Pamet ili ljepota?
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pamet ili ljepota?
Veberovu usamljenost i krizu srednjih godina?Noor wrote:kolerik wrote:Vijesti i(li) politika?
ti to još ne razumiješ
Razumijem. ;)
Guest- Guest
Na ovo pitanje najbolje će odgovoriti Moćni majmun i Red Wolf.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Što je pamet,a što je ljepota?
To su relativni pojmovi.
Ponekad i nije dobro da ti je žena previše mudra.
To su relativni pojmovi.
Ponekad i nije dobro da ti je žena previše mudra.
2014-04-22
Ljepota privlači, pamet zadržava, to vrijedi i za muške i za ženske, sve ostalo je bullshit...
Brain32-
2014-04-15
meni je bitan izgled i zgodnoca cure..jerbo ne pucam na brak i vezu,dakle,druzenje,zadovoljstvo je u pitanju,pa onda biras to..
isto kao sto za sportsku voznju biras nabrijano auto..udobnost je nes drugo..ljulja i ne zulja..
isto kao sto za sportsku voznju biras nabrijano auto..udobnost je nes drugo..ljulja i ne zulja..
Guest- Guest
zadrzava dobra ebacina,moj Brejn...mos biti totalni đubar,kao npr Ja,ali ako dobro ebes i curi priustis malo visi nivo,nijedna te nece odhebati..Brain32 wrote:Ljepota privlači, pamet zadržava, to vrijedi i za muške i za ženske, sve ostalo je bullshit...
S druge strane znam hrpu intelektualaca,stvarno pametnih i dobrih ljudi,pa su ih zene mandrljale samo tako,,
Isto znam pametnih cura,ali..nisu Ono Neš,ne rajcaju me..koji ce mi qrc njihova pamet..??
Guest- Guest
A dobro,Bogdane...Sada, ako ćemo o seksu i kratkim "romansama" onda svakako ljepota. Mada moraš paziti da ne naletiš na kakvu luđakinju,pa ti poslije pravi kakav belaj i scene. Mada ako ćemo o tim kratkim romansama,onda ne treba biti ni neka ekstra ljepotica. Još pogotovo,ako malo potegneš.
Sve skupa,mislim da je tema neiscrpna ,poput šaha i da svaka situacija na tabli ima svoje kombinacije,a njih je bezbroj.
Sve skupa,mislim da je tema neiscrpna ,poput šaha i da svaka situacija na tabli ima svoje kombinacije,a njih je bezbroj.
2014-04-22
nije nuzno da bude kratka romansa.Eto,jos se drzim Rujke..i dobro mi je..jastreb wrote: A dobro,Bogdane...Sada, ako ćemo o seksu i kratkim "romansama" onda svakako ljepota. Mada moraš paziti da ne naletiš na kakvu luđakinju,pa ti poslije pravi kakav belaj i scene. Mada ako ćemo o tim kratkim romansama,onda ne treba biti ni neka ekstra ljepotica. Još pogotovo,ako malo potegneš.
Krivo si me skuzio da potrosim curu i idem dalje..to ne radim..nego dokgod si pašemo i lijepo nam,skupa smo..nema svadja sranja,mirenja i glumljenja da moramo biti skupa pošto-poto
Guest- Guest
bogomdani wrote:zadrzava dobra ebacina,moj Brejn...mos biti totalni đubar,kao npr Ja,ali ako dobro ebes i curi priustis malo visi nivo,nijedna te nece odhebati..Brain32 wrote:Ljepota privlači, pamet zadržava, to vrijedi i za muške i za ženske, sve ostalo je bullshit...
S druge strane znam hrpu intelektualaca,stvarno pametnih i dobrih ljudi,pa su ih zene mandrljale samo tako,,
Isto znam pametnih cura,ali..nisu Ono Neš,ne rajcaju me..koji ce mi qrc njihova pamet..??
Ono kaj moj upis znači je to da će te zgodna ženska privuć da uletiš, e sad ako je to sve u najboljem slučaju pada seks ali ako te je u stanju zadovoljiti i intelektualno onda to može potrajati, s druge strane cura može biti intelektualni div ali ako te fizički ne tangira(što čak ne mora značiti da nije lijepa), nećeš do te pameti ni doći a ako i dođeš opet je iznimno teško da će se tu nešto dogoditi.
Ovo što ti opisuješ su manipulacije karakterno slabijim i generalno nesigurnim osobama.
Što se tiče ovoga da znaš pametnih cura ali te ne rajcaju, to je ovo kaj ti pričam, da te uz to i fizički privlače itekako bi te rajcale a možda bi i "glavu izgubio" za kojom...
Brain32-
2014-04-15
jastreb wrote:Na ovo pitanje najbolje će odgovoriti Moćni majmun i Red Wolf.
ne potcjenjuj Raya
Guest- Guest
Brain32 wrote:bogomdani wrote:zadrzava dobra ebacina,moj Brejn...mos biti totalni đubar,kao npr Ja,ali ako dobro ebes i curi priustis malo visi nivo,nijedna te nece odhebati..Brain32 wrote:Ljepota privlači, pamet zadržava, to vrijedi i za muške i za ženske, sve ostalo je bullshit...
Ono kaj moj upis znači je to da će te zgodna ženska privuć da uletiš, e sad ako je to sve u najboljem slučaju pada seks ali ako te je u stanju zadovoljiti i intelektualno onda to može potrajati, s druge strane cura može biti intelektualni div ali ako te fizički ne tangira(što čak ne mora značiti da nije lijepa), nećeš do te pameti ni doći a ako i dođeš opet je iznimno teško da će se tu nešto dogoditi.
Ovo što ti opisuješ su manipulacije karakterno slabijim i generalno nesigurnim osobama.
Što se tiče ovoga da znaš pametnih cura ali te ne rajcaju, to je ovo kaj ti pričam, da te uz to i fizički privlače itekako bi te rajcale a možda bi i "glavu izgubio" za kojom...
brain...pametne od takvih zaziru i bježe.
Guest- Guest
Ljepota. Svatko za sebe misli da je dovoljno pametan ali nitko za sebe ne misli da je dovoljno lijep.veber wrote:sto vas privlaci?
nema linka.
danni1-
2014-04-16
Pitanje uvelike ovisi o tome sta tko smatra lijepim. Sto je ono...u kurcu mozda ali to stvarno varira. Nemos reci ljepota. Mora neki bog biti privlacan na nekome, obicno oni koji kazu dobrota duse da ih je privukla ili nesto slicno...to su pizdarije. Karakter upoznajes nakon sto si vec usao u pricu. A u pricu si usao jer.....te neki Bog privuko. I tu obicno lezi vrag....naime ja osobe koje su mi ocigledno privlacne nacelno izbjegavam, ides za onim mislim ako joj i jesam napet...neki kurac s njom nije uredu. Sjeban je to krug.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:Ono nešto...
Sise?
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vulin Ešdaunu: Gde mu je bila pamet devedesetih, 2008?
» rvacka pamet na rasprodaji sve po 7 kn
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» duga kosa kratka pamet
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
» rvacka pamet na rasprodaji sve po 7 kn
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» duga kosa kratka pamet
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
Page 6 of 9