Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Page 22 of 26
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
bosanĆero, družiš li se s ustašama down under? po tome su hrvati u australiji na žalost poznati. i po joe fucktard šimuniću.prckov wrote:sigurno su poslije nje taj vakultet zatvorili..ona je bila zadnji intelektualni krik tog faksa I sve poslije nje je izgubilo smisao jer nije isti levelkaja_333 wrote::)prckov wrote:ocu je ubost cakijom (mehko C)kaja_333 wrote:Da. Izbosne. Prckov preuzmi...Hooliganjetta wrote: se stiditi.
Laku noc..
Da, nemoj slučajno cakijom ( tvrdo c). Ipak je ona bila na vakultetu.
Guest- Guest
maggie13 wrote:i ja sam se odmorila 8-)crvenkasti wrote:dok se mi tu svađamo, Švabo se bogati
Ti često bolje znaš kako se ja osjećam nego ja. Je li to neka povezanost, entropija?
crvenkasti-
2014-04-17
jos malo..evo, ja cu vanka za desetak min..:Dprckov wrote:tjerajte me spavat jebote
2014-04-12
pa di si lipa?maggie13 wrote:i ja sam se odmorila 8-)crvenkasti wrote:dok se mi tu svađamo, Švabo se bogati
ne vidjeh tte sto let
2014-12-30
Dobri ste svi, ali najbolji mi je marc.
I sad, kad god vidim da na postu piše "marcelus", srce mi zaigra, nešto u meni zatreperi.
Ne možete vi to razumjeti.
I sad, kad god vidim da na postu piše "marcelus", srce mi zaigra, nešto u meni zatreperi.
Ne možete vi to razumjeti.
crvenkasti-
2014-04-17
preuzmi ove baloneHooliganjetta wrote:bosanĆero, družiš li se s ustašama down under? po tome su hrvati u australiji na žalost poznati. i po joe fucktard šimuniću.prckov wrote:sigurno su poslije nje taj vakultet zatvorili..ona je bila zadnji intelektualni krik tog faksa I sve poslije nje je izgubilo smisao jer nije isti levelkaja_333 wrote::)prckov wrote:ocu je ubost cakijom (mehko C)kaja_333 wrote:
Da. Izbosne. Prckov preuzmi...
Laku noc..
2014-04-19
obat' se forumskim struĆnjacima iz tog podruĆja. Ćula sam da ovdje i akademika ima.maggie13 wrote:ja bih i nuklearna..ne muklearna. :DHooliganjetta wrote:I bi maggie fiziĆarka.maggie13 wrote:aj meni dvije-tri :DMaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:
reći ću ti kad skenišaš svoju diplomu.
http://www.boxfreeconcepts.com/magicmill/dout.php?N=Ivan+Kaznacic&C=Massachusetts+Institute+of+Los+Angeles&S=Z.+Stanford+Zorro+College+of+Surgery&D=Doctor+of+Medicine&H1=having+completed+the+necessary+courses+of+study&H2=and+having+satisfied+all+other+requirements+is+hereby+declared+a&H4=and+is+awarded+this+diploma&H5=with+all+the+honors+and+privileges+pertaining+thereto.&H6=In+testimony+whereof+the+signatures+of+the+Chairman+of+the+Board+of+Trustees&H7=and+the+President+of&H8=have+been+affixed+this+day%2C&J=Neurology&H=summa+cum+laude&T=2008
Uvijek sam htjela biti fizicarka,npr. :D
Guest- Guest
to je pozitivna entropija..nitko te ne razumije bolje od mene..vidis sto ucinu dva-tri stiha..B-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:i ja sam se odmorila 8-)crvenkasti wrote:dok se mi tu svađamo, Švabo se bogati
Ti često bolje znaš kako se ja osjećam nego ja. Je li to neka povezanost, entropija?
2014-04-12
crvenkasti wrote:srce mi zaigra, nešto u meni zatreperi.
Tako obicno krene recenica u poduzen razgovoru koji zavrsi sa....na kraju mi stent ugradilo.
Guest- Guest
malo se smijem tu..uspjela i odmorit, uskoro izlazim..bablje ljeto :-)veber wrote:pa di si lipa?maggie13 wrote:i ja sam se odmorila 8-)crvenkasti wrote:dok se mi tu svađamo, Švabo se bogati
ne vidjeh tte sto let
2014-04-12
svi tecajeve imaju..ulicna skola je to :DHooliganjetta wrote:obat' se forumskim struĆnjacima iz tog podruĆja. Ćula sam da ovdje i akademika ima.maggie13 wrote:ja bih i nuklearna..ne muklearna. :DHooliganjetta wrote:I bi maggie fiziĆarka.maggie13 wrote:aj meni dvije-tri :DMaximusDecimusMiridije wrote:
http://www.boxfreeconcepts.com/magicmill/dout.php?N=Ivan+Kaznacic&C=Massachusetts+Institute+of+Los+Angeles&S=Z.+Stanford+Zorro+College+of+Surgery&D=Doctor+of+Medicine&H1=having+completed+the+necessary+courses+of+study&H2=and+having+satisfied+all+other+requirements+is+hereby+declared+a&H4=and+is+awarded+this+diploma&H5=with+all+the+honors+and+privileges+pertaining+thereto.&H6=In+testimony+whereof+the+signatures+of+the+Chairman+of+the+Board+of+Trustees&H7=and+the+President+of&H8=have+been+affixed+this+day%2C&J=Neurology&H=summa+cum+laude&T=2008
2014-04-12
Ustaše i ljudi (vidim crvenkastog) - odoh. Vi samo terajte žestoko.
Guest- Guest
maggie13 wrote:svi tecajeve imaju..ulicna skola je to :DHooliganjetta wrote:obrat' se forumskim struĆnjacima iz tog podruĆja. Ćula sam da ovdje i akademika ima.maggie13 wrote:ja bih i nuklearna..ne muklearna. :DHooliganjetta wrote:I bi maggie fiziĆarka.maggie13 wrote:
aj meni dvije-tri :D
Guest- Guest
Hooliganjetta wrote:Ustaše i ljudi (vidim crvenkastog) - odoh. Vi samo terajte žestoko.
Ne seri, i ja sam ustaša.
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:svi tecajeve imaju..ulicna skola je to :DHooliganjetta wrote:obrat' se forumskim struĆnjacima iz tog podruĆja. Ćula sam da ovdje i akademika ima.maggie13 wrote:ja bih i nuklearna..ne muklearna. :DHooliganjetta wrote:I bi maggie fiziĆarka.maggie13 wrote:
aj meni dvije-tri :D
Guest- Guest
Hooliganjetta wrote:bosanĆero, družiš li se s ustašama down under? po tome su hrvati u australiji na žalost poznati. i po joe fucktard šimuniću.prckov wrote:sigurno su poslije nje taj vakultet zatvorili..ona je bila zadnji intelektualni krik tog faksa I sve poslije nje je izgubilo smisao jer nije isti levelkaja_333 wrote::)prckov wrote:ocu je ubost cakijom (mehko C)kaja_333 wrote:
Da. Izbosne. Prckov preuzmi...
Laku noc..
Pa ima i ona Ljiljana Ravlic...ona je ljevicarka. Vidis kako neznas!
Guest- Guest
Ko te jebe. Vidim te kako hoću.crvenkasti wrote:Hooliganjetta wrote:Ustaše i ljudi (vidim crvenkastog) - odoh. Vi samo terajte žestoko.
Guest- Guest
i tecaj..nas si, i gotovo :Dcrvenkasti wrote:Hooliganjetta wrote:Ustaše i ljudi (vidim crvenkastog) - odoh. Vi samo terajte žestoko.
2014-04-12
Pa šta ako je ljeviĆarka. Niakd Ćula.MaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:bosanĆero, družiš li se s ustašama down under? po tome su hrvati u australiji na žalost poznati. i po joe fucktard šimuniću.prckov wrote:sigurno su poslije nje taj vakultet zatvorili..ona je bila zadnji intelektualni krik tog faksa I sve poslije nje je izgubilo smisao jer nije isti levelkaja_333 wrote::)prckov wrote:
ocu je ubost cakijom (mehko C)
Guest- Guest
ostav'm'se crvenog, rekla sam ti..il'diplomu na sunce :DHooliganjetta wrote:Ko te jebe. Vidim te kako hoću.crvenkasti wrote:Hooliganjetta wrote:Ustaše i ljudi (vidim crvenkastog) - odoh. Vi samo terajte žestoko.
2014-04-12
Hooliganjetta wrote:Pa šta ako je ljeviĆarka. Niakd Ćula.MaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:bosanĆero, družiš li se s ustašama down under? po tome su hrvati u australiji na žalost poznati. i po joe fucktard šimuniću.prckov wrote:sigurno su poslije nje taj vakultet zatvorili..ona je bila zadnji intelektualni krik tog faksa I sve poslije nje je izgubilo smisao jer nije isti levelkaja_333 wrote:
:)
Pa nije da su svi predstavnici ko Joe. Eto! Uostalom Joe je uvijek bio vanserijski momak, nije fer sada da na osnovu jednog zajeba se pljuje na covjeka od-do. Mislim ono....
Guest- Guest
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» I ONI IMAJU SVOJEG 'PSA MEDU'
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
Page 22 of 26