kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
zvat ću vas za nošenje i montažu namještaja kad budem mijenjala, a mijenjat ću kad dobijem lovu..eto..dzango wrote:Ocene za rad daješ posle, ne pre. A ako stvarno ne dobiješ, onda nikom ništa.maggie13 wrote:ne dobijam ja ništa, samo komentiram vas dvojicu..dzango wrote:Ja znam da se ti brzo izdobijaš ali ipak je tvoja reč zadnja. Tako smo rekli.maggie13 wrote:ja cas brzo izrešetam..dzango wrote:
Pa sad. Ima tu i do tebe.
što ću ja odlučivat u vaše ime..mislim,lijepo što ste gentlemani, ali sad nema smisla...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
ne mogu nać..trebala sam slikat..maggie13 wrote:ha?frakcija wrote:eno u C&A zimska kolekcija brzosušećih kupaćih kostima..bacakaju na burkini..nova moda..zaboranite britvice, voskove, lasere, gnječenja celulita..
stavi link
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
znam te puško dok si pištočj bila...maggie13 wrote:ti danas sve perverzno shvaćaš..vidi kako smo džani i ja fini..veber wrote:mršššmaggie13 wrote:već ste se dogovorilidzango wrote:Ja vadim a Veber najebe.maggie13 wrote:
ok,izvukao si se..samo sam te provjeravala..
a, brzi ste stvarno...
2014-12-30
šteta, vidim da te dojmilo..frakcija wrote:ne mogu nać..trebala sam slikat..maggie13 wrote:ha?frakcija wrote:eno u C&A zimska kolekcija brzosušećih kupaćih kostima..bacakaju na burkini..nova moda..zaboranite britvice, voskove, lasere, gnječenja celulita..
stavi link
2014-04-11
inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
2016-03-09
eto sad..puška..je li barem ona prava..veber wrote:znam te puško dok si pištočj bila...maggie13 wrote:ti danas sve perverzno shvaćaš..vidi kako smo džani i ja fini..veber wrote:mršššmaggie13 wrote:već ste se dogovorilidzango wrote:
Ja vadim a Veber najebe.
a, brzi ste stvarno...
2014-04-11
nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..frakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
2014-04-11
to se kaja iskašljalafrakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
2014-12-30
čekaj da potrošimo ova chatmaggie13 wrote:nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..frakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
2014-12-30
ja sam izradila web aplikaciju za gatanja proricanja, numerologije, grahove..al me bilo strah Božijega Suda..pa je nisam metnula u pogon.maggie13 wrote:nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..frakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
2016-03-09
ali ovo sam mislila ozbiljno..za lovuveber wrote:čekaj da potrošimo ova chatmaggie13 wrote:nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..frakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
2014-04-11
još nije kasno da se predomisliš...mogui ja biti suradnica..teška su vremena, ljudi vole čuti što im odgovara..frakcija wrote:ja sam izradila web aplikaciju za gatanja proricanja, numerologije, grahove..al me bilo strah Božijega Suda..pa je nisam metnula u pogon.maggie13 wrote:nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..frakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
2014-04-11
aha!!!maggie13 wrote:ali ovo sam mislila ozbiljno..za lovuveber wrote:čekaj da potrošimo ova chatmaggie13 wrote:nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..frakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
draga megi, muž mi dolazi doma kasno, miriši, sav je ozaren, a mene ne gleda.
svaki dan mijenja gaće, a prije nije ni po tri tjedna.
tušira se svaki dan, vježba.
marica.
(jel to?)
2014-12-30
između ostalog...to je jednstavnija verzija, bilo bi i kompliciranijih..veber wrote:aha!!!maggie13 wrote:ali ovo sam mislila ozbiljno..za lovuveber wrote:čekaj da potrošimo ova chatmaggie13 wrote:nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..frakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
marica.
(jel to?)
2014-04-11
znači da sve osvajačke strategije imaš u malom prstu?maggie13 wrote:ali ovo sam mislila ozbiljno..za lovuveber wrote:čekaj da potrošimo ova chatmaggie13 wrote:nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..frakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
2016-03-09
veber ima iskustva.veber wrote:aha!!!maggie13 wrote:ali ovo sam mislila ozbiljno..za lovuveber wrote:čekaj da potrošimo ova chatmaggie13 wrote:nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..frakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
marica.
(jel to?)
2016-03-09
ima raznih strategija, a mašta dominira..trebaš me vidit na djelu..frakcija wrote:znači da sve osvajačke strategije imaš u malom prstu?maggie13 wrote:ali ovo sam mislila ozbiljno..za lovuveber wrote:čekaj da potrošimo ova chatmaggie13 wrote:nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..frakcija wrote:inače naslov teme me asocira na nazive mojih testnih aplikacija i unosa..oću reč da vam mogu napravit neku web aplikaciju za male pare.
redovito mi u kantini nije ništa falilo (bilo je i viška)..na tuđi račun..
2014-04-11
ja sam za to da lociramo starce samce koji zadnju lipo penzije dadnu za skidanje uroka..da ih nagovorimo da nam prepišu stanove..tu je lovamaggie13 wrote:ima raznih strategija, a mašta dominira..trebaš me vidit na djelu..frakcija wrote:znači da sve osvajačke strategije imaš u malom prstu?maggie13 wrote:ali ovo sam mislila ozbiljno..za lovuveber wrote:čekaj da potrošimo ova chatmaggie13 wrote:
nisam nikad o tome razmišljala iskreno..iako sam svojevremeno malo mumala da otvorim stranicu o ljubavnom savjetovanju..
2016-03-09
Pusti nameštaj, mogu tebe da nosim.maggie13 wrote:zvat ću vas za nošenje i montažu namještaja kad budem mijenjala, a mijenjat ću kad dobijem lovu..eto..dzango wrote:Ocene za rad daješ posle, ne pre. A ako stvarno ne dobiješ, onda nikom ništa.maggie13 wrote:ne dobijam ja ništa, samo komentiram vas dvojicu..dzango wrote:Ja znam da se ti brzo izdobijaš ali ipak je tvoja reč zadnja. Tako smo rekli.maggie13 wrote:
ja cas brzo izrešetam..
što ću ja odlučivat u vaše ime..mislim,lijepo što ste gentlemani, ali sad nema smisla...
OMG, ovoje već pakleni plan..vidi se da si dugo razmišljala i već ga razradila..frakcija wrote:ja sam za to da lociramo starce samce koji zadnju lipo penzije dadnu za skidanje uroka..da ih nagovorimo da nam prepišu stanove..tu je lovamaggie13 wrote:ima raznih strategija, a mašta dominira..trebaš me vidit na djelu..frakcija wrote:znači da sve osvajačke strategije imaš u malom prstu?maggie13 wrote:ali ovo sam mislila ozbiljno..za lovuveber wrote:
čekaj da potrošimo ova chat
onda moramo bježat s foruma, tu sve neki đabalebaroši..
2014-04-11
aha, već zamišljam vebera koji nosi novi stol, pa mu lagano klizne tebi na glavu..dzango wrote:Pusti nameštaj, mogu tebe da nosim.maggie13 wrote:zvat ću vas za nošenje i montažu namještaja kad budem mijenjala, a mijenjat ću kad dobijem lovu..eto..dzango wrote:Ocene za rad daješ posle, ne pre. A ako stvarno ne dobiješ, onda nikom ništa.maggie13 wrote:ne dobijam ja ništa, samo komentiram vas dvojicu..dzango wrote:
Ja znam da se ti brzo izdobijaš ali ipak je tvoja reč zadnja. Tako smo rekli.
nego,što misliš o frakcijinoj ideji?
2014-04-11
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50