo boljestojeće žene i obitelji.
Zabrane i ograničenja na velika vrata uvode kriminal, korupciju i diskriminaciju, jer će si pravo na izbor moći priuštiti samo boljestojeće žene i obitelji.
A i iz Novog sela je nesto Srba otislo na neprijateljsku stranu.dzmrdz wrote:udba wrote:Zar je Markušica srpska?Regoč wrote:Markušica.udba wrote:Karađićevo ili Gaboš?dzmrdz wrote:
Biće da je iz Mirkovaca.
dijagram-
2015-08-09
Mislio sam da su u Najdorfu samo naši.dijagram wrote:A i iz Novog sela je nesto Srba otislo na neprijateljsku stranu.dzmrdz wrote:udba wrote:Zar je Markušica srpska?Regoč wrote:Markušica.udba wrote:
Karađićevo ili Gaboš?
Biće da je iz Mirkovaca.
Zagorci, Hercegovci, Dalmatinci, Bosanci...
bilo je nešto malo i Hrvata, šokci su u to vrijeme ošli studirat u Zagreb.Regoč wrote:Zagorci, Hercegovci, Dalmatinci, Bosanci...
Regoč wrote:Pitaj si klince. Nogač, plivanje, glazbena... nema ništa bolje na svietu!Eva wrote:Život počinje kad postaneš sexualno aktivan. Do tada je manje više nezanimljivo.marcellus wrote:Clone Stormtrooper wrote:ziva tvar jeste ali bez svijesti ,samo prazna organska ljustura
Guest- Guest
Manje vise, i nesto LicanaRegoč wrote:Zagorci, Hercegovci, Dalmatinci, Bosanci...
dijagram-
2015-08-09
Malo? Htjedoh reći da je cieli Najdorf hrvatski, bio i ostao. Od 45., prije nećemo.udba wrote:bilo je nešto malo i Hrvata, šokci su u to vrijeme ošli studirat u Zagreb.Regoč wrote:Zagorci, Hercegovci, Dalmatinci, Bosanci...
E, tebi koju svrbi. Klinke, ako sam dobro procienio dob (predpubertetska), ne bi se odrekle barbika radi Hansa ili Hase.Eva wrote:Regoč wrote:Pitaj si klince. Nogač, plivanje, glazbena... nema ništa bolje na svietu!Eva wrote:Život počinje kad postaneš sexualno aktivan. Do tada je manje više nezanimljivo.marcellus wrote:Clone Stormtrooper wrote:ziva tvar jeste ali bez svijesti ,samo prazna organska ljustura
Last edited by Regoč on 7/10/2016, 10:50; edited 1 time in total (Reason for editing : htjelo mi se)
tre911 wrote:Ima još jedan ali sam zaboravio kako se zove, taj crta za marvel i još nekoga ne mogfu se sjetiti. Pričao sam sa njegovim ocem kad smo se nalazili u ribolovu na istom mjestu kod nove brane, ove godine sam bio samo jednom(na moju žalost) ali ga nisam vidio.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Znam, i meni je u mladosti svašta bilo cool pa i Matakovićevi stripovi. Crtačku vještinu nastranu, ali često se radilo o primitivnim bljuvotinama, mada je bilo i dobrih forah (Ivica se napije kao majka pa ga Šućro, ne uočivši razliku, iskoristi).dzmrdz wrote:Regoč wrote:
Budaletina. Puni ih Vinkovci.
Ja sam bio drugi srednje i slucajno pred omladinskim se on zatekao i neki moji su ga znali pa sam se naslusao bljuvotina ali tada je bio nam cool..
Zagnojio je on u ratu...
Meni je bio cool mada mi je sada to vec bljak i dosadno..to je njegov stil i jbg
Da jesu bljuvotine nekada stvarno jesu..
Ja nisam vidio ali kaze mi drugar koji je s njim super da on ima samo takvih slika ali ne u tom fazonu..talentiran jeste sigurno
Interesantno da je tada bio jedan decko u vk ali puno mladji koji je imao isti tj slican stil..bas koincidencija
On sada zivi u zg i radi animacije
Ja cu ti reci ne brini ;)
Guest- Guest
dzmrdz wrote:tre911 wrote:Ima još jedan ali sam zaboravio kako se zove, taj crta za marvel i još nekoga ne mogfu se sjetiti. Pričao sam sa njegovim ocem kad smo se nalazili u ribolovu na istom mjestu kod nove brane, ove godine sam bio samo jednom(na moju žalost) ali ga nisam vidio.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Znam, i meni je u mladosti svašta bilo cool pa i Matakovićevi stripovi. Crtačku vještinu nastranu, ali često se radilo o primitivnim bljuvotinama, mada je bilo i dobrih forah (Ivica se napije kao majka pa ga Šućro, ne uočivši razliku, iskoristi).dzmrdz wrote:
Zagnojio je on u ratu...
Meni je bio cool mada mi je sada to vec bljak i dosadno..to je njegov stil i jbg
Da jesu bljuvotine nekada stvarno jesu..
Ja nisam vidio ali kaze mi drugar koji je s njim super da on ima samo takvih slika ali ne u tom fazonu..talentiran jeste sigurno
Interesantno da je tada bio jedan decko u vk ali puno mladji koji je imao isti tj slican stil..bas koincidencija
On sada zivi u zg i radi animacije
Ja cu ti reci ne brini ;)
Da nije Barinic?
Guest- Guest
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Anonimna anketa za život
» ''Kada zaista počinje život? Evo što kažu religije, a što znanost''
» Tusk u ljubavnom zanosu na redu izljeva ljubavi je sad Tači:'Dragi predsedniče Hašime,život počinje u 50'.
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» ''Kada zaista počinje život? Evo što kažu religije, a što znanost''
» Tusk u ljubavnom zanosu na redu izljeva ljubavi je sad Tači:'Dragi predsedniče Hašime,život počinje u 50'.
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 11 of 12