kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Noor wrote:Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :DRegoč wrote:Kad dođem u Zegej, javim se za tu cugu.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
0:5..:D
2014-04-12
:)dijagram wrote:Noor wrote:Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :DRegoč wrote:Kad dođem u Zegej, javim se za tu cugu.
Guest- Guest
rekao sam peticamaggie13 wrote:0:5..:D
dijagram-
2015-08-09
i ja..:Ddijagram wrote:rekao sam peticamaggie13 wrote:0:5..:D
2014-04-12
ne znam jel regoc cuga, ...mislim ko veber il manje:)Noor wrote::)dijagram wrote:Noor wrote:Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :DRegoč wrote:Kad dođem u Zegej, javim se za tu cugu.
dijagram-
2015-08-09
Da, kao da je bez kapi krvi.Noor wrote:Bolković vuče na vampira :DRegoč wrote:Gledam Ukrajinca i Bolkovića.
I još farba kosu.....fuuujRegoč wrote:Da, kao da je bez kapi krvi.Noor wrote:Bolković vuče na vampira :DRegoč wrote:Gledam Ukrajinca i Bolkovića.
Guest- Guest
Uh, da konačno proučim te senzore.Noor wrote:Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :DRegoč wrote:Kad dođem u Zegej, javim se za tu cugu.
Cugam u neograničenim količinama. Kavu.dijagram wrote:ne znam jel regoc cuga, ...mislim ko veber il manje:)Noor wrote::)dijagram wrote:Noor wrote:Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :DRegoč wrote:Kad dođem u Zegej, javim se za tu cugu.
Regoč wrote:Cugam u neograničenim količinama. Kavu.dijagram wrote:ne znam jel regoc cuga, ...mislim ko veber il manje:)Noor wrote::)dijagram wrote:Noor wrote:
Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :D
dijagram-
2015-08-09
Draži ti je prosjedi Ukrajinac?Noor wrote:I još farba kosu.....fuuujRegoč wrote:Da, kao da je bez kapi krvi.Noor wrote:Bolković vuče na vampira :DRegoč wrote:Gledam Ukrajinca i Bolkovića.
Može...vizualni pregled nije zabranjen :DRegoč wrote:Uh, da konačno proučim te senzore.Noor wrote:Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :DRegoč wrote:Kad dođem u Zegej, javim se za tu cugu.
Guest- Guest
Regoč wrote:Draži ti je prosjedi Ukrajinac?Noor wrote:I još farba kosu.....fuuujRegoč wrote:Da, kao da je bez kapi krvi.Noor wrote:Bolković vuče na vampira :DRegoč wrote:Gledam Ukrajinca i Bolkovića.
O, da!
Guest- Guest
Živio!dijagram wrote:Regoč wrote:Cugam u neograničenim količinama. Kavu.dijagram wrote:ne znam jel regoc cuga, ...mislim ko veber il manje:)Noor wrote::)dijagram wrote:
Treskanje se podrazumieva.Noor wrote:Može...vizualni pregled nije zabranjen :DRegoč wrote:Uh, da konačno proučim te senzore.Noor wrote:Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :DRegoč wrote:Kad dođem u Zegej, javim se za tu cugu.
To ću ja tebe....šibom po riti :)Regoč wrote:Treskanje se podrazumieva.Noor wrote:Može...vizualni pregled nije zabranjen :DRegoč wrote:Uh, da konačno proučim te senzore.Noor wrote:Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :DRegoč wrote:Kad dođem u Zegej, javim se za tu cugu.
Guest- Guest
Nemoj tako, rekla si da vizualni pregled nagrađuješ treskanjem.Noor wrote:To ću ja tebe....šibom po riti :)Regoč wrote:Treskanje se podrazumieva.Noor wrote:Može...vizualni pregled nije zabranjen :DRegoč wrote:Uh, da konačno proučim te senzore.Noor wrote:
Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :D
Koje pamćenje ti imaš...dakle! :))))Regoč wrote:Nemoj tako, rekla si da vizualni pregled nagrađuješ treskanjem.Noor wrote:To ću ja tebe....šibom po riti :)Regoč wrote:Treskanje se podrazumieva.Noor wrote:Može...vizualni pregled nije zabranjen :DRegoč wrote:
Uh, da konačno proučim te senzore.
To Treskanje je za buđenje iz hipnoze :)
Guest- Guest
To i Kosjenka veli. Al opet, brašno, dal glatko, dal oštro, ko bi se sjetio.Noor wrote:Koje pamćenje ti imaš...dakle! :))))Regoč wrote:Nemoj tako, rekla si da vizualni pregled nagrađuješ treskanjem.Noor wrote:To ću ja tebe....šibom po riti :)Regoč wrote:Treskanje se podrazumieva.Noor wrote:
Može...vizualni pregled nije zabranjen :D
Tek na oštar udar o oba obraza.Noor wrote:To Treskanje je za buđenje iz hipnoze :)
Last edited by Regoč on 6/10/2016, 23:02; edited 1 time in total (Reason for editing : oće mi se)
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Page 19 of 50