Pamet ili ljepota?
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pamet ili ljepota?
MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:Ono nešto...
Sise?
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
jasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:Ono nešto...
Sise?
Sta sad majkumu? Pa nema u tome nista lose. Uvijek je lijepo vidjeti sise.....mislim ono nekakvu normalnu velicinu....ne da je svaka ko Renault 4 velika. Nego ono...normalno nesto.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Pitanje uvelike ovisi o tome sta tko smatra lijepim. Sto je ono...u kurcu mozda ali to stvarno varira. Nemos reci ljepota. Mora neki bog biti privlacan na nekome, obicno oni koji kazu dobrota duse da ih je privukla ili nesto slicno...to su pizdarije. Karakter upoznajes nakon sto si vec usao u pricu. A u pricu si usao jer.....te neki Bog privuko. I tu obicno lezi vrag....naime ja osobe koje su mi ocigledno privlacne nacelno izbjegavam, ides za onim mislim ako joj i jesam napet...neki kurac s njom nije uredu. Sjeban je to krug.
mnogo si komplikovan...zašto s njom nešto nije u redu?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:Ono nešto...
Sise?
Sta sad majkumu? Pa nema u tome nista lose. Uvijek je lijepo vidjeti sise.....mislim ono nekakvu normalnu velicinu....ne da je svaka ko Renault 4 velika. Nego ono...normalno nesto.
darth_vader-
2014-04-17
Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Pitanje uvelike ovisi o tome sta tko smatra lijepim. Sto je ono...u kurcu mozda ali to stvarno varira. Nemos reci ljepota. Mora neki bog biti privlacan na nekome, obicno oni koji kazu dobrota duse da ih je privukla ili nesto slicno...to su pizdarije. Karakter upoznajes nakon sto si vec usao u pricu. A u pricu si usao jer.....te neki Bog privuko. I tu obicno lezi vrag....naime ja osobe koje su mi ocigledno privlacne nacelno izbjegavam, ides za onim mislim ako joj i jesam napet...neki kurac s njom nije uredu. Sjeban je to krug.
Ne želim biti član kluba koji mene želi za člana filozofija...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Pitanje uvelike ovisi o tome sta tko smatra lijepim. Sto je ono...u kurcu mozda ali to stvarno varira. Nemos reci ljepota. Mora neki bog biti privlacan na nekome, obicno oni koji kazu dobrota duse da ih je privukla ili nesto slicno...to su pizdarije. Karakter upoznajes nakon sto si vec usao u pricu. A u pricu si usao jer.....te neki Bog privuko. I tu obicno lezi vrag....naime ja osobe koje su mi ocigledno privlacne nacelno izbjegavam, ides za onim mislim ako joj i jesam napet...neki kurac s njom nije uredu. Sjeban je to krug.
a šta bi ti?
Guest- Guest
pa da..kemija i fizika iniciraju, a karakter,tj.inteligencija i osobnost, koji znace odnos, zadrzavaju..:-)Brain32 wrote:Ljepota privlači, pamet zadržava, to vrijedi i za muške i za ženske, sve ostalo je bullshit...
2014-04-12
maggie13 wrote:pa da..kemija i fizika iniciraju, a karakter,tj.inteligencija i osobnost, koji znace odnos, zadrzavaju..:-)Brain32 wrote:Ljepota privlači, pamet zadržava, to vrijedi i za muške i za ženske, sve ostalo je bullshit...
Gluposti. To se dogodi tu i tamo. Zadrzava ili korist ili navika. Vise ovo drugo cak.
Guest- Guest
haha, podsjeti me na frakciju :Djasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:Ono nešto...
Sise?
2014-04-12
Noor wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Pitanje uvelike ovisi o tome sta tko smatra lijepim. Sto je ono...u kurcu mozda ali to stvarno varira. Nemos reci ljepota. Mora neki bog biti privlacan na nekome, obicno oni koji kazu dobrota duse da ih je privukla ili nesto slicno...to su pizdarije. Karakter upoznajes nakon sto si vec usao u pricu. A u pricu si usao jer.....te neki Bog privuko. I tu obicno lezi vrag....naime ja osobe koje su mi ocigledno privlacne nacelno izbjegavam, ides za onim mislim ako joj i jesam napet...neki kurac s njom nije uredu. Sjeban je to krug.
a šta bi ti?
darth_vader-
2014-04-17
ti si preskocio glavnu fazu i usao u kolotecinu prema sivom kraju.MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:pa da..kemija i fizika iniciraju, a karakter,tj.inteligencija i osobnost, koji znace odnos, zadrzavaju..:-)Brain32 wrote:Ljepota privlači, pamet zadržava, to vrijedi i za muške i za ženske, sve ostalo je bullshit...
Gluposti. To se dogodi tu i tamo. Zadrzava ili korist ili navika. Vise ovo drugo cak.
@_@
2014-04-12
maggie13 wrote:haha, podsjeti me na frakciju :Djasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Sise?
Jednom spomenula kako je s prijom natjeravala tako nekog po parku...frikusa totalna...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:maggie13 wrote:haha, podsjeti me na frakciju :Djasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:
Jednom spomenula kako je s prijom natjeravala tako nekog po parku...frikusa totalna...
ma je..moš mislit kak je golih sisa bježala za nekim
frakcija voli da je se čita
Guest- Guest
haha, ma zezala se..ili je to prije dvadesetak godina :Djasambrend wrote:maggie13 wrote:haha, podsjeti me na frakciju :Djasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:
2014-04-12
E a da baba ima qrc..nadalje i sam znas. .uglavnom su pametne one koje i nemaju neki poseban izgled,mogu biti solidneali nis specijalno,pa to nadoknadjuju mudrijašenjem,opet cu izbjeci rijec-pametne,jerbo toga je rijetko vidjeti..uglavnom su to deve,koje manipuliraju,a ako ih "razodjenes" karakterno,pocnu pljuckati kao ljame i zamrze te za cijeli zivot..uglavnom,cure koje misle da su pametne,i privlacne,ali u najboljem slucaju cisto prosjecne i nis impresivne..Brain32 wrote:bogomdani wrote:zadrzava dobra ebacina,moj Brejn...mos biti totalni đubar,kao npr Ja,ali ako dobro ebes i curi priustis malo visi nivo,nijedna te nece odhebati..Brain32 wrote:Ljepota privlači, pamet zadržava, to vrijedi i za muške i za ženske, sve ostalo je bullshit...
S druge strane znam hrpu intelektualaca,stvarno pametnih i dobrih ljudi,pa su ih zene mandrljale samo tako,,
Isto znam pametnih cura,ali..nisu Ono Neš,ne rajcaju me..koji ce mi qrc njihova pamet..??
Ono kaj moj upis znači je to da će te zgodna ženska privuć da uletiš, e sad ako je to sve u najboljem slučaju pada seks ali ako te je u stanju zadovoljiti i intelektualno onda to može potrajati, s druge strane cura može biti intelektualni div ali ako te fizički ne tangira(što čak ne mora značiti da nije lijepa), nećeš do te pameti ni doći a ako i dođeš opet je iznimno teško da će se tu nešto dogoditi.
Ovo što ti opisuješ su manipulacije karakterno slabijim i generalno nesigurnim osobama.
Što se tiče ovoga da znaš pametnih cura ali te ne rajcaju, to je ovo kaj ti pričam, da te uz to i fizički privlače itekako bi te rajcale a možda bi i "glavu izgubio" za kojom...
Guest- Guest
maggie13 wrote:haha, ma zezala se..ili je to prije dvadesetak godina :Djasambrend wrote:maggie13 wrote:haha, podsjeti me na frakciju :Djasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Ne bi me čudilo da je letala za likom, ide mi nekako uz njen karakter...
Podsjetilo me to na scenu iz Monty Python kad su lika kaznili smrću tako da ga je proganjao čopor sisa do litice...
Last edited by jasambrend on 30/9/2016, 21:00; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
bas cemo je pitat :Djasambrend wrote:maggie13 wrote:haha, ma zezala se..ili je to prije dvadesetak godina :Djasambrend wrote:maggie13 wrote:haha, podsjeti me na frakciju :Djasambrend wrote:
Ne bi me čudilo da je letala za likom, ide mi nekako uz njen karakter...
Podsjetilo me to na scenu iz Monthy Phytona kad su lika kaznili smrću tako da ga je proganjao čopor sisa do litice...
Haha, mislim da se sjecam..pajtonovci du zakon 8-)
2014-04-12
:)MaximusDecimusMiridije wrote:Vi zelite da je snazan,lijep,uspjesan,vjeran,... :))
Ovo zadnje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vulin Ešdaunu: Gde mu je bila pamet devedesetih, 2008?
» rvacka pamet na rasprodaji sve po 7 kn
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» duga kosa kratka pamet
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
» rvacka pamet na rasprodaji sve po 7 kn
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» duga kosa kratka pamet
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
Page 7 of 9