Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Page 18 of 26
Page 18 of 26 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26
Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Joj jesi duhovita , ko Bozanić . Iz toga isto imas neki tečaj?Hooliganjetta wrote:Razija, ti se ba ne moraš brijat. Ne vidi se ispod dimija.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hooliganjetta wrote:Pa kad nije koji se kurac onaj ustaški fucktard Glasnović prijeti studentima FF-a?MaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:Za guzicu bi se ujeo da imas bilo kakvu diplomu osim krivotvorene, a kamoli diplomu FF-a.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
ti si debil. Napušen lose trave .
ovima s ffzg dileri podvale korijenje i svašta nešto, znaju da su papci
i onda još govore "u jebote kak je dobro" dok šmrču žbuku sa zidića pomiješanu s bakinim tabletama koje im je ovaj uvalio
Pa nije diloma s FF-a neki big deal. Evo moj prijatelj luka je diplomirao na filozofskom.....iz Svedskog i Filozofije. Vidim ga jednom tjedno, u Overseasa radi....donese postu i to.
To ces morati vidjeti s njime, ja ti nisam s njime ono...da znam sto je liku u glavi. Ja sam ti svoj....Ivan! Ono....piva,sendvic...bum tres zemljotres...prrrd.
Guest- Guest
A sto bi ti sada ratovao? To si trebao od 1991. -1995. Znam, kamion... I ti nekome imaš obraza o domoljublju, smeće dezertersko.marcellus wrote:Hooliganjetta wrote:Pa kad nije koji se kurac onaj ustaški fucktard Glasnović prijeti studentima FF-a?MaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:Za guzicu bi se ujeo da imas bilo kakvu diplomu osim krivotvorene, a kamoli diplomu FF-a.marcellus wrote:
i onda još govore "u jebote kak je dobro" dok šmrču žbuku sa zidića pomiješanu s bakinim tabletama koje im je ovaj uvalio
Pa nije diloma s FF-a neki big deal. Evo moj prijatelj luka je diplomirao na filozofskom.....iz Svedskog i Filozofije. Vidim ga jednom tjedno, u Overseasa radi....donese postu i to.
blesan, trebo je mene pustit
Guest- Guest
jebiga, krenulo ko sta ima I ja pomislio pocelo je
2014-04-19
prckov wrote:jebiga, krenulo ko sta ima I ja pomislio pocelo je
Najbolje je rec nemam nista...ja to uvijek napravim. Pa me svi ostave na miru. Svi se svade,vicu jedni na druge...crveni u licima,pljuvacka...tresu se...Boze sacuvaj. A meni u glavi da barem mogu uzeti krompira na pjat koliko hocu i da nikoga nije briga tko je koji komad mesa uzeo.
Guest- Guest
Da nisi opasna za životinje i ljude ovdje kod mene mogla bi zaraditi. Ljudi plaćaju poslugu da im šeta pse.kaja_333 wrote:Joj jesi duhovita , ko Bozanić . Iz toga isto imas neki tečaj?Hooliganjetta wrote:Razija, ti se ba ne moraš brijat. Ne vidi se ispod dimija.
Guest- Guest
Ok, tebi pada šećer i to...MaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:Pa kad nije koji se kurac onaj ustaški fucktard Glasnović prijeti studentima FF-a?MaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:Za guzicu bi se ujeo da imas bilo kakvu diplomu osim krivotvorene, a kamoli diplomu FF-a.marcellus wrote:
To ces morati vidjeti s njime, ja ti nisam s njime ono...da znam sto je liku u glavi. Ja sam ti svoj....Ivan! Ono....piva,sendvic...bum tres zemljotres...prrrd.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:jebiga, krenulo ko sta ima I ja pomislio pocelo je
Najbolje je rec nemam nista...ja to uvijek napravim. Pa me svi ostave na miru. Svi se svade,vicu jedni na druge...crveni u licima,pljuvacka...tresu se...Boze sacuvaj. A meni u glavi da barem mogu uzeti krompira na pjat koliko hocu i da nikoga nije briga tko je koji komad mesa uzeo.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Mislis tebe, i da im čistiš wc. Pa lijepo. Jedino sto si gadna a moraju te gledati. Bar dok ti daju 10 eura.Hooliganjetta wrote:Da nisi opasna za životinje i ljude ovdje kod mene mogla bi zaraditi. Ljudi plaćaju poslugu da im šeta pse.kaja_333 wrote:Joj jesi duhovita , ko Bozanić . Iz toga isto imas neki tečaj?Hooliganjetta wrote:Razija, ti se ba ne moraš brijat. Ne vidi se ispod dimija.
A jesi im rekla da ti imas vakultet i da možes psa učiti engleski?
2015-08-15
Hooliganjetta wrote:Da nisi opasna za životinje i ljude ovdje kod mene mogla bi zaraditi. Ljudi plaćaju poslugu da im šeta pse.kaja_333 wrote:Joj jesi duhovita , ko Bozanić . Iz toga isto imas neki tečaj?Hooliganjetta wrote:Razija, ti se ba ne moraš brijat. Ne vidi se ispod dimija.
i kolko zaradiš?
inače nešto si mislim da je hooliganjeta ipak muško, mladi partizan
bio na operaciji promjene spola pa posto partizanka
Jebiga, ti si završila special school for special children. I to je uspjeh.kaja_333 wrote:Mislis tebe, i da im čistiš wc. Pa lijepo. Jedino sto si gadna a moraju te gledati. Bar dok ti daju 10 eura.Hooliganjetta wrote:Da nisi opasna za životinje i ljude ovdje kod mene mogla bi zaraditi. Ljudi plaćaju poslugu da im šeta pse.kaja_333 wrote:Joj jesi duhovita , ko Bozanić . Iz toga isto imas neki tečaj?Hooliganjetta wrote:Razija, ti se ba ne moraš brijat. Ne vidi se ispod dimija.
Guest- Guest
I kretenko nije im to posluga . Mislim meni je odavno jasno da si ti krezuba seljančica iz sume koja ne moze vise plaćati šupu pa vani pereš sude jer ne priznaju tvoj tečaj pa ljecis komplekse ovdje..Hooliganjetta wrote:Da nisi opasna za životinje i ljude ovdje kod mene mogla bi zaraditi. Ljudi plaćaju poslugu da im šeta pse.
Čuj poslugu imaju da im šetaju pse , valjda studente da zarade.
Ova je zbilja teški kmet.
2015-08-15
Moze biti.marcellus wrote:inače nešto si mislim da je hooliganjeta ipak muško, mladi partizan
2015-08-15
Hooliganjetta wrote:Jebiga, ti si završila special school for special children. I to je uspjeh.kaja_333 wrote:Mislis tebe, i da im čistiš wc. Pa lijepo. Jedino sto si gadna a moraju te gledati. Bar dok ti daju 10 eura.Hooliganjetta wrote:Da nisi opasna za životinje i ljude ovdje kod mene mogla bi zaraditi. Ljudi plaćaju poslugu da im šeta pse.kaja_333 wrote:Joj jesi duhovita , ko Bozanić . Iz toga isto imas neki tečaj?Hooliganjetta wrote:Razija, ti se ba ne moraš brijat. Ne vidi se ispod dimija.
kugo, ti ni to nemreš
Guest- Guest
marcellus wrote:a da ja i lav smo imali svoje trenutke
samo je on to pokušao prenijeti u rl pa zaradio kaznenu prijavu
A sjećam se ga se...na tebe se posebno lozio...lancuni teksta, žuči svega... onda bi ti malo povirio, poslao ga u kurac, a ovaj opet romane žuči...ajme lika...znam da ste ga prcali da je s dedinog tavana pisao i da je istog barem pedeset puta ubijalo u logoru...
Last edited by jasambrend on 28/9/2016, 18:00; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
kaja_333 wrote:Moze biti.marcellus wrote:inače nešto si mislim da je hooliganjeta ipak muško, mladi partizan
na tajlandu i u singapuru za mladog frajera koji se fura na curu postoje brojne mogućnosti zarade.
MaximusDecimusMiridije wrote:Cisto da se pohvalim....ubio sam muhu.
ma bjavoooo
Similar topics
» I ONI IMAJU SVOJEG 'PSA MEDU'
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
Page 18 of 26