Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Page 3 of 26
Page 3 of 26 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26
Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
udario ga je i dobio po lampi i ko ga jebe i za manja stvari kod nas ljudi dobiju samo takvu marisanu hehhehevili40 wrote:nije doktor blesav nek si to valjda ti,nije psa lupio nogom nego ga je odgurnuo a to je velika razlika.dawson wrote:Inače doktor je isto malo blesav, veoma pouzdan način za izazvati čak i miroljubivog psa da te napadne je lupiti ga nogom.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
taj predmet na fakulteti nije imao hahahaha
Kermit-
2014-04-17
stafordi su zlo i naopakofrakcija wrote:ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela psa s brnjicom. a tih staforda ima u kvaru svaki ulaz. nikad nisu na uzici i jurcaju okolo po volji jer im navodno treba dosta kretanja..dok gazda s noge na nogu..priča na mobitel i usput dobacuje.."neće on".. veliki psi nikad nisu na uzici.
2014-04-15
vili40 wrote:nije doktor blesav nek si to valjda ti,nije psa lupio nogom nego ga je odgurnuo a to je velika razlika.
Zanimljivo u nekom drugom mediju je rekao da ga je grnuo a možda u lupio, da se baš ne sjeća. Ovo je vjerojatno pročišćena verzija događaja koju mu je napisao odvjetnik.
vili40 wrote:smiješna si ti,ako u gradu imaš psa onda moraš i odgovarati za njega,čistiti za njim njegova govna i ušutkati ga na balkonu kad zavija jer bi eto on nešto jebo,Noor wrote:bože dragi...koliko vas i tu ima koji niste u stanju trezveno rasuđivati u ovakvim situacijama
pas nije dijete napao, niti pokazao takvu nakanu.
svi koji pesa nemate, niste u stanju ni zamisliti kako bi vam život mogao biti kvalitetniji i ispunjeniji.
smešni ste
čistiti treba, ja to i radim...kad zavijaju u dvorištu, skidam sve sa neba i izlazim van ušutkati ih...dakle brinem se.
dajem im haringino ili lososovo ulje za ljepotu dlake....redovito jedu piletinu i povrće, također i svo sezonsko voće, osim onog što ne smiju, kupujem im i pseću čokoladu, jer pravu zbog kakaa ne smiju...itd, itd.
ajd, smešni...jel dosta?!
psi se ne smiju držati na balkonima.
Guest- Guest
treba preventivno namlatit neodgovornog gazdu.. i tako je nabavio takvog psa za obranu jer mu karma nagovješćuje da će popit batinen_razbojnik wrote:stafordi su zlo i naopakofrakcija wrote:ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela psa s brnjicom. a tih staforda ima u kvaru svaki ulaz. nikad nisu na uzici i jurcaju okolo po volji jer im navodno treba dosta kretanja..dok gazda s noge na nogu..priča na mobitel i usput dobacuje.."neće on".. veliki psi nikad nisu na uzici.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ima sreće pa je udario liječnika,ja ne bih beskonačno čekao institucije da odrade svoj posao,metak u koljeno da me se sjeti svaki puta kad ode u wcasilovski wrote:udario ga je i dobio po lampi i ko ga jebe i za manja stvari kod nas ljudi dobiju samo takvu marisanu hehhehevili40 wrote:nije doktor blesav nek si to valjda ti,nije psa lupio nogom nego ga je odgurnuo a to je velika razlika.dawson wrote:Inače doktor je isto malo blesav, veoma pouzdan način za izazvati čak i miroljubivog psa da te napadne je lupiti ga nogom.
vili40-
2015-08-02
najgore što njih drže mentalno i psihički zaostale osobe ono Thug life JUG II hehheen_razbojnik wrote:stafordi su zlo i naopakofrakcija wrote:ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela psa s brnjicom. a tih staforda ima u kvaru svaki ulaz. nikad nisu na uzici i jurcaju okolo po volji jer im navodno treba dosta kretanja..dok gazda s noge na nogu..priča na mobitel i usput dobacuje.."neće on".. veliki psi nikad nisu na uzici.
Kermit-
2014-04-17
B'će se da pas zaletio zaletio njemu na nogu...kao Švaba Čika Kuretu
2014-04-15
Inače, nije uopće čudno da su dica sve više debilizirana i da ih je svega strah kad u životu psa ili mačku ili neku drugu životinju nisu vidili osim u Farmi na TVu...
ma metak u...bilo bi supa po livadi i pisanje poruka na fejsu hehehe a i mali bi dobio po lampi hehehevili40 wrote:ima sreće pa je udario liječnika,ja ne bih beskonačno čekao institucije da odrade svoj posao,metak u koljeno da me se sjeti svaki puta kad ode u wcasilovski wrote:udario ga je i dobio po lampi i ko ga jebe i za manja stvari kod nas ljudi dobiju samo takvu marisanu hehhehevili40 wrote:nije doktor blesav nek si to valjda ti,nije psa lupio nogom nego ga je odgurnuo a to je velika razlika.dawson wrote:Inače doktor je isto malo blesav, veoma pouzdan način za izazvati čak i miroljubivog psa da te napadne je lupiti ga nogom.
Kermit-
2014-04-17
moja kuja ze zalijeće svakome na nogu i jaše ko sumanuta , iako je sterilizirana.. uzela sam polovnu staru iz azila..da se zna nije od mene naslijedila obrazac ponašanja!n_razbojnik wrote:B'će se da pas zaletio zaletio njemu na nogu...kao Švaba Čika Kuretu
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
vili40 wrote:bravo,trebao je pesa ljubazno pitat "hoćeš li mi ugristi dijete"Noor wrote:dawson wrote:Inače doktor je isto malo blesav, veoma pouzdan način za izazvati čak i miroljubivog psa da te napadne je lupiti ga nogom.
bingo!
ne, dobro ga izritaj, pa kad te uhvati za nogu i komad otrgne, žali se upravi za ceste.
Guest- Guest
Pa sad, inače ih drže trebe, valjda da ih čuvaju kada u yoga pents "istrčavaju" istoga...i onda ih puni aziliasilovski wrote:najgore što njih drže mentalno i psihički zaostale osobe ono Thug life JUG II hehheen_razbojnik wrote:stafordi su zlo i naopakofrakcija wrote:ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela psa s brnjicom. a tih staforda ima u kvaru svaki ulaz. nikad nisu na uzici i jurcaju okolo po volji jer im navodno treba dosta kretanja..dok gazda s noge na nogu..priča na mobitel i usput dobacuje.."neće on".. veliki psi nikad nisu na uzici.
a pit bullovi su thug life i to...u nas je to dogo argentino, nema vlasnika s mozgom a da ga drži
2014-04-15
asilovski wrote:ma metak u...bilo bi supa po livadi i pisanje poruka na fejsu hehehe a i mali bi dobio po lampi hehehe
Otprilike. Keyboard warrior.
vriše kad vide mačku ili psa, eo baš jučer gledam roditelji sa autima dolaze po svoje destogodišnjake da ne bi slučajno po sunčanom vremenu hodali 400 metara i pri tome zatvorili ulicu, ono seljačija imitira američki sitcomdawson wrote:Inače, nije uopće čudno da su dica sve više debilizirana i da ih je svega strah kad u životu psa ili mačku ili neku drugu životinju nisu vidili osim u Farmi na TVu...
Kermit-
2014-04-17
Nu, a kažu kakav gazda takav pas, možda joj se poprimilo sterilizaciji unatočfrakcija wrote:moja kuja ze zalijeće svakome na nogu i jaše ko sumanuta , iako je sterilizirana.. uzela sam polovnu staru iz azila..da se zna nije od mene naslijedila obrazac ponašanja!n_razbojnik wrote:B'će se da pas zaletio zaletio njemu na nogu...kao Švaba Čika Kuretu
2014-04-15
Kod mene u selu više nema djece mlađe od 14 godina ali su ljudi nabavili pse. U pravilu ne čiste za njima jer argument je da ako ti ne smeta smog, radijacija, GMO, CO2, mokraća od pijanaca, zašto ti sad odjednom smeta govno po travi od kojeg cvijeće naprednije raste, a za igru ima tamo igralište. Ja sam imao šarplaninca imenom Kanibal ali taj nije smio na javnu površinu jer je jeo manje pse. Zato sam postavljao pseću hranu u dvorište kao mamac, a kad su ti manji ušli u privatan posjed onda su to psi rješavali bez mene, šta se ja imam paćati u pseća posla.
i pas nije baš, zapravo legla su u kurcu jer prave negativnu slekciju i štancaju tako da su nestabilni po rođenju, a kad dospiju kod idiota to je pun pogodakn_razbojnik wrote:Pa sad, inače ih drže trebe, valjda da ih čuvaju kada u yoga pents "istrčavaju" istoga...i onda ih puni aziliasilovski wrote:najgore što njih drže mentalno i psihički zaostale osobe ono Thug life JUG II hehheen_razbojnik wrote:stafordi su zlo i naopakofrakcija wrote:ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela psa s brnjicom. a tih staforda ima u kvaru svaki ulaz. nikad nisu na uzici i jurcaju okolo po volji jer im navodno treba dosta kretanja..dok gazda s noge na nogu..priča na mobitel i usput dobacuje.."neće on".. veliki psi nikad nisu na uzici.
a pit bullovi su thug life i to...u nas je to dogo argentino, nema vlasnika s mozgom a da ga drži
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:najgore što njih drže mentalno i psihički zaostale osobe ono Thug life JUG II hehheen_razbojnik wrote:stafordi su zlo i naopakofrakcija wrote:ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela psa s brnjicom. a tih staforda ima u kvaru svaki ulaz. nikad nisu na uzici i jurcaju okolo po volji jer im navodno treba dosta kretanja..dok gazda s noge na nogu..priča na mobitel i usput dobacuje.."neće on".. veliki psi nikad nisu na uzici.
puno istine u ovome. i odgojem potiču njihove urođene latentne osobnosti.
sad bu deda skočio na sve 4...osobnosti
Guest- Guest
Šarplaninac je pravi službeni ker, uz to naš! Što je švabotu Rex u nas je Milojče sa šarplanine i treba da jede te omanje kerove nesposobne da budu išta osim obrok agenturiudba wrote:Kod mene u selu više nema djece mlađe od 14 godina ali su ljudi nabavili pse. U pravilu ne čiste za njima jer argument je da ako ti ne smeta smog, radijacija, GMO, CO2, mokraća od pijanaca, zašto ti sad odjednom smeta govno po travi od kojeg cvijeće naprednije raste, a za igru ima tamo igralište. Ja sam imao šarplaninca imenom Kanibal ali taj nije smio na javnu površinu jer je jeo manje pse. Zato sam postavljao pseću hranu u dvorište kao mamac, a kad su ti manji ušli u privatan posjed onda su to psi rješavali bez mene, šta se ja imam paćati u pseća posla.
2014-04-15
Page 3 of 26 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26
Similar topics
» I ONI IMAJU SVOJEG 'PSA MEDU'
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
Page 3 of 26