Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Page 15 of 26
Page 15 of 26 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26
Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Verujem vam na reč :)Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:dzmrdz wrote:Divan jezik u hrvatica :)...
Znaju svasta nase kraljice s jezikom sta je je :) . Nije da covjek cilja na bas ovakve stvari ali ajde....:))
to je motorički trening :)
Guest- Guest
Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:dzmrdz wrote:Divan jezik u hrvatica :)...
Znaju svasta nase kraljice s jezikom sta je je :) . Nije da covjek cilja na bas ovakve stvari ali ajde....:))
Podrzavam podrzavam. Uvijek je osjvezavajuce vidjeti zene kako si skidaju Bogove...prijete da ce prebiti jedna drugu i slicno.
Ja to nikada ne radim, znaci prirodno je da trazim druzicu koja ce me braniti :))
Guest- Guest
maggie13 wrote:ahaaa, ali malo :DNoor wrote:maggie13 wrote:brbljave smo,nema sto :PNoor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
dosadan dan bi bio na forumu, ponekad valja malo razdrmat učmalost :D
dobro, nećemo sad vagat
Guest- Guest
Gabor. Iz Pickovca.marcellus wrote:Hooliganjetta wrote:Nema kod vas balkanjerosa
a ti si kaj, šveđanka?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A što je razvidno iz ovog screenshota, rasistu?marcellus wrote:Hooliganjetta wrote:A tko si ti i tvoja ekipa da mene i ostale naziva imenima i lijepi nam etikete jugonostalgičara i komunjara, ustašo?marcellus wrote:Hooliganjetta wrote:Smrade, odgovori na postavljena pitanja ako možeš. Ti ćeš se nekome izrugivati, bičino, koji si rat prosjedio u Zagrebu jer ti je 1991. kamion pobjegao. Ma marš pičko smrdljiva kukaviča. I ti ćeš nekome domoljublje mjeriti, trole nedojebani...marcellus wrote:
Da čujem, koji si ti fakultet završio? Višu uzaludnu, pretpostavljam. Jack of all trades, master of none.
mogu, al ko si ti da ja tebi odgovaram i da me pozivaš na red?
pa ja tebi nisam nikad lijepio etiketu jugonostalgičara i komunjare, iako to standardno ide uz urbani primitivizam, dio je te subkulture. Samo etiketu agresivne seljančure i primitivke, što je razvidno iz pisanja
Guest- Guest
ne znam, bolje je bilo između kaje i neve, catfight ali na nekoj razini jebemu
Idem ja odmorit, nista od diploma..a, ja potvrdu pripremila :D
2014-04-12
ja imam zavrsen sljasticarski tecaj kod Haljima a ova huljiretardeta ni to
2014-04-19
marcellus wrote:ne znam, bolje je bilo između kaje i neve, catfight ali na nekoj razini jebemu
Pa rjecnik bi bio eventualno ugladjeniji....ali mora se priznati nije ni ovo lose...dlake iz nosa,dzigerice :D
Guest- Guest
Ma ne možes s ovim dnom drugačije.marcellus wrote:ne znam, bolje je bilo između kaje i neve, catfight ali na nekoj razini jebemu
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:dzmrdz wrote:Divan jezik u hrvatica :)...
Podrzavam podrzavam. Uvijek je osjvezavajuce vidjeti zene kako si skidaju Bogove...prijete da ce prebiti jedna drugu i slicno.
Ja to nikada ne radim, znaci prirodno je da trazim druzicu koja ce me braniti :))
pa gle, mi najčešće budemo pacifisti i dobrice, pa kad doživite ovakve i slične eksplozije, bude vam napeto :)
a ja znam da je kaja, a i ja sama, na svega nekih 30%
Guest- Guest
mi smo na istoj razini, sad mi je jasno zasto se razumijemo..humor, i to..:Dprckov wrote:ja imam zavrsen sljasticarski tecaj kod Haljima a ova huljiretardeta ni to
2014-04-12
Ko Amazonke..na Ravnoj Gori je zabranjeno ovako govoriti :pMaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:dzmrdz wrote:Divan jezik u hrvatica :)...
Guest- Guest
Kaj je uletila mušterija s kazakstanskim tenge-ma?maggie13 wrote:sad kad si ti na far ist, sad si bolja od nas..:DHooliganjetta wrote:Ajmo skenirati, pa da vidimo whose mother black vuna preda. Nema kod vas balkanjerosa ništa na poštenje, a baš vas je krenulo...maggie13 wrote:Idemo svi, tko je sto zavrsio..popis, registar..netko skolu, netko posao, a netko zivot..:D
Pocni ti prva, tvoj prijedlog..ja ionako moram potrazit potvrdu tecaja @_@
Guest- Guest
marcellus wrote:ne znam, bolje je bilo između kaje i neve, catfight ali na nekoj razini jebemu
možeš ti na razini kad imaš i sparing partnera na razini, al ovo smeće se diže s dna
Guest- Guest
maggie13 wrote:mi smo na istoj razini, sad mi je jasno zasto se razumijemo..humor, i to..:Dprckov wrote:ja imam zavrsen sljasticarski tecaj kod Haljima a ova huljiretardeta ni to
2014-04-19
ono fakat si sirovina... level rođo spajićHooliganjetta wrote:Kaj je uletila mušterija s kazakstanskim tenge-ma?maggie13 wrote:sad kad si ti na far ist, sad si bolja od nas..:DHooliganjetta wrote:Ajmo skenirati, pa da vidimo whose mother black vuna preda. Nema kod vas balkanjerosa ništa na poštenje, a baš vas je krenulo...maggie13 wrote:Idemo svi, tko je sto zavrsio..popis, registar..netko skolu, netko posao, a netko zivot..:D
al on je bar bio zabavan
Last edited by marcellus on 28/9/2016, 17:26; edited 1 time in total
Ti si abis. Nemoguće se spustiti na tvoju razinu jer je nepostojeća, kujo ustaška.kaja_333 wrote:Ma ne možes s ovim dnom drugačije.marcellus wrote:ne znam, bolje je bilo između kaje i neve, catfight ali na nekoj razini jebemu
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Ko Amazonke..na Ravnoj Gori je zabranjeno ovako govoriti :pMaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:dzmrdz wrote:Divan jezik u hrvatica :)...
Pa nije ni kod nas da se ohrabruje takav vid ponasanja, ali ja uvijek kazem, treba postivati i njegovati razlicitosti :))
Guest- Guest
idem i ja odmoriti dok huljiretardeta uz koračnice Ide Tito preko Romanije traži neki tečaj s verna da nam skenira. Ipak su prodali sve krave i dedine ordene iz NOB a za to. I posebno engleski za idiote 1 stupanj sa dovoljnim koji ce preurediti na odlično dovoljan.
2015-08-15
nisam ja na ist :DHooliganjetta wrote:Kaj je uletila mušterija s kazakstanskim tenge-ma?maggie13 wrote:sad kad si ti na far ist, sad si bolja od nas..:DHooliganjetta wrote:Ajmo skenirati, pa da vidimo whose mother black vuna preda. Nema kod vas balkanjerosa ništa na poštenje, a baš vas je krenulo...maggie13 wrote:Idemo svi, tko je sto zavrsio..popis, registar..netko skolu, netko posao, a netko zivot..:D
Nego, di je diploma? :D
Da mogu u miru odmorit, ubija me ova neizvjesnost :-o
2014-04-12
Page 15 of 26 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26
Similar topics
» I ONI IMAJU SVOJEG 'PSA MEDU'
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
Page 15 of 26