Pamet ili ljepota?
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pamet ili ljepota?
bolje..da imate svi isti, puno bi bilo usamljenih djeva :Djasambrend wrote:Čudan neki ukus ovaj Dzango ima...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nije bitno, pametne i lepe uglavnom vole lovu.
kad imas lovu sve te vole, uglavnom.
kad imas lovu sve te vole, uglavnom.
Guest- Guest
Svi mi sabi sebe toliko slabo poznajemo, a i kako funkcioniramo.
Evo, ja bih sad jako volio ovdje napisati da volim iskljucivo pametne cure, ili i lijepe i pametne cure.
Prava je istina da kad vidim malo moje bivse, a i sadasnju, da sam tast i povrsan. Volim lijepe cure, ne moraju biti pametne, ali volim lijepe, zgodne picke koje su onako mazne i 100% zenstvene i evo, ubijte me sad. :)
Nikakva pamet, cak toliko ni godine, volim vidjet milfu da je super sredjena i dobro se nosi ili skicnem preko trga i zgodnu klinkicu (''uf vidi malu od Spanovica, kak je lepo porasla'' ) iskljucivo dobar izgled i seksipil.
Najbolje bi bilo blizanke, nekih cca 20 godina, abnormalno zgodne i zakrivljene na pravim mjestima kao Parabolica na Monzi.
Evo, ja bih sad jako volio ovdje napisati da volim iskljucivo pametne cure, ili i lijepe i pametne cure.
Prava je istina da kad vidim malo moje bivse, a i sadasnju, da sam tast i povrsan. Volim lijepe cure, ne moraju biti pametne, ali volim lijepe, zgodne picke koje su onako mazne i 100% zenstvene i evo, ubijte me sad. :)
Nikakva pamet, cak toliko ni godine, volim vidjet milfu da je super sredjena i dobro se nosi ili skicnem preko trga i zgodnu klinkicu (''uf vidi malu od Spanovica, kak je lepo porasla'' ) iskljucivo dobar izgled i seksipil.
Najbolje bi bilo blizanke, nekih cca 20 godina, abnormalno zgodne i zakrivljene na pravim mjestima kao Parabolica na Monzi.
Guest- Guest
kic wrote:
jebe ne vadi..
Zubotehnicarka na aparatima(u)...
darth_vader-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Kolerik je ovdje izgleda osim Menea Veleumnog,doista pametan Mladac..poznaje vrlo dobro zenski rod..s druge strane Weber je prilicno izgubljen i poplašen..
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vulin Ešdaunu: Gde mu je bila pamet devedesetih, 2008?
» rvacka pamet na rasprodaji sve po 7 kn
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» duga kosa kratka pamet
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
» rvacka pamet na rasprodaji sve po 7 kn
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» duga kosa kratka pamet
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
Page 9 of 9