kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
To o skidanju si trebala reći tipu prije dvadeset i koju godinu.
Al stvarno si jadna, liepo te ljudski pitam, a ti reagiraš "antifašistički".
Al stvarno si jadna, liepo te ljudski pitam, a ti reagiraš "antifašistički".
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Reagiram iskreno i spontsno
Takva sam po celom telu
Takva sam po celom telu
pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
2014-12-30
Reagiraš divljački i primitivno, kao Dželatka i Usne.
nije,samo je radoznao ;Pveber wrote:pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
2014-04-12
veber wrote:pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
Zlundra ti u gacama visi
znaš kaj se desilo mački...maggie13 wrote:nije,samo je radoznao ;Pveber wrote:pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
2014-12-30
Eto, pokušaš biti pristojan da bi i prabaka bila zadovoljna, a odmah ti svašta prišiju.veber wrote:pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
zadnji put si vidjela žlundru 68-eSora wrote:veber wrote:pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
Zlundra ti u gacama visi
2014-12-30
Opekla se na vrućem limenom krovu.veber wrote:znaš kaj se desilo mački...maggie13 wrote:nije,samo je radoznao ;Pveber wrote:pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
pa vidiš da se čoha...Regoč wrote:Eto, pokušaš biti pristojan da bi i prabaka bila zadovoljna, a odmah ti svašta prišiju.veber wrote:pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
2014-12-30
E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.maggie13 wrote:nije,samo je radoznao ;Pveber wrote:pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
Vidim, ali ja uviek sa svima fino i suosjećajno.veber wrote:pa vidiš da se čoha...Regoč wrote:Eto, pokušaš biti pristojan da bi i prabaka bila zadovoljna, a odmah ti svašta prišiju.veber wrote:pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
a mogli bi i kako je vebi prebio regiRegoč wrote:E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.
2014-12-30
divljak!veber wrote:a mogli bi i kako je vebi prebio regiRegoč wrote:E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.
mota mi se oko megiDread_Pirate_Roberts wrote:divljak!veber wrote:a mogli bi i kako je vebi prebio regiRegoč wrote:E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.
2014-12-30
Drš se Kaje, Maggie zahtieva neprekidnu posvećenost, a ti nisi taj.veber wrote:a mogli bi i kako je vebi prebio regiRegoč wrote:E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.
Eno te Kaja čeka na kavi i krofni u Oranžu.veber wrote:mota mi se oko megiDread_Pirate_Roberts wrote:divljak!veber wrote:a mogli bi i kako je vebi prebio regiRegoč wrote:E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.
nemoj ti meni dejtove dogovaratRegoč wrote:Drš se Kaje, Maggie zahtieva neprekidnu posvećenost, a ti nisi taj.veber wrote:a mogli bi i kako je vebi prebio regiRegoč wrote:E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.
2014-12-30
Regoč wrote:Eno te Kaja čeka na kavi i krofni u Oranžu.veber wrote:mota mi se oko megiDread_Pirate_Roberts wrote:divljak!veber wrote:a mogli bi i kako je vebi prebio regiRegoč wrote:E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.
Oranz ?
Jel onaj kod Buzina ?
Eto kad bi tamo zakazali neku kavu, ja bi dosla
Zasto ne ?
Da vidom kak ste svi lijepi i mladi
O pameti necemo
Zasto ne ?
Da vidom kak ste svi lijepi i mladi
O pameti necemo
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50