kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
aha, već zamišljam vebera koji nosi novi stol, pa mu lagano klizne tebi na glavu..dzango wrote:Pusti nameštaj, mogu tebe da nosim.maggie13 wrote:zvat ću vas za nošenje i montažu namještaja kad budem mijenjala, a mijenjat ću kad dobijem lovu..eto..dzango wrote:Ocene za rad daješ posle, ne pre. A ako stvarno ne dobiješ, onda nikom ništa.maggie13 wrote:ne dobijam ja ništa, samo komentiram vas dvojicu..dzango wrote:
Ja znam da se ti brzo izdobijaš ali ipak je tvoja reč zadnja. Tako smo rekli.
što ću ja odlučivat u vaše ime..mislim,lijepo što ste gentlemani, ali sad nema smisla...
nego,što misliš o frakcijinoj ideji?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Puti njega da se zajebava sa nameštajem. Ja ću samo tebe da nosam.maggie13 wrote:aha, već zamišljam vebera koji nosi novi stol, pa mu lagano klizne tebi na glavu..dzango wrote:Pusti nameštaj, mogu tebe da nosim.maggie13 wrote:zvat ću vas za nošenje i montažu namještaja kad budem mijenjala, a mijenjat ću kad dobijem lovu..eto..dzango wrote:Ocene za rad daješ posle, ne pre. A ako stvarno ne dobiješ, onda nikom ništa.maggie13 wrote:
ne dobijam ja ništa, samo komentiram vas dvojicu..
što ću ja odlučivat u vaše ime..mislim,lijepo što ste gentlemani, ali sad nema smisla...
Ne znam kako ćete da im skidate urok. Nisu ni ti matorci blesabi, pokvarena i perverzna je to polulacija.
idem i ja u taj biznis.frakcija wrote:ja sam za to da lociramo starce samce koji zadnju lipo penzije dadnu za skidanje uroka..da ih nagovorimo da nam prepišu stanove..tu je lova
2014-12-30
ne treba mene jos mijenjat, nisam toliko ostarila :Ddzango wrote:Puti njega da se zajebava sa nameštajem. Ja ću samo tebe da nosam.maggie13 wrote:aha, već zamišljam vebera koji nosi novi stol, pa mu lagano klizne tebi na glavu..dzango wrote:Pusti nameštaj, mogu tebe da nosim.maggie13 wrote:zvat ću vas za nošenje i montažu namještaja kad budem mijenjala, a mijenjat ću kad dobijem lovu..eto..dzango wrote:
Ocene za rad daješ posle, ne pre. A ako stvarno ne dobiješ, onda nikom ništa.
Ne znam kako ćete da im skidate urok. Nisu ni ti matorci blesabi, pokvarena i perverzna je to polulacija.
Dpbro kazes, prepustit cu gerijatriju frakciji 8-)
2014-04-12
Tvoja je uloga preodređena.maggie13 wrote:moze,ja cu bit Pegi :DRegoč wrote:E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.maggie13 wrote:nije,samo je radoznao ;Pveber wrote:pali se na stare žlundre...maggie13 wrote:I tebe sve zanima, regi ;P
U više navratah.veber wrote:da? kadaRegoč wrote:i zagovaro te kod Kaje,
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
pitaj"mamu i tatu".Stanojko wrote:Gde su moji "braca i seka"?
Tako je, a ne da se za te mole pred bolnicom.dzango wrote:Bolje da se na vreme vadi neko posle belaj.veber wrote:sada se vadiš, tccc
kajo!Regoč wrote:U više navratah.veber wrote:da? kadaRegoč wrote:i zagovaro te kod Kaje,
jel to istina?
2014-12-30
Stvarno si bogobojazna!frakcija wrote:ja sam za to da lociramo starce samce koji zadnju lipo penzije dadnu za skidanje uroka..da ih nagovorimo da nam prepišu stanove..tu je lovamaggie13 wrote:ima raznih strategija, a mašta dominira..trebaš me vidit na djelu..frakcija wrote:znači da sve osvajačke strategije imaš u malom prstu?maggie13 wrote:ali ovo sam mislila ozbiljno..za lovuveber wrote:
čekaj da potrošimo ova chat
redovito mi u kantini nije ništa falilo (bilo je i viška)..na tuđi račun..
Bome jest.veber wrote:kajo!Regoč wrote:U više navratah.veber wrote:da? kadaRegoč wrote:i zagovaro te kod Kaje,
jel to istina?
pa oni koji plaćaju mađiju su spremni prodat i mudrost i životno iskustvo, samo da ih netko vodi pa makar i u mp3..kad je tome tako, onda za ručicu i u javnog bilježnika, a zauzvrat ima doživotno skidanje uroka gratis.dzango wrote:Puti njega da se zajebava sa nameštajem. Ja ću samo tebe da nosam.maggie13 wrote:aha, već zamišljam vebera koji nosi novi stol, pa mu lagano klizne tebi na glavu..dzango wrote:Pusti nameštaj, mogu tebe da nosim.maggie13 wrote:zvat ću vas za nošenje i montažu namještaja kad budem mijenjala, a mijenjat ću kad dobijem lovu..eto..dzango wrote:
Ocene za rad daješ posle, ne pre. A ako stvarno ne dobiješ, onda nikom ništa.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kad sam predvidljiva :DRegoč wrote:Tvoja je uloga preodređena.maggie13 wrote:moze,ja cu bit Pegi :DRegoč wrote:E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.maggie13 wrote:nije,samo je radoznao ;Pveber wrote:
pali se na stare žlundre...
2014-04-12
Samo meni jer smo kompatibilni.maggie13 wrote:kad sam predvidljiva :DRegoč wrote:Tvoja je uloga preodređena.maggie13 wrote:moze,ja cu bit Pegi :DRegoč wrote:E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.maggie13 wrote:
nije,samo je radoznao ;P
nemoj nikome dat da prepisuje B-)Regoč wrote:Samo meni jer smo kompatibilni.maggie13 wrote:kad sam predvidljiva :DRegoč wrote:Tvoja je uloga preodređena.maggie13 wrote:moze,ja cu bit Pegi :DRegoč wrote:
E, kako me razumiješ. Mogli bismo snimiti Kad je Regi sreo Megi kao kontrapunkt Ženama s Venere, muškarcima s Marsa.
2014-04-12
Da, Maggie!maggie13 wrote:nemoj nikome dat da prepisuje B-)Regoč wrote:Samo meni jer smo kompatibilni.maggie13 wrote:kad sam predvidljiva :DRegoč wrote:Tvoja je uloga preodređena.maggie13 wrote:
moze,ja cu bit Pegi :D
A ja sam danas prvi puta gletao. Plafon i zidove. Gledao malo majstora i kaže on meni da sam dosta gledao i da bih mogao i sam probati. I ide mi . Normalno,ne kao njemu,ali ja sam dva zida i pola plafona prevuko glet masom.
Neki dan sam počeo i žbukati. Grubu žbuku. Napredujemo,napredujemo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Navukao te majstor da mu odradiš dio posla i još mu platiš.jastreb wrote:A ja sam danas prvi puta gletao. Plafon i zidove. Gledao malo majstora i kaže on meni da sam dosta gledao i da bih mogao i sam probati. I ide mi . Normalno,ne kao njemu,ali ja sam dva zida i pola plafona prevuko glet masom.
Ne. Ništa nisam platio. On samo želi da naučim neke stvari,a ne da non stop budem "konobar" i na mješalici.Regoč wrote:Navukao te majstor da mu odradiš dio posla i još mu platiš.jastreb wrote:A ja sam danas prvi puta gletao. Plafon i zidove. Gledao malo majstora i kaže on meni da sam dosta gledao i da bih mogao i sam probati. I ide mi . Normalno,ne kao njemu,ali ja sam dva zida i pola plafona prevuko glet masom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
s mješalice do gletera, tamo negdje 2035 buš znao i pločice postavljat.jastreb wrote:A ja sam danas prvi puta gletao. Plafon i zidove. Gledao malo majstora i kaže on meni da sam dosta gledao i da bih mogao i sam probati. I ide mi . Normalno,ne kao njemu,ali ja sam dva zida i pola plafona prevuko glet masom.
2014-12-30
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50