Pamet ili ljepota?
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pamet ili ljepota?
Jebeš moralnu dilemu, šta ima veze ako je mrtva pijana.veber wrote:a, ja imao moralnu dvojbu.
sada sam ziher.
vodim ju u krevet
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebiga pitanje bi trebalo biti podjeljeno na muski i zenski mozak. Muski su jebeno na oci osjetljivi sto god da pricali, dok zene klasika, sjebu ih emocije, pa moze biti ruzan go smrt, ako zna reci pravu stvar u pravo vrijeme .
darla- Admin
2015-10-22
Od pričanja nema selameta. rekla bi tetka Đana.darla wrote:Jebiga pitanje bi trebalo biti podjeljeno na muski i zenski mozak. Muski su jebeno na oci osjetljivi sto god da pricali, dok zene klasika, sjebu ih emocije, pa moze biti ruzan go smrt, ako zna reci pravu stvar u pravo vrijeme .
U pravilu plaćam čim dobijem cugu..ne znam koji mi je to gen prevagnuodzango wrote:Onda bakšoš posle.maggie13 wrote:Treba to zaslužit, ne valja se razbacivat..dzango wrote:Moraš da ostaviš bakšiš. Onda sve može.maggie13 wrote:Moram vidit konobara.dzango wrote:
Ako on neće, ja hoću. Pa ti biraj.
2014-04-12
dzango wrote:Od pričanja nema selameta. rekla bi tetka Đana.darla wrote:Jebiga pitanje bi trebalo biti podjeljeno na muski i zenski mozak. Muski su jebeno na oci osjetljivi sto god da pricali, dok zene klasika, sjebu ih emocije, pa moze biti ruzan go smrt, ako zna reci pravu stvar u pravo vrijeme .
Bas mi kaze nekidan jedna drugarica iz SA..Od nameta nema selameta!
Tj nema od neceg na silu srece..
Guest- Guest
dzango wrote:Jebeš moralnu dilemu, šta ima veze ako je mrtva pijana.veber wrote:a, ja imao moralnu dvojbu.
sada sam ziher.
vodim ju u krevet
i kaže...ništa bez puuuuno crnog vina, jel
Guest- Guest
maggie13 wrote:U pravilu plaćam čim dobijem cugu..ne znam koji mi je to gen prevagnuodzango wrote:Onda bakšoš posle.maggie13 wrote:Treba to zaslužit, ne valja se razbacivat..dzango wrote:Moraš da ostaviš bakšiš. Onda sve može.maggie13 wrote:
Moram vidit konobara.
tako i ja..ne da mi se poslije ih zvat i čekat...ovako odem kad poželim
Guest- Guest
točno, najvažnije je da se može otići kad poželiš..Noor wrote:maggie13 wrote:U pravilu plaćam čim dobijem cugu..ne znam koji mi je to gen prevagnuodzango wrote:Onda bakšoš posle.maggie13 wrote:Treba to zaslužit, ne valja se razbacivat..dzango wrote:
Moraš da ostaviš bakšiš. Onda sve može.
tako i ja..ne da mi se poslije ih zvat i čekat...ovako odem kad poželim
2014-04-12
Ne može da škodi. Vino je zdravo.Noor wrote:dzango wrote:Jebeš moralnu dilemu, šta ima veze ako je mrtva pijana.veber wrote:a, ja imao moralnu dvojbu.
sada sam ziher.
vodim ju u krevet
i kaže...ništa bez puuuuno crnog vina, jel
Kako sto me privlaci? Valjda sise.
omni-
2014-04-12
onda je stvar jednostavna...darla wrote:Jebiga pitanje bi trebalo biti podjeljeno na muski i zenski mozak. Muski su jebeno na oci osjetljivi sto god da pricali, dok zene klasika, sjebu ih emocije, pa moze biti ruzan go smrt, ako zna reci pravu stvar u pravo vrijeme .
najbolja je kombinacija da malo troši a 'voziš' je kad oćeš....
Dread_Pirate_Roberts wrote:onda je stvar jednostavna...darla wrote:Jebiga pitanje bi trebalo biti podjeljeno na muski i zenski mozak. Muski su jebeno na oci osjetljivi sto god da pricali, dok zene klasika, sjebu ih emocije, pa moze biti ruzan go smrt, ako zna reci pravu stvar u pravo vrijeme .
E upravo tako
darla- Admin
2015-10-22
Ma zene su jednostavne. Zasmejes je i tvoja je...
Problem je sto su muskarci uglavnom dosadne tupadzije...
daj neki hint ili link, cisto da se naucim.Totenkopf wrote:najbolja je kombinacija da malo troši a 'voziš' je kad oćeš....
2014-12-30
Stanojko wrote:Ma zene su jednostavne. Zasmejes je i tvoja je...
:)
Guest- Guest
Kako da je zasmeješ ako nema dve vijuge u mozgu i ne kapira ništa?Stanojko wrote:Ma zene su jednostavne. Zasmejes je i tvoja je...
hmm,koja pila naopako..Stanojko wrote:Ma zene su jednostavne. Zasmejes je i tvoja je...
vi ste jednostavni..UNP
2014-04-12
Podrazumeva se da neces da startujes debila...dzango wrote:Kako da je zasmeješ ako nema dve vijuge u mozgu i ne kapira ništa?Stanojko wrote:Ma zene su jednostavne. Zasmejes je i tvoja je...
Nista te sele ne razumem sta rece, ali shvaticu ovo kao "Stanojko, koji si ti car!"maggie13 wrote:hmm,koja pila naopako..Stanojko wrote:Ma zene su jednostavne. Zasmejes je i tvoja je...
vi ste jednostavni..UNP
Similar topics
» Vulin Ešdaunu: Gde mu je bila pamet devedesetih, 2008?
» rvacka pamet na rasprodaji sve po 7 kn
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» duga kosa kratka pamet
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
» rvacka pamet na rasprodaji sve po 7 kn
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» duga kosa kratka pamet
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
Page 4 of 9