kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Pomoćni sam radni,iako znam već dosta toga. Naročito s kamenom.Regoč wrote:Radi li on tebi doma nešto ili si ti pomoćni radnik?jastreb wrote:Ne. Ništa nisam platio. On samo želi da naučim neke stvari,a ne da non stop budem "konobar" i na mješalici.Regoč wrote:Navukao te majstor da mu odradiš dio posla i još mu platiš.jastreb wrote:A ja sam danas prvi puta gletao. Plafon i zidove. Gledao malo majstora i kaže on meni da sam dosta gledao i da bih mogao i sam probati. I ide mi . Normalno,ne kao njemu,ali ja sam dva zida i pola plafona prevuko glet masom.
Neki dan sam počeo i žbukati. Grubu žbuku. Napredujemo,napredujemo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ja sam danas drugi put fugirala pločice. Jučer prvi put.jastreb wrote:A ja sam danas prvi puta gletao. Plafon i zidove. Gledao malo majstora i kaže on meni da sam dosta gledao i da bih mogao i sam probati. I ide mi . Normalno,ne kao njemu,ali ja sam dva zida i pola plafona prevuko glet masom.
Pa nije bila dobra boja, onda struganje, pa u Pevec po drugu masu, danas mrak !
Trinity-
2014-04-17
Jebote ja sam s time ispizdio. Nije mi jasno kog su vraga radili likovi u apartmanu. Zivili par mjeseci....to je crno jebote. Dakle ne tockice nego ono..crn crno. Prvo sam ostrugao valjda 2 milimetra masti sa svih strana. I sad to crnilo se djelomicno diglo nakon kemije. Ali nije skroz. Samo da na kraju ne sjebem i ljepilo i sve u 3pm. Nevidjeno koliko sporkih ljudi ima.
Guest- Guest
E, zato ja sad stavljam fuge tamnijih boja.
A za skidanje masti najbolja natrijeva lužina, nikakvi misteri ovi oni.
Trinity-
2014-04-17
koji je tebi?MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote ja sam s time ispizdio. Nije mi jasno kog su vraga radili likovi u apartmanu. Zivili par mjeseci....to je crno jebote. Dakle ne tockice nego ono..crn crno. Prvo sam ostrugao valjda 2 milimetra masti sa svih strana. I sad to crnilo se djelomicno diglo nakon kemije. Ali nije skroz. Samo da na kraju ne sjebem i ljepilo i sve u 3pm. Nevidjeno koliko sporkih ljudi ima.
jebeš pločice i fuge, ovdje jastreba uvodimo u red zidara.
do jučer je bio za mješalicom
danas je dobio gleter....
...čovjek napreduje u hiararhiji.
2014-12-30
kaj radiš sa sapunom kasnije?Triny wrote:E, zato ja sad stavljam fuge tamnijih boja.
2014-12-30
Vise stete od ljudi ovako koji zive na par mjeseci nego koristi majkemi. To opce ne cisti za sobom. Na odreden nacin ima smisla...boli ih kurac tu su toliko i toliko. Ali neces mi vise doci majkemi. Nevidjeno. Fuge u kurcu, plafon zut,zavjese pozutile....slomili vrata od centralnog kutije gdje su spojke...stol izgrebali. Pickumaterinu...i to onda ovo izgrebano isli jos sakrit....kao popunili to izgrebano sa kafenom drvenom bojicom da se ne vidi kao. Jogi isto mi nije jasno kako su uspjeli toliko isprljat. Pred ljeto im kazem da okrenu na ljetnu stranu jer je s druge zimska....kurac. E nes ne vise.
Guest- Guest
Koji sapun?veber wrote:kaj radiš sa sapunom kasnije?Triny wrote:E, zato ja sad stavljam fuge tamnijih boja.
Trinity-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Pa ispereš sve naknadno vodom, fino lagano i elegantno.
Trinity-
2014-04-17
a, da dodaš lavandu i prodaš kao roštilj sapun?
zezam te malo, ali to je.
najbolje je prati klornim spojevima
zezam te malo, ali to je.
najbolje je prati klornim spojevima
2014-12-30
Meni se baš sviđa što nema nikakav miris.
I da, za roštilj bi dušu dala ta lužina.
I da, za roštilj bi dušu dala ta lužina.
Trinity-
2014-04-17
najbolje ti je ono sredstvo za skidanje pločica, ovaj masnoće s inoxa.
samo čuvaj ruke.
samo čuvaj ruke.
2014-12-30
pametno.
ima sredstvo koje ja koristim za pranje strojeva, mafra, ne da guli boju. čelik izgori
ima sredstvo koje ja koristim za pranje strojeva, mafra, ne da guli boju. čelik izgori
2014-12-30
Triny wrote:A ja sam danas drugi put fugirala pločice. Jučer prvi put.jastreb wrote:A ja sam danas prvi puta gletao. Plafon i zidove. Gledao malo majstora i kaže on meni da sam dosta gledao i da bih mogao i sam probati. I ide mi . Normalno,ne kao njemu,ali ja sam dva zida i pola plafona prevuko glet masom.
Pa nije bila dobra boja, onda struganje, pa u Pevec po drugu masu, danas mrak !
dijagram-
2015-08-09
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Bolković vuče na vampira :DRegoč wrote:Gledam Ukrajinca i Bolkovića.
Guest- Guest
Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :DRegoč wrote:Kad dođem u Zegej, javim se za tu cugu.
Guest- Guest
Noor wrote:Nastimajte neku grupnu cugu...eto i mene :DRegoč wrote:Kad dođem u Zegej, javim se za tu cugu.
dijagram-
2015-08-09
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50