kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
pa da, uostalom dok on stigne sa paciklom ja sve posopomaggie13 wrote:veber je na dijeti, voza paciklo za formu, i tako..:Dprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
veber wrote:veber je u splitu za tri vureprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
uslikaj nam megicu :)
Guest- Guest
dakle tis mi gulas spremit, sta ide u gulasNoor wrote:ja danas gulaš...šta vi?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nisi sad Armstrong bas :Dveber wrote:veber je u splitu za tri vureprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-04-12
mudro razmisljanje :Pprckov wrote:pa da, uostalom dok on stigne sa paciklom ja sve posopomaggie13 wrote:veber je na dijeti, voza paciklo za formu, i tako..:Dprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-04-12
marc mi prijeti grahom i suhim mesom.Noor wrote:ja danas gulaš...šta vi?
2014-12-30
:DNoor wrote:veber wrote:veber je u splitu za tri vureprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
Ne pitas ti di sam ja.
8-)
2014-04-12
ha?maggie13 wrote:nisi sad Armstrong bas :Dveber wrote:veber je u splitu za tri vureprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-12-30
sacekate me na aerodromu i ja to sve tu odma spucam, samo necu pancetu I maslomaggie13 wrote:mudro razmisljanje :Pprckov wrote:pa da, uostalom dok on stigne sa paciklom ja sve posopomaggie13 wrote:veber je na dijeti, voza paciklo za formu, i tako..:Dprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-04-19
prckov wrote:dakle tis mi gulas spremit, sta ide u gulasNoor wrote:ja danas gulaš...šta vi?
crveni luk, crvena paprika mljevena ljuta ili slatka tko kako voli, malo bijelog luka...meso, ja danas junetinu...krumpir na kockice, sol, papar, malo bijelog vina
:)
Guest- Guest
maggie13 wrote::DNoor wrote:veber wrote:veber je u splitu za tri vureprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
Ne pitas ti di sam ja.
8-)
više ništa ne pitam :D
ionako odgovor niente :P
di si da si, budi dobro :)
Guest- Guest
sjecam se jedne godine sam jeo sendvic u HR avionu iz frankfurta za split, nikad nisam probo bolju salamu I sedvic, mislim da je bila pureca neka salama, ali je vise nikad nisam probo ni naso u prodavnici a ni tom avionu
2014-04-19
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Lance_Armstrongveber wrote:ha?maggie13 wrote:nisi sad Armstrong bas :Dveber wrote:veber je u splitu za tri vureprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-04-12
haha, mudro i od tebe..uzvracam B-)Noor wrote:maggie13 wrote::DNoor wrote:veber wrote:veber je u splitu za tri vureprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
Ne pitas ti di sam ja.
8-)
2014-04-12
moze, to volim, samo moras luk I jedan I drugi dobro isitnit da nestanu kad se sprze, jes culaNoor wrote:prckov wrote:dakle tis mi gulas spremit, sta ide u gulasNoor wrote:ja danas gulaš...šta vi?
crveni luk, crvena paprika mljevena ljuta ili slatka tko kako voli, malo bijelog luka...meso, ja danas junetinu...krumpir na kockice, sol, papar, malo bijelog vina
2014-04-19
maggie13 wrote:haha, mudro i od tebe..uzvracam B-)Noor wrote:maggie13 wrote::DNoor wrote:veber wrote:
veber je u splitu za tri vure
Ne pitas ti di sam ja.
8-)
Guest- Guest
junetina i srnetina na kockiceprckov wrote:dakle tis mi gulas spremit, sta ide u gulasNoor wrote:ja danas gulaš...šta vi?
luk/kapula
cesnjak
zacini
zaprzis lagano mesinu da se zatvore pore
ishlapis vodu i dodas luk
kada se zatakli podijes ga vodom
ubacis meso i kuhas
zacine po ukusu
pred kraj dodas krumpire ili njoke
2014-12-30
ne koristim maslac u kuhanju,osim za pire, i to onaj bez laktoze..ne brini nista :Dprckov wrote:sacekate me na aerodromu i ja to sve tu odma spucam, samo necu pancetu I maslomaggie13 wrote:mudro razmisljanje :Pprckov wrote:pa da, uostalom dok on stigne sa paciklom ja sve posopomaggie13 wrote:veber je na dijeti, voza paciklo za formu, i tako..:Dprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-04-12
prckov wrote:moze, to volim, samo moras luk I jedan I drugi dobro isitnit da nestanu kad se sprze, jes culaNoor wrote:prckov wrote:dakle tis mi gulas spremit, sta ide u gulasNoor wrote:ja danas gulaš...šta vi?
jesam...to i radim, inače i moji frču nos :P
Guest- Guest
maggie13 wrote:ne koristim maslac u kuhanju,osim za pire, i to onaj bez laktoze..ne brini nista :Dprckov wrote:sacekate me na aerodromu i ja to sve tu odma spucam, samo necu pancetu I maslomaggie13 wrote:mudro razmisljanje :Pprckov wrote:pa da, uostalom dok on stigne sa paciklom ja sve posopomaggie13 wrote:
veber je na dijeti, voza paciklo za formu, i tako..:D
ovo preporučam za grilanje mesine
Last edited by Noor on Sat 8 Oct - 13:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
neka ga, meni su mojajajca draga.maggie13 wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Lance_Armstrongveber wrote:ha?maggie13 wrote:nisi sad Armstrong bas :Dveber wrote:veber je u splitu za tri vureprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-12-30
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50