Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Page 10 of 26
Page 10 of 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Hvala. Tebi je pravo mjesto u kavezu.kaja_333 wrote:Pa dođi me ti provodaj . Ajd.Hooliganjetta wrote:a nju na lajni treba vodat po gradu.vili40 wrote:ma da,taj psihopat je izgleda tvoj tip ali vjeruj mi,takva budaletina strada prije ili kasnije,namjerit će se kad tad na pogrešnog.kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
- slomljen mi je nos , u pomoć, zatvorite ga.
Da ga bar frajer hoće jos jednom prebit, sad bi ga trebao na poslu namlatit, da ga ponizi i tamo.
Guest- Guest
hahaha, vlasnik poznaje svog psa, bravoTriny wrote:Pa vlasnik valjda pozna svog psa, tko bi lud pustio psa bez uzice i brnjice ako zna da je opasan.dijagram wrote:NevjerojatnoTriny wrote:Nemoj ti meni prodikovat, i ja sam odrasla na selu...dijagram wrote:Odrastao sam na selu sa zivotinjama i znam gdje im je mjesto.Triny wrote:
Ma ti imaš neke traume iz djetinjstva i nemaš pojma o životinjama.
Mogao bih i ja jednako uzvratiti da nemate špojma o brizi za malu djecu zbog kojekakvih trauma:)
I čudi me taj tvoj strah od pasa, pa tamo svaka kuća ima psa.
Koji moj strah od psa?
Pa moj eventualni strah je da ce pas zagristi malo dijete od dvije godine
Otud intervencija, ali ocito to mnogima ovdje tersko zakljuciti
Vi bi o svemu samo ne o bitnom, taj vas ljubitelj psa pustio ga je bez brnjice i uzice a to ne smije
Stovise briga ga sto prilazi maloj djeci i sto se djeca mogu plasiti i sto naravno neka mogu biti i napadnuta i bila su
Svasta svasta
lud je i bezobrazan cim ga je pustio a dobro zna da ne smije, tocka
sve i da je najmirniji na svijetu neka djeca se boje i dozivjela su napade i imaju traumu i treba li ih izlagati novim traumama?
To je za njihovo dobro?
I na koncu svi oni psi koji su ugrizli djecu,pa i odrasle, i za njih su svi vlasnici rekli da su mirni i nikad nista slicno nisu napravili
dijagram-
2015-08-09
Tebi u cirkusu. Ružna lopato.Hooliganjetta wrote:Hvala. Tebi je pravo mjesto u kavezu.kaja_333 wrote:Pa dođi me ti provodaj . Ajd.Hooliganjetta wrote:a nju na lajni treba vodat po gradu.vili40 wrote:ma da,taj psihopat je izgleda tvoj tip ali vjeruj mi,takva budaletina strada prije ili kasnije,namjerit će se kad tad na pogrešnog.kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
Da ga bar frajer hoće jos jednom prebit, sad bi ga trebao na poslu namlatit, da ga ponizi i tamo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Rekoh ja, vi'it ćete vi svoga Boga kad kaja naiđe
2014-04-15
hahaha,već sam par puta čuo vlasnike:joj pa tko bi to rekao da bi ugrizao dijete,pa nikada do sada nije...valjda mu je to došlo od ove sparinedijagram wrote:hahaha, vlasnik poznaje svog psa, bravoTriny wrote:Pa vlasnik valjda pozna svog psa, tko bi lud pustio psa bez uzice i brnjice ako zna da je opasan.dijagram wrote:NevjerojatnoTriny wrote:Nemoj ti meni prodikovat, i ja sam odrasla na selu...dijagram wrote:
Odrastao sam na selu sa zivotinjama i znam gdje im je mjesto.
Mogao bih i ja jednako uzvratiti da nemate špojma o brizi za malu djecu zbog kojekakvih trauma:)
Koji moj strah od psa?
Vi bi o svemu samo ne o bitnom, taj vas ljubitelj psa pustio ga je bez brnjice i uzice a to ne smije
Stovise briga ga sto prilazi maloj djeci i sto se djeca mogu plasiti i sto naravno neka mogu biti i napadnuta i bila su
Svasta svasta
lud je i bezobrazan cim ga je pustio a dobro zna da ne smije, tocka
sve i da je najmirniji na svijetu neka djeca se boje i dozivjela su napade i imaju traumu i treba li ih izlagati novim traumama?
To je za njihovo dobro?
I na koncu svi oni psi koji su ugrizli djecu,pa i odrasle, i za njih su svi vlasnici rekli da su mirni i nikad nista slicno nisu napravili
vili40-
2015-08-02
Triny wrote:Pa vlasnik valjda pozna svog psa, tko bi lud pustio psa bez uzice i brnjice ako zna da je opasan.dijagram wrote:NevjerojatnoTriny wrote:Nemoj ti meni prodikovat, i ja sam odrasla na selu...dijagram wrote:Odrastao sam na selu sa zivotinjama i znam gdje im je mjesto.Triny wrote:
Ma ti imaš neke traume iz djetinjstva i nemaš pojma o životinjama.
Koji moj strah od psa?
Svasta svasta
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Laj kujo, to je jedino što možeš.kaja_333 wrote:Tebi u cirkusu. Ružna lopato.Hooliganjetta wrote:Hvala. Tebi je pravo mjesto u kavezu.kaja_333 wrote:Pa dođi me ti provodaj . Ajd.Hooliganjetta wrote:a nju na lajni treba vodat po gradu.vili40 wrote:
ma da,taj psihopat je izgleda tvoj tip ali vjeruj mi,takva budaletina strada prije ili kasnije,namjerit će se kad tad na pogrešnog.
Guest- Guest
Ove iz svinjca , rugoba i sora su mi najdraže. Plaše se psa jer su im po kući hodali veprovi do jucer.n_razbojnik wrote:Rekoh ja, vi'it ćete vi svoga Boga kad kaja naiđe
2015-08-15
kaja_333 wrote:Pa dođi me ti provodaj . Ajd.Hooliganjetta wrote:a nju na lajni treba vodat po gradu.vili40 wrote:ma da,taj psihopat je izgleda tvoj tip ali vjeruj mi,takva budaletina strada prije ili kasnije,namjerit će se kad tad na pogrešnog.kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
mogu ja???? kad ova dođe, puštam te u sekundi
Guest- Guest
Zašto lud, možda samo neinteligentan i nevaspitan...Pogotovo jer je to i zakonski regulirano...Uostalim svi ti psi koji napadnu prije toga su bili "maze" i "nikad ništa slično napravili nisu"...a kada se dogodi i prvi put je prekasnoTriny wrote:
Pa vlasnik valjda pozna svog psa, tko bi lud pustio psa bez uzice i brnjice ako zna da je opasan.
2014-04-15
Obrij noge živino seljačka.Hooliganjetta wrote:Laj kujo, to je jedino što možeš.kaja_333 wrote:Tebi u cirkusu. Ružna lopato.Hooliganjetta wrote:Hvala. Tebi je pravo mjesto u kavezu.kaja_333 wrote:Pa dođi me ti provodaj . Ajd.Hooliganjetta wrote:
a nju na lajni treba vodat po gradu.
2015-08-15
:) možes ti..Noor wrote:kaja_333 wrote:Pa dođi me ti provodaj . Ajd.Hooliganjetta wrote:a nju na lajni treba vodat po gradu.vili40 wrote:ma da,taj psihopat je izgleda tvoj tip ali vjeruj mi,takva budaletina strada prije ili kasnije,namjerit će se kad tad na pogrešnog.kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
mogu ja???? kad ova dođe, puštam te u sekundi
2015-08-15
Iz koje si ti pičke ispala? Križanka hijene i tvora.kaja_333 wrote:Ove iz svinjca , rugoba i sora su mi najdraže. Plaše se psa jer su im po kući hodali veprovi do jucer.n_razbojnik wrote:Rekoh ja, vi'it ćete vi svoga Boga kad kaja naiđe
Guest- Guest
Ti nisi ni iz picke , prije iz guzice koliko si u kurcu.Hooliganjetta wrote:Iz koje si ti pičke ispala? Križanka hijene i tvora.kaja_333 wrote:Ove iz svinjca , rugoba i sora su mi najdraže. Plaše se psa jer su im po kući hodali veprovi do jucer.n_razbojnik wrote:Rekoh ja, vi'it ćete vi svoga Boga kad kaja naiđe
2015-08-15
Fakulteta nisi vidjela, kao ni većina ovdje. Zato ste tako iskompleksirani.kaja_333 wrote:Obrij noge živino seljačka.Hooliganjetta wrote:Laj kujo, to je jedino što možeš.kaja_333 wrote:Tebi u cirkusu. Ružna lopato.Hooliganjetta wrote:Hvala. Tebi je pravo mjesto u kavezu.kaja_333 wrote:
Pa dođi me ti provodaj . Ajd.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Obrij noge živino seljačka.Hooliganjetta wrote:Laj kujo, to je jedino što možeš.kaja_333 wrote:Tebi u cirkusu. Ružna lopato.Hooliganjetta wrote:Hvala. Tebi je pravo mjesto u kavezu.kaja_333 wrote:
Pa dođi me ti provodaj . Ajd.
a čemu, preko štrikanih vunenih čarapa niš se ne vidi....
Guest- Guest
Volio bih vidjet čovjeka kak bi mu bilo da mu stave brnjicu na usta i lanac oko vrata.
Jadni psi, kak vam ih nije žao?
crvenkasti-
2014-04-17
Holirugobu je mama na guzicu rodila čini mi se. Samo nije pustila vodu.
2015-08-15
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kaja je izrazila želju da upozna psa. Kaže da je slobodna.crvenkasti wrote:Volio bih vidjet čovjeka kak bi mu bilo da mu stave brnjicu na usta i lanac oko vrata.
Last edited by dzango on 28/9/2016, 16:47; edited 1 time in total
Haha. E smeće glupo . Jesi idiot .Hooliganjetta wrote:Fakulteta nisi vidjela, kao ni većina ovdje. Zato ste tako iskompleksirani.kaja_333 wrote:Obrij noge živino seljačka.Hooliganjetta wrote:Laj kujo, to je jedino što možeš.kaja_333 wrote:Tebi u cirkusu. Ružna lopato.Hooliganjetta wrote:
Hvala. Tebi je pravo mjesto u kavezu.
2015-08-15
Page 10 of 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Similar topics
» I ONI IMAJU SVOJEG 'PSA MEDU'
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
Page 10 of 26